Lat helg




Hej! Redan söndag. Nu går det undan. I fredags gick jag på dejt. Han hade lagat jättegod mat och vi satt länge och pratade. Vi är nog rätt lika och det kändes som att när han gav mig komplimanger så menade han det. Han fick mig att känna mig vacker. Det är ett gott betyg. 
 
Resten av helgen har inneburit promenader, filmer, spel och lite shopping. Gött att vara ledig! Nu funderar jag över nyår och hur jag enklast ordnar det för mig. Jag ska upp till Skepplanda med ett fantastiskt gäng människor. Det blir middag och sånt. Som sig bör. Jag äger ingen sovsäck men en madrass finns till mitt förfogande så jag får se vad jag tar med mig. Lakan, kudde och en filt kanske räcker? 
 


Gym, jobb...dejt.




Idag har jag jobbat igen. Vi är inte direkt full styrka dessa dagar så jag hade en hel del att gå igenom. Vi jobbar dock inte hela dagar nu i mellandagarna. Men va skönt det var att börja kl. 9.00. Jag gick upp tidigt ändå och hann träna en timma innan jobbet på gymmet i samma hus. Sen loggade jag in strax efter halv nio och satte igång med högarna på skrivbordet.
 
Jag slutade kl. 15 och så bar det hem till tvätten och disken. Sådär kul, men skönt att ha det gjort.
 
Eh, imorgon ska jag på dejt!
 


BikBok




Nytt linne från BikBok. Love it!
 


Bakis...




Godmorgon!
Jag är bakis och kan inte sova längre. Äter julskinka men har inget bröd. Åh, kass med dåligt uppdaterat kylskåp. Får ta mig iväg sen och handla. Jag var iaf ute och drack vin igår. Träffade Lollo och snackade skit precis som det var tänkt. Sen hakade Anna på också. Ursöt tjej! Vi var lite överallt och det var kul att gå ut igen och släppa loss. Men man får betala för det idag. Hujedamig  så jag mår! Och ingen vätskeersättning har jag heller. Hade ju tänkt ta mig in till stan och lösa lite grejer idag, men det vete tusan om jag borde.
 


Humor!






En vit jul!



I söndags hämtade pappa upp mig, Elin och Farmor för att åka hem till Floda. Uppesittarkväll och bingolotto. Heja. (jag vann en nyårslott) Vi kom nästan ända hem. Men det hade snöat på rätt bra under eftermiddagen så sista backen var omöjlig.
 
Vi fick ringa mamma. Mamma och Jesper kom med mammas bil, men eftersom hon inte vågade köra nerför backen ställde hon sig ovanför. Vi kånkade på matkassar, julklappar, packning och farmor uppför backen i snöyran, lyfte in allt i bilen och skyndade hem. Jag och Jesper sprang hem och pappa ställde bilen på en gästparkering och gick hem sen. Vi hann i tid till bingolotto iaf =) Bilen kunde pappa köra hem dagen efter. Bra.
 
Julafton var jättemysig! 
 
I förmiddags körde mamma hem mig. Jag har ägnat tiden här hemma åt att plocka med mina julklappar och fått iordning här hemma. Nu har jag precis rostat pumpakärnor och ställt vin på kylning. =)
 
Detta vaknade jag upp till! Lycka!
 
Elin och farmor fick duka
 
Mamma får alltid huset att bli ett hem
 
Elin hade bakat. Snickerskakan och kokoskolan var fantastiska!
 
Mammas köttbullar! Glömde ta med mig några hem... GODA!
 
Elin mådde bra
 
Pappa testade sin nya Dubok (Taekwon-do-dräkt)


Juldagen

Godmorgon!
Julafton bjöd på snö och fint väder, idag har mycket töat bort och jag antar att vägarna är bra hala. Det är första ggn på iaf fyra år som jag är ledig på juldagen. Jag ska fira detta med att träffa Lollo :) jag tänkte vi skulle dricka vin o snacka skit. Länge sen nu.

Rooooligt!

Ha nu en fin dag!
Puss!

God jul




Ville bara passa på att önska en god jul!
Lyckas dock inte få upp en bild 

Resultatet




Det blev inte blått, inte grönt och inte gult. Kanske lite grått? Nej...men mörkare. Och ingen utväxt som syns =)
 
 
 


Älskade underbara!




Tog mig in till Nordstan såhär dagen innan julafton. Då är man väl bra galen tänker ni. Häromdagen var det så smockat med folk så det var kö in och kö ut. Men idag på förmiddagen var det faktiskt rätt lugnt. Väldigt lugnt, inga köer. Köpte mig en klocka från Albrekts guld (hade egentligen velat ha en som var rätt mycket dyrare, men det får jag unna mig en annan gång), en vit spetstopp från Bikbok, hårtoning och Bingolotter till ikväll.
 
Sen tog jag mig till mitt gamla jobb för att köpa en hemtelefon till farmor. Blev påhoppad med en gång och överöstes med pussar och kramar. Alltså - jag säger då det. Underbara människor! De ger mig så mycket energi. Kärlek! ♥
 
Nu sitter jag med hårtoningsmedel i håret. Blir spännande att se hur det blir. Jag hoppas att det inte blir grönt, gult eller grått. :P
 

 
 
 
 

När det inte går att förklara - det gör ont ändå.

 



Varje år vid den här tiden blir jag fruktansvärt ledsen och nere. Trots att jag älskar julen och allt runt ikring. Jag vet en del orsaker till det, men det är sådant jag inte kan göra något åt. Jag har försökt, men jag behöver påverka någon annan. Och det går inte. Trots att man skriker och gapar. Det tröttar bara ut mig. Istället håller jag det inom mig. Det är också jobbigt, för det gör liksom rent fysiskt ont i hjärtat.
 
De gråtattacker jag får är hemska. Har fått en sån ikväll. Men det är fler orsaker än det jag just skrivit ner. Att det beror på någon annan. Det måste vara något mer som grämer mig. Vet bara inte vad. Förutom det där att jag känner mig ensam av och till. Det spelar ju alltsom oftast in. Ändå går det inte ihop för jag älskar att vara ensam. Jag kan vara ensam mycket och ofta. Men jag borde inte varit ensam ikväll. 
 
För tre år sedan fick jag sjukskriva mig ett par dagar för att jag inte kunde sluta gråta och jag förstod inte varför. Det är skönt att det blivit bättre ändå.
 

 

2012




Innan jag glömmer det tänkte jag skriva ner mina viktigaste händelser under detta året. En liten summering :)
 
  • Genomförde Fitnessfighten's kick-startprogram under januari. Tränade alltså på gymmet en timma om dagen i 30 dagar i sträck. Grymt!
  • Blev förföljd och nästan påhoppad av en knäppgök utanför min port. Skönt med lungor som förmår sig att skrika. Gjorde en polisanmälan. Lika bra att göra det.
  • Träffade Henke Larsson på Melodifestivalens efterfest i Göteborg. Starstruck!
  • Fick blommor hembudat till dörren! På alla hjärtans dag tänkte min fina brorsdotter och hennes mamma på mig!  Det var lycka!
  • Sprang Göteborgsvarvet runt, på en imponerande tid för att vara mig - 2h, 11 minuter och 12 sekunder. (min storebror var dock 47 sekunder snabbare än mig
  • Avslutade min utbildning, sökte jobb. Fick jobb, sa upp mig från mitt gamla. Fick ett till jobb. Sa upp mig från det nya. Jobbar nu heltid, mån-fre. Underbart!
  • Farmor opererade hjärtat, fyllde 91 och är pigg som en mört.
  • Fyllde 25 och överöstes av kärlek från vänner och familj ♥ Fick blommor budade till mig till jobbet utan avsändare. Vet fortfarande inte vem det var från? :(
  • Min fina mormor dog och det blev begravning. Åkte med mamma och pappa upp till vackra Värmland. Träffade min släkt som jag inte sett på 20 år. De är underbara hela högen!
  • Hängde med på möhippa och såg min barndomsbästis gifta sig. Vacker brud och fina barn!
  • Spenderade sommaren med världens finaste vänner och familj. 
  • Träffade min biologiska morfar för första gången!
  • Det blev bad i havet ändå. En sommarkväll med Lollo vid båten. Bästa tiden!
  • Gick på konserter. Både Bruce Springsteen och min barndomsidol Bryan Adams! I november vankades Brad Paisley till Lisebergshallen. Grymt!
  • Jag sprang Midnattsloppet med bästa Mikael. (fick det i födelsedagspresent av honom) Han var dock också snabbare. Grymt bra bana i år! 
  • För att kompensera utebliven sommarsemester åkte jag med Mikael till London i december. Underbart med miljöombyte
  • Firade minijulafton med bror och hans familj då de åker ifrån oss i jul.
Jag hittade inte kärleken i år heller. Men jag tänkte nog ta o bli kär snart. 
 


Olle Ljungström




Som man bäddar får man ligga
Man kan älska 
Trots att världen är som den är
 




Vill ha min energi tillbaka




Hur kan man sova så mycket som jag gör?
 
Igår kom jag hem kl. 15.00. Sov till fyra, läste tio minuter, somnade, vaknade runt sex, läste lite till och vaknade igen runt sju. Gick upp och städade lite, satte mig vid datorn och somnade sen igen halv tolv. Vaknade lite sömndrucket halv nio imorse. Det är 12 timmar på 24 timmar. Stört. 
 
Nu har jag betalt räkningar och ska snart städa badrummet och vardagsrummet. Sen bär det ut på en promenad. Lite frisk luft ska nog göra susen....
 


Beneath your beautiful




 
 


Julledig!




Nu har jag julledigt! Har tagit en semesterdag imorgon. Så skönt :) Avslutade jobbet med ett julbord på Hamnkrogen, Liseberg. God mat! Blev såklart supermätt. Avslutade med en promenad runt Liseberg med trevligt sällskap. Alltså... fina människa
 
Somnade när jag kom hem, läste ut en bok och sov lite till. Trött. Imorgon ska jag städa, gå en långpromenad, träna och gå en sväng på stan. Tänkte jag. Vi får väl se.
 
Jag kan inte förstå att jag tagit ledigt EN dag men är ledig SEX dagar på raken. På jul. När jag jobbade i butik var det omöjligt kring jul. I år slipper jag gå upp kl. 5 på juldagsmorgonen. Förra året tog jag bilen från Floda och betalade 120 spänn på Heden för att kuna jobba den där okristliga tiden. Började ju kl. 07.00 då. På juldagen. Denna juldagen som kommer ska jag spendera med älskade älskade Lollo ♥ Lycka!
 


Ett hem




 
 
 
 
 
 
 
 


Breaks my heart




Min helg har varit jättemysig med hela familjen samlad (nåja, saknade minsta lillebror) Vi har firat minijulafton. =)
 
Åkte hem lite tidigare än jag hade tänkt idag, som så många andra ggr när jag njuter av att träffa familjen så känner jag mig alltid lite ledsen, tom och nedstämd när jag vet att jag ska åka hem. Helst av allt vill jag bara åka hem med en gång då. Jag vet att Tuffe väntar hemma men det är det. Jag hade tänkt städa för det vet jag att det behövs, men jag tappade liksom luften när jag kom hem.. somnade. Satte klockan för att jag har tvättid. That´s about it. Jag vet att jag behöver åka hem, jag vill åka hem för att jag behöver få vara ensam en liten stund, men jag åker hem till en tom lägenhet. 
 
Dagens höjdpunkt var iaf Almas ord "Jag vill ge dig en puss" och så fick jag en blöt lakritskyss på kinden. Och en slängkyss när jag gick. Sööööta!
 


12 / 12 / 12




Många som gifter sig idag - lätt att komma ihåg sin bröllopsdag. Smart. Min bästis har svårt att komma ihåg sin - hon skulle väntat två år ;) Nästa gång man kan pricka in ngt liknande är 010101 (alltså år 2101) och det är närmare 88 år till dess. Då lever inte jag. Jag får helt enkelt tampas med svåra datum jag också... när det bär därhän.. om. 
 


Invigt dem!




Hej!
Har idag invigt mina nya gymskor. De var skitbra. Brukar alltid få skavsår, det brukar aldrig slå fel. Jag har inget sår idag :) Skönt! Annars har dagen flutit på bra. Fått gjort en del på jobbet och imorgon är det luciafirande innan jag sätter mig i sammanträdessalen hela dagen och för protokoll. Det är rätt kul, länge sen nu. Har ju haft hjälp ett tag som fått ta mina sammanträdesdagar så jag kunnat ta hand om kansliet. Men nu var det hans tur att åka iväg. 
 
Imorgon har jag nog träningsvärk - underbart..!
 
Hittade en kompis i Hyde Park =)
 


Fynd!




Förutom att uppleva den fantastiska butiken Victorias Secret (det var ju helt klart en stor Walk in Closet och häftigare butik får man leta efter. Tre våningar och allra överst en lounge med fåtöljer och toaletter) så fyndade jag nya gymskor. Jag är lycklig! 435 svenska kronor pyntade jag för dessa. Mindre än halva priset här hemma :)
 
 


Lite London





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Myyyyys!




Jag fortsätter med julbaket. Blandar upp det med lite städ också - det är så med julstök. Måste hålla det rent ikring sig också så man trivs. Tycker jag iaf. Idag har jag handlat en julklapp till mig själv, umgåtts med Carro ♥ skurat badrummet och gjort en mjuk pepparkaka. Den står i ugnen nu. Tänkte bjuda på lussebullar (bakade det igår) och mjuk pepparkaka till fredagsfikat på jobbet innan jag åker.
 
Imorgon ska jag packa inför London :) Kul! 
 
 
 


I'm a surviver




Hade hälsoundersökning på jobbet idag. Första ggn någonsin som jag har tagit ett blodprov. Jag har varit så otroligt nervös inför just blodprovet. Är extremt nålrädd - och blodrädd. Blod, blodsmak, utslagna tänder...hua! Blämärken kan jag ha - då har jag inte gått sönder liksom. Men jag skulle aldrig kunna skära mig själv. Då hade jag nog spytt. Mår lite illa av blod. 
 
Igår på väg hem från gymmet gick en skummis bakom mig. Jag fick för mig att han skulle slå ner mig och slå ut tänderna på mig. Då väntade jag in honom så han kunde gå förbi istället. Ja, jag vet - jag har blivit aningen rubbad. Men det är inte mitt fel. Det är de där "killarna som inte vet rätt och fel"'s fel.
 
Nog om det..
 
Jag kan meddela att jag är vid fantastiskt god hälsa, om än med något lågt blodtryck. (därför som jag kan vara lite yr ibland) Bra vilopuls, mycket bra värden vad gäller kolesterol o grejer. Bra kondition där både hjärtat och hjärnan synkar. Jag har en bra uppfattning om vad min kropp och mitt hjärta klarar eller tycker är jobbigt. Coolt. Skönt att de kan samarbeta vad gäller hälsan iaf. Inte alltid hjärtat och hjärnan är på samma plan menar jag...
 
Känns iaf bra att ha det svart på vitt - jag mår bra!
 
Förresten - ni som har barn; se till att de är aktiva redan i unga år, det bäddar tydligen för att de ska ha en bra hälsa även när de blir äldre och slår ner på takten.
 


Sköna söndag




Söndagen har varit bra. Vaknade i ett iskallt men soligt Floda, åt frukost och hjälpte mamma klippa bort nätet kring hennes adventsgran som står vid garaget och välkomnar i mörkret. Sedan tog jag tåget till Partille, handlade mat och åkte sedan hem, tog mig till gymmet och nu har jag snart lagat 6 matlådor för veckan. Tvätten ligger i maskinen och två nya maskiner ska snart sättas igång. Bra söndag :) Snart ska jag tända första ljuset och mysa!
 


Julstämning!




Hej härliga december!
Idag är det kallt ute. Underbart! Äntligen börjar man känna att julen är på g. Jag kan meddela att min julkänsla är på topp för ögonblicket. Tvättade ju fönstren och bytte gardiner förra helgen, pyntade i torsdags, hade glöggmys på jobbet i fredags och gick till Jul på Liseberg på kvällen. Lördagsmorgonen gick åt till att klippa och klistra och slå in paket. Sedan åkte jag till Floda, fikade och hjälpte mamma att tvätta fönster, stryka och hänga gardiner för att sedan dra fram alla tomtar. På kvällen såg vi "Så mycket bättre" och sedan "The holiday". Bra julstämning!
 
Hur är det med er julkänsla?
 
 
Mina grannar ovanför hade fest i fredags och passade på att pynta min häck på utsidan :)


RSS 2.0