Torsdagskväll




Ikväll är det "Du är vad du äter" och "Just friends" som gäller. Fann en fin present till Angelica också =) Nöjd! Vad det är får ni veta på söndag. Åh, nu blöder jag i munnen.. (!?)




The claw










Nja, Camilla var bättre på det där med glitter än vad jag var. Men visst var färgen fin? :)


Lata dagar...




Det här med att vara så mycket ledig är lite farligt nästan. Jag vaknade 7 imorse men insåg att jag inte behövde gå upp så jag somnade om. Vaknade halv nio sen istället. För mig är det sent. Klockan är redan halv tio... Jag gillar ju att vara uppe i tid. Fick ett mail nu också - det blir bara 4 veckors jobb i sommar. Crap. Jaja. Jag ska försöka njuta av att vara ledig.

Har just fått i mig en skål gröt och en kopp kaffe. Och börjat dricka på min detox som ska hänga med hela dagen. Ska ta mig till gymmet snart och sen får vi se vad som händer under resten av dagen. Skulle verkligen behöva köpa de där presenterna inför helgens kalas..




Trött




Har varit rätt trött idag igen. Sov en stund förut när jag kom hem. Jag har inte varit på gymmet. Det får bli imorgon när jag är pigg på förmiddagen. Måste. När blev jag så lat? Hade ont i magen förut också. Det kommer ibland sådär. Men jag har iaf noppat ögonbrynen, tagit bort nagellacket som börjat flagna och börjat läsa i en bok (rätt gammal, men min farmors syster Emily sa att det var hennes favorit och kunde läsa den hur många ggr som helst så jag tänkte ge den en chans. "Snö faller på cederträden" heter den) Så jag har tagit egentid idag som jag hade tänkt. Skönt.




Detox igen :)




Har städat idag. Dammsugat och dammat i vardagsrummet, slarvat lite i badrummet men tagit tag i köket. Rengjorde kylskåpet, torkade ur skafferiet och gjorde rent i ugnen.

Tog mig till stan sen, försökte hitta glitter och födelsedagspresenter. Hittade ingenting. Däremot hittade jag en detox-kur som det var ngn kampanj på. Den köpte jag. Tycker om att göra rent kroppen inifrån. För jag vet att det behövs. Det är en 20-dagars kur då man dricker 1,5 liter av vätskan under dagen + ytterligare en liter vatten. Men man äter mat som vanligt. Eller ja, man får tänka lite mer på vad man stoppar i sig, men det ska man väl alltid försöka göra. Nåväl, skönt att rensa lite iaf.






Outfit




Skitdålig bild på min outfit. Känns iaf bra att jag känner mig bekväm att ha byxor nu. Det har jag ofta numer, men för inte länge sen ville jag helst bara ha tunikor och leggings. Jag är fortfarande väl medveten om min stora runda rumpa, men jag har accepterat den nu. Svarta jeans gillar jag :) Men de blå har jag inte vågat mig på än. Kanske om ett år till :P Den gröna jackan är ett kap från Gekås, Ullared för ett par år sen. Jag älskar den :)




...




Denna våren har varit hektisk och stressande. Jag har inte haft tid att tänka på mycket. Jag har heller inte hunnit sakna mycket. Jag har däremot hunnit uppskatta det som jag faktiskt har. Jag fullkomligt älskar min stora familj. Jag uppskattar mina riktiga vänner så fantastikt mycket och jag har det till det stora hela så mycket bättre än många andra.

Men igår sköljde en våg av saknad över mig. Antar att det är ngn form av åldersnoja. Jag blir 25 om en vecka.

Hur har livet artat sig? När vi gick i nian fick vi skriva ett brev till oss själva som vi skulle läsa om tio år. Där hade vi skrivit vad vi trodde vi gjorde och hade gjort om tio år. Alltså när vi fyller 26. Jag är inte där på långa vägar. Jag var helt säker på att jag skulle ha träffat ngn och haft ett långt förhållande bakom mig tillsammans med honom. Helst en polis. Vi skulle vänta vårt första barn och jag skulle ha ett jobb jag trivdes med. Jag är ju en "Svensson" i den meningen. Ingen karriärist - en "familjemänniska". 

Nja...däremot har jag vänner som är där. All lycka till dem ♥

För tillfället finns det inte ens någon som jag är intresserad av. Faktum är att jag lyckas stöta bort killarna som ger mig komplimanger. Har inte känt mig redo för sånt, eller ja, redo och redo. Inte beredd på att ge ngt av mig kanske - har inte haft tid till det. Så det lär dröja ett tag. För jag orkar inte leta heller. Nu ska jag satsa på mig själv. Och skjuta undan alla tankar på att "det börjar bli dags". Även om jag fattat att farmor och min familj undrar...

De får undra ett tag till.




Egentid




Vaknade med huvudvärk idag. Brukar göra det efter långa dagars arbete, som om man fått för lite sömn. Dessutom hade jag världens sämsta dag på jobbet igår. Kände mig som en nybörjare. Det ena efter det andra krånglade, jag fick byta kassa då blippen inte fungerade, fick ringa min kassaledare som hade semester då ingen av oss hittade nyckeln till larmplattan, en alkis försökte sno av mig och jag kunde inte sätta dit honom, rutiner som jag kunnat tappade jag och fick inte ordning på det vilket ledde till en lång kö med bittra miner. Jag ska aldrig sucka i en kö igen! Och så räknade jag långsamt för pengarna fastnade i varandra. Mina fötter ömmar också. Men nu ska jag inte klaga mer. Tackar Carro för att hon räknade snabbt och jag hann hem till mina kära hemmafruar :) Sen hade jag fina kunder däremellan också såklart. Man får inte glömma dem.

Ska försöka komma igång med dagen. Jag ska ha en dag bara för mig själv. Jag ska städa och träna. Hade jag tänkt. Det är kallt ute idag - och så ska det vara ett tag till. Tur jag inte köpte några shorts ;)

Men jag ska nog införskaffa lite glitter från Panduro så jag kan göra så fina naglar som Camilla gjorde på mig häromdagen. Man får se till att visa upp dem när man har långa och fina naglar :) Igår fick jag komplimanger för dem av tillomed två kunder :)




Boho




Igår när vi skulle iväg och spela kubb blev det lite kyligare ute, men vi spelade ett par omgångar ändå. Trevligt! Tyvärr blir det väl lite sämre väder nu framöver. Kallare och regnigt. Men det är väl så...

Idag ska jag in till Elgiganten i Nordstan och jobba hela dagen. Kom förbi vetja! :)




Återanvända




Ja...hittade en kjol jag inte använt på ett par år. Så jag tänkte jag skulle göra det nu. Det är så varmt liksom.




Tomater och Femtungor :)




Det blev inga shorts. Ska inte ha sånt :P Eller ja, fann inte så många. Fasen va utplockat på storlekarna det var på flera ställen. Kanske kan hitta ett par senare i veckan. Orkade inte idag riktigt. Somnade när jag kom hem. Herregud va trött jag var, fattar inte varför jag får sådana dagar? Ofta också...

Har iaf planterat Femtungor som jag köpte på Blomsterlandet förut. :)




Måndag




Jag tänkte gå på shortsjakt idag. Jag. Hade tänkt köpa shorts. Det trodde man aldrig :) Men det kan vara skönt att slippa fundera över om kjolen eller klänningen kommer blåsa upp. Får se om jag kommer hem med ngt. Iaf så borde jag köpa cykelbyxor som man kan ha under klänningen eller kjolen. Får se vad det blir.

Och så måste jag handla. Förstår inte att mitt kylskåp är nästan tomt nästan jämt. Men, men.. Och så ska jag köpa Femtunga :) Kul med blommor på uteplatsen! :)




Som ny!




För ett tag sedan klippte jag av en klänning som jag inte gillade modellen på längre. Men jag behöll överdelen och skulle sy till ett linne. Igår fick jag tummen ur och lånade mammas nål och tråd för att sy in nederkanten. Fint va? :)






Global Yoga Summer Burst




Imorgon ska jag spela kubb för första ggn i år. Med Carro, Kenneth, Mikael och Jesper och ngn dejt till honom tror jag. Kul :) Och på torsdag ska jag till Slottsskogen med min lillasyster - och min yogamatta! Haha! Tydligen så arrangeras gratis yogaklasser i parken nu. Så får man testa på. Roooligt!

Hoppas bara att det inte blir regn..


Global Yoga FREE Flow in the park!

In May we teach a FREE (as in NO cost) and OPEN (as in everybody can come) Global Yoga class in the grass at Linnéplatsen (slottskogen)! Come as you are, bring a mat, a blanket or just flow on the grass! Bring your friends too!
Every THU...RSDAY in MAY at 17:30-18:30!

MAY
3rd Sandra Pandevski
10th Emma Rosenberg
17th David Regelin
24th Sandra Pandevski
31st Johanna Andersson

And when the SUN is UP early in JUNE we start teaching morning classes!

Come and PLAY under the open sky with us!

Global Yoga


http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/events/329715753748410/




Sköna söndag




Har varit hemma i Floda idag. Legat och solat, ätit gott och umgåtts med min fina familj. Alla utom Robin, Sofie och Alma. Det är konstigt hur mycket man kan sakna folk fastän vi är så många. Hämtade upp farmor imorse och åkte iväg. Pappa körde hem mig just. Jag fick med mig en tomatplanta av farmor i examenspresent och jord av mamma. Så när jag kom hem satte jag genast plantan i en hink. Åh så gott! :)

Imorgon ska jag köpa hem Femtunga och plantera i min andra hink. Mamma sa att den var lättskött :)




Bild på Femtungan: http://vaktmastarn.blogspot.se/2010_08_01_archive.html


Yoga?




Förresten - är det ngn som vet ett bra yogaställe? Tänkte börja. Tipsa mig tack..!


Bild från : http://www.healthyoga.com/


Mors dag




Nu bär det av hemåt. Mors dag. Pappa kommer snart och hämtar upp mig. Jättesnart så jag måste skriva snabbt. Vi ska hämta farmor och så ska jag köpa ngt till min mor på vägen. Sen ska vi njuta av solen och värmen. Skönt!

Ha en trevlig mors dag! Solen skiner än så se till att njuta! KRAM!




Bara ben!




Bruna ben gör att jag vågar visa upp mina bara ben. Känns bra =)




Detaljer









Examensdag





























Bananvåffla




Har sett på ett flertal bloggar recept på en superenkel våffla. Och nyttig! Gjorde det till frukost igår. (smakade dock lite mycket banan så jag tror jag ska ha i en mindre mogen banan nästa gång och kanske krydda till med lite kanel)

1 banan
1 ägg

MOSA.

Så enkelt var det. Jag hällde dock i allt och gjorde en våffla utav det. Kunde nog gjort två då den blev lite väl tjock.

Serveras med keso. (och i bästa fall bär, men det hade jag inga hemma)







Haha, resultatet :P Det var godare än det ser ut - men som sagt, dela upp det på två ;)


Det går upp och det går ner




Skrev ett långt inlägg, men inser att det blir för mycket läsning för er. Och ganska osammanhängande. Men ja, jag är lite kluven idag. Minst sagt.

Examensdag iaf.




Mormor




Idag ringde min lillebror mitt under en rundvisning av Clarion Post med Tina. Min mormor har gått bort. Somnade in inatt. :´( Satte mig i sviten på Roof Top och grät en stund. Min mammas mamma. Åh, va jag tänker på min mamma idag särskilt! Det var länge sen jag träffade mormor, men hon är en stor del av min uppväxt och jag har saknat henne.

Jag ska snart till jobbet på ett möte. Har hela eftermiddagen suttit i Slottsskogen och läst i en bok. Och tänkt. Och pratat med både Carro och Lollo. Och Tina såklart. Men inte för mycket. För jag tycker inte om att prata om sånt som är jobbigt, men det är skönt att få gråta ut lite. Ni är underbara! Tack för att ni förstår er på mig ♥




Alltså, ledighet!




Har just avslutat en långpromenad i solen. Underbart!

Njuter av lite turkiskt te i solen på uteplatsen innan det blir en lunch med Tina och sen en dejt med Lollo :)




Godmorgon!




Ännu en vacker morgon!
Jag ska ta en långpromenad innan jag åker till Clarion Post och lunchar med Tina. Därefter ska jag möta upp Lollo. Vi ska lata oss i solen. =) Underbart!

Man får verkligen se till att njuta av solen nu, man vet inte när den bestämmer sig för att ge sig av. Sommaren är kort. Tyvärr.

Kan inte påpeka det nog många ggr - jag är helt förundrad över doften utomhus just nu. Kan liksom sitta och bara lukta hur länge som helst. Har två syrener på min uteplats. De är underbara. Åh, va härligt det är just nu! Bästa tiden är nu. Helt klart.

Redemption song - Rihannas version är grym!




Varm dag =)




Idag har jag varit barbent. Japp. Barbent. Det är jag aldrig. Kändes helt okej då jag hade smörjt in mig med BUS innan. Så denna sommaren kankse jag kommer våga vara mer barbent än jag vågat tidigare. Ah, helt okej. Hade ett par nya sandaler också. Så skönt! Ja, då var klädkoden avhandlad :P

Efter att jag brottats med tvättmaskinen och fixat med möblerna på uteplatsen åkte jag till Tina. Vi skulle sola på hennes gård. Det kom ingen sol. Vi åt en lunch på le pain och gick sen tillbaka. Det kom ingen sol. Förrän kl. 15. Haha! Så där satt vi till halv fem och njöt. :)

Ikväll har jag läst lite, plockat in tvätten i lådor och bytt sängkläder. Ska diska lite och sen ta mig en dusch. Sen blir det lite läsning innan jag somnar. Imorgon bitti ska jag träna. Måste.

Puss!




Kjolen från 8:an funkar än!




Lyssnar på "Love Story" med Taylor Swift och drömmer mig bort. Samtidigt som jag tvättar av utemöblerna och bråkar med tvättstugan. (en maskin som slutat fungera, kul...) Har iaf på mig älsklingskjolen som tyvärr är lite kort, som jag en gång klippte av från en lång jeanskjol jag och farmor köpte när jag skulle sluta åttan. Annars hade jag haft den jämt. (och visat bara ben)






Underbara morgon!




Utanför sjunger fåglarna, det är redan varmt och syrénen doftar ljuvligt. Om en kvart börjar min tvättid. Men mellan tvättstugevarven ska jag befinna mig på min uteplats. Först ska jag rensa lite mellan stenplattorna och sen ska jag ta ut en stol till och ett bord så man kan sitta där sen. :)

Jag vill gärna köpa nytt vad gäller stolar och bord, jag vill också ha stora krukor med blommor och tomatplantor, men jag får vänta med det. Kanske kan satsa på det nästa sommar :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen slänger jag in en tvätt i maskinen och SEN ska jag ut o greja på uteplatsen. Blir bra det här :) Love life!

(mår alltid så himla himla bra på mornarna)




Lite att fira :)




Satte på tv:n och på femman är det ett program om naturister. Jag bytte kanal. Jag har varit i affären och köpt Delicatobollsglass (bl.a - mjölk och sånt också förstås) Såg det på Ankis blogg så jag vart rätt sugen. =) Det var supergott. Firar skolans slut med det då. ;)

Ja, jag är faktiskt klar med skolan! :) Ska bli kul med fredagens lunch också, men sen är det finito med skola för den här gången =)

Och så har jag fått en ny blandare och golvbrunnen i badrummet är utbytt då den var trasig. Härligt! :)

Nu blir det snart desperate housewifes :) Näst sista avsnittet. Buhu.




Give me some energy




Har ingen energi och jag MÅSTE gå iväg och handla. Har absolut ingen mat hemma. I kylskåpet har jag smör, lite mjölk, en banan och tre tomater. Och en burk syltlök. Och spraygrädde (?)

Men skolan är iaf slut. Bara en lunch med klassen kvar, sen är jag out. Redovisningen gick bra :) Borde fira med glass va? Borde verkligen ta mig till affären.. Sen somnade jag när jag kom hem. Som vanligt.

Tävlade i Mix Megapols väsktävling. Jag vann inte.

Tvättid imorgon och sen lunch på Clarion Post med Tina ♥




Down




Trött ikväll. Suttit och lyssnat på redovisningar hela dagen. När vi kom ut har vi missat en hel dag fylld av sol och värme. Hemma har jag suttit på trappen och sen kom åskan och regnet. Mysigt ändå. Varmt och skönt. Nu kommer sommaren :) Men trött var jag så det blev ingen promenad.

Imorgon har jag och Johanna vår redovisning - och opponering. Kommer gå bra, trots att jag pratar mycket :P

Lite nere idag, men det går över. Ska tvinga med någon ut på lite vin på fredag tror jag.




Inte alltid som man tror...




Det är tråkigt när man inser hur långt ifrån varandra man hamnat. Kanske var man inte så lika varandra från början ändå. Men tja... När man inte passar ihop med alla (som jag - hatar när man får spärrar som man inte förstår sig på) så får man väl stå sitt kast antar jag. Bara så ledsamt att inse det :(




Fin söndag, fin helg




Åh! Har verkligen bara spenderat ledigheten med fina människor! I fredags Mikael och Tina, igår Lollo, Carro, Kenneth, Adde, Daniel och resten av familjen Alexandersson. Och idag med MIN familj ♥ och Floda!

Åkte imorse efter att jag än en gång gått igenom redovisningen. Får inte ner det till 7 minuter! Panikprat med Johanna imorgon. Japp.

Lagade mat med lillasyster, åt i solen på altanen, cyklade runt sjön och umgicks med min fina familj. När jag åkte hem fick jag ett jättegott bröd med mig som lillasyster bakat.

Har jag sagt att jag har världens bästa familj?




Shoppat!




Fyndade lite på H&M i fredags då jag hade både rabattkuponger och värdecheckar. =)
(man kan som vanligt klicka på miniatyrbilden så den blir större)


Fyndade två linnen, likadana - olika färg

Klänning (den lilla svarta - man kan inte få för många, passar ju till allt!)

Sen kunde jag inte motstå denna blus från BikBok :) 129 kr bara, jag slog till :)


Igår!




Hade en jättetrevlig dag igår =)

Fixade med redovisningen (hoppas jag pratar i mindre än 10 minuter nu - har redigerat texten lite och hoppas få till det nu, helst under 7)

Sen åkte jag till stan och gick med Lollo i affärer. Mysigt! Sen trotsade vi regnet och tog en glass. Visserligen på Mcdonalds så det var inomhus. Men ändå - det var en glass.

Sen gick jag till Hotell Allén och hämtade Carro. Eller ja, mötte upp. Kenneth fick hämta oss sen. Vi åkte så Carro fick duscha och sen vidare till Älvängen. Där mötte vi upp Adde och Daniel för en pizza. Så gott! Länge sen jag åt pizza. Proppmätt efter halva knödde jag ändå ner lite till. =) Sen åkte vi till Addes nya hus i Skepplanda och kollade läget. Husägare liksom. Coolt :) Och åh va gott det doftar ute på landet sen då!

Därefter åkte vi vidare till Hålanda och Carros familj. Blev kaffe, te, skitgubbe, bubblan och hej knekt hela kvällen. Så roligt hade vi! :)

Strax innan midnatt var jag hemma :) Idag bär det av till Floda. Ska packa väskan för att kunna ta en promenad runt sjön hade jag tänkt också. Fina Sävelången och Nääs. I love. Hoppas på sol nu då också.

Jag har köpt en hairdonut.




Lördag!




Ledig dag! Och solen skiner :)

Jag sitter och försöker korta ner min redovisning. Hamnar på 10 minuter hur jag än gör. Får inte göra mer än 7 typ. Målar i naglarna också (blir inte jättesnyggt när man försöker täcka över det som är avskavt sedan tidigare, men tja..lazy days)

Snart ska jag möta upp Lollo. Och sen bär det iväg med Carro till Hålanda för att spana in ett hus. Eller om det var Skepplanda? Same same..  ;)

Fyndade lite igår. (haha, hade både rabattcheckar och värdecheckar - I love!) Tar nog lite bilder sen om ni vill se :)

Nu ska jag snart klä mig och göra mig ordning för dagen. Kanske blir en glass i solen sen? ♥




Nu kom beskedet, per mail. (jag tycker det...

Nu kom beskedet, per mail. (jag tycker det är lite dåligt att maila när man varit på intervju men det verkar ju vara så de gör statligt och kommunalt) men jag fick iaf inte jobbet i Stockholm. Det var väl lika bra. Lite sent besked bara och tråkigt att man inte ringer med sådana besked. Jaja, nu får jag stanna i mitt kära Göteborg iaf. Nu blir det lunch på stan!


Ledig fredag!




Tjoho!
Idag är jag ledig, men uppe tidigt ändå. Kl. 10 ska jag och Mikael springa i Skatås. Just nu är jag faktiskt inte supersugen på det, men det kommer väl :) Det är ruggigt ute. Blåser och regnar och har sig. Men det är bra man har bestämt med någon - då får man draghjälp och kommer iväg. Tack Mikael!

Kl. 13 ska jag träffa Tina. Vi ska äta lunch på Slimfood (goda sallader!) =) Mys!

Sen måste jag sätta mig med att korta ner det jag ska säga på tisdagens redovisning.

Ja...så ser det ut än så länge.

Puss..!




Kom och säg hej idag så blir jag glad!




Jobb på en röd dag är alltid uppskattat. Att det är mitt i veckan känns bra det också. Är inte särskilt religiös men jag tackar och tar emot. Idag har vi öppet 11-17 i Nordstan. Kom och köp :) Sen tar jag helg.




Kristi Himmelfärd




Kristi Himmelfärd har firats sedan 300-talet och infaller alltid 40 dagar efter påskdagen. Alltid på en torsdag alltså. Det firas för det var så länge som Jesus var tillbaka i världen för att undervisa sina lärjungar. Vid påsken tänds det stora påskljuset, symbolen över livets seger över döden. På Kristi himmelsfärdsdag släcks ljuset som en symbol för att Jesus lämnat jorden.
Källa: svenskakyrkan.se


Duktig tjej!




Idag har jag varit duktig :)  Skrivit klart ett utkast på vad jag ska säga på tisdagens redovisning (måste fila lite på det för det blev lite för långt) Sen ringde jag fastighetsskötaren så han får komma hit o fixa min kran o kika i badrummet och odören som ibland är för taskig. Sen träffade jag Johanna och vi skrev klart hela opponeringen och diskuterade det andra arbetet in i minsta detalj. Gött - känns bra att bara ha vår redovisning att fundera över över helgen.

Efter skolan (vi satt till 17:15!) åkte jag till gymmet. Körde mitt nya träningsprogram. Får se om jag får bättre kläm på övningarna snart.

Inväntar meddelande från Filip om jag ska jobba imorgon eller inte. Blir det inte jobb får det bli träning och kanske en sväng till Floda =)

Nu blir det Glee och sen Greys Anatomy.

Puss!




Onsdag




This is me now...
Haha, försöker skriva ihop ett utkast på vad jag ska säga på redovisningen (på tisdag nu, ändrat) Men jag borde verkligen läsa arbetet vi ska opponera på istället. Ska träffa Johanna klockan ett. Ja...snart klar iaf. Sen sätter jag igång att läsa. I eftermiddag blir det gym. Inge bra att ligga så här hela dagarna...




Stay beautiful




Lyssnar på lite mysig musik, städar lite lätt, förbereder måndagens redovisning lite lätt. En rätt bra dag. Arbetet är inlämnat och jag har fått ett annat arbete att opponera på. Kommer gå igenom det lite närmare imorgon innan jag möter upp Johanna. Vaknade förut (från min middagslur haha) av ett kraftigt dån utanför. Åska? Nu är himlen lika mörkgrå igen, men det är samtidigt lite mysigt.

Imorgon ska jag till gymmet igen, var ett tag sen nu.

Men ikväll blir det Verum hälsofil med müsli, Desperate Housewifes och Good Christian Bitches. Men först lite filande på redovisningen...




Inlämning och omplåstring




Har precis suttit och kollat över det sista nu innan vi ska lämna in arbetet idag. Har en träff med vår handledare idag kl. 10 och sen blir det finjusteringar. OCH SEN ÄR VI KLARA!

Har lite ont i fötterna fortfarande, men träningsvärken är nästan borta :)




Results




Igår hade jag problem med datorn. Uppdatering 1 av 1...stod det. I flera timmar. Vaknade kl 4 inatt och då stod det fortfarande likadant, men idag när jag vaknade så hade den stängt av sig och nu fungerar den alldeles utmärkt igen! Skönt - jobbigt utan dator. Word, spotify och bloggen liksom ;)

Igår köpte jag med GT hem. Här ser ni resultaten (Min tid står på Ann-Katrin Hermansson)'

Tid: 2 h 11 min och 12 sek.
Plats av tjejerna: nr 8 218
Plats totalt: 33 116



Borsan var snäppet vassare:
Tid: 2 h 10 min 26 sek
Plats av killarna: 24 641
Plats totalt: 32 652


Så stolt över oss :)


14 maj =)




Måndag morgon. Idag kom träningsvärken. Haha! Ser för bedrövlig ut när jag går. Men jag ska göra det med stolthet :) Idag ska jag till skolan och fixa lite det sista med Johanna. Imorgon ska arbetet in.

Igår stod jag i kassan på Elgiganten i Nordstan och när jag sedan kom hem somnade jag. Helt slutkörd. Med en halvmara i benen och ett ständigt leende på läpparna blir man lite trött. Men vilken helg jag har haft! Så nöjd :)

Nu kör vi det sista. Sen kommer jag ha en hel del ledigt i juni! Taskigt på ekonomin, men skönt för själen. Blir bra, tacka vet jag skatteåterbäringen =)

Here we go!




My precious




Godmorgon!

Upp och hoppa idag skiner solen! :) Vill tacka för igår, herregud va glad jag blev att det var så många som hade kollat efter mig. Det roligaste var ändå när jag såg dem. =) Mikael gav mig energi i Slottsskogen, Sarah efter Älvsborgsbron, lillebror ♥ efter Göta Älv-bron och så var det en jäkla massa människor som kom med hejarop. Så roligt! En och annan High-Five fick man dela ut också till vilt främmande människor. Och en och annan inbjudan ;) Vem kan motstå en svettig blond tjej i tajta trikåer liksom :P 

Jag ska dock in och jobba så ska du shoppa ska du göra det idag! (Mikael t.ex. - du behövde väl ett par hörlurar?) Vi ses i Nordstan! Jag är hon den där med lite särskild gångstil och utan skor :P






Göteborgsvarvet







Ge mig energi idag!




Så här ser jag ut under varvet '(kanske med en mindre glad min, men ja, ni fattar)

58011

Man kan skicka ett sms med GV 58011 till 72700 så får man mina tider och när jag befinner mig var (efter 5 km, 10 o.s.v.) Om ni vill. Kostar dock 35 kronor - men pappa kanske vill iaf :) eller nej..han är ju på tävling hela dan..




Klädproblem...




Ja..idag kör vi. Funderade på att ha på mig löparjackan när jag springer, men enligt en expert på radion nu så kanske man ska strunta i den. Kan bli så förbannat varmt med den. Får se hur jag gör...

Står ni o hejar på mig idag? =)

Bra frukost :)




Vinden viner




Utanför fönstret viner vinden och jag undrar hur det blir under varvet imorgon. Visserligen har jag önskat mig regn men blåsten kunde man väl skippat? Får hoppas på medvind då. =)

Nu sitter jag o målar naglarna. Har jobbat i eftermiddag - det var jättekul! Trevliga kunder och fina kollegor. Anki hade lämnat startlappen och en liten påse med småplock också till mig. TACK! Hihi, nu är det verkligen på riktigt.! Imorgon kör vi!




Dan före dan




Igår köpte jag en fotfil och plåster för hallux valgus. Hoppas på att det kommer gå bra det här - det är ju mest fötterna som jag har problem med även om en och annan muskel gnager i låret och benhinnorna. Knät har varit snällt det senaste. Känns bra :)

Ikväll blir det Emelie-tid och uppladdning. Men först - till skolan o fixa med examensarbetet (som ska vara klart på tisdag, tjoho!) Sen ska jag sola och möta upp Anki för att få mitt startnummer, chip o.s.v.

Eller nej - change of plans, jag ska nog jobba i eftermiddag. Tjoho..! Tjäna pengar! :)

Imorgon åker jag hem till Robin vid 12-13 någon gång o så traskar vi ner tillsammans till Slottsskogsvallen. Mitt största problem är nog ändå vad jag ska ha på mig. Haha! Alltså, om jag ska ha löparjackan när jag springer eller om det blir för varmt. Men det är ju kallt och regnigt på lördag (TACK!) och man vill ju inte bli förkyld.

Ha en fin dag! Nu måste jag klä mig och packa väskan.
Puss!



Godnatt!







Uppladdning




Börjar få ont i magen inför lördag. Det går i vågor. Ena stunden är jag skittaggad. Klarar förmodligen att springa 1,5 mil utan problem - då ska jag ta de sista 6 km på vilja! Ett Vårrus och lite till extra, det är ju inte så farligt. Okej, 4 vårrus totalt. (nästan 5 då..) Inga konstigheter...visst? Ähh, kommer klara det, men jag är nervös som sagt.

Gick ut o sprang i tjugo minuter här imorse för att få bort lite träningsvärk från måndagens styrketester. Kändes lite i benet (behinna och fot) men sen lättade det. Blir nog bra. Ska sitta o stretcha idag och imorgon kväll. Men ingen mer träning nu förrän varvet.

Har fått rekommendationer om att dricka mycket vatten nu dagarna innan. Och äta mycket pasta och bröd. Men på dagen för varvet får det inte bli pasta. Då ska jag äta min gröt som vanligt och ngt extra innan varvet. Men det är dumt att äta för mycket. Det vet jag också. Då är man liksom mätt när man springer och då orkar man inte. Bättre äta typ två timmar innan man springer så man hinner smälta maten.




Tagga




Har världens goaste strumpor. Dessutom är det utmärkt vilken som ska sitta på höger respektive vänster haha! Men det bästa är ändå den orangea biten där för det är liksom som ett stöd för hålfoten :)  Tillsammans ska vi rocka Göteborgsvarvet på lördag. Sen hoppas jag på lite good-old-country-songs på vägen. Att hoppas på för mycket? Har verkligen fastnat för Luke Bryan. Vilken killle :)







Midsommarnattsdröm




Okej, bara ett lite tips innan jag försvinner in i rättssäkerhetstänket kring lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga..

Ska ni bara köpa en långklänning i sommar och inte vill lägga för mycket pengar på den - gå till Kappahl. Jo, på riktigt. Den här skapelsen kostar 199 kronor!  Finns i blått också :) Gillar att man kan dra åt den vid bysten så det blir en annan urringning än det vanliga breda som brukar vara i smocklinnen. Så kan man variera sig liksom.

(inte världens bästa bild, jag vet... det är prislappen som dinglar på sidan, hann inte ta bort)




Problem!




Ett ständigt återkommande problem jag har är att hitta byxor som passar! Över huvud taget. Alla mina byxor (förutom älsklingarna med hög midja) är för stora i midjan. Alltid samma problem. Detta eftersom jag har en stor och rund rumpa. De byxor som skulle suttit fint i midjan skulle aldrig komma över min rumpa. Eller mina lår för den delen.. Slutar alltid med att jag får ha skärp som skrynklar ihop överblivet tyg.

Undrar var Beyoncé köper sina jeans..?






Raglady







Best friend!




Testade ett längre linne inne på Gina Tricot idag för att jag tänkte att jag skulle kunna ha det över ett par leggings. Hade varit så skönt! Men det såg för jäkligt ut. Då kom Carro in med en koboltblå klänning. "Du MÅSTE testa denna! Så du!"

Eh, ja.. Det var den :) Tjejen som jobbade där sa det också. :) "Åh, va fin den var på dig!"

Medan jag bytte om gick Carro o köpte den till mig. Bara så där. Världens bästa kompis är hon..!




Tisdag 8 maj




Godmorgon!
Ska snart bege mig till skolan. Det var trögt att gå upp imorse. Superkallt. 0-gradigt sa min telefon. Usch. Det är ju för sjutton maj! Jaja..blir alltså skolan snart. Sen ska jag träffa Carro :) Mys! Får se vad vi hittar på.

Tja..jag ville nog bara säga hej..




mattiasochjohan.se




Kände att jag behövde en boost. Länge sen jag körde styrka ordentligt på gymmet (därav den begynnande degmagen igen) Så jag har köpt en grej på let´s deal. (inte groupon som jag brukar) Ett träningsprogram för 4 månader med en "PT online" liksom. Lite som fitnessfighten - saknar ju det konceptet lite, förutom att jag inte vill träna varje dag.

Har varit på gymmet nu ikväll för att göra lite tester - sen läggs ett träningsprogram upp utefter mina förutsättningar. Hur bra? :)

Ska börja lite försiktigt denna veckan eftersom jag har Göteborgsvarvet på lördag. Vill inte råka skada mig. Sen får ni vara beredda på en mallig Emelie ;)




Måndag 7 maj




Har suttit i skolan med Johanna idag. Korrigerade småfel och filade på vissa meningar. Imorgon ska vi skriva klart analysen. Sammanfattningen satt vi med idag och vi har även börjat med vår "abstract". Svårt att få till Lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga på engelska. Google Translate hjälpte oss föga haha! Nya tag imorgon! Snart ska jag nog bege mig ut på en promenad minsann. Rätt kallt bara.

Så här ser jag ut idag. Slappt o gött =)




Förra årets scarf




Man tager vad man haver. Denna scarf fann jag i garderoben. Nu är den tvättad och redo att användas. Tycker den är så fin och vårig :)




Så kan det gå




Hey ho let's go!

Älskar mitt nya träningslinne från Nike. Tog en medium, men kunde nog haft en small...ville dock att det skulle vara lite längre så det fick bli en storlek större. Dessutom har jag inga magmuskler kvar så man ser inte dallret så noga ;)

Sprang en mil på bandet på gymmet idag. Tänkte bara springa tio minuter och sen köra ett styrkepass, men det gick så bra idag så jag fortsatte :)

Nu står laxen i ugnen. Ska bli så gott med mat..!

Har sorterat tvätten som stått i en IKEA-kasse sedan i onsdags sen har jag städat hela lägenheten och fixat lite på uteplatsen. Sen åkte jag till solariet och därefter gymmet. Känns bra. =)

Nu blir det middag och därefter typ film eller ngt =) Tror det går en bra söndagsfilm idag va?




Stannar , firar :)




Jag stannar i Göteborg iaf i sommar! :)

Har inte fått svar än men jag har bestämt mig. Farmor har inte opererats ännu och jag har bröllop att gå på i sommar. Dessutom fyller jag år. 25. Detta ska jag för en gångs skull fira. Hade jag tänkt. Får se hur mycket respons jag får på min inbjudan. Har ändå skickat till 69 av mina facebook-vänner. (haha facebook-vänner .. det är faktiskt vänner i verkliga livet också) Trodde aldrig jag skulle fira min födelsedag med en fest. Det har jag liksom inte gjort förr. Men man fyller faktiskt 25 bara en gång i livet.

Så, nu var det gjort. Och jag saknar mina vänner en hel del faktiskt. De som man inte träffar så mycket. De betyder så mycket för mig. Fast de kanske inte tror det.




Var är värmen?




Solen skiner på utsidan. Jag har dörren till baksidan öppen. Men var är värmen? Jaja, ska ändå försöka njuta av solen lite grann idag. Men först måste jag ta tag i storstädningen som jag förskjutit ett par veckor. Har bara plockat undan och dammsugit det värsta mellan varven.

Idag låg jag kvar i sängen ett tag efter att jag vaknat. Idag ska jag INTE somna mitt på dagen. Inatt ska jag sova som ett litet barn och vakna pigg och utvilad imorgon. Punkt. (det får liksom vara nog nu)

Alltså... Luke Bryan, Jake Owen, Blake Shelton, Travis Tritt... Vilka killar!




Sömn




Denna lördagen går till historien med ineffektivitet.

Åkte till ekonomiska biblioteket (handels) idag för att låna en bok och kolla upp vem som skrivit lagkommentaren till 2§ i lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga. Det var fest på handels och man kom inte in om man inte tillhörde sällskapet. Skit. Får gå dit på måndag morgon och lösa det istället. "jävla, jävla skit" sa jag för mig själv och åkte hemt igen.

- Somnade.

Letade upp ett rättsfall och skrev ner en sammanfattning.

- Somnade.

Skrev ner en intervju och blev inte klok på att det inte gick att få till det där riktigt, inga ordentliga svar på vissa av frågorna.

Mailade Johanna.

- Somnade.

Korrekturläste på arbetet.

- Somnade.

Funderade på att ta mig till gymmet.

Förde över pengar till en person inför en grej i sommar.

Satte på musik. Country. Makes me feel good :)

Mycket sömn idag. Förstår inte varför jag är så trött.

Tror Mikael är lite ledsen på mig för att det inte blev en springtur i Skatås idag. Har lite dåligt samvete. Men jag vet inte var energin är?

Men nu är jag pigg en stund. Lyssnar på musik och mår rätt bra.

Country. Jag ÄLSKAR det. Jag borde flytta till Nashville och gifta mig med en cowboy som kan sjunga. Spela lite musik om kvällarna, spela biljard på ngt hak på fredagkvällar, använda rutiga skjortor och västar. Och boots. Lära mig tycka om hästar och arbeta på en gård.

Eller.?



Vårtrötthet eller något helt annat?




Jag sover rätt mycket. Men inte länge på morgon eller att jag somnar tidigt på kvällen. Nej, sena kvällar men fortfarande tidiga morgnar. Måste ju komma upp och göra något åt dagen, visst?

Istället sover jag mitt på dagen. En timma är oftast inte nog. Somnar gärna en timma flera gånger per dag. Jag blir liksom akut trött. Det går inte att hålla sig vaken. Vet inte vad jag ska göra åt det.

Vill vara pigg och glad, men jag orkar inte sätta igång.




Fredag!




Godmorgon!
Idag ville jag inte alls gå upp. Idag hade jag kunnat ligga kvar i sängen länge. Kanske hela dagen? Men jag är uppe. Jag har duschat, gjort en omelett till frukost och kokat kaffe. Jag är på gång! (intalar jag mig iaf)

Ska till skolan o träffa Johanna. Efter lunch ska vi träffa vår handledare. Jag funderar på om inte vi ligger rätt långt efter alla andra? Har ju knappt ens spånat på hur analysen ska vara uppbyggd. Haha! Vi arbetar bäst under press, har vi intalat oss. Jaja, det löser sig.

Nästa vecka: Analys, sammanfattning, abstract och korrigering. Typ. Sen ska vi göra en powerpointpresentation och få ett annat arbete att opponera oss på.

Iaf skönt att det är fredag. (hård vecka, menar jag ;)




App! Tänkte tipsa om en app min lillebror ...

screenshot_2012- (MMS)

App! Tänkte tipsa om en app min lillebror visade mig. Den heter shape up club och mäter kalorier o grejer. Ungefär som viktklubb :) man bara fyller i vad man ätit och vad man tränat så har man koll på vad man ska och inte ska stoppa i sig. Jag vill ju gå ner ett par kilon till..


Funderar över om det var en så bra idé eller ej... :P




Bestämde mig igår kväll att jag skulle börja dagen på gymmet. Sagt och gjort. Avverkade 9 km på löpbandet. Mycket längre än jag avverkat på mycket länge. Shit, det kommer gå trögt nästa helg! Mina fötter är inte medgörliga!

Jaja, solen skiner i Göteborg. Snart ska jag till biblioteket och kolla upp en sak, sen blir det detox och sedan ska jag njuta av solen på uteplatsen. =) Och fixa lite med arbetet hade jag tänkt.




Jag orkar faktiskt inte just nu




Solen skiner, utanför grillar grannarna och häggen doftar. Har suttit på utsidan en stund i solen. Så skönt! Nu har jag tvättid. Typiskt. Behöver verkligen tvätta så det är väl lika bra. Men behöver som vanligt göra en massa annat också. Får se vad jag lyckas kombinera idag.

Funderar lite på det där med motivationen och lusten. Den är liksom som bortblåst. Både vad gäller skola, träning och jobb. Orkar inte tänka på det. Orkar verkligen inte, men jag tvingas eftersom så många frågar mig hela tiden.

Examensarbetet ska snart in och vi har inte ens börjat med analysen än - vissa är klara.

Jag har inte fått svar ang. något jobb än så sluta fråga hela tiden! För jag blir bara stressad över att förklara mig eller ens tänka på det.

Träningen borde jag ta tag i. Göteborgsvarvet om en vecka typ. Får hoppas på att konditionen sitter kvar :P Jag känner inte att det är ngt jag har tid att prioritera just nu.

Tänker mycket på farmor. Snart ska hon opereras igen. Hon har bestämt sig för att bli 97 så det är inte så att jag är supernervös över att det ska gå illa under operationen, men lite såklart.

Har lagt det mesta åt sidan och bara gjort saker jag mått bra av ett tag. Träffat vänner och familj, strosat runt och ätit glass.





Well hello! Sitter i skolan. Solen skiner ...

dsc_0392 (MMS)

Well hello! Sitter i skolan. Solen skiner och jag såg just världens finaste kille på vagnen. Synd att han bara var typ 20. Jobbigt att jag ska tycka det är ungt... Haha!


Sooool..!




Haft en jättemysig dag hemma i Floda. Såg ungefär ut så här. Sol, mys och grillat. Tack mamma och pappa! ♥

Nu blir det plugg.. Hade önskat att den här dagen hade haft lite fler timmar.. Imorgon är det back to reality igen. Typiskt.








Valborg















Fin morgon!









1 maj!




Hej!

Det blev svarta byxor och en rosa/korall-färgad topp igår. Tänkte ta långklänning, men tänkte det kunde bli kallt på kvällen (det blev det!) så jag får ta det idag istället. Sooooligt idag! Love it!

Lillasyster sov här inatt. Hon gick nyss. Funderade på att hänga med hemåt, men insåg att jag har massa grejer att fixa med här hemma. Fortfarande. Examensarbetet (mitt usb är borta så jag kan bara använda min dator o orkar inte dra med den nånstans) Borde ta fram en stol eller två till uteplatsen och fixa den lite. Ser ut som skit =)




RSS 2.0