Grattis..!!

Jul och allt vad det innebär.

Oja, fastän jag varit sjuk har dessa lediga dagar bjudit på överraskningar och jag har fått njuta ordentligt.

Den allra största överraskningen fick jag efter alla julklappar öppnats:

Min underbara vän ska stå brud och hon vill ha med mig vid altaret! Jag älskar dig min underbara och självklart ska jag stå med dig när du inleder resten av ditt liv! Det är så vackert så jag blir rörd. Jag är så lycklig för dig! Det är så mycket kärlek och jag unnar dig allt och lite till!Rackarns otur!

Ja fy sjutton. I lördags missade jag "barnkalaset" för att jag mådde lite kass - och jag ville ju inte gärna vara sjuk till jul. Till vilken nytta ställde jag då in firandet av Emil och Maja?? Nä, ingen alls. Jag är sjuk. Som jag inte varit på hur länge som helst. Halsen ömar och örat värker, huvudet dunkar, ryggen skriker och axlarna gnäller. What happened??

Får hoppas att panodilen vill göra mig lite piggare. För idag ska jag jobba. Och imorgon.

None


Haha sikken bild! Happy thoughts, happy thoughts!

Piff och Puff

I fredags var jag med Carro på Incontro. Det  var trevligt. Tycker ju om piano - och livemusik så bättre kombination finns ju inte =) Vi har hittat hem :P Synd bara att medelåldern där är just medelålder. Jaja, det gör ingenting.

Vill tacka mitt hjärta för en trevlig kväll. Alltid. Min Puff!

Synd att Angelica inte kom längre än till kön - jaja, det blir fler tillfällen . Nyår, darling - då är du min!

Incontro

från sist gång.. hade inte kameran med denna..

4:e advent

Ja, idag är det dags att tända det fjärde ljuset.
Och snart kommer tomten.


Jag är bra sugen på en uppesittarkväll på tisdag. Men det  kommer inte bli så. Slutar kl 20.00 och ska bara åka hem till mig. Är någon sugen på en myskväll med mig då så löser vi lite pepparkakor, lussebullar, glögg och diverse. Någon bra rulle eller kanske bingolotto om vi inte missar för mycket. Hade varit bra gött o vinna lite för en gångs skull!

Min bror o hans kompisar har traditionell uppesittarkväll med grabbarna. Hade också gärna haft en sådan tradition. Synd o skam ibland att man arbetar i butik eller som allt annat inom service.. Men, men... man kan inte få allt här i livet.

Igår var min mamma, pappa, lilla lillebror och lillasyster på Liseberg. Hälsade på mig i boden. Köpte glögg och mistel. Kastanjer tror jag inte att de vågar sig på. Sedan körde de mig hem , skulle egentligen till Emil i Kungsbacka o fira Maja o Emil. Men så blev det inte. Mådde inte helt okej faktiskt :( Och frisk ska jag vara i jul! Är äntligen ledig på onsdag =)

Min familj! ♥Jag har det rätt bra ändå.
Bästa just nu.. jag älskar

All the time I was searching
Nowhere to run to
It started me thinking
Wondering what I could make of my life
And who'd be waiting
Asking all kinds of questions to myself
But never finding the answers
Crying at the top of my voice
But no-one listening

All this time
I still remember everything you said
There's so much you promised
How could I ever forget

Listen
You know I love you but I just can't take this
You know I love you but I'm playing for keeps
Although I need you I'm not gonna make this
You know I want to but I'm in too deep


So listen, listen to me
Oh you must believe me
I can feel your eyes go thru me
But I don't know why

Oh I know you're going
But I can't believe
It's the way that you're leaving
It's like we never knew each other at all
It may be my fault
I gave you too many reasons for being alone
When I didn't want to
I thought you'd always be there
I almost believed you

All this time
I still remember everything you said
There's so much you promised
How could I ever forget

Listen
You know I love you...

So listen, listen to me
I can feel your eyes go thru me

It seems I've spent too long
Only thinking about myself
Now I want to spend my life
Just caring bout somebody else


the one and only - Phil Collins!

Tisdag 16:e december

Ja...imorgon ska jag fira lillejulafton med farmor o resten av familjen. Detta för att vår älskade farmor ska åka till Gotland över jul.. Det är liksom lite tomt utan ´henne den 24:e.. Men vi får väl dela med oss till våra kusiner på ön...då då!

När man börjar så sent som jag gör idag - 15:00, så borde man hinna med en massa saker på förmiddagen.
Har jag gjort det? Nej. Jag fastnade framför den förbenade datorn - alldeles för mycket trevligt folk på msn och diverse forum. Och alldeles för bra musik för att jag skulle sätta på lurarna och lyssna på radion under promenaden. Man skjuter liksom upp saker och snart så är klockan tillräckligt för att du faktiskt inte hinner göra de saker du tänkt - för nu måste du duscha och göra dig klar för dagen - och visst skulle det vara gott med lite mat i magen? Jag tror inte jag är ensam om detta fenomen.

Jag måste bara berätta om min hemska morgon. Jag blev så skrämd! Och ja - det handlar om min fågel. =)
Men jag trodde verkligen inte att hon skulle leva nu. Att ännu en fågel gått ett hemskt öde till mötes i denna lägenhet. Den kanske är förbannad? Sikken en tur att jag ska flytta härifrån snart isf.


Klockan 06:23 vaknade jag av att Tuffe verkligen skrek ute i vardagsrummet, flaxade med vingarna och fjädrarna flög ikring. Plötsligt hör jag ett duns. Och ett duns till. Jag flyger upp ur sängen och rusar in i vardagsrummet. Beckmörkt och det enda ljus som finns är såklart från fönstren - det enda stället hon också ser så självklart flyger hon dit och snart ligger hon på golvet. Jag tänder en lampa så hon ska se var hon är. Det gick bra för henne för hon flyger snart igen och sätter sig på hyllan. Skönt. Jag lämnar lampan på så hon ska se var hon kan ta vägen. Strax hör jag ett duns till och flaxande vingar. Mina ljusstakar ramlar ner från en hylla och hon blir såklart jätterädd. Ramlar in bakom soffan. Det verkade ändå gå bra, men hon flyger inte fram igen. Jag tittar till henne och inser att hon nog är ok ändå.

Lägger mig igen och försöker lyssna ifall hon kan flyga upp igen o sätta sig någonstans. Men nej.. John Blund gör ett besök igen och lämnar mig med mardrömmar. När jag vaknar igen springer jag ut i vardagsrummet för att titta till henne. BORTA! Var är hon? Mitt hjärta?? Min älskade sambo?? Hon sitter på tavlan och tittar dumt på mig. Hon var okej. Skönt.

Agnes Carlsson

Release me
cause I can´t convinse myself that I'm better off without you

.

Har ni någonsin känt den?

Den hemska känslan, som inte vill ge sig - för den är så sann. Det är som att något drar tag i ditt hjärta och vrider om, så det gör så fruktansvärt ont och det går inte att stoppa. Det är en djup sorg, en hemsk känsla som mänskligheten alltid varit rädd för. För det är inte "så det ska vara"

Det stack till ikväll. Det är inte så här det ska vara

Phil Collins


Do you remember?

True colours
One more night
♥♥♥∞♥♥♥

I love you..!spana in tröjan..På jul?

Lucia!

Idag har det varit en underbar dag på jobbet.
Äntligen fick jag känna av att mitt jobb är roligt. Äntligen vet jag varför jag sökte över huvudtaget. Och äntligen känner jag att jag kanske kan trivas ett tag innan jag söker annat. För en gångs skull hade jag kö, flera ggr,lång kö! Tack mina underbara kunder!

Idag har det varit lucia så jag har haft glitter i mitt hår. Det tyckte mina söta kunder om.
Ja, jag får nog poängtera det igen. Idag har varit en toppendag på jobbet. Det är det här jag längtat efter. =)

Skulle egentligen gått på Maddes kalas idag, men Alex han hade fått maginfluensan :(
Så jag åkte hem. Det är som vanligt iskallt i mitt hem så istället för att ladda upp för en utekväll med Angelica o Linnéa så ligger jag i soffan under en filt med min fleecemorgonrock. Burr..!

Tillbringade fredagkvällen med Idolfinalen och att slå in alla julklappar jag inhandlat. Det tog tid!


...

You´ll be amazed what you´ll find


Hemlängtan och planering?

Efter tvätten imorse fick jag hemlängtan.
Det var meningen att jag skulle ta en julklappsrunda - jag gick en stund, men fick ingen inspiration. Så jag åkte hem till Floda istället. Där väntade mamma på mig. ♥

Briefade min idé om en hejdundrande nyårsfest med alla mina vänner. Den röstades ner av både mamma och pappa =( Så just nu är vi tillbaka på ruta ett. Jag och Angelica funderar på att resa iväg någonstans istället. Javisst, med vilka pengar?

Allt av idéer är välkommet. Nyår är visserligen överskattat men man vill ändå göra något. Jag är sugen på en jättefest med mycket folk, mycket lekar och en del alkohol. Och en del nyårspussar. Det är trevligt. Det ska väl bringa lycka också va? Ett lyckligt år är vad jag behöver. Ett dussin nyårspussar till mig, tack!

Älska!Hemma!

Tvättdag, idag igen :S

Det känns varje gång man tvättar att man just gjorde det - trots att det faktiskt gått en hel vecka emellan.
Jaja, kläderna blir ju användbara igen =)

Imorgon ska jag på glöggmys hos tvillingarna och jag har självklart tagit med en flaska av den godaste glöggen ever - har blivit bortskämd så Blossa är inte längre ett alternativ.

Har fastnat i en bok jag ska ge bort i julklapp. Den är kanonbra. Nu lillebror ska du bli glad på mig =)
På fredag kv'äll ska jag egentligen på Glitterfest, det är synd för jag vet inte om jag kommer hinna eller orka. Ska ju jobba hela helgen också..

På lördag är det lucia och jag har köpt mig glitter till håret, för det ska man ha då. Så kunderna vet vilken dag det är. Och på kvällen ska jag hem till Madde och Alex för en födelsedagsfest. Det är mycket tillställningar man ska på nu. Mycket trevligt!

Ska tillbringa dagen med julklappsinköp - varför är det så svårt att veta vad man ska ge sin mamma och pappa?
Tips är mer än välkommet! Ska också slå in lite paket, iaf det jag ska ge min farmor. Har lite deg kvar att göra korintkakor av så det är bara att mjöla bakbordet och värma på ugnen! Julen väntar inte! Har funderat på lite smått hur jag ska få med mig allt hem till Floda till julafton? Har ju ingen bil.. Det får lösa sig på ngt vis.
Bara för att jag kan

me, me, me

Tack för en trevlig kväll

Julfest

Ja...kom just hem från julfesten med Elgiganten här i Göteborgsområdet. Jag är alldeles för snurrig för att gå till sängs så jag sätter mig här en stund tror jag. Kommer må jättekass imorgon om jag lägger mig nu, nämligen. Jag ska ju jobba imorgon också... Ajaj, inte bra.! Notera klockslaget 02:16... Ganska bra tid ändå.

Jag och Vicki tog taxi från lokalen och jag kom säkert hem. Det känns jättebra. Särskilt efter vad som varit.

Har dansat, ätit julmat (med en massa fisk - ska det vara så??) och haft en underbar kväll med jobbarkompisarna.

"Du lämnar ingen oberörd"
Tack, min vän, det var vad jag behövde höra!Nu ska jag strunta i allt och låta kärleken komma till mig av sig själv. Kommer inte klara ännu ett nederlag, har alltför många sår på mitt hjärta. "Love isn´t always on time" och ibland bör man tänka efter före. Men det är klart att det inte alltid är så lätt att förstå, eller kanske vilja förstå. Varför inleda något när man inte vill slutföra? Jag vill inte vara någon så länge, till dess man kommit över den andra. Jag vill inte såras så som många ggr förr. Kanhända har jag redan sårats.


Det finns en och annan som man faktiskt vill låta ruttna i sin ensamhet - det är dem som sårat en som värst. Har en sådan, och han har tydligen en ny flamma. Sådant skär i hjärtat. När man vet att någon elak människa som inte vet hut har fått sig en ny kärlek, då undrar man vart världen är på väg. Sedan finns det dem man önskar all lycka, som inte finner sin kärlek, sin rätta. Varför är det så? Jag vill att människor som förtjänar det ska få ha ett lyckligt liv.

Nu ska jag dricka vatten och gå till kojs.
Pussar ??

Bitter

Vaknade imorse av att klockan ringde - hade ställt den för att jag skulle hinna med diverse.
Jag har hunnit. Med råge. Blir fruktansvärt irriterad när saker man ställt in sig på inte blir av. Jag är bitter idag.

Blir det förhinder kan man ju iaf slänga iväg ett sms, svårare än så är det inte med dagens teknik. Usch, nu sitter jag och spyr galla. Men nånstans måste jag få ut min vrede. Ska nog ta mig en promenad. Ja, så får det bli.

Besviken = sviken. Ja, så är det. Tänker man inte alltid på. Men är man besviken på någon har man blivit sviken av någon. Ledsamt.

Sitter o lyssnar på en massa lifehouse-låtar och väntar på att klockan ska gå. Ikväll är det nämligen julfest med jobbet.
Promenad var det ja.. Nu går jag ut.

Hej hopp

(Tack förresten Carro för igår - det var kalaskul!)

Överväger björnleverne

Ja, jag brukar gilla den här årstiden. Men jäklar va kallt det är..! Snart är det jag som går i ide. Det måste ju vara något fel då jag sitter med mjukbyxor, filt, fleecemorgonrock, tjocktröja, strumpor, halsduk och mössa! Inomhus!

Idag har jag och Angelica sprungit på stan, letat julklappar och inspiration. Blev litegrann, men jag är inte klar! Och jag har så mkt planerat nu det närmaste så jag vet verkligen inte hur jag ska hinna. Bara jag vet vad jag ska ordna går det ju fort, men då ska det till en snilleblixt - och de är för tillfället ganska sällsynta. Suck. Mamma och pappa? Vad önskas?

Skulle egentligen blivit biljard ikväll. Men ikke :(

Det har blivit en del prat idag. Väldigt mysigt! Satt och åt lunch på Franks med bakpotatis . Gottinamnam.

Gårdagen var också mysig. Möttes av en chockad bartender då jag ville ha ett glas vitt. Tji fick jag - 7:ans ölhall, med betoning på öl. En öl fick det bli och jag drack ungefär halva på två timmar =)

For the record

Någonstans visste jag det nog ändå...
Sitter och lyssnar på David Gray och Tuffe myser, burrar upp sig och tittar på mig med en harmonisk blick.
Och då märker jag det

Tuffe är en hon


Snopet

Ställde klockan på 07:30 för att masa mig upp till tvättstugan. Javisst. Väl där ser jag att jag har satt upp tid för den 31:a november. När i hela världshistorien har det någonsin varit ett datum?? Jaha...jag fick ta hem min tvätt igen och satte upp tid på onsdag. Tur att man har tid :P

Jag har spenderat den senaste timmen med grovstäd av diverse. Tog mig en paus för frukost och fortsätter snart. Så är det gjort iaf. Innan jobbet ska jag också hinna med en promenad, hämta ut paket på posten och inhandla lite mer medicin från apoteket. Känns som en plan. Det finns fördelar med att gå upp i tid, vill jag lova. :)

Nu ska jag fortsätta städa.


RSS 2.0