Det där med att vara ensam




Jag är inne i en svacka nu. Igen. Ingenting är roligt, kroppen gör ont överallt, jag ligger efter med skoluppgifter som jag inte kommer ngn vart med, jag förstår inte ekonomin som vår lärare rusar iväg med, har ingen energi till att fixa grejer hemma, behöver troligtvis gå till optikern för jag ser ingenting på längre avstånd, jag får huvudvärk titt som tätt och jag lyckas gå in i saker och människor är i vägen vart jag än går. Uppå det är det ingen jävel som kan köra på västtrafik. Förbannat..! Kollektivtrafiken är ett skämt. Känner inte ens att jag har tid för mina vänner. Får hoppas de är kvar när jag har ridit ut mina stormar från denna höst. Skit är det..

Jag vill inte ens baka lussebullar eller göra julkola. Det är fel på mig.

Iaf - det suger att vara ensam. Jag behöver hjälp att nå upp till saker (tack o lov har jag min pall) Jag behöver hjälp med gardinerna och julstjärnan plus lite fix med eluttag vid köksfönstret. Jag vill vakna med någon, vara ensam med någon, laga mat med någon, äta mat med någon, få ryggen kliad av någon, få pussa på någon och bry mig om någon...

Livet är hårt som det är, varför ska man behöva uthärda det ensam?



Bild från:
http://sweetsugar.blogg.se/2010/december/


Fitnessfighten




I januari ska jag gå med i fitnessfighten. Träna en timma per dag i en månad. Man får träningsprogram och ett kostprogram för 495 kronor. Låter det bra? Det tycker jag. :) Har en klasskamrat som gjort den. Hon sa att det var rätt tufft, men jag tror att vet man att det bara är en månad så klarar man det.

Dessutom tävlar man om en massa fina priser till ett värde av 80 000 kronor. Men framför allt vinner man hälsa och kanske att mitt sötsug försvinner. Och mer muskler och slankare silhuett hade ju inte suttit fel :)

Are you with me?




Alldeles lam..




Tack Mikael va glad jag blev för kommentaren :)


Påbörjade konkursarbetet idag. Vi kom ändå en bit på vägen så det känns bra. Nu har jag renskrivit lite anteckningar och rensat bland en massa papper. Papper, papper, papper överallt! Borde sätta mig med ekonomiuppgifter och även den förbannade engelskauppgiften.

Så här ser mina dagar ut framöver. Engelskatenta nästa vecka, ekonomiinlämning om två, konkursarbetet redovisas efter jul och efter jul har vi också en ekonomitenta. Till engelskatentan nästa vecka har jag ingen aning om vad jag ska plugga på. Men jag har desto mer grejer att göra klart till dess.

Kanske borde sätta fart. Varför är det så svårt för mig att ta tag i saker?


längtar till våren när jag ska göra ljusare slingor i håret igen...det är mer JAG.





Måndag




Tuffe sitter på fingret nu :) Haha! 3,5 år tog det men nu jäklar! :) Nu vill hon vara med hela tiden. Men helst av allt vill hon sitta i mitt ansikte. Det får hon inte.

Har just kommit hem från gymmet. Gjorde av med 1000 kalorier på konditionsmaskinerna och tränade armar idag. Mina armar är rätt fina fakitiskt tycker jag. Muskler, inte så mkt slappt. Och välformade. Får se när benen blir det också. De blir de nog inte. Men jag är rätt nöjd med min kropp nu faktiskt. Vet att jag alltid kommer ha rumpa. Ska fortsätta träna för att upprätthålla min form och kanske gå ner ngt mer kilo eller två, men det är så skönt att vara tillfreds med sin kropp. Äntligen.

Snart bär det av till skolan. Ska ha en gästföreläsning av en från Ekobrottsmyndigheten. Intressant!

Ikväll ska jag laga kyckling med pesto och stryka gardinerna.

Ha en fin måndag!




Söndagskväll




När man är singel och frusen finns det inget bättre än världens varmaste filt och värmeljus. Nu lägger jag mig tillrätta och sätter på en film. Fame. Blir bra.

Jag borde verkligen stryka gardinerna..


gladalappen.se

Första ljuset tänt




Ja då var första ljuset tänt och lägenheten nystädad. Ny stjärna till fönstret är inköpt, men lampan glömde jag. Borde strykt både julduken och gardinerna, men jag får se vad jag orkar idag. Det får bli ngn form av terapi ngn annan dag tror jag minsann.

På radion uppmanar de att man ska stanna inne, också bilisterna. Det viner som tusan på utsidan. Så lampa får jag köpa en annan dag. Nu ska jag tända fler värmeljus och slå in lite paket så jag får koll på hur mkt julklappar jag har kvar att inhandla.

Ha en fin kväll!
Pussokram!




Hälsoresan




Och hur gick det i Karlstad nu då?

Vi hämtade ut hyrbilen i torsdags förmiddag. Sen körde vi uppåt landet och stannade inte förrän vi trodde vi var framme. Bergviks köpcentrum. Vi åt på Max, jättesnabbt - för ett samtal senare insåg vi att vi var på fel ställe. Välsviken skulle det ju vara. In i bilen och gasen i botten. Vi hann fram.

Butiken var gigantisk och jättesnygg verkligen. Vi gick igenom vad som skulle gälla under fredagens invigning. Vi handlade frukost till 90 pers och sen åt vi middag på Glada Ankan. Trevligt!

Fredagen började av att klockan ringde 05:30. Huvaligen!

Öppningsdagen var jätterolig och snart var kl 18 då jag, Vicki och Anki slutade för dagen. De andra knegade på till åtminstone 22:30. Vi avslutade dagen i hotellsängen med Tom&Jerry-kex, OLW-skruvar och -hjärtan framför idol. Skönt när man var lagom trött efter en lång dag.

På lördagen hade vi sovmorgon. Klockan 11 befann vi oss i Välsviken igen och stod ett tag i kassorna till dess vi fick lunch. Pizza. Sen fick vi åka hem. Tusan va det regnade, jag fick lämna över ratten till Vicki när vi kommit till Ljungskile och tankade. Jag började få ont i huvudet. Regn, mörkt och mötande hela tiden faktiskt.

Ja, ni hör ju - värsta hälsoresan. Pizza, hamburgare, godis under hela invigningsdagen, snacks och kakor på kvällarna och vitt bröd till frukost. Inte optimalt för midjemåttet. Jaja, det byggs väl ändå på under december kan jag tro. Kanske fitnessfighten i januari?

Nu blir det adventsstäd och julfix...!
Pussen o kramen!

Förresten så har hon saknat mig, baby!





1:a advent




Iår är jag sen med julpyntandet. Idag gäller det att storstäda och hänga upp andra gardiner, julpynta med det jag har och köpa nya stjärnor och ljusdekorationer till fönstren. Har satt på julmusik för att komma i stämning. Det är lite svårt annars då vinden viner och regnet piskar mot rutan. Tuffe sitter med mig och kontrollerar att allt blir rätt. Jag tror hon saknat mig mer än tidigare. Myspys..!

Tänkte hinna med en sväng till gymmet också. Får se om jag hinner julbaka med Kristoffer. Det är mycket när man är ledig :) Boka tvättid måste jag göra också :)

Ha en fin dag..! Det ska jag. Pussokram!




Lämnar henne




Godmorgon!
Idag bär det av ut på våra svenska vägar. Har packat det mesta jag behöver, tror jag. Säkert ngt jag glömt, men ja, så är det alltid. Ska alltså iväg på jobb och har iaf med mig skor, byxor, skjortor och svarta strumpor. Så får det vara så.

Kunde inte gå upp imorse riktigt. Trött... Men nu har jag iaf ätit frukost och satt mig med en kopp kaffe.

Lite jobbigt att lämna Tuffe nästan tre hela dygn, men jag ska fylla matskålarna och vattnet till bredden... Tror hon klarar sig, men det blir ju ensamt för henne.

Stay tuned..!




För stora skor




Förbannat jobbigt när man har breda fötter. Köpte nya jobbskor och insåg att vänsterfoten var för bred så jag fick köpa en storlek större än vanligt. Lätt fixat med sulor tänkte jag. Nope, forfarande för stora. De liksom glappar. I-landsproblem? Åh, jag kommer sakna mina gamla skor! Får kanske varva de gamla trasiga med de stora nya? Haha!

Ska iaf packa en väska ikväll. Men nu målar jag naglarna och lyssnar på Melissa Horn. Imorgon bär det av på äventyr på våra svenska vägar! :) Gött med miljöombyte..! Men ja, jobb blir det. I för stora skor.





Julafton redan?




Åh, någon som uppmärksammat hur jag mår..! Nu blir det hemmaspa innan lillasyster kommer. Åh, lycka..! ..och så låg Topphälsa på hallgolvet när jag kom hem efter gymmet också :)








Wish List...igen




Påfyllning...jag sa ju det =)

Eh, "hand-handdukar"

Örhängen

Armband

Presentkort i klädaffärer

TID
(kan man få det?)



Måndag, mycket nu...




Hade tänkt ta mig till gymmet efter skolan idag, men kände att jag hade en del att göra, så jag tänkte göra det ikväll istället. Får se hur det blir med det - är ju faktiskt ensam mamma söker ikväll. Final! :)

Min huvudvärk har börjat komma tillbaka så numer går jag runt med stora pillerburken i väskan. Och då menar jag den stora. Den jag fick utskriven när jag fick halsfluss. Känns sådär. Hoppas det försvinner snart. Misstänker stress. Igen. Det är nämligen en del grejer nu. Ligger lite efter med grejer i skolan och många måsten däremellan.

Fått G på den första juridiktentan nånsin. Fan va b..svärtar ner mina fina betyg. Fick bara G på ekonomin också. Ja..antar att privatlivet gått ut över skolan. Engelskan, ekonomin och obeståndsrätt som vi har nu - inte min melodi. Men snart ska det vara över. Skönt.

Imorgon  efter skolan måste jag åka till farmor. (lång dag) Sen kommer lillasyster hit efter hon varit på operan. (jag vill också se West Side Story..!) På onsdag blir det en heldag i skolan igen och sen måste jag packa inför en liten roadtrip jag gör med två kollegor. Jobb på annan ort som sagt - kul!

När ska jag hinna träna? Borde göra det ikväll. Eller imorgon kanske. Och söndag då. Skönt att träna numer tycker jag. Men jag känner inte ngt tvång längre. Ibland lite dåligt samvete när man inte hinner med det, men oftast inte. Jag känner mig rätt nöjd med mig själv numer. Det är helt underbart :)



haha skillnad? :) övre bilden togs i lördags, nedre förra året vid den här tiden



LCHF?




Det är många som kör på olika dieter numer. Köpte hem en creme fraishe vitlök och parmesan. Mums..! Åt den hemma i Floda sist. Då till mammas lasagne, idag till en bit nötkött. Mums..! Ser gott ut va? :)






Fina ..!




Gårdagens julfest var lika lyckad som vanligt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - finare arbetskamrater får man leta länge efter. Herregud va mycket kärlek! Mina fina ♥ Det gäller allihop som jag någon gång talat med på jobbet! Alla! Så fina! Vi var väl 150 pers där tror jag iaf.

Efter vi ätit gott och druckit gott tog vi oss in till stan. Jag gick aldrig ut för jag var för ung för att komma in på Park Lane. Haha, för ung! Det är nog inte länge till innan man är alldeles för gammal istället. Så jag njöt, struntade i Valand, Rubinen, Excet och allt vad det var. Eh, Rockbaren..? But why? Haha! Somnade gott innan 2. Bra gjort..!

Sprang på Avenyn på två gamla klasskamrater - och min storebrors barndomsvän Dan. Ojojoj, inte sett karln på så många år..! Kul! (haha, sist var jag nog 16 och vi tjaffsade som syskon för han tyckte inte min klasskamrat var bra för mig att hänga med) Jag hade aldrig känt igen honom om han inte var just med Dennis och Richard igår. Förändrad! 

Nu blir det snart en promenad i solen. Underbart väder ute..! Har latat mig till nu, och knåpat lite med engelskan. Ikväll tror jag att jag ska satsa på Twillight-maraton =) Hemmakväll får sig nog ett besök inom de närmsta timmarna.




Alma

















Friday night!




Ikväll blir det idol, och fruktsallad :) Om två veckor blir det förhoppningsvis en titt i Scandinavium istället för hemma i soffan.

Har haft ekonomi idag, och sen engelska. Gruppuppgiften kommer nog bli rätt bra till sist iaf. Känns bra. Ska spåna lite på den i helgen och sen färdigställer vi den och gör en powerpoint på måndag. Gött. Redovisning på torsdag - men då reser jag iväg på jobb så jag kan inte vara med. Så synd ;)

Just nu sitter jag o målar naglarna. Silver. Imorgon är det julfest..! Kul..! :D

Imorgon kommer underbara Alma hit och väcker mig :) Vi ska äta frukost ihop och hon ska få närmare en heldag med faster :) Vi ska till Universeum och titta på fåglar, fiskar och apor. Ska bli såååå mysigt!





En snabb bild på mitt hår




Lite tråkig bild kanske, men jag hinner inte mer nu. Håret blev lite mörkare än vad jag är van vid, men det är så mycket friskare! Vinterpäls ... får låta håret lugnas lite nu tror jag. Mer åt min naturliga hårfärg.

Vad tycker ni?






Clearly gone




I ständigt krig med hudproblem har jag nu blivit tipsad om Clearly Gone. Min lillebrors flickvän har nu använt sig av det ett tag och hennes hy är jättefin! Så jag beställde en burk med pulvret i måndags, det kom igår. Snabb leverans! Det smakar superäckligt och man ska dricka det uppblandat i ett glas 3 ggr om dagen. (hur man nu hinner det? Ska man ha med sig den överalllt?) Lite krångligt, men jag ska ge det ett försök. Idag är dag två.

Clearly gone är B-vitamin som är bra för hyn och drar ner på talgproduktionen, som är det huvudsakligaproblemet vid acne. Nu får vi se hur bra det är. Tror visserligen min hy är på väg tillbaka redan. Har inga "färska" finnar, bara sår efter gamla, så snart är jag nog mitt gamla vanliga jag igen, hoppas jag :)

Jag är inte stressad för tillfället, även om jag har en hel del att göra i skolan, men jag känner mig mycket lugnare och känner igen mig själv igen :) Skönt.




Får man lägga sig nu?




Har haft en bra dag, men nu är jag riktigt trött.

Tvättade och passade på att sticka iväg o sola medan den torkade, träffade Lollo i stan kl 13, åt lunch, promenerade och tog sedan en kaffe i Haga. Sedan köpte jag mig en liten jacka/kofta som jag kanske har till "den lilla svarta" på julfesten på lördag, om jag nu inte ändrar mitt klädval fram till dess... Risken finns ju.

Jag spenderade sedan 2 roliga timmar hos frisören. Hon är rolig, vi har visst en del gemensamt. Haha, killproblem diskuterades, ja hela tiden egentligen :)

Därefter åkte jag till gymmet och brände bort 1000 kcal idag :) Måste överträffa sig själv ibland.

Men nu är jag trött. Drack just upp mitt te. Får man lägga sig nu?




Man får tänka på de små




Tvättid står på schemat denna morgon. Mycket tvätt. Får lust att storstäda också, inför jul liksom, men det är lite tidigt än kanske. Och så hinner jag inte det idag. Man är alltid fullbokad lediga dagar, nåja de flesta lediga dagar iaf. Har kollat lite på Erin Brockovich-fallet.. Har ett hum om hur jag ska gå vidare iaf, känns bra.

Tog fram talgbollarna till småfåglarna och hängde upp dem på utsidan så de små rackarna får lite mat i sig nu när frosten kommit. Man får tänka på de små :)

Nu ska jag snart hänga upp den andra omgången tvätt och medan det torkar ska jag iväg o sola minsann. I eftermiddag bär det av till frisören, som jag längtar! Mitt hår är förfärligt! Men innan dess blir det kaffe med Lollo med uppdatering, och kanske lite skvaller? :)

Jag hade inget annat snöre..




Wish list




Har ni börjat köpa julklappar ännu..? Det har jag. Har fortfarande en del på g, men har rätt bra koll nu ändå. Så ska man själv komma på en önskelista...Det är alltid lika svårt.

Men lite har jag kommit på ... kan nog fyllas på efterhand..


Ett promenadband, typ Attract

Tavlor (stora) till vardagsrummet

Väggur

Sport-BH och träningsbyxor (alt. ett presentkort)


Tvålpump


Kokbok



11-11-15




Har gjort vad jag hade tänkt idag. Imorgon är jag "ledig" men ska göra engelskauppgifterna och gå upp före 8.00 eftersom jag bokat tvättid. Sedan bär det av till stan, ska träffa Lollo, gå till frisören (äntligen) och sen måste jag träna.

Sitter i soffan nu och har inte så mycket för mig faktiskt. Ska kanske kolla på engelskauppgifterna redan nu. Blir ju bara mer och mer saker att göra i skolan...

Har beställt hem en sak, till min hy, som jag hoppas ska fungera. Ni får se imorgon, om den kommer då :)




Godmorgon..!




Startar dagen med en omelett. Mums för omväxling! Annars brukar det bli äggmacka eller gröt. Nu var det länge sen jag åt äggmackor. Rätt bra gjort av mig. Men helt ärligt är jag ganska trött på dem. =)

Nu bär det snart av till skolan. Ekonomi och obeståndsrätt. Kommer visst en gästföreläsare också, det gillar vi! Enar Folkesson om jag minns rätt.. Sen ska jag sitta kvar och ordna min ansökningar inför praktiken så jag kan maila dem till vår utbildningsledare.

Ha en bra dag..! =)




Konditionspass




Tog mig iväg till gymmet efter att ha legat på soffan i en timma med huvudvärk, tack vare en hel dag framför datorn. Det var bra gjort, poäng till mig! Körde en halvtimma på löpbandet och en halvtimma på cykeln, 900 kcal borta! Gött..!!

Jag kom hem lagom till Ensam mamma söker så nu ska jag se på det, sen blir det sängen..! Skönt.

Tack för idag, slut för idag.




Slut i huvudet




Har ringt ett samtal som jag behövde, skrivit klart och skickat in hemtentan, filat på 5 ansökningar inför kommande praktikperiod, översatt ett dispositionsavtal från svenska till engelska, kollat upp Erin Brockovich-fallet, men jag tror inte jag hittat hela angående oljekällaren... :S Och kommit på en massa annat som jag borde göra.

Helt slut i huvudet, nu gör jag scones..

Tror jag tar mig till gymmet sen. Inte nyttigt att sitta still hela dagen..




To-do




Vaknade lite för sent idag, klockan ringde inte för telefonen hade dött under natten. Segt :(

Nu ska jag iaf koka mig en kopp kaffe och sätta mig med sista frågeställningen på hemtentan så jag kan skicka in den sen när jag gjort lite finjusteringar. Jobbigt bara att jag liksom inte lyckas komma ngn vart med sista frågeställningen, hoppas det lossnar nu...

Sen ska jag hitta Erin Brockovich-målet

Träna

Kolla upp fakta inför gruppuppgiften i engelska som vi har presentation på fredag. (5 sidor text plus en powerpoint på ett ämne där jag känner mig helt lost)

Ringa samtal (som jag inte gärna roar mig med)

Ja, det är väl bara att börja då...




Helgen i bitar




Det blev saker gjorda denna helgen också. Klockan 11:11, den 11/11-11 satt jag i pappas cadillac på väg ner till Ullared. Vi tog ett par timmar på Gekås och handlade lite smått och gott. Pappa hade en "påtvingad" semesterdag som vi utnyttjade väl vill jag påstå :)

På kvällen såg jag idol, såklart.

Lördagen spenderades hemma i soffan med tentan, uppe på Hemköp, inne på Allum (handlade nya jobbskor) och sen bar det av till Tina. Vi spelade spel och sen tog vi oss till HardRock.. sprang på både den ena och den andra bekanta. Kul :) 

Jag drack inte särskilt mycket och var därför inte ett dugg bakis på söndagen. Skönt! Jag satt med hemtentan ngn timma och sen åkte vi hem till Floda. Fars dag.

Mamma hade lagat mat och dessert och möblerat om och köket var helt klart - ååååh va jag längtar till jul nu..! :) Så himla mysigt! (såg på facebook att min moster redan bakat julkakor) Vi bestämde en dag att gå allihop på Jul på Liseberg i år också. Mysigt, mysigt, mysigt! Bästa tiden på året? :)





11.11.11




Är det något särskilt med detta datum? Kommer det hända något? :)


Hemtenta




Ledig från skolan idag, hemtentan ska vara inlämnad på måndag kl 16. Jag tänkte börja med den idag så jag på måndag kan börja med engelskauppgiften som handlar om att jämföra svenskt rättssystem med andra länder. Plus att jag fortfarande måste hitta fallet med Erin Brockovich, har hittills bara funnit bokreciensioner... :(

Jag kikade på hemtentan igår kväll innan jag skulle somna. Den var lite rolig ändå. En rättsutredning ska göras och jag fann redan igår kväll tillämpliga rättsregler. Gött.




Haha dreamteam :)




Jepp...fick just ett sms om att jag ska få jobba på annan ort om två veckor. Alltid kul! :) Vi som åker från Göteborg är för tillfället jag och mina två före detta kassaledare. Dreamteam. Någon var nöjd med urvalet iaf ;) Känns jättekul att få komma iväg och vara med om en sån här sak. Det är inte jätteofta, men det är jätteroligt :D




Förmiddag...snart helg :)




En inställd lektion denna morgon. I eftermiddag är det engelska som gäller och sen tar jag helg. Förstår inte varför, men engelskan är inte min favoritlektion längre. Usch, det tar lite emot. Skulle egentligen satt mig med en uppgift som ska vara inlämnad när vi gör tentan i december, men den är också lite svår. Vi ska analysera ett rättsfall som Erin Brockovich har varit med i där det inte gick så bra som det gjorde i fallet som uppmärksammades i filmen. (den baseras ju på en riktigt person, det vet ni ju, så hon har haft fler case) Får ta tag i det snart, ska bara hitta fallet så jag kan skriva ut det idag.

I eftermiddag kommer tentan ut som ska vara inlämnad på måndag kl 16.

I eftermiddag ska vi också få en lista med tänkbara LIA-platser som vi kan söka inför vårens praktik. (efter den är det bara examensarbetet kvar - sen är jag klar med skolan, fantastiskt...!) Hoppas bara jag får den plats jag vill ha, denna gången.

Har hela morgonen suttit med bilder på min dator.. tänkte hitta på ngt med dem fram till jul. Vad det handlar om vore ju dumt att skriva här. Men det tar tiiiid..!


Memory lane.. Karlstad 2009..??


Te och Thor




Började dagen med att simma 2000 meter i Valhalla. 55 minuter tog det denna gången. Sen åkte jag hem och sov en timma. Åt lunch innan skolan och nu är jag tillbaka från skolan igen. Ska nog maila in mina övningsuppgifter så jag får lite feedback på dem så jag vet vad jag ska tänka på inför tentan som kommer ut imorgon.

Haha, nu blir det Buffy och vampyrerna. Så länge sen, får se om den är lika bra nu som man tyckte förr ;)

Min favorit i brödväg måste väl ändå vara Thor :) Mums fillibabba!




Helt fantastiskt underbart :)




Jag är inte superduktig med uppdateringarna, det vet jag. Men jag håller på att komma tillbaka nu. Känner igen mig själv mycket mycket mer nu :) Helt fantastiskt underbart..!

Kom just hem från gymmet. Sent idag. Men jag är glad att jag kom iväg. Disciplinen är inte den bästa, men med lite draghjälp kom jag iväg. Härligt..! En timmas kondition och en del rygg.. 900 kalorier borta igen :)

Ska sätta mig med en uppgift vi fick idag som jag ignorerat.

Imorgon bitti ska jag simma :) Det blir gött..! Och sola.. jag är blek igen.

Puss mina fina..!




Matblogg..?




Knappast, men gud va gott det blev med mimosasallad till hemgjorda nötfärsbiffar. Har kryddat nötfärs med lite kryddor jag hade hemma och slängt i ett ägg. Blev supergott :)




God maaaat..!!




Jag tog mig till gymmet nu ikväll. Skönt, men jag trodde jag skulle spy efter uppvärmningen. På riktigt. Sjukt jobbigt. Men sen körde jag på rätt hårt ändå och klarade det rätt bra. =) Gött..! 900 kalorier borta :)

Har bestämt mig för att börja laga lite ordentlig mat nu i veckan. Istället för mina äggmackor. Ikväll blev det en wok med strimlad sjömansbiff och en ny wokblandning från Findus. I love it..! Blir det fler ggr tror jag minsann. Imorgon blir det hemmagjorda biffar med mimosasallad och en grönsallad till. Can't wait... =)

Visst ser det gott ut? :)

Köp den. Findus Pesto wok.. Italian style :)






Lugna gatan....




Jaha, så var den här långledigheten nästan över. Jag har tantat mig som vanligt. Övervann frestelsen att köpa med mig ett nummer av Allers (adventsfikan lockade! jag älskar ju julen) när jag handlade förut. Men pepparkakorna följde ju med, som ni såg.

I fredags kväll såg jag på idol och åt tapas till det. Mumsfillibabba! Blev supermätt.

Lördagen spenderades framför tv:n, med en promenad i Slottsskogen - bara lugna gatan helt enkelt. På kvällen åkte jag med Mikael och handlade inför kvällen. Vi skulle äta tacos. Mums..! Tacos och godis. Gött..! Vi såg hockeymatchen samtidigt och tappade aptiten när Kahnberg slogs medvetslös på isen och blodet strömmade. Stackare! "Så mycket bättre" var lika bra som vanligt. Sen såg vi en film och vi slumrade till båda två då och då. Trötta människor! :) Sen åkte jag hem.

Har inte gjort många knop idag. Åkte in till stan efter frukost, in på jobbet och hämtade schemat och pratade strunt. Mina söta fina kollegor! Ser fram emot julfesten. Nu är jag hemma, har fikat och ska snart ut på en promenad. Ikväll bir det till att göra matlådor och planera veckan lite. Måste börja träna igen ordentligt.


I augusti var jag igång rätt bra med träningen..ska komma dit igen :)


Novemberfika




Pepparkakorna har ju funnits i butik ett tag, men idag kunde jag inte låta dem vara.. Annas pepparkakor är de godaste!






Vad gör man nu?




Blev inget gym idag heller. Körde träningsleken med kortleken, la till plankan denna gången - mördad! Sedan tog jag mig en promenad över Kvibergs Kyrkogård. Benen var helt skakis efter alla benböj och kyrkogården var väl trafikerad. Mitt bland alla bilar och besökande sprang (gick) jag på Mikaela och hennes familj. Jordfästning för hennes mormor...Åh, jobbigt! :( Fick se lilla Emil, hennes son, som jag inte sett innan. Ett riktigt litet charmtroll, kände mig förtrollad för ett ögonblick. Vill också ha..!! (Mikaela är en barndomskompis, det var kul att se henne, var ett år sen sist. Hennes mamma har jag inte sett på flera år och inte Robert hennes bror heller. Jag gillar den familjen, såklart)

Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Och ätit lunch. Japp - mackor med kokt ägg.

Vad gör man nu?

Lollo ringde när jag stod i duschen, nu får jag inte tag i henne :(
Kanske ska ta mig ut på stan.

Hörs sen!

Puss..!


Jag är avtrubbad och blockerad, men kanske man kan få uppleva detta med någon igen? Nån gång.. Att somna ihop med någon som håller om en hela natten. Sist var nog med Daniel. För 2,5 år sen. Han kunde hålla om mig hela natten. Utan att det var obekvämt. Bättre att ha älskat och förlorat än att inte älskat alls? VAR kommer detta ifrån? Jag har så mycket annat att tänka på.. Nu släpper vi det. Det händer när det händer. Kanske


Attract




Jag vill ha ett promenadband. Jag är supersugen på ett Attract..! De dagar man inte tar sig till gymmet och man inte vill eller kan ta en promenad utomhus p.g.a. regn eller halka. Att ta en promenad medan man ser sitt favoritprogram är väl skitbra? Istället för att ligga stilla i soffan...


Men 2450:- tror jag inte jag har råd att punga ut med. Surt nu när det är ett kampanjpris :( Mycket dyrare annars ju. Får ta mig till gymmet nu..




Du är vad du äter




Såg lite snabbt på "Du är vad du äter" igår.. Hade velat vara med...tror jag. Hade varit så skönt att ha ngn som skäller på mig och berättar för mig hur jag ska göra istället. Jag äter så förbaskat dåligt! Godis, mackor, gröt. Ägg. Godis, mackor, gröt. Ägg. Jag äter liksom ingen mat.

Träna kan jag - även om jag säkert behöver en extra knuff och lite förändring där också, men det är maten som är den stora boven.

Vem hjälper mig?
Tusan att jag inte kom in på dietistprogrammet.. Då hade jag fattat bättre.




Soffläge...




Inget gym än så länge.. gjort lite ekonomiuppgifter och kikat på rättsutredningsuppgifterna, gjort lite grann på dem, slängt sopor och återvinning, legat plakat i soffan, sett "ensam mamma söker" o skrattat åt Conny och hans "typ", tappade räningen över hur många ggr han sa typ i en mening - och så snabbt han pratar! :) Nervös kille... lyssnat på musik, sett ett avsnitt av extra, extra...läst bloggar, lyssnat på mer musik...spelat wordfeud, sms:at, läst lite nyheter, druckit tre koppar kaffe. Det smakar inte gott längre..

Nä, lite desperate housewifes kanske..



Hur länge sitter blåmärket i ögat kvar egentligen? Borde försvinna nu va..?



Helg :)




Ledig..! Eller ja, jag sitter med lite uppgifter som jag behöver göra, men snart ska jag ta helg på riktigt. Tänkte sitta till max kl 12. Sen ska jag ta mig till gymmet. Saknar gymmet. Saknar träningsvärken... I söndags hade jag go värk i armarna efter att ha kört en bröstmaskin som jag inte tidigare testat. Ska göra om det, det var gött. :)

Innan jag tar tag i det måste jag göra klart en ekonomiuppgift och en rättsutredning, eller två kanske. Borde suttit kvar i skolan igår och bollat med ngn klasskamrat men igår hade jag inte mkt lust till nånting. Jag gick hem och läste ut sista delen av Twillight. Det tog hela eftermiddagen. Så värt!

Hade velat ha sommar igen..känner mig så blek igen.
Nej, nu skolarbete..!




True Talent




Linnéa är ju grym




Breakdown, bright side?




Har varit nära på ett breakdown den här veckan. Tror att vissa saker har slagit hårdare till än vad jag velat tro, eller anat. För många småsaker gör också att bägaren rinner över och i måndags kväll stängde jag in mig på rummet hos farmor och grät lite grann. Det behövde komma ut.

Det är lite jobbigt just nu och det som är mest irriterande är att jag inte kan peka på vad det är som gör att jag mår som jag gör. Men kroppen reagerar på det ändå. Stela leder, irriterat humör, munsår, finnar, blödningar, blödighet, oengagemang, olust till allt.

Tycker dock fortfarande det är skönt att jag inte gråter konstant som jag gjorde hösten för två år sen och inte kunde gå till jobbet för jag bara grät och grät. Så det kunde varit värre. Får ta o se det från den ljusa sidan, visst? Annars blir ingenting bra :) 

Nu ska jag sätta mig med lite ekonomiuppgifter som jag ligger efter med och sen blir det en lektion i juridik i eftermiddag - sen tar jag helg! :) och då blir det mycket Emelie-tid.

Snart är det julfest igen, DET ska bli kul. Bild från förra året, 7 kilo tyngre :)




RSS 2.0