Sista helgen i augusti

Storstädning,  matlådelagning,  golf och bakning typ :) Idag är det första dagen i augusti som jag bär långbyxor.  Hösten är på ingång. Hade faktiskt tänkt försöka shoppa idag. Händer ju aldrig. På riktigt. 

Ha en bra dag! 








Världens bästa! 😍


Denna vecka har verkligen gått i ett och jag har knappt varit hemma och har jag varit det så har jag varit helt slutkörd. Somnat.  Igår satt jag återigen i förhandlingarna en hel dag - utan lunch. Sedan hade vi bokat in oss några stycken kollegor på Quiz på Glenns på Friggagatan. Det gick rätt bra för oss. :) 

Iaf - den här veckan har Emil verkligen visat vad han går för. Servat hemmet o fixat alltifrån middag till städ,  plock och matinköp. Jag är så otroligt tacksam.  Vilken kille! 💜 Dessutom är han aldrig irriterad,  han har inga problem med att jag ibland inte orkar eller inte hinner med. 

Världens bästa pojkvän! Och hans blommor jag fick förra veckan står sig än. 

Ville bara säga det. Nu blir det en promenad till jobbet. 

Äntligen fredag!  


Onsdagen som försvann

Hej!
Så var det kväll igen. Emil lagar köttbullar och makaroner hemma.  Jag är på väg hem efter en lång dag.  Gick upp kl fem, körde ett pass på gymmet,  åkte till jobbet och fick massa gjort, åt en äggmacka innan jag åkte iväg på kursen. Nu äntligen på väg hem. Sprang till bussen så jag fick blodsmak i munnen.  Hua! Nästa vecka ska jag ha gympaskor :) 

Imorgon tänker jag promenera till jobbet. Gjorde det igår också. Så skönt! Tar ca 75 minuter. 


Busy busy


Så var det onsdag. Ikväll är det dags för kurs igen. Därför tänkte jag passa på att träna nu på morgonen.  Trött men har slängt i mig ett kokt ägg o en kopp kaffe.  Igår var jag i Halmstad och Laholm i sammanträden och i måndags befann jag mig i Stockholm på kurs. Den här veckan kommer gå i ett. Hörs sen! 


Söndag 23 augusti

Hej! 
Då var helgens sista dag kommen. Imorgon reser jag till Stockholm över dagen för en kurs. Tidigt uppe sent i säng.  

I fredags var jag så uttråkad! Gjorde ingenting och Emil var iväg. Men på lördagen steg vi upp tidigt o åkte till golfbanan och gick en runda på korthålsbanan.  Min sämsta runda nånsin! Blä. Sen åkte vi hem o fräschade till oss o cyklade sen ner till Sannegårdshamnen där Maria o Joel ordnat med fika. Deras dotter hade fyllt år för ett par veckor sedan så jag hade köpt med en present. En kanin :) Alltså, kramdjur - ingen riktig. Efter det cyklade vi vidare till backaplan,  köpte en ryggsäck och en kjol - Emil hittade skor (som vanligt)  

På kvällen åt vi varmrökt lax med romsås och drack lite vin till det. Mums! David och Adam kom förbi o drack kaffe och spelade spel. Exploding kitten hette det. Det var kul :) 

Nu är jag på väg till min kurs. Sedan är tanken att jag ska försöka hinna med ett träningspass o därefter prova på linedance ikväll.  Fullt upp! Så kul :D 

Har förresten fått hem en ny kokbok. Kul! Ska se om man hittar ngt kul recept på glutenfritt.




Redan torsdag!?

Vad händer? Det är redan torsdag kväll.  Imorgon är det fredag igen. Hur gick det till? Antar att det blir så när man fyller dagarna. 

I måndags efter jobbet åkte jag o tränade, i tisdags gick jag en promenad på kvällen, i onsdags började min kurs och jag var inte hemma förrän halv tio. Idag har jag pustat ut och tagit tag i en växande pappershög. Nu njuter jsg av kvällen och beundrar mina fantastiska hortensior. Köpte 3 för 100 i söndags - kulturkalasets sista dag. Wohoo!  Har även blivit bortskämd med rosor <3 




Fredag!

Ja då var snart den första hela arbetsveckan efter semestern avklarad.  Jag har haft det oförskämt lugnt och kunnat njuta av vädret med hyfsat korta dagar ändå. (fast jag har förstås kompenserat genom att börja tidigt också) På eftermiddagarna har jag hunnit träna, vilket jag är väldigt nöjd med. Hoppas den goda vanan sitter i under resten av året också. Skönt nu när man fortfarande kan cykla till jobbet. Men det börjar faktiskt bli kallt om morgnarna.




Ikväll ska jag träffa Carro o Kenneth och se vad kalaset har att erbjuda. 



Kulturkalaset

Hej! 

I fredags träffade jag Lollo. Vi drack vin och åt ostbricka ute på Eriksbergsbryggan. Jättehärligt!  I lördags gjorde jag inte mycket, vi grillade och åt glass typ. I söndags sprang jag milen. Okej - jag joggade. Jätteskönt :) 

Idag börjar kulturkalaset i Göteborg.  Jag ska satsa på en langos och ev prova på linedance.  Idag. Vidare har jag inte spanat in utbudet faktiskt.  Får ta och göra det så blir det nog en rätt bra vecka. Även om jag är urtrött. Igår efter jobbet tränade jag. Hårt. Har idag ont i ljumsken efter jumping squats och utfallssteg. Hua! 





Tillbaka på jobbet


Bra med en smygstart faktiskt.  Men det har varit väldigt, väldigt lugnt. Så jag har haft energin kvar till träning och matlagning när jag kommit hem.  Bra alltså. :) 

Helg igen nu då. Blir träning o så. Kommit in i ett bra flow liksom. Känns så bra! :) Börjat med Kayla Itsines guider och passen är korta men otroligt effektiva :) tror jag. Åtminstone intensiva. 
 
Sen har jag anmält mig till en kurs. Ni får veta mer om ett par veckor. 

Vad hittar ni på i helgen? 


Näst sista

Imorgon är det min sista semesterdag. Igår kom vi hem från Hudiksvall och jag har spenderat morgonen med att hämta ut ett paket, träna, sätta upp tavlor och köra en tvätt i maskinen. Nu ska jag duscha o hänga upp tvätten.  Kul:P Det påstods att solen skulle värma idag. Det gjorde den en stund, men har nu gått i moln. Såklart. 

Men visst blev tavlorna bra där?


Sverige


Även i år reser vi genom Sverige.  Det är fint. Vi har dessutom rest bort från regnet och lyckats få en del sol - inte så man kan sola, men så man iaf kan vara utomhus (med rätt kläder o så) 

I onsdags åkte vi till Furusund.  Där skämdes vi bort av Emils faster, umgicks med hans kusin och kusinbarn och hade jättetrevligt. Igår bar det av till Hudiksvall.  På Kastellholmen träffade vi andra släktingar till Emil. Vi åt grillat, drack gott, gick tipspromenad,  spelade kubb och grillade även marshmellows. Mums! 

Emil steg upp tidigt för golftävling idag. Jag har tränat, duschat o målar just nu naglarna.  Ska snart ner till frukosten tänkte jag. Sen ska jag faktiskt njuta av egentid,  en bok och solen. Underbart! Ikväll är det fest. 



RSS 2.0