Sökes....



Kan bocka av det mesta från dagens to-do, förutom en sak. Ja, plugget... Inte så förvånande, antar jag.

Har iaf just varit ute på en joggingtur på 45 minuter. Det gick riktigt trögt. På löpbandet finns ju inga backar såsom ute i naturen. Haha, får nog börja springa utomhus för att garantera att jag blir bättre. Sen är snuvan inte borta heller och den bestämde sig minsann att sätta sig i halsen. Dumt.

Dagens matintag hamnade på 1173 kalorier (ska få i mig 1373 kalorier om dagen). Har inte orkat göra någon middag och jag har inte haft bröd hemma.

◊ Frukost på havregrynsgröt med en halv banan och kanel. Och en kopp kaffe med mjölk
◊ En liten café au lait på rasten i skolan
◊ 5 msk keso mini och en dl bär när jag kom hem + en kopp kaffe med mjölk
◊ En tallrik yoghurt med wasa crisp mix (som jag fick på stan igår - bra när man är student :P) innan städningen
◊ Två kokta ägg innan träningen och en kopp kaffe med mjölk
◊ En tallrik yoghurt med ett tärnat äpple och lite kardemumma och en kopp te med mjölk och honung

Ingen särskilt näringsrik mat va?
Någon som har lust att laga mat till mig om dagarna? Jag är verkligen kass...




Nu är det helg =)



Efter skolan tog jag mig till Nordstan och mötte upp Robin och finaste Alma. Hon hade på sig en t-shirt med Rolling Stones - personalen på Dressman tyckte hon skulle bli deras modell. Alma tyckte det var roligare att springa runt och kolla på slipsar, kalsonger, skjortor och strumpor. Samma sak på H&M. Eller än hellre springa runt med armarna framför sig och tjuta av glädje!

På systemet ville hon inte prata med personalen. Hon var trött då. Jag inhandlade Sherry till min farmor och sedan strosade vi därifrån. Alma skulle hälsa på mamma innan hon somnade och jag åkte hem.

Sedan jag kom hem har jag ätit keso och bär och druckit en kopp kaffe. Nu ska jag sätta igång med skolarbete.

Så här ser resten av min dag ut


♣ Zeteo-uppgiften
♣ Kolla upp VIP-bio
♣ Ta en powernap så jag orkar med resten av dagen (har blivit beroende av min powernap mitt på dagen)
Storstäda lägenheten (imorse hittade jag ett spindelnät i köket, då är det dags att städa misstänker jag...)
♣ Plugga inför måndagens tenta
Kvällspass på gymmet (börja lite lugnt efter förkylningen)
♣ Ringa mamma


Ren jävla kärlek ♥




Tycker jag har lite mycket nu....


På riktigt..det är mycket nu. Eller så har jag blivit klen.

Har två proppfyllda veckor. Ska hinna med att plugga inför två tentor, ha tvättid och städa lägenheten (och tvätta fönstren) ska hinna med ett 90-årskalas och en inflyttningsfest och köpa presenter till de båda tillfällena, påbörja ny kurs och ha heldagar i skolan, ska återuppta träningen på riktigt, planera varje dags kalori- och matintag...  Borde dessutom klippa grenarna på min uteplats.. men det kanske kan få vänta iaf.

Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt.




BFF


Godmorgon!
Idag väntar en juridiklektion och sedan åker jag hem för lunch då jag är klar med ekonomin. Halv fyra ska jag möta upp världens bästa Carro ♥ . På fredag åker hon till Paris. Avundsjuk.

Sedan ska jag ringa mamma så vi kan bestämma födelsedagspresent till farmor. Jag tycker det är skitsvårt..!



Vill ha sommar nu...!


90-årspresent?


Promenaden var underbar idag också. Trots att jag var trött och egentligen bara ville ligga kvar i soffan :P

Efter promenaden ringde jag farmor som fyller 90 (!) idag. Sedan ringde jag mamma för att stämma av så saker är klart för födelsedagspresenten. Det var det inte.

Haha, någon som har bra idé på en upplevelse för en 90-åring?





På promenad genom kortedala...

foto0721 (MMS)

På promenad genom kortedala...


Tisdag


Igår somnade jag gott. Redan innan 22 - när hände det senast?

Tog en kvällspromenad och sedan handlade jag på hemvägen. Ägg, keso och yoghurt. Glömde såklart att köpa mer bär. Och c-vitaminbrus. Alltid är det något.

Idag väntar datalektion - undrar om man får reda på hur det gick på tentan förra veckan?
Sedan blir det en sväng till Tingsrätten.

Solen skiner inte idag - men kanske ikväll? Längtar efter en promenad. Det var riktigt härligt igår.

Nu har jag planerat min mat för dagen (lunchen kommer intas på ngt café eller liknande med Hanna och Amanda, men jag har ca 500 kalorier till förfogande)




Välkommen vår! Underbar promenad! Den blev...

foto0717 (MMS)

Välkommen vår! Underbar promenad! Den blev längre än tänkt. Vilken lycka!


Energi..!


Det var trögt att gå upp imorse. Men solen skiner nu och jag mår så mycket bättre än vad jag gjort på en vecka. Lite snorig bara, men snart ska väl eländet vara borta?

Har haft en lektion i processrätt och därefter tog jag en kaffe på Condeco med Amanda och Hanna. Jag åkte sedan hem och öppnade dörren mot uteplatsen och satt i solen med lunch. Nu blir det en promenad i solen efter en snabb powernap. (jag älskar att sova mitt på dagen, ger mig mycket mer energi)




Vill inte...

foto0645 (MMS)

Vill inte...


Fin söndag, trots snö...


Har haft en underbar söndag trots förkylning och jävulskap. Febern glimtade till lite snabbt men jag sköljde ner en värktablett och så var jag på banan. Bara lite snuva ;) Men en rinnande näsa har väl ingen dött av?

Jag mötte upp Lollo och vi gick in på TUR-mässan. Mycket folk men en hel del inspiration. Jag.Vill.Resa!

17:30 mötte jag farmorLa gondola och åt en tre-rätters middag. Så trevligt..! Det blev en ruskigt god fiskrätt till varmrätt och rundades av med en underbar chokladkaka. Vi gick igenom fredagens kalas-program och vad jag kommer vara behjälplig med. Kommer bli så trevligt så :)

Nu ser jag National Treasure (2:an - såg ettan igår) Sedan blir det kvällen.

Pussen o kramen..!

(har förresten bytt från Viktväktarna till Viktklubb - det var billigare nu när mitt 3-månaders abonnemang går ut samt att jag får ett träningsschema att gå efter och lära mig räkna kalorier)



gammal bild - då var farmor bara 86 år =)


Sitter o tar en kaffe på ett café. Ska sna...

foto0713 (MMS)

Sitter o tar en kaffe på ett café. Ska snart möta farmor för en söndagsmiddag. Det snöar i Göteborg. Haft en bra söndag?


Nu vill jag vara frisk..!


Ligger i soffan ikväll och snyter mig, dricker te och kollar på National Treasure. Aldrig sett filmen innan, men den har börjat bra iaf :) Men det är en tråkig lördagkväll, det ska jag inte sticka under stol med.

Nu avbryter de filmen för en nyhetssändning. Så tv4..

Hej från Sjukstugan!




Var jättepigg morse. Nu har jag feber igen..

Var jättepigg morse. Nu har jag feber igen..


Soliga, snoriga lördag!


Godmorgon!
Jag tror minsann febern är borta! Nu hänger bara snuvan kvar.. Den är dock inte nådig, men det ska väl gå det här :) Solen skiner, det är lite småkyligt, men vem klagar? Våren är här! Jag är lycklig för det! =)

Blir alltså jobb i Kungsbacka idag. Har laddat med näsdukar =)

Hoppas ni får en trevlig dag!

Puss.!




Stockholm..!


Resa bokad till Stockholm om tre veckor. Kul...! :) Hade tänkt att huvudstaden ska bada i sol då!

Älskar miljöombyte. (nästan så det är synd man stannar i Göteborg under praktiken ;) Nej, jag är faktiskt väldigt tacksam, men det är så upplyftande att få uppleva en annan miljö och få längta hem lite.)  Tackar David för gästfridheten! Denna ggn hoppas jag vi kan ha en utekväll också =) Hade varit kul =)

Något särskilt ställe man ska gå ut på?




Gammal kärlek rostar aldrig...


Ni vet hur man glömmer bort gamla älsklingslåtar och artister? Att sedan återupptäcka dem är lika häftigt som att upptäcka dem och älska dem som man gjorde då.

Jag älskar musik och gärna sådant jag lyssnat på förr och känt så mycket för förr. Bryan Adams, Håkan Hellström, Journey, Ron Pope (ja, Elin - jag har lyssnat på honom också en hel del) Maria Mena, Whitney Houston, Rihanna, Britney Spears, BackstreetBoys, Westlife, Boyzone, Eagles, Savage Garden, Bruce Springsteen, Melissa Horn, Miss Li (ba ba ba gör mig sååå glad) Bon Jovi, Peter Lemarc, Sheryl Crowe, Shakira...

you name it! Jag lyssnar nog tusan på allt.. =) Förutom house och metal

Något jag inte bör missa??


jeans- rooompaa..!?


Köpte ju ett par byxor häromdagen. Inte riktigt jeans, men så nära jag kan komma med mina former. Tyckte iaf att de satt bra på rumpan =) För en gångs skull.


o så kom ett hårstrå med.. jag fäller verkligen hela tiden..


Vårfrudagen


...eller våffeldagen i folkmun ;) Har fått i mig tre våfflor idag. Jag är så mätt så jag vet inte var jag ska ta vägen. 12 points borta - men sååå värt det! Nu behöver jag inte äta mer idag. Har hållt mig inom min gräns ändå. Har som sagt feber - och därmed dålig aptit så jag kände att jag kunde unna mig detta ikväll när hungern satte in igen.

Ikväll blir det "Så ska det låta" i min ensamhet. Imorgon ska jag nämligen upp o jobba. Tjäna lite pengar. Skönt att det bara är en dag nu när febern spökar med mig. Tacka vet jag Burana! Bra värktablett! Fick också med mig en Allers-tidning när jag svängde förbi pressbyrån efter skolan. (ja, där har jag också varit, febern slog till sista timman av lektionen) Så nu har jag korsord så det räcker ett tag framöver :) 

På tal om vårfrudagen - glöm inte ställa om klockan lördag natt! Det är nämligen vår nu ;)




Solen skiner varmare än någonsin tidigare ...

Solen skiner varmare än någonsin tidigare iår - vem fasen ligger hemma med feber? Jo jag. Helvete. Hoppas ni kan njuta! Här gäller tabletter, vatten och te.


En fin dag :)


Har haft en bra dag idag :)
Inledde med en ekonomilektion, sedan gick jag, Amanda och Hanna till Café Vanilj för en lunch. Åt lax med sötpotatis och vitlökssås. Det gick ner och jag höll mig mätt länge..! Efter det tog vi oss till Hovrätten, fick en presentation av en jurist och sedan lyssnade vi också på en förhandling.

Efter Hovrätten köpte jag ett par tygskor (behövdes verkligen!)

Jag åkte hem och tog en kaffe och mellanmål - och sov en stund. Sen tog jag en promenad, lämnade tillbaka filmer på hemmakväll, handlade mjölk och frukt på coop och gick hem sedan. Har haft lock för öronen hela dagen. Nästan värre nu. Haha! Just ätit kvällsmat bestående av gröt. Mums!

Snart är det helg. Då blir det bland annat jobb, barnvakt och söndagsmiddag med farmor.





Pengar rullar in som det ska... Kompis, de...

foto0707 (MMS)

Pengar rullar in som det ska... Kompis, det går bra nu..?


Imorgon är det fredag ;)


Idag känner jag mig bara sådär tråkigt förkyld. Men inte alls lika mycket halsont som igår. Jag kommer ta mig till skolan idag. :) Känns bra - så man inte missar för mycket. Dessutom är det ett besök på Hovrätten som väntas också. Det vill jag inte missa..!

Kommer solen fram idag?




Kaxig..?


Jag skulle vilja bli kär. Liksom för att känna hur det känns. Igen. Sist jag var kär minns jag inte ens. På riktigt helt och fullt ut? När var det? Och hur kändes det? Denna ggn hade det varit gött om det var besvarat - kanske blir roligare då?

Ähh, det kommer väl. Är bara rädd att jag snart är alldeles för självständig och trivs för bra i ensamhet. Mitt eget sällskap är det bästa - för det mesta.

Missförstå mig rätt. Jag tycker verkligen om andra människor. Men jag har aldrig upplevt de där fjärilarna.. Förutom när jag var kär i L. Men då gick jag i 7:an och det var inte besvarat. Kär kanske jag inte heller var förresten. Förälskad är nog ledordet i mitt liv. Jag känner mycket och starkt för människor och jag är snabb när det kommer till förälskelser för jag tycker det är härligt. Jag tycker om att tycka om folk, tycker om att uppleva någon annan, bli uppmärksammad och uppmärksamma. Men kärlek? Har det någonsin varit det på riktigt?

Jag tycker om att ha ngn att tänka på sådär extra mycket. Och ibland vill jag känna mer än jag gör. Men numer orkar jag inte bry mig om mycket mer än mina egna faktiskta känslor. Varför ödsla tid på killar som inte är rätt för mig?

Folk säger numer att jag är kaxig. Aldrig förr har jag fått höra det. Aldrig har jag blivit förknippad med det ordet och jag har aldrig identifierat mig med det. Säger någon kaxig så tänker jag på kickers-tjejer eller uppkäftiga snorungar. Hur blev jag kaxig?




På kvällspromenad med Melissa Horn. Det bä...

foto0704 (MMS)

På kvällspromenad med Melissa Horn. Det bästa på hela dagen. Och gruset är nästan borta. Lycka!


sömn


Har sovit bort hela dagen - var nog inte så pigg som jag trodde. Har dock dåligt samvete för att jag inte rör på mig. Jag vill vara frisk nu...!

Vad gör ni idag?




Klockan är knappt ens tolv...


Farmor ordinerade sängvärme och sömn. Gissa om jag somnade gott..! Nu har jag också fått inhandlat lite honung och diverse förnödenheter (läs: toapapper, grönsaker och ägg)

Amanda hörde av sig. Idag får vi reda på hur det gick för oss med tentan i Associationsrätt. Hon skulle kolla mitt betyg :)

Tentan igår gick förresten vägen, tror jag. Men fick blackout på en 3-poängsfråga. Jäkla skit. (fast en 2-poängare var iofs att skapa en mapp så det kanske inte är så farligt ändå ;)...)

Jag är rastlös, men har ingen energi. Åh, suck! Klockan är inte mer än 12 och jag vet inte hur jag ska spendera min dag :( Borde nog plugga iofs. Har ju faktiskt inhandlat böcker för flera hundra men inte öppnat dem.. :P Sen har jag en film kvar att kolla på, men det får bli när det är mörkare ute. Känns dumt annars.. Har ni också svårt att se på film mitt på ljusa dagen?

Kram från sjukstugan



Buhu..!


Det låter verkligen som att jag har en boll i halsen när jag pratar. Så tjock är den. Fan! Vill ju inte vara sjuk nu! Har fått ställa in min gymdejt med Anki. Hade sett fram emot den, men här sitter jag med en hals tjock som en jävla falukorv :(

Argh..!*

Får stanna hemma o kurera. Måste dock upp till hemköp för lite honung och annat helande.

Har ni något annat tips?

http://madde-k.blogspot.com/2010/09/vora.html


*Sakna*

18032011059 (MMS)

*Sakna*


En kaffe i solen innan jobbet. Hoppas värm...

foto0703 (MMS)

En kaffe i solen innan jobbet. Hoppas värmen lenar min hals lite. Fan - det värker i hela kroppen! Och varför ska det blåsa så mycket? :(


Ont!


Ont i halsen :(
Åh, suck! Vet inte när jag var sjuk sist - i november kanske? Det är inte så farligt, ska poängteras, men det gör lite ont att svälja och det värker liksom. Får se om jag kan bota detta snarast! Har ju kommit igång så fint med träningen! Äntligen..! Suck!

Kör iaf igång dagen med en tenta och efter den åker jag till Sisjön och jobbar. Med Mariella! Kul! :) Tjäna pengar OCH umgås med vänner! Inte helt fel ;)

Think happy thoughts..!




Allt utom plugg


Jag har tenta imorgon, men jag kommer fasen inte till skott med pluggandet! Vad har hänt med mig?? Studentlivet har gjort mig..loj.. Sitter o planerar morgondagen, diskar, planerar resten av veckan, var iväg o solade, sover en stund, kollar lite slött på pappren - MEN jag kommer inte till skott. Jag får fasen försöka öppna den där jäkla boken snart..!

√ Imorgon har jag alltså tenta.
Sedan bär det av till Sisjön för jobb. Slutar 20,30 och är nog hemma tidigast en timma senare.

√ På onsdag blir det juridik och sedan har vi engelska. Sedan ska jag träffa Anki för ett pass på gymmet. Kanske kan lära mig lite om vilka maskiner jag ska köra :) Har ju bara kört kondition i ett par månader. Och lite mage. Men det är också det enda. Sjukt klen är jag.

√ På torsdag har jag ekonomi och sedan blir det ett besök på Hovrätten. En dejt med Lollo på kvällen och så var den dagen också över.

Veckorna går så otroligt fort numer!


På söndag är det sommartid också ;) Who's happy? I am!





Helt jäkla slut! Milen på 57,57 tack vare ...

Helt jäkla slut! Milen på 57,57 tack vare en halvtimmas intervall i början. My god! Trött som tusan. Nu blir det hem o sitta med excel. Solen lyser. Och värmer! En bra dag!


Sunday glory


Jag blev väldigt rastlös efter att ha somnat en stund efter duschen förut. Jag drog på mig kläder och åkte in till stan. Letade efter ngn fin vardagsklänning men hittade en del annat istället. En vardagskavaj, ett par byxor (!) och ett par träningsbrallor jag behövde. Jag smet in på jobbet o pratade med några fina kollegor ♥

Mötte sedan upp Krisse och tog en sallad på Cappucino. Vi tog en promenad i ett kyligt och rått Göteborg och nu är jag hemma under filten.

Tillagar en fläskytterfilé i ugnen så man kan ha lite matlådor i veckan och kollar på Solsidan som resten av Sverige. Egentligen tycker jag inte om den, förstår liksom inte humorn. Men nu ska de gifta sig och jag gillar ju Mia Skäringer så... :)

Har ni haft en bra söndag?

Kramopuss =)




Vilken tur jag tog mig till stan istället ...

foto0701 (MMS)

Vilken tur jag tog mig till stan istället för att ligga kvar i soffan. Fyndat vardagskavaj :)


Surrealistiskt...


Med risk för att verka tjatig - men jag är sjukt imponerad att jag SPRINGER en timma på bandet både en och två och tre gånger i veckan. Jag som INTE springer. När jag kommer ut från gymmet dessa dagar känner jag ett visst mått av overlighet. Som det inte är jag som har avverkat milen där inne på bandet. Det är någon annan - fast det är min kropp som är svettig och genomarbetad. Det är mysko.


But it's for real!


Milen nu på morgon. Sitter på vagnen hem f...

Milen nu på morgon. Sitter på vagnen hem från gymmet. Blev en tid på 60,31 - inte det bästa jag gjort men väl så bra ändå. Visst? Hoppas ni har en fin söndagsmorgon! Nu ska jag hem o duscha. Sen blir det lunch och efter det en promenad :) puss!


Håret


Fixade ju håret i onsdags. Nu har jag vant mig vid att det är blont i hela håret igen. Känns bra och jag har inga kluvna hårtoppar..! :) Tack Sandra..!

Ingen utväxt..! (fick inte till några bra bilder, men man ser lite grann iaf)




En bra fredag..! <3


Igår hade jag en ytterst trevlig kväll!

Besökte först Barrique Wine Bar och åt världens godaste snittar och drack ett mycket gott vin till. Rekommenderas! Det var kanske lite dyrt och jag kände mig lite fånig som inte kunde ngt om vin egentligen. Jag drack vitt och servitören var hur trevlig som helst. En entusiast utan att för den delen vara vinsnobb :)

Efter Barrique åkte jag hem till Amanda, såg på "Så ska det låta" och sedan spöade vi killarna i "Så det kan låta" =) Yey..!

Halv elva stegade jag uppför avenyn och hem till Emma där det var fest. Vi lyssnade på 80-talsdängor då Davve stod för musikvalen. Riktigt trevligt och jag kom inte hem förrän halv 4! När hände det sist?

Har fått fem timmars sömn och sen gick det inte längre. Det är ljust ute. =) Men lika glad är jag för det :)

Nu stundar barnkalas!

http://www.eventstore.se/eventstore-scandinavia-ab/annonsera-pa-studentstore?company_events=1


Nytt i garderoben


Älskar min nya kofta. Rea på H&M's hemsida - 99:-, ja tack! Älskar färgen/mönstret!
How do you like it?




Proteinrikt mellanmål



Nyttigt med massa antioxidanter i bären och protein i keson - och så fantastiskt gott!


Livet är lite sämre utan mjölk...


Där tog mjölken slut. Fick snåla till gröten och ha desto mer i kaffet. Morgonkaffet är heligt. Så snart jag fått på mig kläder ska jag bege mig till Hemköp och handla lite mer.




Personbästa! Milen på 58.12 tack vare tjej...

Personbästa! Milen på 58.12 tack vare tjejen bredvid som sprang som en tossing :) tack för draghjälpen!


Hannas konstverk

foto0697 (MMS)

Hannas konstverk


Världens finaste tjej!


Idag fyller världens finaste tjej år! Ett helt år! Fiiiiina Alma! ♥

Grattis från faster!




American Idol


♥♥♥♥


Kom inte iväg till gymmet och heller inte på en promenad. Gör lite sit-ups bara ikväll. Har dock slått in presenter. Det blev inte vackert - men det blev gjort.

Nu är det American Idol på tv :) I love!

Imorgon ska jag träna och på eftermiddagen blir det ett glas på ngt ställe på ngn tvärgata till avenyn. Barrique? Någon som varit där? Vad har man på sig?




Trööööött..!


Har en sån där dag då jag bara är jättetrött. Allt annat än pigg helt enkelt. Borde gå till gymmet - men jag orkar inte. Hade varit bra med en promenad om jag nu skippar gymmet. Men jag orkar inte. Har ändå tagit mig en halvtimmes powernap för att bli pigg. Det funkade inte idag..? Åh, suck!

Imorgon har jag en redovisning på engelskan. Borde sätta mig och öva inför den. Jag orkar inte. Borde slå in paket, borde städa och jag borde verkligen söka bostadsbidrag från CSN. Men jag orkar inte. Känner ni igen det?




Sitter på Floda station. Det är kallt - me...

Sitter på Floda station. Det är kallt - men jag är nyklippt så jag är nöjd ändå. Kvällsläsning på pendeln i form av en dom. Bara tåget kommer snart. Jag har inga vantar...


Change of plans


Har varit i skolan idag. Vi löste engelskan hyfsat bra. Ska göra en powerpoint på det också, men det löser vi imorgon under lunchen. Blir bra det här.

Snart ska jag smita iväg och få mitt hår klippt. Äntligen! Det ska bli så förbannat skönt så ni anar inte! Jag skäms som tusan hela tiden, faktiskt. Det är aldrig snyggt :(

Jag tänkte åka hem till Floda efter skolan, men insåg att jag ville läsa lite inför morgondagens juridiklektion, behövde handla och sitta lite med excel. Så det har jag gjort. Plus att jag njutit av solen. Men nu är det alltså dags för Floda. Tror dock jag åker hem ikväll igen. Det är närmare till skolan härifrån. Träffar min fina familj på lördag. Har köpt presentpapper idag också till Almas presenter.

Baby, baby, baby!




Våren är här! Kan man ha det mycket bättre...

foto0687 (MMS)

Våren är här! Kan man ha det mycket bättre när man pluggar än att sitta med dörren till uteplatsen öppen i solen? Nej, precis...


Mitt i veckan .. igen!


När jag gick upp halv sju var det redan ljust. Lycka..!

Har under morgonen gjort en matlåda och packat inför en trip till Floda. Ska klippa håret ikväll och då tänkte jag stanna över natten hemma hos familjen :) Var ju ett tag sedan jag såg dem faktiskt.

Ska snart till skolan. Först en lektion i Straff- och Processrätt. Sedan ska jag och Hanna sätta oss med engelskan. Vi ska ha en "debatt" på fredag och vi har fått ämnet "Monarkin i Sverige är bra" (typ) Och vi ska vara för monarkin. Just nu har jag ingen som helst inspiration. Får se hur det går.

Igår bytte jag gardiner, såsom jag hade tänkt. Det blev genast ljusare och luftigare =)

Hoppas ni får en bra dag..!

Kramopuss..!



Sol och klarblå himmel i mitt vackra göteb...

foto0682 (MMS)

Sol och klarblå himmel i mitt vackra göteborg. Det är en bra dag idag! Skola nu, sen banken o lite ärenden. Byta gardiner ikväll :) puss!


Tisdag


Godmorgon!

Min dag känns fullspäckad.

♣ Ska alldeles strax bege mig till gymmet
♣ Hem och duscha, peela kroppen, äta tidig lunch och göra iordning mellanmål
♣ 12:30-15:30 Juridik
♣ Sola
♣ Göra engelskaläxa och läsa straff/processrätt..

Kanske inte var så mycket ändå, men det kändes så :)

Vi hörs sen =)


http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.8032122


Got it ;)


Jag fick platsen...! Tjoho..!

Larsa hade en GP i handen när jag kom till Tingsrätten. Martin och jag satte oss och letade upp dödsannonserna och sedär - det var en kvinna..! Jag var helt inställd på Stockholm så jag blev paff och alldeles chockad. Heja!

Efter Tingsrätten åkte jag iväg o shoppade lite med tjejerna. Nära-döden-upplevelse när vi skulle hitta parkering och sedan shoppade vi loss. Jag fann lite små söta presenter till underbara Alma som blir ett år på fredag. Sötnosen! Jag köpte också ett par skor och en sport-bh till mig själv.

Ikväll har jag varit iväg på gymmet och sprungit en mil och gjort lite mag-övningar. Känns bra. Nu lagar jag mat och funderar på att skippa att byta gardiner - det är ju en dag imorgon också.

Hoppas allt är bra...!




Nu är det väl dags va?


Lite ändring av planer - blir inget frisörbesök idag, väntar till på onsdag med det. Istället blir det idag en tur till tingsrätten, lite shopping och en sväng till gymmet ikväll. En bra måndag. Ska nog ta o byta gardinerna idag också, om jag orkar stryka dem. Men nu ska vintergardinerna banne mig väck! Hörde att våren var på g - eller kanske redan här?

Undrar förresten om Tingsrätten har GP?





Update


I know you too well to say you're perfect...

Världens mest lata dag idag. Försöker planera veckan också. Det går sådär. Tur vi inte har så mycket i skolan.

Förresten - om ni kollar GP's dödsannonser imorgon och det är en kvinna som dött på den allra första annonsen. Då har jag fått platsen. Om det är en man är det Hello Stockholm! Det är nästan så jag hoppas på en man. Gött med en ny stad. De har Fitness24Seven där också ;)

Nu ska jag sortera mina papper som ligger o dräller.
Varför har jag fått ett electronkort från Nordea? Får ta o ringa dem imorgon.. Har inte haft det på flera år...



Rätt pigg dagen efter ändå.. =)


...





Tack fina..!


Hade en supertrevlig kväll igår! Tack Daniel, Sofie, Maja och Cathrine ♥ Jag hoppas verkligen den där jackan och väskan kom tillrätta?

Idag är det soffläge. Måste till affären sen bara och köpa banan och lite annat. Fasen, tycker jag handlar mest hela tiden. Kanske ska se melodifestivalen idag? För den går väl i repris?

Imorgon ska jag klippa mig :) Gött..!


Hade ni en bra lördagkväll?

Förresten - det var minus på vågen imorse ;)
Där igen...
Puss..!




Roller coaster


Hela eftermiddagen har jag tiggt om uppmärksamhet - nej, om ett "hur mår du?".. Men jag har inte fått frågan. Nu orkar jag inte tigga mer. Hade tänkt gräva ner mig än mer under filten och se feelgoodfilmer och böla lite. Har världens berg-o-dal-bana vad gäller mitt humör. Förstår inte..?

Men så hörde underbara Daniel av sig och ikväll blir det fest..!

Frågan är bara vad man ska ha på sig..?




Stannar jag här kommer tungan min bli bitt...

foto0669 (MMS)

Stannar jag här kommer tungan min bli bitter som fernet en dag... Ruggigt irriterad denna lördagen också. Varför? :(


leva..


Det är så lätt att stanna där man är
i vanorna, och gamla spår
Men jag har varit duktig länge nog
behöver mer av allt...

Jag vill trängas i barerna,
dansa om nätterna till min kraft tar slut


Som Blondinbella


Hallå - jag väger inte mer än Blondinbella!

Ibland älskar jag hennes inlägg. Hon må vara allt som jag inte är; kreativ, framåt och modig (hur vågar man annars starta så mkt egna företag och göra precis vad som faller en in, om man inte är modig?) Men hon är också en helt vanlig tjej. Många har reagerat på att hon blivit kurvig. Det, kära läsare, är för att hon är kvinna. Ja, vuxen nu. Och skitsnygg

Som jag.

http://www.nrj.se/program/nrj-morgon-med-knappen-och-hakim/bildgalleri/blondinbellas-egoboost

Shopping??


Godmorgon! Klockan 5 imorse satte jag mig upp och tände lampan. Jag insåg snart att klockan var alldeles för lite så jag släckte igen och la mig. Jag hade bokat tvättid nu på morgonen nämligen och trodde det var dags.

Jag har varit vaken ett tag och nu är sista maskinen igång. Hade inte mycket tvätt. Så skönt :)

Jag har ett galet shoppingsug! Problemet är bara att hitta rätt grejer. Jag vill ha kläder såklart. Jag vill ha snygga klänningar inför LIA:n och en snygg kjol som man kan ha blusar till. Dessutom borde jag väl införskaffa finbyxor... Kanske borde vänta till jag får den där trissvinsten? Eller iaf till jag vet var jag kommer göra praktiken?


Förresten - det regnar ute.

http://pinkstreet.blogg.se/2010/february/mer-om-shopping-och-tips.html


Tröstglass...


Ingenting är förändrat. Jag har inte en praktikplats. Jag har en kanske. Ännu inget svar. Jag blir lite ledsen faktiskt. Men som sagt - imorse var jag inställd på en vår i huvudstaden. Underbara David ställer upp och jag är så jäkla tacksam! Har mailat min utbildningsledare nu och bett honom kolla upp tänkbara ställen i Stockholm.





Vagnen kommer alldeles strax. Är supertröt...

Vagnen kommer alldeles strax. Är supertrött verkligen. Har köpt med mig lite glass. Om det är att fira med eller att sörja med återstår att se. Vill kolla mailen nu! Har ni haft en bra dag? Puss!


Var är alla kunder? Jag plockar bort tejpb...

Var är alla kunder? Jag plockar bort tejpbitar från presentdisken... Och längtar efter en chokladbit...


Stockholm?


Solen må skina och fåglarna må kvittra, men på backen är det halt som sjutton! I rosenbusken utanför mitt fönster har droppar blivit till is och gatan blänker som en spegel. Se upp om ni ska ut o gå - särskilt nu på morgonen. Annars tror jag fasen våren snart är här =) Jag har fått upp gula knoppar i min "trädgård"

Inatt drömde jag att jag inte hade fått praktikplatsen. (Ska få besked idag och jag kommer inte kunna kolla mailen på hela dagen - tortyyyyr...!)

När jag vaknade var jag totalt inställd på två månader i huvudstaden. Kanske inte vore så dumt ändå? (hej förvarsställning!)


Skulle jag passat in i den fina staden? ;)


Work, work


Japp, idag bär det av till Kållered för lite jobb. Ska faktiskt bli himla kul =)
Vad gör ni idag?

Förresten så är det fredag ;)





Läs denna!


Baby sister ♥

http://elinholmbeerg.blogg.se



Längtan







Jag vill ha sommar och sol på min uteplats igen!



Målat i mörkret


Två strömavbrott idag. Hittills. Kanske ska passa på att stryka jobbskjortan innan den försvinner igen? Har alltså inte blivit någon film. Jag har däremot målat naglarna i ljuset av ett flammande värmeljus. Rätt bra resultat iaf. Nu ser jag på American Idol (I love!)




...Och där gick strömmen... Ingen film med...

...Och där gick strömmen... Ingen film med andra ord. Jag lägger mig väl en stund då..?


Stänger in mig i värmen resten av dagen


Mmm, mums! Har just avnjutit dagen lunch - slängde in två små pizzabullar i ugnen och gjorde en skitgod sallad till dessa. :) (8 points)

Sprang på bandet på gymmet efter skolan idag. Jag var totalt färdig efter 50 minuter och tänkte jogga ner. Jag sänkte farten och insåg att jag faktiskt skulle orka ett tag till. Jag sprang milen idag igen - på 62:02. Yey! Vilja och envishet tar mig långt - plus tanken på mer intjänade aktivitetspoäng. ;)

Resten av dagen ska jag spendera inomhus. Det är riktigt skitväder med kyla, storm och regn ute. Och slask. Kanske borde se en film? :)

Imorgon ska jag gästspela på Elgiganten. Blir Kållered då. Hälsa pååå..
! ♥


Mys i morgonrock hela eftermiddagen!


Paket!


Hämtade ut tre paket på posten idag. Boken "Kan jag kan du" som jag skrev om i ngt inlägg för någon vecka sedan, "Straffansvar" som jag behöver till Straff- och Processrätten.

Och ett paket från Bubbleroom. Två klänningar. Den ena tror jag att jag måste skicka tillbaka. Jag har smal midja men stor rumpa :P Så överdelen var för stor och över rumpan var den kort. Såklart. Den andra påminde lite om min tighta klänning från HM, men denna är i dimrosa. Ska jag ha när man blir lite brunare =)




Klippa mig..!


Måste klippa håret också. Och göra nya slingor. Utväxten är helvetisk. Ska kolla med Sandra om hon vill rädda mig - när man fått pengar igen. Typ så här tråkigt är det nu igen :(




Så mycket jag vill ha...!! Och behöver...


Som ni förstår är jag inte på mitt bästa humör dessa dagar. Hoppas på att det ger sig snart. Känns iaf bättre idag än igår. Har gjort en skitgod sallad till lunchen idag - är redan sugen på den. En klasskamrat har alltid en vinägrett över sin sallad som ser så god ut. Jag köpte den. Druvans pestovinägrett. (stavning?) Så jävla god.

På fredag ska jag jobba. TACK! Behöver verkligen pengar.! Är galet fattig just nu.

Och det är så mycket jag behöver.

♣ Dator (min börjar ge sig, hoppas på att den håller ett tag till)
♣ Skor - alla mina är trasiga. Då menar jag alla.
♣ Kläder inför LIA:n (om jag nu får en plats :P, nej, jag är inte bitter ;) )
♣ Nya träningskläder!! (särskilt en ny sportBH)
♣ Nya träningsskor

Och så det där vanliga: mat, hyra.. :P och andra räkningar..

Bättre dag idag?

Vill ha miljöombyte också. Ta mig med någonstans!


Jag har varit iväg o kört en timma på cros...

Jag har varit iväg o kört en timma på crosstrainern. Jag har aldrig varit ett fan av att träna på kvällen. Men nu har jag en hel del energi att ta död på så jag tyckte det var lika bra. Motion botar det mesta - även ilska, sorg och frustration.


Varför har västtrafik en tidtabell om de ä...

Varför har västtrafik en tidtabell om de ändå aldrig följer den?


Ingen bra dag...alls.


Har gått in i en LIA-depression.

Tingsrätten har tillsatt sina platser nu. Stort grattis till tjejerna som fick det! (iaf två av dem har varit deppiga över utebliven praktikplats, precis som jag är nu) Jag är glad för deras skull - det är jag. Och för alla andra som ordnat platser och fått platser. Men jag är otroligt nere just nu och har svårt att glädjas fullt ut.

Jag vill bara få mitt klart så jag kan slappna av. Lite ego idag - men jag rår inte för det.


Om jag inte får den plats jag hoppas på måste jag börja om på noll. Ingen lust. Konkurrensen i Göteborg är benhård. Kanske får sikta på huvudstaden? Jag hörde med söta David och det finns sovplats hos honom om det behövs ♥

Men Stockholm i två månader?
Finns det Fitness24Seven där?




Väntan


Tentan är över. Imorgon börjar straff- och processrätt.

Sitter just nu som på nålar - ska få reda på om jag får en praktikplats idag. Men jag känner mig stressad. Tror inte jag får den och Tingsrätten har visst börjat höra av sig till folk. Men inte till mig. Det är sista stället jag sökt som inte redan tagit in sina praktikanter. Vad gör jag om jag inte får någon plats? :( Börjar känna mig lite misslyckad.. Fel ord, men jag börjar iaf förlora hoppet.

Har varit iväg på gymmet idag. Sprang milen. :) Klapp på axeln!

Snart ska jag skölja ur min inpackning och sedan peela kroppen.
I eftermiddag blir det en promenad i kylan med Lollo :)

Jag.Vill.Ha.Ett.Telefonsamtal.Eller.Ett.Mail.NU.



Barpianisten


Spela en sång som vi hört förut
sjung en refräng som vi kan
Du vet hur man gör med tangenterna
för att lindra en sorg litegrann


Färdig på gymmet. En timma på crosstrainer...

foto0657 (MMS)

Färdig på gymmet. En timma på crosstrainern och lite mage på det. Nu ska jag handla. Åh va solen är härlig! Och ingen blåst idag :) mår bra!


Koncentrera mig på det som är bra....


Det där med att vara viktväktare har sina ups and downs. Ja, förutom vikten då. Haha, jag menar nog mer fördelar och nackdelar. Jag ska koncentrera mig på fördelarna. Detta är, för mig, den allra viktigaste fördelen:

♥ Jag har börjat träna - och jag fortsätter träna. Varje vecka har jag sprungit en timma på bandet vid minst ett tillfälle. Jag har tränat minst tre tillfällen per vecka. Jag är ju annars en periodare - som ni kanske vet sedan tidigare

Idag blir det en promenad i solen med älskade Lollo. Hoppas jag.
Jag behöver plugga inför morgondagens tenta.
Ikväll ska jag gå till gymmet och kick-starta min viktväktarvecka.

Blir det en bra vecka denna ggn?


Think happy thoughts


...


...och där brast det :'( Störd jävla dag


http://skaggmesenskartbok.blogspot.com/2008_02_01_archive.html


F*ck the world


Man skulle kunna tänka sig att solen tar fram det bästa ur folk. Men idag har jag inte känt igen mig själv. Jag är arg. Kanske hade mått bäst av att springa iväg o boxas på något eller liknande...

Jag stör mig på ALLT som kommer i min väg. Stort misstag att ge sig ut bland folk, ska jag be o få tala om.

Folk är fula, i vägen, pratar konstigt och gnälligt, är långsamma i köer, barn skriker, springer och är förbannat irriterade. Dessutom är det fel på vagnarna. Stopp så min vagn inte kom på tjugo minuter. H*lvete

This is how I feel today




sa jag pluggdag?


Sitter med en kopp kaffe. Det var skönt med en promenad, trots blåsten. Ska snart skölja ur min hårinpackning. Sedan blir det stan och förhoppningvis lite skoshopping. Måste bara kolla mitt konto..

Har börjat kika på kläder inför LIA:n också (praktiken) Jag vet att jag inte fått någon plats ännu, men var man än hamnar måste man ju vara proper - visst? :) Synd bara att man vill ha så mycket. Plånboken är liksom inte så välfylld nowadays.

Mycket plugg var det sämre av. Har suttit en timma imorse. Jag kan en hel del, vill jag tro. Får sätta mig i eftermiddag med det igen.

Fleetwood Mac på Spotify (Everywhere, Go your own way...) ♥




Klarblå himmel och en sol som skiner. Unde...

foto0655 (MMS)

Klarblå himmel och en sol som skiner. Underbart! Men det får gärna blåsa mindre på sina håll...


Sunny Saturday!


Godmorgon Lördag

Idag kommer det bli fint väder. Solen skiner redan.

Jag tänkte jobba bort lite plugg nu direkt på morgonen så man kan njuta av dagen sen. Behöver köpa skor och sedan dra till gymmet hade jag tänkt. Kanske en promenad också om solen faktiskt skiner. Det är min plan iaf. Får se hur den håller.

Intervjun igår gick bra. =) Det kändes iaf skitbra. Sen får man ju se om mina kära klasskamrater ger ett bättre intryck på honom än vad jag gjorde. Men jag håller mina tummar och hoppas på det bästa. Verkade vara en bra plats och han verkade kunnig och en sådan människa som jag gillar - ödmjuk, men bestämd. Ingen översittare och någon som låter saker få ta den tid det tar.

Nu är det jag och associationsrätt - det kommer gå bra det här =)




Laddar med lite kaffe inför intervjun. Hål...

foto0506 (MMS)

Laddar med lite kaffe inför intervjun. Håll tummarna kvart över fyra! Puss!


FYI


Godmorgon!

Idag är det fredag.



Ögongodis


Idag vågade jag mig ut ur tjejgymmet. Tog mig upp på konditionsavdelningen och valde en crosstrainer.

Efter 20 minuter var jag lagom svettig och flåsade som en hund i sommarvärmen. Då, just då - kommer världens hunk och ställer sig bredvid mig på crosstrainern. Jag ska minsann inte stanna på tjejgymmet mer än nödvändigt ;)

När jag klev av crosstrainern efter 50 minuter stötte jag ihop med en kollega. Kul! Alla tränar ju där. Typ. Måste träna där mer helt enkelt. Jag bad honom säga till kassapersonalen att vara sjuka mer på söndagar. Så jag kan jobba och tjäna pengar.

Nu blir det American Idol och bädda soffan - sen ska jag hämta lillasyster. Trevligt med nattligt sällskap! Inte ofta det händer.. :P

Pussen..!


Typ ;)
http://vice.typepad.com/vice_magazine/index_uk.html


Snart helg igen =)


Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag kan leva på havregrynsgröt. Har just ätit en skål till lunch. Mums!

Har varit i skolan och haft ekonomi. Det är faktiskt roligt =) Men jag var trött imorse. Riktigt svårt att ta mig upp. Glömde såklart packa träningsväskan. Istället var jag förbi affären. Behövde mer frukt och sådant. Imorgon ska jag göra KESO mellanmål på egen hand :) Har lite bär i frysen och köpte med mig hasselnötter. Billigare så :P

Ikväll ska jag möta upp Lillasyster i stan - hon ska sova här då hon är på teater till sent på kvällen och börjar skolan rätt tidigt imorgon, förstod jag det som. Ska bädda i soffan ikväll :) Mysigt med sällskap!

Ska bara smälta maten lite - sen blir det träning. 45 minuter på crosstrainern idag. Hoppas hitta någon rolig tidning. 

Sen förberedelse för morgondagens intervju. Och just det - tenta på måndag. Kanske ska läsa lite där också ;)




Tips på snygga skor??


Ja...hann ju med en tripp till gymmet imorse. Det kändes skönt. Orkade en mil idag igen, vilket jag inte trodde när jag kom dit. Föreberedde mig på en uppvärmning om 10 minuter och sedan fortsätta med crosstrainern och lite vikter, men det slutade med att jag sprunigt milen på 64,06 minuter.

Sedan åkte jag hem och duschade och åt en skål gröt innan jag tog mig till skolan. Vi gick igenom lite grejer inför måndagens tenta. Känns helt okej nu faktiskt. Allt står ju i lagboken. Gäller bara att hitta i den och förstå den ;)

Skulle leta efter skor när jag slutade skolan. Hade ingen shoppinglust över huvud taget? Dessutom hatar ju jag att leta skor. Man ska hitta ett par snygga och bekväma, man ska gå in dem och få skavsår. Åh, ogilla! Tips på snygga vårskor?

Idag syns ärren på min kind.. this is why..





På väg från gymmet. Jag gjorde det idag ig...

På väg från gymmet. Jag gjorde det idag igen. En mil. Sämre tid än mitt bästa, men det spelar mindre roll. En mil gjorde jag på bandet. Igen. Hoppas kunna motiveras att fortsätta, trots att vågen inte är med mig alla ggr. Ni är väl med mig?


Kan jag kan du


Beställde just Charlotte Perellis bok fylld med hemmaövningar, nu jäklar ska det tränas styrka! Ska också träffa Anki för lite tips på gymmet vid tillfälle. Känns bra.




Tuesday afternoon


Ingen energi just nu..?
Ska sätta mig med lite associationsrätt ikväll - och med lite ekonomi.

Först ska jag ta mig upp till Hemköp och inhandla diverse förnödenheter. Typ banan till havregrynsgröten. =) Det är mums.!

Måste börja lyfta vikter på gymmet. Förstår mig inte på sånt. Vill ha ett program att gå efter. Muskelgrupper var för sig?? Hilfe bitte!


Fick mail från en advokatbyrå. Ska på intervju på fredag. Jag gillar inte intervjuer! Och varför hör Tingsrätten inte av sig? :( Vi är flera i klassen som hamnat i någon form av "LIA-depression" Ratade... Men det ska väl ge sig. Man kanske inte får plats där man helst av allt vill, men...

Nu ska jag ta en promenad till Kortedala torg

Puss


RSS 2.0