Så här är det
Min farmor, tillika gudmor, lever inte längre. Imorgon kommer dödsannonsen ut i GP. Då ska jag köpa tidningen. Jag har haft så mycket att göra på jobbet och i övrigt har jag sysselsatt mig med annat för att slippa tänka. Men när jag minst anar det kommer det ikapp mig. Särskilt som jag samtidigt upplever en taskig stämning på jobbet. När allt kommer över mig vill jag bara hem och gömma mig. Då vill jag inte vara med längre. 
 
Häromdagen blev jag ursinnig på min fågel som inte ville sluta skälla. Hon var helt outhärdlig och jag blev så fruktansvärt arg på henne. Sen började jag gråta. Jag är allt annat än stabil just nu. Varannan dag kan jag vara pigg och känna att det går bra, men däremellan är jag ledsen, nere, orkeslös. 
 
Ikväll ska jag rå om mig själv. Eller iaf inte göra ngt jag inte måste. Ensamvargen i mig uppskattar det fortfarande - även om jag gärna träffar Emil. Vi är ihop. Det känns konstigt - för det är underbart!
 
Vi trivs så bra ihop och jag trodde verkligen inte det var möjligt att träffa ngn där kemin stämmer så bra. I fem, snart sex år, har jag varit singel och så träffar jag honom under den här jobbiga hösten. Det är en omställning, men jag vet inte när ngt kändes så rätt och jag ska visa honom den glada, levnadsglada och lyckliga tjejen jag kan vara. Men jag måste få sörja lite först. Och han är så stöttande. Fina Emil! Är så otroligt tacksam att jag har honom ♥
 
 

 
 

Ett sår i mitt hjärta
Jag går runt med ett sår i mitt hjärta. Jag är rädd för att riva upp det och försöker göra annat än att tänka. För om jag tänker för mycket så blöder mitt hjärta av sorg. I söndags lämnade du oss. Vi satt vid din sida och vakade i timmar. Ändå fick jag inte sagt hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag uppskattar den tid vi fick tillsammans. Orden är för stora. Du har varit med genom allt. Genom hela mitt liv. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och du har lämnat ett avtryck i så mångas liv. När sorgen lagt sig kommer vi minnas dig med glädje. 
 
Och du har rätt - vi säger det för sällan.
 
Jag älskar dig.
 
Min farmor ♥
 
 

 

Fredag kväll
Då var det fredag igen. Idag har jag jobbat halvdag - kom sedan hem och sov. Herregud va slut i kropp och huvud jag var! Det händer mkt nu, och allt går upp o ner. Så idag har jag haft en lugn dag. Städade lite, löste korsord, har tvättat och snart väntar Idol. Bra kväll. Imorgon ska jag träffa min familj och sedan blir det en promenad med Carro. Mysigt!
 
 
 
 


RSS 2.0