=)



Yes! Har redan fått bud på mitt Zumba-paket. Det känns skönt om någon annan kan få glädje av det, här hemma ligger det bara och dammar. Det är ju komplett så det borde användas.

Jag är rastlös så jag ska faktiskt ta mig en promenad till. =) Älskar verkligen vädret ! Lite kyligare, lite friskare ;)

Sen ska jag packa väskan inför morgondagen, tjoho..! Skolstart!

Nu är hösten här

 

Inge mer sommarväder för iår.

Men va jag älskar vädret som är idag! Sol och varmt, men med kyliga och friska vindar! =) Underbart..!

Zumba

När vi ändå är inne på ämnet.
Säljer mitt Zumba-fitness kit från TV-shop. Jag har insett att jag är stel som en pinne så det går bara inte. Såå pinsam känner jag mig. Men verkar perfekt för de som tycker det är kul med dans. =)

Finns på tradera.se - sök på zumba fitness, mitt säljID : emelieho

Jag är just hemkommen från en promenad i det fantastiska vädret - nu blir det färsk pasta med tomatsås =) Sedan gymmet. Jo, jag lovar!

Tv-shop

Imorgon är det skoldags. Jag har fortfarande inte fått mina böcker..!? Hoppas jag får dem idag...

Idag kommer jag spendera dagen med att städa lägenheten (börjar jag efter frukost bör jag dock vara klar runt 11 iaf, det är jättebra att gå upp tidigt!) Sedan ska jag handla och laga mat. Träning i eftermiddag tror jag. Länge sen jag var på gymmet.

Som den tv-shop nörd jag är har jag fått för mig att beställa hem "Ab Cirkle Pro". Det var någon som sa att den faktiskt fungerade. Men den är så rackarns dyr (2000 kronor) för en student - och jag har inte ens betalt mina kursböcker ännu. Så man kanske får vänta med den och önska sig i julklapp - ett bidrag till den iaf. Har fått världens mage efter oregelbundenheten jag haft de senaste två åren, vad gäller mat, träning och allt man ska tänka på. Ser fram emot regelbundna rutiner. =)



Gårdagen spenderade jag på Heden. Krogcupen avverkades och jag var del av den största hejarklacken på plan - dessvärre gick det mindre bra för grabbarna, men det är en annan femma. Jag hade iaf en trevlig dag med älskade Lollo!

Saknar min kamera, hoppas få ut en ny i veckan.
Nu blir det frukost, så man får någonting gjort idag =)

PUSS..!!

Nu tackar jag för mig

Har gjort min sista dag på Elgiganten AB. Är tjänstledig i 2 år och kommer inte jobba helger. Känns jobbigt. Mest för att jag inte kommer ha dessa underbara kollegor i närheten hela tiden längre. Hoppas verkligen mina nya skolkamrater kommer vara minst hälften så bra!

Det spelar ingen roll hur bra arbetskamrater jag har, eller hur roliga arbetsuppgifter jag har - jobbet kommer aldrig vara bra om inte ledningen är det. Har haft ett minst sagt turbulent år. Depression i höstas, kantat med upp och nergångar. Upplyft och nertrampad. Nu tackar jag för mig och ger mig ut på nya äventyr.

Erkänner



Det blev ingen väska - det blev istället ett par nya skor (som jag inte vet om jag ska behålla - dessutom ska jag lämna tillbaka mina snygga pjux från Dinsko jag köpte häromdagen, de klämmer för mycket i tårna. Har Halux Valgus att ta hand om så jag kan inte ha vilka skor som helst tyvärr)

Köpte två tröjor och två "toppar" (säger man så fortfarande? tunnare tröjor iaf) på HM igår. Så kan det gå.

Idag blir det tillbakalämnande av skorna, lämna in min kamera på lagning - tur man har trygghetsavtal! Måste dessutom få tag i den där väskan - och ett par skor då...

Sovit i 10 timmar inatt! Somnade kl 22 efter jag sett klart en film. Inga mardrömmar iaf.

Jag säger bara; Oskar Linnros!

HM clubdag



Gött! Har just avslutat en lååååång promenad och hujedamig sådan värk jag har i rumpan - sista backen gjorde sitt! =) Kände inte för att simma idag så jag snörade på skorna och har spenderat den senaste 1,5 timman i storm! Får se hur öronen mår efter det där :P

Skulle bara meddela att idag, och bara idag, har HM clubdag = 10% rabatt hela köpet! Lägg en beställning idag om du tänkt göra det. Själv ska jag ta mig in till stan, för jag är ledig. Har spanat in en väska, ska se om den är lika fin i verkligheten. Och praktisk, för det måste den vara till skolstarten. Man kanske finner sig lite kläder också - vem vet? =)

Puss!


onsdagsmorgon




Jag vaknade imorse av att jag grät. Inte lite heller. Mycket. Det var julafton. Min moster som aldrig är hos oss besökte oss. Och en hel del andra släktingar också för den delen. Men Elin var borta. Puts väck. Jag vart så förbannat orolig. Jag ringde runt till hennes vänner, men ingen svarade. Sedan vaknade jag.



Sitter o kollar på Wife Swop. Det är riktigt spännande. Särskilt då det är så väldigt olika.

Snart åker jag iväg o simmar

Nervös tjej

Nu är kurslitteraturen beställd. Allt utom en bok. Den bok jag ska ha allra första dagen. Suck! Finns inte att köpa på blocket och när jag sökte på studentbokhandeln fanns den inte heller där. Ska ändå ta mig en sväng dit upp idag efter jobbet och kika. 

Nu är det bara en vecka kvar till skolstart och jag börjar faktiskt bli hypernervös. Faktiskt. Det är ju inte så att man inte gjort ngt liknande tidigare. Har ju faktiskt börjat på universitetet en omgång för ett par år sedan. För att inte tala om när man börjar ett nytt jobb. Det är bara att grab the bulls balls! Men det är ju så att det var så länge sen, nämligen.

scarr...

Men jag är iaf supertaggad att äntligen börja plugga..!

Remember the days


Alltså, igår var vi på Excet och dansade. Som vanligt träffar man på en massa gamla bekanta. Just dessa gamla bekanta var så himla roligt att träffa! Jag var 17 år när jag umgicks med dem. Var tillsammans med deras kompis Jimmy och man blev snabbt en i gänget och de var så välkomnande allihop. De var 18 år och gick på krogen rätt ofta. Kände mig lite utanför såklart, men det vägdes upp av allt annat. Det var ett jätteroligt gäng verkligen. Sprang iaf på mitt ex's bästa vän där samt hans bror. Hans bästa väns bror alltså. De mindes mig och allt föll med ens in i gamla vanor. Gud va det var roligt att vara 17..!!

New shoes





Got some new shoes... Gud, de är så snygga på! 449 kronor på Din Sko. Nu behöver jag bara hitta ett par andra, några att varva med i höst. =)


Jag är helt galet sugen på en promenad runt Delsjön eller något. Det är vackert väder och jag behöver få komma ut i naturen lite. Så får det bli, själv eller i sällskap. Om någon är pigg och alert?

PUSS!

Disorienterad

Haha!

Elin och Jesper skulle till Liseberg och möta upp Karin och våra kusiner idag. Klockan tolv skulle de vara där. Tio i elva ringer Elin och frågar vilken vagn de ska ta. "Femman går hela vägen, men ta en vagn som går till Korsvägen, typ 4:an" Okej

11:56 ringer telefonen
"Kan man ta 4:an?"
"Ja, det går alldeles utmärkt"

12:03 ringer telefonen
"Men vafan! Jag hamnade på Gamlestadstorget!" 
(helt fel riktning, för er som inte vet, man ska ta den åt andra hållet)

12:18 ringer telefonen, det är Karin...


De fann iaf varandra tillslut. =)


If it makes you happy

Sheryl Crow

Idag har jag latat mig, köpt nya höstskor (yes, yes, yes!) fikat med Lollo och Daniel, städat som en galning så nu är här jätterent och fint, handlat mat (frukost) och tagit en promenad. Nu är jag svettig så jag ska duscha. Ikväll blir det Port de Soleil (stavas det så?) med Lollo och hennes bror.


I väskan ligger ett paket till dig. Synd vi inte kan ses förrän onsdag bara :(


Vad ska man ha på sig ikväll???

Fredagsmys



How did you like it?

Har spenderat fredagskvällen hemma hos farmor. Roligt, stökigt, alla pratar i mun på varandra, faster Karin fick agera klätterställning, Alma stal allas uppmärksamhet men hon tyckte nog bäst om den prasslande påsen, pappa öppnade paket och skrapade lotter utan en enda vinst. Farmor bjöd på middag fint upplagt på en massa fat och i alldeles för många såskaraffer, vi åt tårta och drack kaffe. Farmors syster kallade Jesper för både Jens och Hjärt och pappa blev kallad Jörgen. Det är banne mig inte lätt att hålla reda på alla namn alla gånger. 14 personer på två bord. Det var roligt att träffa mina små kusiner igen. De är stora och Nisse störst såklart, och mognast - jättelugn och fin kille. Sist jag såg honom var han nog bara 5. Så blir det när de bor på Gotland.

Tack för en jättehärlig kväll med den bästa familjen som finns! ♥
Jag måste säga så, men jag menar det faktiskt. =) Tack o lov är jag medlem av en stor familj.

Godnatt!

Off



Fick hem en ny djurisk skönhet från VILA.

Nu bär det strax hem till farmor för att fira pappelapp! Elin ska få sig en present hon också. =)

Tipsar om Grand Parfymeri på kungsgatan samt på Frölunda Torg som har ett kanonpris på I.D mineralfoundation. 249 spänn pröjsade jag. Endast denna veckan. Mycket bra pris, mycket bra för hyn!

Kurslitteratur

Sitter och kikar på litteraturlistan jag fick hem idag. Gosh..! Minst 2000 spänn hamnar det på. 4 böcker. Mer tillkommer efter hand tydligen. Och den bok jag ska ha första lektionen är slut - kaputt - på varenda jäkla hemsida..! Suck! Någon som vet om studentbokhandeln är öppen på lördagar??

Slår in paket. Pappelappen fyller år idag. Ska hem till farmor på middag. CSN har svarat på min ansökan och jag får fullt studiestöd. Det är bra. =) Men jag har insett att jag inte kan leva som jag gör ändå. Får hoppas det ger sig.

Nu ska jag ringa handels och meddela min tjänstledighet.

Hörs sen!

läggdags

Hej från soffan!
Sitter och vilar mina fötter. Ska snart lägga mig. Jobbar hela dagarna 9-20,30 nu tisdag, onsdag, torsdag. Men sedan är det långhelg =) Fre-sön! Känns så bra! Då ska jag fira lillasyster och pappa.

Det är förresten sällan jag har så bra jobbdagar som jag hade idag. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade till skolan. Det ska bli sjukt kul! Jag känner mig redo för skolbänken igen. Bästa med KY måste vara att det är så mycket praktik, plus att det bara är 2 år.

Nu blir det en fast and the furious-film innan läggdags. Puss..!

Ledig måndag


Ledig idag - och vad gör man?
Går upp tjugo över sju för en morgonpromenad (gött o göra det förresten när man typ fortfarande sover, haha! Man tänker liksom inte på att man går) Sedan har jag iaf tvättat två maskiner, hängt upp två maskiner och slängt i en ny tvätt. Jag har ätit frukost också. Det är viktigt.

Sedan blir det Valhalla för att simma. Hade tänkt laga matlådor och ikväll blir det "The Last Song" Hääärligt! Sedan är det 3 jobbdagar innan långhelg igen. Hoppas det går fort.


Kände att min rygg tagit rejält med stryk. Det smärtar varje gång jag böjer mig. :( What to do?

Babysis <3



Idag grattar jag lillasyster =) Stor lillasyster. 16 år - jag minns den tiden. Gud, jag har inte kunnat vara mer avundsjuk. Så mkt man går igenom då. Men se till att ta hand om dig och skaffa dig vänner du (och helst jag) litar på, vidga dina vyer, men håll dina nära nära. Du kommer behöva oss. Mycket glädje, nya intryck, killar, skola, press, sorg...ALLT. Jag fattar att man behöver space. Det är gött att ha anledning att vara hemifrån. Men det är alltid hemma du är som tryggast. PUSSOKRAM på stora dan! ♥

Kärlek!

Hej

Igår var jag på Incontro. Först då vi kom dit var det inspelad pianomusik. Varför då? Inte alls samma stämning. Efter en drink o så en corona kom de in. Så himla bra var det! =) Me like. Dock vart klockan redan halv 3 när jag kom i säng.

Vaknade klockan sju och trodde jag var försenad. Icke. Började ju 12 idag. Varje gång jag börjar 12 tror jag att jag är försenad. Tror liksom inte på det, det händer alldeles för sällan och jag är otroligt nojig över att komma försent. Halv tio ringde telefonen. Okänt nr. Elgiganten. Kållered, som tur var! Mitt nr stod på fel plats, vet inte hur många ggr det hänt. :P Tokigt, men sen var jag vaken iaf. Duschade och åt frukost. En latte på Espresso House innan jobbet. En bra jobbdag.

Erkänner att jag inte heller idag är på kalaset. Ska ta hand om mina ömmande fötter.


Svettigt!



Skulle gått på Oskar Linnros ikväll, men jag hoppade det. Kände istället för en promenad och att laga matlådor, Dessutom kände jag att jag behövde städa lite. Sagt och gjort. Förutom att promenaden urartade i en löparrunda. Sprang i en nedförsbacke - det är ju enklast. Då sprang jag ju såklart förbi en munter motionär så jag var tvungen att springa vidare - ville ju inte visa att jag bara sprang när det vart lätt för mig;) Men en bra morot! Och jag höll ut hela vägen hem sen. Mycket bra! Svettig och härlig efteråt.

Lagar lax och potatis. Vanligt förekommande matlåda på jobbet. Sist frågade vakten om det var det enda jag åt. Nej, jag brukar variera med spaghetti och köttfärssås också ;)

Nu är mitt hem lagom städat och kläder är ihopplockade. Väskan är förberedd inför imorgon, så jag ingenting viktigt glömmer. Ska på dejt på Incontro efter jobbet. Höhö :P As if

Jag lämnade bilen i Floda i eftermiddags och jag och mamma spelade Yatzy. Jag har blivit en riktig nörd. Spelar det så fort jag får tillfälle.

 


Fixardag



Såg inget stjärnfall igår. Det var lika mörkt i Floda som i stan. Klockan tio tog jag iaf bilen från Floda och åkte hemåt igen, blond och nyklippt.! Så himla bra! Ingen större skillnad, men liksom uppfräschat! =)

Har utnyttjat bilen idag till fullo. Storhandlade på Willys (bara 580 spänn??), åkte till en Emmaus-insamlingslåda och slängde mängder av kläder! Känns bra att lämna det där iaf - så någon annan kan ha glädje av dem.

Har köpt en strykkbräda på IKEA och ett strykjärn på elgiganten, ett rosa såklart från Electrolux :)


Stjärnfall



Hej-Gå-O-Klipp-Dig

Jag beger mig till Floda ikväll för att se på det beryktade stjärnfallet då det troligtvis är klarare där än här i stan, ja kanske inte just därför men det verkar onekligen intressant..! Då ska man önska sig något. Jag vet vad jag ska önska! =)

Anledningen till mitt Floda-besök är faktiskt att Sandra ska få ta sig an mitt hår. Det är verkligen hemskt nu igen. Trasiga toppar och utväxt som heter duga. Hon är kanon att hon kunde lösa det redamn ikväll! Tummen upp!

Jag har simmat 1500 meter idag igen. Och återigen har jag somnat på sängen när jag kom hem. Haha, jag är rätt klen!

Tänkte kolla med mamma om jag kan ta bilen ikväll eller imorgon. Har en massa kläder (4 överfyllda jättepåsar - hur lyckas man samla på sig så mycket?) som ska skickas till klädinsamling och dessutom hade jag behövt storhandla.



Klänning från Club L, Nelly.com


Tog mig till posten igår och hämtade ut ett paket från Nelly. En blus som var jättefin, men helt fel storlek. Hur tänkte jag? Jaja, byter den iaf. Fick också hem en klänning. Med spets.




What you say?

Fail









Det vart ingen utställning igår heller. :( Jaja, får kolla om någon vill hänga med på torsdag.

Jag dansade till Scotts på Packhuskajen igår, haha jag är helt värdelös. Därför ska det gås en nybörjarkurs. 8 ggr i medborgarhuset i gamlestan i september-oktober. Följ med vetja! Så nästa år ska jag också kunna dansa på riktigt. Jag, Carro, Kenneth, Adde och Daniel. Jag vill ha med mamma också - får se om hon nappar.

Jag ska äta frukost nu. Väskan är packad. Jag ska simma..! =)

PUSS..!

www.dfe.se

longing



Heartaches and cheap wine.. I ain´t heard from you in three damn nights..!

Picture Kid Rock Sheryl Crow.......gammal favorit
Can't seem to get you off of my mind.




Kalaset kan börja!

Jag vaknade alldeles av mig själv för en halvtimma sen på min lediga dag. =) Det är kanske inte så konstigt visserligen, då jag somnade klockan nio igår kväll. Det gick verkligen inte att vara vaken längre, som om man tagit sömnpiller kanske? Jag simmade iaf igår. 1500 meter, sen var jag färdig. Några kallsupar på det och för mycket klor i mina ögon. Men det var det värt. =) Tog mig en bastu och satte i en hårinpackning. Sen bar det hem till äggmackor och så somnade jag bums!

Idag blir det en morgonpromenad, hämta ut paket från Nelly.com, köpa present till lillasyster som snart blir 16 (!), se på And there was light med Carro o Kenneth och avsluta dagen med Scotts på Packhuskajen! Idag är det Kalas..! Kanske hinner med lite stand-up, det är ju ändå Apelgren - ni vet, taxichaffisen i reklamen =)

Idag:
19,30-21,15 Storans parkering - skrattfest på Storan
19.00 - 23.00 Scotts på Packhuskajen

Onsdag:
21,30 - 23,00 Hardcore Superstar på Götaplatsen
22.00 - 23,00 Kapten Röd - P3 spelar in på Storans parkering

Torsdag
18,00 -18,45 Oskar Linnros, Storans parkering

20,00-21,00 Amanda Jensen på Götaplatsen
21,45-23,00 Teddybears, Götaplatsen
22,00-23,00 Outlandish, Storan

Fredag:
Efter jobbet drar jag ti pianobaren på Incontro

Lördag:
20,00-20,45 Stefan Andersson, Stenpiren
22,15-23,30 En hyllning till Michael Jacksson, Storan


Söndag:
Lillasyster blir 16 så det bär hem till Floda efter jobbet och firar! ♥


I övrigt finns ett jätteutbud vad gäller barnfamiljer (trädgårdsföreningen bl.a), dans på Packhuskajen varje kväll, Stand-up varje kväll, mycket film (bl.a Bio Royal) dans, uppvisningar, prova-på, informatörer med mera, med mera. Läs programmet för att ingenting missa..! =)


Glöm heller inte om ni vill se "And there was light" så håller utställningen öppet endast till den 15:e augusti, alltså söndag. Passa på!

Måndag

Satt och läste lite i min blogg från det senaste. Tråkig! Det får jag verkligen medge. Men, men...får hoppas det är någon som finner den lite roande emellanåt iaf. Om inte annat är den en ventil för mig. =)

Idag ska jag simma..! Funderar på att köpa mig ett årskort. Simma en gång i veckan iaf. Plus att jag har gymmet. Vore väl inte så dumt? Får se vad ekonomin tillåter. Men jag tror jag ska satsa på det. Skonsam träning samt en stund att tänka. Får finna ut bästa tiden bara - brukar vara en del tanter och farbröder som simmar alldeles för långsamt. Men det är ett senare problem.

Gött att sluta 16,30 idag iaf. =) Sen är jag ledig i dagarna 3 - ja, varannan vecka känns det inte som att jag gör annat än är ledig. Och det är ju helt sant. Men andra veckan känns det som jag jobbar för mycket. Varför har det blivit så? Kass schema ändå.

En bastu och hårinpackning på det..! Mitt hår ser ut som skräp..!

PUSS..!!

Söndagsmiddag

Lövbiff (ja, den är rätt pepprad) potatis, vitlökssmör och en gooood sallad =)


Hej söndag!

Gårdagens klänning, osminkad och lat =) Om regnet bara ville sluta ska jag testa mina nya pjucks, en promenad idag. =)








Heavy

Det blev ingen utställning igår. Vi tar det i veckan istället. Jag är ledig ganska mycket denna veckan, nämligen..

I torsdags fyllde Kenneth år så jag åkte hem till dem på kvällen. Carro hade gjort en marängswiss som hette duga! Vi åt, drack lite vin, pratade och såg på ett bildspel från bröllopet. Fint..!

Fredagen spenderades hemma hos min bror. Alma har blivit stor och helt underbar..! Så mycket personlighet! Jag är förundrad över att hon orkade med all uppmärksamhet hon fick. Men hon är nog van. =) Sedan åkte jag till Liseberg och åkte lite =) Det blev en fin kväll.

Igår åkte jag till Stadium XXL och köpte äntlgen ett par skor..! Blev ett par Nike - sådana man kan ha en sändare till sin Ipod till. Jag har ingen Ipod så det är inte aktuellt egentligen, men de var sköna. Hoppas de håller ett tag, inte som mina andra. Reebok. De gick sönder i hälen och gav mig skoskav varje gång. Inte skönt. Blir iaf premiär med dem idag =)

Leo...

Hemma hos Carro på kvällen åt vi spaghetti och köttfärssås, drack vin och sjöng singstar. Med publik på utsidan såklart :P Sedan åkte vi in till stan och in på Excet. Roooligt..! Dansade och svettades och träffade en hel del gamla bekanta. Fina! Kenneth körde oss hem, först ett stop på hotellet för att hämta madrass till Hanna. :) Jag blev skjutsad fram till dörren och jag är så tacksam! Vaknade i morse av ett sms.. Kärleksförklaring?

Imorgon efter jobbet ska jag simma..!! Åh, så underbart..!

And there was light

På lördag ska jag, Carro och Natalia gå och se utställningen "And There Was Light". Jag är inte alls särskilt konstintresserad - men detta är något allmänbildande och något man måste gå och se när det ändå kommer till stan! Utställningen har funnits hela sommaren egentligen, men det är nog sluttampen nu och det känns som att det är dags. Ska bli jättekul tycker jag! Renässansens mästare. =)

Pappa ringde förut för att boka mig på lördag. Danmark över dagen med familjen. Myysigt! Men så blir det inte. Får bli en annan gång. Om något år eller så. Typiskt att man ska ha annat för sig.





By the way - Andra antagningsbeskedet finns på studera.nu.
Jag är 10:e reserv på Logopedprogrammet och 20:e reserv på dietistprogrammet. Guuuud, varför kunde jag inte fått komma in nu..?? Jobbigt med ovisshet :( Jaja, liten ljusning iaf. Inte 50:e eller 21:a reserv längre..

En tanke om framtiden

Sugarland.

Idag tvättar jag. Jag har mycket tvätt. Mest lakan och bäddset. Och handdukar till förbannelse. Tvivlar på att allt kommer vara torrt när tvättiden är slut. Har redan hängt upp en del grejer i lägenheten. Hej-Kom-O-Hjälp-Mig!

Jag är faster sedan i mars, det vet ni. Men jag har inte träffat den underbara tjejen sedan Nickes student - 4:e juni..! Två månader har gått och jag har dåligt samvete för hon har vuxit som om det gått ett helt år. Ja, nästan då - det går ju så fort i början, man hänger liksom inte med. Så imorgon ska jag träffa den lilla familjen. Ska ta med mamma också för hon behöver komma ut :) 

Tänk om alla vi barn skulle få minst tre ungar var. 5*3 = 15 barnbarn + vi barn (5st) + respektive (förhoppningsvis) + mamma och pappa + farmor?  - alltså bara de närmaste...sen om respektive har massa syskon o föräldrar o grejer - högtider kommer vara kaos i framtiden. Haha, Lollo kom på tanken när vi var ute på Nordön härom veckorna. Det är kul med stor familj - men SÅ stor? 27 pers på jul?? Tur vi inte har en stor släkt som vi umgås med....

15 igen

Visst, vem vill inte vara det igen? Jag upplevde känslan. Den där osäkra Emelie som inte vet hur man ska bete sig, vad man ska säga. Man vill vara intressant, men man stockar sig och ur munnen kommer inget vettigt. Osäkerhet och rädslan över att bli ratad. Menar folk verkligen vad de säger?

Jag har sällan fått smicker eller komplimanger och när jag väl får smicker rakt upp i ansiktet, utan förbehåll blir jag generad, jag vågar inte tro på det, jag skjuter det liksom ifrån mig. För ingen har sagt sånt förr. Inte på det viset.


Blåsor och andra sår



Jag har kommit igång. Inte en minut för tidigt, men jag är iaf pigg och fått gjort vad jag borde denna dag - handlat och lagat matlådor för tisdagens och onsdagens jobb. Duktig tjej =) Nu dricker jag kaffe. Sen blir det en promenad. Skönt - kanske kan räta ut en del saker. Promenad och simning är som terapi. Har fått lite huvudbry det senaste..

Åh, jag blir galen - mina kläder ligger precis överallt..! Får inte plats och i lådorna ligger allt huller-om-buller. Suck! Lite ordning vore på sin plats..


Förresten har jag fått en blåsa på tummen. Råkade komma åt ugnsformen med ett naket finger :( Aj!



Måndag

Idag lever jag inte lika mycket. Jag är ledig, men helt utslagen. Solen skiner och det är härligt, men var är energin? Vaknade imorse och funderade över jobbet. Det krånglade igår när vi skulle stänga. Jag skickade ett sms till Sandra med information och om vad jag kommit fram till. Efter en lång och seg morgon (inte ens sängen är bäddad än) tog jag på mig kläder och åkte till stan.

Köpte ett pennfack och gick till jobbet. Kollade om allt gått bra och hämtade min hårtork jag glömde igår. Next stop - Intersport. Ingen i personalen hjälpte till med skor trots att jag förmodligen såg mycket intresserad och fundersam ut. Kasst..! Jag gick till Stadium. Samma sak där. Det blev inga skor idag. Heller.

Jag har ätit en finduspaj. Borde ta mig iväg o handla. Borde laga matlådor. Jag orkar inte.


GIV MIG STYRKA...!!

Jobbhelg....typ.

Jag ska varmt rekommendera RumpanBar i Linné. God mat och trevlig personal. Mitt sällskap hade inte kunnat vara bättre heller. Underbara Tobbe från Luleå-butiken, Andreas från samma och vackra Emma som kom ifrån Luleå hon också. Jag hade jättetrevligt. För trevligt. Så trevligt så jag inte orkade med lördagen. Haha, illa..! Vaknade kvart över sju på lördag morgon och det var bara att kliva upp =) Underbara kassatjejer gör livet enklare..! Tack! ♥

Imorgon är jag ledig!
Då ska jag försöka mig på ett sko-köp! Eller två. Jag behöver det. Inte för att jag vill, det vet ni. Skoskav och allt vad det innebär. Haha, jag är verkligen dålig på skor. Och väskor. Skulle behöva ungefär 17 nya tröjor också.. Får se vad ekonomin tillåter. Och ett PENNFACK! Har hur mkt pennor som helst som ligger o dräller - undangömt i ett skåp såklart. Där ser man dem inte.

Var hittar man snygga och bekväma vardagsskor??


Fick ikväll efter jobbet besök av en mycket kär gammal bekant. Tack för fina ord! ♥ ...och för filmjölken?

Jag känner att jag lever ;)



RSS 2.0