Sedan sist




Hej!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Saknat mig? :) Jag har hängt med familjen och med vänner. Förra helgen ordnade vi med överraskningsfest för Lollos pappa som blev 60. Det var trevligt =)
 
Sen förflöt en halv vecka på jobbet. Tog en halvdag på onsdagen för att umgås med älskade Alma. Vi åt jordgubbar och keso. Mums! Och la pussel och pratade om livet och om änglar. Jag älskar den tösen!
 
På skärtorsdagen åkte jag hem till Floda. På långfredagen avnjöt jag en promenad runt sjön innan det var dags för shopping (hittade dock bara ett par ballerinas, varför är det så himla svårt att hitta kläder när man behöver??) Farmor fyllde 92 så jag och Elin (lillasyster) tog oss dit med blommor och fika. 
 
Påskafton spenderades i Floda. Promenad och mat. Sen åkte jag hem till Göteborg. Träffade Baloo o spelade Buzz tills jag blev trött och åkte hem. Helt ok påskafton :)
 
Om ngn är duktig på inredning och är sugen på att hjälpa mig vore jag tacksam. Behöver fixa tomma väggar i köket. Vill ha det mer hemtrevligt men vet inte hur jag ska göra... Man är så himla hemmablind nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags att ta tag i träningen snart igen....
 

 
 
 
 

8 sekunder

 



Det har alltså hänt lite tråkigheter denna veckan. Ikväll tar jag det lugnt hemma.
 
Igår var jag på ett Zumba-pass (för övrigt ingenting för mig, haha jag är verkligen sååå stel! Kan inte röra mig smidigt..) I slutet av passet skulle man ge sig själv en kram. Det tar tydligen 8 sekunder för hjärnan att registrera en kram. Det är löjligt, men jag tror tusan det stämmer. Jag gav mig själv en kram och höll kvar ca 8 sekunder. Och började nästan gråta.
 
Det har hänt grejer denna veckan som är så hemska att jag inte vet hur jag ska bete mig. Det hade verkligen varit så skönt att få gråta lite där och då, men jag väntade till dess jag kom hem. Känslorna kommer i vågor. Och jag är dålig på att dölja dem. 
 

 
 

Jag är så lycklig över att du finns


Så mycket blandade känslor




Helgen var underbar. Fredagsmys med familjen. Köpte en cykel med lillebror och somnade tidigt bredvid min lilla skatt. På lördagsmorgonen frågade hon lite sömndrucket om jag var mamma eller pappa. Söta..! ♥
 
Jag gick en promenad runt Sävelången på morgonen. Vi dukade sedan för kalas och åt god mat och tårta såklart. Alma fick presenter och så spelade vi spel på kvällen. Jag tror hon var rätt nöjd med dagen. På kvällen åkte jag hem, skulle upp tidigt dagen därpå. På söndagen åkte jag med Lollo och Anna till Tyskland. Hejhå, vi bilade ner och bunkrade upp och kom hem elva på kvällen.
 
Jag fick dock under söndagen ett fruktansvärt besked. Har hänt lite tråkigheter och jag tänker så mycket på mina nära och kära nu. Jag känner en stor sorg, men det är ingenting emot den smärta jag bara kan föreställa mig som de närmast berörda går igenom. 
 
Tänker på er ♥
 
 
 
 


Kalas

Idag är det kalas - vad gör ni?


Tgif

Underbart med fredag! Har köpt present till Alma, mött upp lillebror, köpt honom en cykel och cykellampor till mig. Nu väntar Floda och mat! (Hoppas jag)

Trevlig helg!


Alltså, pass...

Imorse gjorde jag 70 knäböj (sumo squats) och tog trapporna till 7:e våning. Nu ska jag snart iväg på ett pass Zumba. Haha hallå kylskåp - hur ska detta gå? :)

Har precis varit på polisstationen o tagit kort till mitt nya pass. Fruktansvärt. Man får inte le heller. Kanske inte vågar åka till Nice...


Blä

Försöker verkligen komma ur soffan. Behöver ställa tekoppen i diskhon, vika ihop filten och duscha. Åh, suck! Denna eftermiddagen har varit så fel. Vet inte vad som gick snett faktiskt. Men jag antar att man har sådana dagar. Hade tänkt träna, men var stelfrusen och jättetrött så jag åkte hem o somnade. Såg på once upon a time o slöade hela kvällen. Snart helg. Funderar på att åka till Floda redan på fredag efter jobbet. Får se. Älskade Alma ska firas på lördag :)

Idag har jag gjort 60 squats.


Träningsutmaning




Okej, mer om den utmaning jag och Tina tänkte ge oss på. Det är träning + kostprogram. Kul att göra ngt tillsammans. Det är två stycken personliga tränare som drar igång det här och kör varje söndag med oss (utomhus) i 8 veckor med start den 14:e april. Däremellan tränar man själv och äter efter ett kostprogram. (men eftersom jag är på väg hem från Nice då så hoppas jag att jag får tillgång till kost- och träningsprogram redan innan) 
 
Det kostar en del och jag tror jag får skippa Miami på min semester. (kanske blir att hyra bil och köra runt lite i Sverige istället?) Men jag behöver en utmaning för att pusha mig. Jag är grymt nöjd med bootcampen (rimmourad.se) och hade tänkt köpa ett 10-kort, men gör jag den här beachutmaningen med Tina nu så köper jag tio-kort i höst istället. 
 
Så länge kör jag på en egen utmaning. Det är knäböj med start med 50 st ikväll. Bra för rumpan och låren. =)


 
 
 

Möte i matbutiken

Ibland har man liksom funderat över varför man inte snubblar över sin kärlek på Ica. Det känns som att det är där man hänger mest, eller kanske oftast. Förutom hemma eller på jobbet.

Det är såhär. Man (läs jag) är alldeles för blyg. Igår när jag stod i grönsaksdisken på Ica såg jag en ruggigt söt kille. Hur fin som helst. Och så kom jag på att jag kände igen honom. Han jobbar på tingsrätten. Jag möter honom i matsalen varje dag.

Jag har nu två alternativ:


1. Jag ler, nickar o säger hej. Visar att jag känner igen honom. Kanske det kan öppna för konversation?

2. Jag böjer huvudet och låtsas fundera över dagens inköp, alltför upptagen för att notera människor ikring mig.

Jag väljer alternativ 2. Dessutom glömde jag ändå morötterna. Skit också.

Men det är iaf därför som jag aldrig kommer möta kärleken på Ica. Sätter mitt hopp till Coop.


Bra helg

Godmorgon!
Tillbaka på jobbet igen. Haft en bra helg. Mys med Mikaela o barnen, vin med Lollo, middag med Tina, Kalle och Anders och utgång med Anna. Kul när det var länge sen man var ute. :) Söndagen spenderades hemmavid, lagade mat och vilade efter att ha lagt mitt dygn på ända.

Tina och jag funderar på att vara med i en grej som liknar Hagabadets PT-utmaning. Mer om det senare... Nu ska jag jobba :)


Vänner

Känns som en bra helg det här. Ska väl snart väcka huset och sen blir det frukost med den lilla familjen :)

I eftermiddag ska jag möta upp Lollo och ikväll ska Tina bjuda på middag. Får se om det blir ngn träning idag eller om jag får ta det imorgon. Det blir nog imorgon. Idag njuter jag helt enkelt av mina vänner :)


Fredagen

Hade en så bra dag igår :)

Halvdag på jobbet, lunch med Mikael, mys med Mikaelas barn och frukt-choklad-grönsaker-dipp-vin-buffé på kvällen. Grymt! Har sovit över här inatt, fått sällskap av en katt lite då o då :)


Upptagna karlar

Alltså det här med gifta män, killar som har flickvän eller helt enkelt upptagna karlar... Låt mig vara! Vill väl också träffa ngn som är tillgänglig för mig fullt ut. Jag vill också vara kär - och få lov till det.

Story of my life ... Se på detta mailet t.ex.


simsala Skrev:
-----------------
Hej,

Du är otroligt vacker!

Jag är gift och söker en älskarinna som vill träffas för härligt sex.

Hör av dig om du finner mig nyfiken.

Kram


Va faaan... Känner jag. Det äcklar mig så otroligt mycket och gör ju bara ännu mer att jag inte tror på kärleken. Inte en chans att jag skulle vara "den andra kvinnan" Jag ska vara nr 1

Här var förresten mitt nattsällskap


Sämsta dagen

Igår var jag på världens sämsta humör. Jag är ganska säker på att det berodde på att jag var hungrig hela förmiddagen i kombination med att jag hade rätt lite att göra, men kunde inte göra det förrän folk hade svarat på lite frågor. Haha!

Jag promenerade hem på eftermiddagen, såg på tv o gjorde inte mkt mer den dagen.

Idag ska jag konferera lite med min ordförande och försöka lägga om lite i vårt schema då jag behöver lägga in en extra Halmstad-resa i april. Då kan jag få ut lite mer ärenden till sammanträde. Och idag har jag keso o avokado med mig också - inte bara frukt. Plus att jag skippar promenaden idag till förmån för ett pass på gymmet i eftermiddag.


Mia Törnblom och Annika Sjöö

Godmorgon! Är på väg till jobbet. Promenerar större delen av vägen, men tar vagnen två hållplatser där jag känner mig otrygg. Känns skönt med en promenad såhär innan jobbet, piggnar liksom till. Men i måndags vart jag rätt trött på eftermiddagen pga min morgonpromenad. Fast jag orkade minsann med ett bodypump-pass ändå ;)

Igår var jag iaf på Storan med Lollo. Hon fick ju det av mig i födelsedagspresent. En wellnesskväll med Mia Törnblom och Annika Sjöö. Annika pratade om träning och kost och gav bra tips. Mia pratade istället om träning beträffande inre hälsa. Vilken föreläsning! Har ni inte lyssnat på henne borde ni investera i det. Så gott för hälsan! Skratt blandades på allvar och hon poängterade vikten av att uppskatta sig själv och respektera sin värdegrund (min är "behandla andra såsom du själv vill bli behandlad") Så nu ska jag heja på mig själv när jag gör ngt. Inte bara när jag gjort ngt ovanligt bra. Idag ska jag göra en segergest när jag skickat ut brev och mail - helt enkelt när jag avslutat en uppgift. Och såklart när jag är klar med denna promenaden. ;) Positiva associationer gör att man kommer prestera bra igen.


Busy




Fullspäckade veckodagar väntar! Hur ska man hinna med allt? Det känns som att man inte rikitgt hinner jobba ;) Ska börja gå till jobbet (med start imorgon, om det inte är alltför mörkt) för att få in kondition denna veckan.
 
→ Imorgon blir det bodypump på gymmet efter jobbet.
 
→ På tisdag ska jag och Lollo på dejt - på Storan är det Wellnesskväll 18:00-21:00. Ska bli jättekul :)
 
→ På onsdag ska jag träffa Caisa =)
 
→ På torsdag får det bli ett pass på gymmet
 
→ På fredag ska jag hem till Mikaela för vin och skitsnack :) Länge sen nu!
 
Bra vecka!
 
På lördag tänkte jag träna och än så länge vill jag inte planera kvällen. Tänker inte planera in något för då blir jag bara stressad. Haha, jag är kanske knäpp, men jag älskar egentid. Den är viktig för mig. När jag bara får vara. Har inga som helst problem med att vara ensam en lördagskväll. Faktiskt. Men det är klart att det ibland känns ensamt. Men då får man lösa det. 
 
Måste hinna fixa pass också... 
 


Weekend




Denna helgen har innefattat familjeliv, tvätt, städ och semesterfunderingar. I fredags hade jag en lugn hemmakväll. Drack ett glas vin och gjorde hemmagjord pizza på Liba-bröd. Ensam.
 
På lördagen gick jag upp, plockade lite här hemma, slog in ett paket till mamma och åkte sen in till stan, mötte upp Elin och testade lite balklänningar. Hittade ingen som egentligen var "the one" så vi åkte hem till Floda, men med ett stopp i Lerum och Solkatten. Nille är min nya favoritaffär - ville köpa en massa nytt till lägenheten, men eftersom jag inte skulle hem så får jag ta det en annan dag. 
 
Hemma fanns hela familjen utom Nicklas och Jesper. Alma blev ledsen när hon inte hann öppna dörren för mig och Elin, så vi gick ut igen så hon fick göra om det. Av ngn anledning var det inte lika kul.. Sen åt vi jättegod mat som mamma hade gjort, snaskade pärontårta (hur god som helst) och drack kaffe. Vi fortsatte dagen med pussel, fyra-i-rad, reseletande till förbannelse och scones. På kvällen blev det melodifestivalen och ett parti bezzerwizzer. Jag var ensam i mitt lag, men låg före både ett och två lag ett bra tag. Slutade dock trea. (inte sist ;) 
 
Idag har jag handlat, städat och tvättat. Och vilat. Inte alls varit pigg. Synd på en så fin dag. Men nu har jag iaf en ren lägenhet som jag trivs så bra i! 
 
 
 


Semesterångest

Snart kommer semesterlistan läggas fram på jobbet. Jag har grym ångest över den. Klart att jag ser fram emot en längre ledighet men vad tusan ska jag göra? Ensam. Det sista jag kom o tänka på var en hälsoresa. Träningsresa eller liknande. Någon som kan ge ngt tips?


Fredag

Det ska bli så skönt att vara ledig imorgon. Är så trött! Ska dock njuta av en morgonpromenad tänkte jag. Älskar ljuset. Men ikväll är jag trött. Ska snart ta en promenad till affären. Tuffes mat är slut. Snart iaf. Sen vill jag se en film eller så. Ta det lite lugnt.


RSS 2.0