En sån där fin morgon










Dåsig



Igår tog jag en morgonpromenad innan frukost. Den var tung. Kändes verkligen som att man hade ett virus någonstans i kroppen. Igår när jag skulle lägga mig var jag alldeles dåsig och kände mig febrig rent av. Det blir ingen morgonpromenad idag. Istället sitter jag i soffan med en kopp kaffe och flirtar med min sambo. Hon flög o satte sig på min axel. First time ever. ♥ om än bara för en liten stund..

Vi lyssnar på musik och jag har lite ont i kroppen. Huvudet och benen mest. Taggar inför jobbet.

Funderar på såna där babyfoot-påsar. Tror ni de fugerar? (inte för att det har något med saken att göra just nu..)

Nu ska jag fundera över vad jag ska äta till frukost... Ägg på knäckemacka kanske..



God natt..!



Hade glömt hur illa mina benhinnor mår efter en dag i kassan. Att stå upp i X antal timmar är inge bra för kroppen. Jag är inte särskilt slut i huvudet, men kroppen vill gå o lägga sig. Jag lyder. Puss..!



Back to work...



Yep, från idag kommer jag börja jobba igen. Klockan tolv står jag på Elgiganten igen. Vi ses i kassan..!




Lata dagar



Har haft en lat dag idag. Stekt på min uteplats. Och lagat matlådor. Funderar på att laga lite middag och faktiskt äta något idag också. Har bara blivit knäckebröd, fyra stycken (två till frukost och två till lunch) och ett wienerbröd med mamma till kaffet. Jag har lyckats bränna benen och bröstet idag. Gjorde jag inte ens i Turkiet.

Nu blir det spenatfylld ravioli med tomatsås. Mums.!

Imorgon kör allvaret igång igen. Jobb och morgonpromenad. Längtar lite efter en simtur på Valhalla också. Men det får bli på fredag när jag är ledig igen. Puss..!




Sol i Göteborg..!



Gissa vad jag gör idag?



Njuta



Ser till att njuta av de sista två dagarnas ledighet. Sol, bigarråer, kaffe och en bok på uteplatsen. Löve it.







No place like home



Jahopp, så fick man än värre ont i halsen idag. Så var det med den rundan i Skatås. Jäkla skit :( Kanske får bli en trip till havet o se om det är ngt solväder idag. Hade varit gött. Saknar Turkiet på den punkten. Man kunde ju alltid sola då. :) Men jag får nog säga att jag gillar det svenska klimatet väldigt mycket ändå. Igår hade vi en trevlig kväll hos farmor. Det var kvällssol, lite blåsigt men härligt. Vi spelade kubb efter maten (som var supergod..!)










Ren och skär lycka..!






En "halvtopp"



Ja, jag visste inte hur jag skulle beskriva det bättre.. bandeu kanske? men ni vet - en sån här:


Rätt kass bild va? Borde kanske tvätta av spegeln.. Här är min långkjol också förresten..


Klänningarna jag fyndade i Turkiet



I fredags på midsommarafton åkte jag hem till Maja i Kungsbacka en sväng. Hade slängt på mig min nya klänning jag prutade till mig för 60 lira (ca 270 SEK) på en basar i Alanya. Jag fick fina komplimanger för den. Har ingen bild på den när den sitter på, men ni kan få se hur den ser ut ändå.



Denna klänningen fick jag för 30 lira



Denna fick jag för 40 lira, han ville ha 75 för den, men det tyckte jag var dyrt




Fyndat...!



7 fynd har jag gjort - och jag har inte varit inne i ett enda provrum. Har alltså inte testat ett enda av plaggen förrän nu när jag kom hem. Orkade liksom inte. Men det verkar ju som att jag har gjort bra val :)


Nästan bara svart, men det är väl inte så förvånande va? Men faktum är att jag är mest nöjd med den korallfärgade toppen. Ska nog köpa en till, i samma modell.. Nedsatt till 49:- på Gina Tricot. Jatack..!

Flätat skärp 49:- H&M, korallfärgad topp 49:- Gina Tricot, Svart långkjol 149:- H&M, beige baslinne 30:- H&M, Solglasögon 79:- Lindex (med tillhörande leopardfodral), Svart halvtopp(?) 59:- från Gina Tricot, 3/4 Leggings 89:- The New Yorker.




Har shoppat en del idag. Visar upp när jag...

foto1100 (MMS)

Har shoppat en del idag. Visar upp när jag kommer hem. Nu ska jag till farmor på middag. Bilden är från turkiet. Vill tillbaka. Sol, bad, värme. På onsdag börjar jag jobba igen.


Livet.?







Det är faktiskt på den vissna tomatplantan som det växer något på.. Den andra är mest bara vacker just nu :) Men äntligen fick jag fram en hink och köpt hem lite jord till den vissna plantan. Nu hoppas jag på många solmogna tomater inom kort..!


Kärlek



Ligger hemma med en röd hals. Ja, lite röd är den iaf. Det retar och har sig. Inte kul alls. :( Har druckit te och försökt kurera, för jag vill ju inte vara sjuk såklart - men det gååår inte :( Hoppas på att en god natts sömn kan råda bot på det hela. Imorgon är det nämligen Emelies fixardag för jag har fått låna bilen igen. Min älskade sambo är hemma igen, men kylskåpet ekar tomt och även frysen snart. Måste inhandla så man kan göra matlådor när man börjar arbeta nu igen.

Imorgon eftermiddag ska jag också hem till farmor som bjuder hela klanen på middag. Träffade min familj nu i eftermiddag en stund också. Det var trevligt. Älskade lilla Alma var så söt så jag får ont i magen. Ville som vanligt helst ta med henne hem.

Sitter med en ansiktsmask och nagellacket håller på att torka. (fått dålig hy pga värmen, men det ska snart vara ordnat igen) Sedan blir det läggdags. I min säng. Så underbart..! :) Och Tuffe, hon har redan somnat på sin gren i sin bur. Fantastiskt. =) Har spenderat kvällen halvt om halvt sovande till Ghost. Ni vet - med unchained melody i ;) Jag blir lite förälskad när jag hör den låten. Det är liksom en hel del känsla i den. Kärlek.

Natti natt ♥




Turkiet :)



Hej vänner..!

Jag är tillbaka efter en veckas solsemester i Turkiet. Hamnade i Alanya och lapade sol dagarna i ända. Denna gången var det mycket bättre än för fyra år sedan. Då var turkarna omöjliga att ha med o göra. Jag inbillade mig att det var för att pappa och lillebror var med denna ggn. Men tydligen har det införts en lag om hur mycket försäljarna får ta i för att turisterna ska handla hos dem. Går de över gränsen får de böter. Perfect..! :) Visst?

Vi åkte ospecat men fick ett jättefräscht hotell med trevlig personal och en liten pool. Jag har blivit nyförälskad i Unchained melody och andra gamla godingar då de spelade sådana låtar väldigt mycket. (romantikern i mig önskade då och då att man varit på kärleksresa med en partner, men det får bli en annan gång) Partytarmen sög lite extra i mig både på onsdagen och torsdagen, men det var bara att krypa ner under lakanet runt 23 som vanligt. Morgonmänniskor i min familj. Dessutom vågade jag inte hänga med ut på "club" tillsammans med turkarna på hotellet. Visst var de trevliga, men ja.. jag känner dem inte. Synd inte Jesper var lite äldre så hade han kunnat hänga med. En annan gång. Det var underbart att få vila upp sig på semestern också :) Såklart.

Vi tog en obligatorisk båttur - det var underbart..! Vi strosade på stan, badade i havet och åt på restaurang frukost, lunch, middag.. Semester..!

Har ni haft en bra vecka?




Tänkte bara säga hej :) solar och badar oc...

Tänkte bara säga hej :) solar och badar och äter döner kebab. Gissa vart? Puss!


Gissa var ;)



Jag är inte hemma längre. Inte på ett tag. Jag tog flyget igår 21.00.




Lillebror o jag på äventyr med mor o far :)

foto1074 (MMS)

Lillebror o jag på äventyr med mor o far :)


Skönt att man har vänner som ställer upp ;)



"Om jag inte hittar någon snart så friar jag till dig :) Hoppas på ett ja så kan vi skapa en riktigt särskild familj"


Totally bored..! Tur jag bara går till 14,...

foto1065 (MMS)

Totally bored..! Tur jag bara går till 14, tyvärr kan jag inte göra så mycket förrän min handledare är här..


<3






Baby



Har överlämnat min finaste ägodel till Floda. Så tomt här hemma och jag saknar henne redan. Ingen som sjunger med i musiken, ingen som pratar med mig eller bara i tysthet håller mig sällskap när jag ser på tv. Jag är så himla van vid min sambo. Jag tror att hon är en av anledningarna till att jag trivs så bra med att vara ensam. Love ♥

Imorgon efter praktiken hämtar mamma upp mig =)




Surprise



Har varit på en morgonpromenad och nu har jag duschat. Skönt..! Fick mig en överraskning igår och jag blev jätteglad..! Så jag ska fixa lite för det nu idag. Efter praktiken ska jag förbi Carro på hennes jobb och låna en sak av henne, sen har jag ett par små ärenden kvar och imorgon smäller det :)

Nyfikna?




Me sooooo happy..!






Håll tummarna..!






Bränd gröt och längtan efter semester (igen)



Hoppade morgonpromenaden för det gick fasen inte att gå upp, hur nu det är möjligt. Men gött med sovmorgon idag iaf. Sedan brände jag gröten också för jag glömde av den på spisen. Nu luktar det bränt i hela lägenheten. Lyckat. Får se vart den här dagen slutar.

Skulle göra vad som helst för att åka utomlands nu.. Behöver sol och värme. En sandstrand, klart vatten så man kan bada, en kall öl och få slappna av.


Haha, förresten - för er som inte vet när jag babblar om min ömma hallux valgus, det är den knölen på vänsterfoten, till höger nedanför stortån.. den är klart större än högerfotens. (onödig fakta, men nu vet ni)


Månförmörkelse



Imorgon blir det tydligen månförmörkelse. Säkert ingenting man kommer lyckas se. Men om någon känner för det så hänger jag gärna med ut på äventyr och försöker få sig en glimt :P

Läs HÄR om det... Aftonbladet förvisso, men något rätt skriver de väl iaf?

På begäran - mina nymålade naglar ;)




Kan man må så dåligt av lite skit i hörnen?



Damn I'm good..!

Har i flera dagar känt att jag behövt göra ngn form av grovstädning för att må bra. Men orken har inte funnits. Idag tog jag ut soporna och återvinningen när jag kom hem och bestämde mig för att iaf göra rent i badrummet. Det slutade inte därvid och nu är det (nästan) så rent som det kan bli. Jag mår iaf bättre av det. Känner mig faktiskt redan mycket piggare.

Blir en morgonpromenad imorgon också :) Ska inte vara på Tingsrätten förrän 09:45. Idag blev det mest bokföring för min del - vi hann inte med testamentet (eller jo, vi skrev det, men bevittnade inget) Så vi gör det imorgon istället, efter huvudförhandlingen.




Godmorgon! Tog mig en morgonpromenad kl 6 ...

foto1029 (MMS)

Godmorgon! Tog mig en morgonpromenad kl 6 imorse och var förvånansvärt pigg! Nu sitter jag på kontoret och är hungrig redan. Förstår inte hur det kommer sig. Idag ska jag sitta med bokföring och sedan ska vi upprätta dvt testamente där jag får vara vittne :) ha en fin dag! Kram


You're the only one



Läser för tillfället en bok om Dolly Parton. Har genom boken upptäckt en del låtar som hon gjort, som är nya för mig, men väldigt gamla. Kvinnan har skrivit hur många låtar som helst...


Första gången - ung och dum



Eftersom jag inte lyckats sätta igång med städningen eller tagit mig ut på en promenad tänkte jag att jag ska fortsätta med temat "ung och dum" Enjoy!

Denna gången ska jag berätta om min första pojkvän. Jimmy var den bästa första pojkvännen man kan ha! Trevlig, väluppfostrad, rolig, pojkig, social, rak på sak, SNYGG...mina föräldrar gillade honom (och mina syskon också tror jag, det lilla de fick träffa honom)

Men, han festade en del. Han var 18, jag var 17.. Han kom in på krogen - det gjorde inte jag alla gånger (om man inte räknar med The Golden Days..) Men jag och Rebecca var ofta med på deras hemmafester. Ibland hemma hos Jimmy då hans föräldrar var borta, ibland hemma hos hans vänner. Jimmys kompis Pierre hade en brorsa med egen lägenhet. Han var snygg, trevlig och generös till tusen. Jag gillade verkligen Andreas. Hette han så? (men mest av allt gillade jag min Jimmy, han var bäst.! Så snäll o go o härlig! Jag kan nog tillomed sträcka mig till att jag var kär..)

Andreas hade fest en kväll. Jag fick Baccardi Breezers som jag gillade. Smakade ju saft liksom. Jimmy ville se mig full. Jag hävdade att jag aldrig blir så full så jag spyr - man ska dricka med måtta. (jo, tjena!) Senare under kvällen fick jag mig en redbull-vodka. Fy, va äckligt! Det ville jag inte ha. Men Jimmy menade att jag skulle få en breezer om jag bara drack den där drinken. Så jag gjorde det.

Jag fick för mig att jag ville bada badkar. Med Jimmy. Jag frågade Andreas om det gick bra. Jovisst, det gjorde det. Det var inte alls det där romantiska med tända ljus och badskum i ett nersläckt badrum. Nej, vi satt med badrumslampans starka ljus i ett halvfyllt badkar utan skum. Jag var full, Jimmy var inte lika full. Jag satt i hans famn och vaggade. Han frågade snart om jag behövde spy. Jag skulle må bättre då. Nej, svarade jag. Jag spyr minsann aldrig. I nästa sekund rusar jag upp ur badkaret och får i sista stund upp toalocket. Troligtvis den mest romantiska stund i hela mitt liv ;) Hahahaha..!  Min första fyllespya. Stackars Jimmy.

Sedan dess klarar jag inte av ens doften av Redbull, eller likvärdig energidryck..


Trodde ni skulle få något snaskigare va?



Rosen på bilden hade jag fått av Jimmy samma kväll. Vi hade bråkat och jag hängde med Lollo och Lisa, men han letade upp mig i vimlet och gav mig en ros, en kram och en kyss. Allt var bra igen. Allt var så mycket lättare när man var yngre. ♥



Keep smiling..!



När jag kom hem beslöt min sambo sig för att joina mig i vardagsrummet. Vi har varit sambo i tre år. Hon sitter inte på fingret ännu. Men nu pussas vi. Hon tycker bättre om min näsa och min mun än mina händer. Alltid något :) Även om hon är lite jobbig ibland om morgnarna så får jag säga att jag är glad åt hennes sällskap ♥

Mina planer slog fel - det blir inget Norrland, semester och äventyr för min del i sommar :(

Så, vad tror ni..blir det storstäd för Emelie ikväll eller somnar hon i soffan? (talar i tredje person - det är något fel på mig...) Kul liv man haaar.! ;) Puss..!




Sambon










Bokföring! Har iaf haft en trevlig helg :)...

foto0985 (MMS)

Bokföring! Har iaf haft en trevlig helg :) hoppas lyckas lösa så jag kan få lite ledighet o följa med mamma till norrland. Mitt förslag är att åka innan midsommarhelgen o komma tillbaka lagom till jag börjar jobba igen. Får se om mamma nappar - isf tar jag ledigt sista dagarna på praktiken. Hoppas! Puss!


Gooodmorning..!



Kvällen igår var hur trevlig som helst. Jag packade ihop presenterna och mötte Cathrine på hållplatsen. Tillsammans åkte vi hem till Jan där det var fest. Vi sjöng, dansade, pratade, gjorde nya bekantskaper och pimplade vin och annat. Anki hade bakat underbara tårtor som vart poppis rätt snabbt. Hann inte ens smaka på cheescaken för den försvann så snabbt!

Snart skulle vi bege oss därifrån och vi hamnade hur många som helst på Valand. Tur vi var så många för att klockan tolv var det fortfarande väldigt lite folk på stället. Jag tror inte jag betalade mycket mer än min cider i baren och sedan dansade vi till dess jag fick ont i mina fötter och åkte hem. Det var supertrevligt att träffa mina kollegor igen! Det har tillkommit ett par nya som jag fick hälsat på. (varav en vart lite efterhängsam och det gillade inte jag...så det var en av anledningarna till att jag beslöt att åka hem) Jag var hemma runt två och la mig nog närmare halv tre.

05:45 ringer min telefon. Jag är nog ganska vresig i telefon då jag fick detta påtalat för mig. Haha, sorry! Kände verkligen hur huvudet snurrade och jag mådde såå kass. Såg mig i spegeln och insåg att jag glömt tvätta av mig sminket innan jag la mig. Jag ville bara lägga på så jag kunde få röja upp lite, duscha och sortera tvätt så jag kunde få sova en timma till sedan innan jag skulle upp och tvätta. 

Vi avslutade samtalet och jag hoppade snabbt in i duschen. Sedan sorterade jag tvätt och plockade undan lite. (obotlig ordningsmänniska som blir stressad av oordning) Sen somnade jag gott 1,5 timma till.

Ena tvättmaskinen har krånglat nu på morgonen för mig så jag får springa dit mer än jag får vila, så jag gav upp det. Sängen är bäddad och jag har förflyttat mig till soffan.

Klockan 13 ska jag möta F på stan.




Frukost i sängen



Bakis...




Hej jag heter emelie o har tvättid imorgon...

foto0159 (MMS)

Hej jag heter emelie o har tvättid imorgon 08.00. Hoppas jag är vaken då va :) tur jag är på väg hem. Hoppas ni haft en bra kväll! Puss!


Malibu - UNG OCH DUM



Jag stod just i duschen och peelade kroppen med min nya bodyscrub jag fått av lillasyster. Doften är cocnut lime och det ledde mig till ett minne jag har sedan jag var 18. Jag kan inte dricka malibu längre - ni vet att det smakar cocos. Den smakar det lika mycket som den här luktar.

Jag har alltid varit väldigt ansvarsfull när det gäller alkohol och drickande tillsammans med mina tjejkompisar, men ibland har det spårat också för mig. Tänkte dela med mig av ett "minne"

När Linda skulle fylla 18 i november 2005 bjöd hon in oss tjejer på fest. Efteråt skulle vi till Tre Kockar i Kungälv. Ja, vi var som sagt 18 år och kunde väl inte komma in på så många ställen ännu. Och vi hade ingen lust att ta oss till stan, ja de flesta iaf (jag hade inte haft ngt emot det då jag ändå skulle ta den vägen hem senare under natten)

Jag mötte upp Carro i stan. Det regnade och vi var irriterade (jo, det kan man bli när man är 18 år och har fixat sig iordning och regnet bara förstör) Vi hade med oss cider som jag inte vet hur vi hade fixat. Vi bestämde oss för att börja dricka så snart vi kommit hem till Linda, för att stämningen skulle bli bättre. Vi var av den meningen - ingen fest utan alkohol. Kanske man kunde få hångla ikväll också? Om man var riktigt modig..

Så snart vi klivit av bussen skyndade vi hem till Linda. Jag minns inte längre var i Kungälv hon bodde, men nära centrum iaf då det var gångavstånd. Vi korkade upp och hade tjejfest. Kände inte alla - men de flesta var trevliga. Vi drack upp våra cider och snart var det dags att gå. Linda skulle bara bjuda på en drink. Hon hade fått en flaska Malibu och tyckte det passade att använda sig av den. Den blev jättestark.

Emelie springer på toa och spyr. Carro håller i mitt hår och spyr själv i handfatet eftersom hon inte klarar av när någon annan spyr. Ann-Sofie frågar om hon ska stoppa sina fingrar i min hals. I min hals. Nej tack säger jag mellan varven. "Jag ville bara ge en hjälpande hand" replikar hon fyndigt och fnissar högt.

Vi ska lämna huset. Elin och Carro hjälper mig att sätta på mig skorna.

Lindas mamma står på altanen och vinkar adjö när vi smiter ut från källardörren. Strax därefter spyr jag i Lindas mammas buskage. Fint.

Jag skäms något fruktansvärt och jag vill bara hem. Jag vill till busstation men jag får inte för mina vänner. De vågar inte lämna mig. Vi stapplar in på tre kockar i kungälv. Jag med Elin i ena armen och Carro i andra. Jag hänger alltså emellan dem. Förstår inte vad det är för oansvariga vakter som fick jobba där. Jag kunde ju inte ens gå själv! Jag spenderar ett par minuter på toaletten och sedan sitter jag på en stol vid ett bord med Emir och en annan klasskamrat som mött upp oss. Tjejerna dansar. Jag vill bara hem.

Jag tar upp telefonen och ringer min bror.

"Roooobin, jag är fööölll... Kan du hämta mig i Kungääälv..?"


Jag vill minnas att han nog sover. Nej, han kan inte åka till Kungälv för att hämta mig. Kan han hämta mig i stan då? Nej. Okej, kan han hämta mig på stationen i Floda då? Ja, det kan han.

Jag sitter på bussen och jag minns inte ens resan. Jag tar pendeln hem, men jag minns inte heller den resan. Det jag minns är att när jag kommer till Floda har Robin somnat igen. Jag får gå hem. Och visst var det nog nyttigt med den där promenaden innan läggdags. Trots den så snurrade det hemskt innan jag lyckades somna.

Jag var inte stolt.

Det var inte första ggn jag spydde av alkohol. Men den historien kan vi ta en annan gång ;)


Ung och dum



Ny kategori :)
Här får ni ett par inlägg där jag berättar om förr i tiden. Det hände en del när man var tonåring. Men också nu när  man är "vuxen". Välkommen att läsa vidare. Kommer komma upp då och då.
Puss.!


Istället för en blomma






Vågat



Ikväll är det fest... :) Och jag har fyndat skor. Med klack. Jag har gjort det. Får vi se om jag kan gå i dem också. :)




Morgonstund



När jag fyllde år fick jag en ansiktsmask av min lillasyster och den har jag nu satt på mig. Jag luktar verkligen vaniljfudge. Och den värmer. Hoppas på fina resultat. :)

Snart ska jag bege mig in till stan. Ska se om jag en gång för alla finner mig några skor och förhoppningsvis en klänning. Det får nog bli backaplan så jag kan möta upp Lollo. Misstänker att hon har lite skvaller och så måste hon få sin tvättstugebricka som jag av någon anledning har i min väska. (Vem lämnar över tvättstugebrickan när man flyttar från en lägenhet man får hyra i andra hand?? Den ska ju sitta kvar i tvättstugan..?)

Ikväll ska jag hem till en kollega på 30-årsfest. Får bli en sväng till systemet och så får vi se vad jag finner ut som present? Jag är ruskigt dålig på det där. Blommor och en flaska rött? Jobbigt bara när personen i fråga är en finsmakare vad gäller rödvin..

Jag har iaf fått sova tills jag vaknade idag. Nu blir det kaffe och havregrynsgröt. Puss..!


Friday, baby!



Helt fantastiskt att jag inte somnat ännu. Roade mig med att ta mig till affären o köpa mjölk istället för att sätta mig i soffan efter praktiken. Köpte en påse Familie Guf som håller min energi uppe. Socker. Heja. Jag köpte inte blutsaft. Funderar på järntabletter istället. Men det hade de inte på apoteket. Får nog kolla in en hälsokostaffär istället. Det ska jag göra imorgon.

Ikväll är det jag och en bok. Somnar nog innan 22!


Jag har glömt en banan i min väska ett par dagar. Det luktar inte gott i väskan för tillfället. Tänkte ni ville veta.

Puss o hej!




FREEEEDAG!



Godmorgon!
Jag är fortfarande supertrött. Ville inte alls gå upp imorse. Hoppas på en lugn dag idag, och en kort en. Ingen lust till nånting. Efteråt ska jag bege mig till apoteket. Har iaf haft en trevlig stund med min sambo. Vi är typ bästisar.




Järnbrist?



Mina klasskamrater tror att jag lider av järnbrist. Jag hoppas att lite kosttillskott kan sätta fart på mig igen. Fruktansvärt tråkigt att vara så här trött hela tiden. Somnar av och till under eftermiddag och kväll, sover hela natten men är ändå trött när jag vaknar, vill inte gå upp och har ingen lust att ta mig iväg. Jag finner mig själv gäspa stort ett flertal ggr under dagen och jag nickar gärna till efter lunchen.

Imorgon är det jag som tar mig till apoteket. Någon som testat Blutsaft?




SÖMN



Jag sover. Väldigt mycket. Hela tiden. Det är vad jag gör när jag är hemma. Denna veckan iaf. Kan det tyda på att jag behöver ledigt? Träffade klassen idag, en av tjejerna tänkte sjukskriva sig sista veckan (4 dagar) för att jobba istället. Snacka om att man vart sugen på att göra detsamma. Men sova istället för att jobba. Så man får lite semester.


I'm dead


Sitter just nu på tingsrätten o väntar på ...

foto1008 (MMS)

Sitter just nu på tingsrätten o väntar på att en förhandling ska starta. Sen ska jag träffa mina klasskamrater. :) det jag längtar mest efter är en kopp kaffe i solen på min uteplats. Tur att det regnar då... Puss!


Längtar efter ledighet



Det är ett regnigt Göteborg jag ser utanför mitt fönster. Väl är väl det, annars hade jag varit ledsen över att jag inte kan vara ute och ta del av vädret. Sitter på kontoret. Idag väntar ytterligare bokföring samt en sväng till Tingsrätten innan det är dags att bege sig till skolan. Det ska bli kul o träffa mina kära klasskamrater igen. Träffade Hanna en sväng igår över lunchen - det var trevligt!

Jag är fruktansvärt trött numer och snoozar lätt en timma innan jag kliver upp och får stressa iväg. Behöver ledighet mer än något annat just nu. Men icke.


Veckan efter midsommar hoppas jag kunna få bort två dagar som jag är uppsatt för jobb. Mamma tänkte nämligen bila upp till Norrland för att träffa en person som nyss kommit in i hennes liv. Personen i fråga är gammal och gör hon det inte nu så finns risken för att aldrig träffa människan. Jag vill följa med.

Sedan kommer jag jobba en hel del i sommar. Tack vare att Anki behövde byta en dag så slapp jag ifrån att jobba sju dagar i rad vid ett tillfälle. Tacksamt.! Jag kommer knappast vara utvilad till skolstart. Men jag hoppas att det genererar i pengar så jag klarar mig i höst också.

Jag hoppas också jag hinner med att åka ner till en släkting i Skåne i sommar. Det var flera år sedan jag var där sist. Längtar efter min ek. Min favoritplats på jorden, sedan länge.

Nej, dags att börja med bokföring..
Ha en fin dag..! Kramar!


TRÖTT


Love it






BUS



Har börjat använda brun utan sol . Det är ju inte så nyttigt att ta till solariet särskilt ofta. Idag fick jag denna av min älskade Carro:


Någon som testat?


Vardag igen



Igår åkte jag hem till en vän och sedan vidare till Askim och njöt av havsluften, blåsten och solen. Underbart..! Halv två på natten ringde lillasyster. Jag bäddade soffan åt henne och hämtade henne på hållplatsen när hon kom med vagnen. Sötnosen hade glömt att tåget inte går så sent på vardagar (eller söndagar, för den delen)

Klev upp 06:30 och tog mig en timmas morgonpromenad före frukost. Så himla härligt. Måste göra det oftare.

Idag har jag varit på Förvaltningsrätten. De saknade en nämndeman så istället för att köra igång kl 10 som utsatt så kom vi igång kl 11. Jag hade kunnat vara hemma en timma till, helt enkelt. Typiskt.

Nu ska jag iväg o dricka lite skumpa med en vän som är på god väg mot sin master. Well done..!




...



Har alldeles för tråkigt idag


Selma



Hur mycket oftare blir man inte stucken av en ros än bränd av en nässla.

Selma Lagerlöf






Jag ger dig min morgon












Man fyller ju trots allt bara år en gång om året



Vad sägs om min festmåltid?



Födelsedagen..



Oookej... Inte den bästa födelsedagen ever. Nästa år fyller jag 25 - och då ska jag INTE jobba eller vara för trött för att fira mig själv. Inatt ringde Daniel (kollega) och sjöng för mig när jag var på väg hem från Angelica. Det var hittills det bästa under mitt dygn som födelsedagsbarn.

Trodde jag skulle träffat bästis, men hon fick snällt byta pass av någon anledning och jobbar därned. Jag är superhungrig och sugen på varm mat. Riktig mat, för en gångs skull. Inte sällan äter jag isället någon macka eller yoghurt till middag. Men idag vill jag ha mat. Orkar bara inte göra iordning något.




B-day



Ska spendera min födelsedag på jobbet :)




Utvärdering av mitt mission



Nej, jag har inte gått ner tio kilo. Det har inte blivit så.

Men sedan i höstas har jag ändå lyckats gå ner hela 8 kilo. (från januari har jag gått ner fem kilo)

Misslyckande? Verkligen inte.

Jag mår fantastiskt mycket bättre. Jag har börjat springa. Jag tänker mer på vad jag äter och gör bättre val, även om jag faller dit både två och tre gånger, precis som förr. Men jag har vunnit en stor bit självförtroende. Igår övervägde jag att ta mig till festen barbent. Barbent. Det har nog aldrig hänt förr, att jag ens övervägt det. Dessutom i en VIT klänning. Tight dessutom. Det blev inte den, men det är ändå en klänning jag vet att jag kommer använda i sommar. Jag gillade hur den satt.

Jag mår bra och jag tror det lyser igenom. Jag känner mig fin och jag gillar min kropp så mycket mer än vad jag gjort på flera år.

Jag har inte en perfekt kropp. Vad är en perfekt kropp? Är det någon som har det? Jag har kurvor, lite mer att ta i, men jag tycker om det. Det gör andra också ;)






Har haft en superhärlig morgon på min utep...

foto1005 (MMS)

Har haft en superhärlig morgon på min uteplats. Nu blir det jobb och ikväll kalas :) ha en fin dag - och njut av solen ni som kan!


Tack!



Jag har verkligen haft en superdag :) Gick upp imorse och bakade en kaka. Recept och så finner ni i tidigare inlägg. Kakan blev en succé ;) Det kan det bara bli när den både innehöll marabouchoklad och grädde. Haha..! Inte nyttigt över huvud taget - men det kompenserades med en pastasallad före.

Alma och Robin kom hem till mig halv elva. Vi bar ut stolar och gjorde rent de som var smutsiga. Sedan åkte vi till hmm, kärringberget? Ja, iaf där Nicklas gör lumpen. Solen sken, vi promenerade, såg vaktavlösning, promenerade och kikade runt på området, åt bulle och drack kaffe. Sedan hade soldaterna en uppvisning och därefter var klockan 15:00 och vi skulle åka hemåt.

Vi firade min födelsedag idag och jag fick bland annat vackra blommor, två tomatplantor, smycken, presentkort, pengar, bodyscrub, en solstol, en pocketbok för lata dagar och världens godaste kolor. Min familj är underbar..! ♥

När familjen åkt tog jag tag i disken. Hur mycket som helst, men jag var effektiv och nu är allt rent. Därefter tog jag en långpromenad på 1,5 timma. Så skönt ute..! Imorgon ska jag jobba så denna kvällen avnjuter jag framför tv:n om det finns något bra, annars blir det sängen med en bra bok.

Tack för idag..!
Pussokram!




Baka liten kaka



Fann ett recept som jag hoppas bli supergott. Lite choklad, mint, godis och grädde ;)

från: gourmetmossan.blogspot.com - receptet hittar ni HÄR




Kristi Himmelfärd



Har varit på Maxi i Allum och handlat lite grejer inför imorgon. Rådfrågade min kära mor och bestämde mig för en pastasallad med salami och fetaost :) Men jag glömde fetaosten så jag får komplettera det sen. Ska baka en kaka också. Tror jag gör den imorgon bitti. Den kommer bli så god..!

Nej, nu ska jag ringa Lollo o se om hon vill ha flytthjälp. Träna och städa kan jag göra senare.. Puss..!




Hjälp?



Det har inte fungerat att mobilblogga har det visat sig.. Gjorde två inlägg igår som varken är publicerade eller ens registrerade. Kass.

Idag är jag uppe med tuppen - vill hinna utnyttja soltimmarna sedan, men var är solen? Jag ska dessutom träna, handla och städa lägenheten. Imorgon har jag bjudit hem min familj på kalas. (jobbar på min födelsedag så den är tyvärr utesluten att bjuda hem folk på, tror jag)

Jag funderar bara på vad jag ska bjuda på. Vi blir nio pers. Funderade på ngt enkelt som tacos, men vågar man äta grönsaker numer? Frysta kan man ju äta, men tomaten och gurkan..?




En hård mc-tjej haha! Hela munderingen had...

foto0999 (MMS)

En hård mc-tjej haha! Hela munderingen hade jag på mig :) härligt!


Mina favoritörhängen är borta :( eller ja ...

foto0543 (MMS)

Mina favoritörhängen är borta :( eller ja - ett av dem ligger på valands dansgolv. Men jag känner mig alldeles naken! Exposed :)


Trött vecka..!?



Alltså, jag förstår inte vad som hänt med mig. Min energi är som bortblåst. Kan det vara så att jag fortfarande lider efter helgens bravader? Eller har jag en infektion på gång? Igår frös jag hela dagen och huvudvärken var fruktansvärd.

Längtar till imorgon, då ska jag lapa sol på min uteplats och vara jättelat, läsa böcker och samla energi. Sommaren är tillbaka, men jag kan inte njuta av den när jag sitter på ett kontor hela dagarna.

Idag kommer min lärare till praktiken och vi ska prata lite. Sen har jag gjort en to-do-lista så jag kommer ha saker att göra idag. Det är bra. Måste ringa min mamma och se när vi ska ha födelsedagsfirande. Tror det får bli på fredag kväll, efter anhörighetsdagen hos Nicke.




RSS 2.0