Inställt

Tanken var att åka till Smögen och bli bortskämd över helgen, men mycket annat tar upp min tid. Får ta det en annan gång.

Insåg inte att folk faktiskt läser min blogg, så jag fick mig ett uppvaknande när jag insåg att personen jag skrev om i mitt förra inlägg sett vad jag skrivit där. Haha, jaja, men det är väl ok..

Snart kommer Angelica hem! Jag längtar efter dig mitt hjärta!

IKEA på lördag antagligen, känns bra. Vill ha andra gardiner i mitt sovrum.

Mamma kom hem med mina två tavlor igår också. Fina blev dem! Hon hade också med kardemummakaka och hemgjord flädersaft! *älska* !

Innan besöket av mamma och lillasyster städade jag farmors hus och efter mammas besök drog jag mig till jobbet för att jobba kvällen.

Fick ju lön igår - gott. Blir nog en laptop i dagarna då jag inte lyckats ordna med mitt internet. Ja, så får det bli. Har fortfarande inte funnit en soffa att förälska mig i.

Nej, nu måste jag rusa till jobbet.

Pusspuss!

Update

Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev ngt här. Och det har hänt en del....

Jag har flyttat, är stolt ägare till en blå undulat vid namn Tuffe, har haft min första egna tvättid, spenderat midsommar med ett alldeles underbart gäng med sånger och dragspel, god mat och en massa jordgubbar.

Midsommar spenderades i Smögen och jag fick mig en rolig syn där på kvällen när jag såg en gammal flamma (kan man säga så om killar?) upptryckt mot en vägg av ett par vakter, för att i nästa stund decka. Haha! :o)

På kvällen gick jag in i en glasdörr (och jag var inte ens särskilt berusad...) och har nu ett blåmärke på knät. Men det är sånt man får ta.

Jag brottas just nu med internet på hemmaplan, ska se om min storebror kan ordna detta ikväll, annars vete sjutton. Då får jag köpa mig en laptop tror jag. Just nu sitter jag på ett riktigt snuskigt internetcafé på centralen. Jag ska snart ta mig en frukost hos Lollo och sedan ska jag till jobbet.

Funderar på när jag ska ha tid med mig själv och mitt välbefinnande. Jag har inte tränat på jättelänge - funderar på att köpa ett årskort på Valhallabadet. Kanske nästa vecka. För denna vecka som kommer är helt fullspäckad. Tvättid, jobb, städning hos farmor, mer jobb och utbildning. Ja, men det löser sig - ska väl få det att gå ihop på ngt vis. Missunnar Tuffe en del känner jag.. :(Puss

RSS 2.0