Obehagligt

Gick hem tidigare från jobbet idag.. Kändes som att jag behövde det efter gårdagens fjanterier. Nu låter det som om jag varit ute o partajat, men så är inte fallet. Usch...  Vill inte ens nämna det. Men jag är nog ganska skärrad...Igår var jag mest bara chockad. Sånt händer ju inte...sånt händer inte mig. Precis så tänker man alltid. Och detta är inte särksilt alvarligt när man tänker på alla hemskheter som sker i världen. Men när man själv inte kan vara trygg i sitt hem är det jobbigt. Jag är dock fortfarande trygg i mitt hem, men det är vägen dit som kommer vara jobbig, iaf den närmaste tiden. Taxiresor kommer bli ett vanligt inslag hädanefter tror jag....

Summering

Har varit ledig ons-tor-fre och det har varit underbart skönt! =0)

I torsdags såg jag Mamma Mia! Älskade filmen! Den var tillomed bättre än Rent! Och de som känner mig vet hur mkt jag gillar Rent.. Så Mamma Mia får minst sagt ett gott betyg från mig... Älskar musikaler!!

I fredags träffade jag min lillasyster (efter att Robin varit här o satt upp både hyllan och lampor - så nu är det ljus i mitt hus!) Jag och Elin skulle iaf påHåkan Hellström på Liseberg. Mycket folk! Jättemysigt! =0) Bästa var ju såklart Minnen av Aprilhimlen och ikke att förglömma - Känn ingen sorg för mig Göteborg. PocoLoca....

Sedan åkte vi hem till mig o somnade båda ganska snart. Trötta :P

Igår jobbade jag och efter jobbet åkte jag hem till mig - och där satt mamma och Jesper som hade flytt hemifrån under kvällen då Nicke skulle ha hem folk o spela guitarhero.. Vi satte genast på te och åt goda mackor som mamma köpt med sig. =) Sedan såg vi på film och åt massor av godis så vi fick ont i magen! Men trevligt hade vi! =)

Nu ska jag kolla med Sandra om det är ok om jag börjar ett idag istället... Så jag kan gå en promenad - det är så fint väder!! =)

And o, by the way - kuren börjar visa resultat - REDAN! =) Gött!

Pappa! Tänker på dig! Min pappa! Love you lots!

Lägenhetsbyte??

Då min bror ska flytta ifrån sin lägenhet behöver han hyra ut den i andra hand. Detta för att jag ska ha en liten säkerhet .(och så även han så klart!) Just nu har jag ett andrahandskontrakt, som så många andra.. Det löper ett år är det sagt, samtidigt som jag och även mina uthyrare har tre månaders uppsägningstid, vilket betyder att jag är säker tre månader framöver med säkerhet och sedan kan det vara rätt ovisst..

Och efter detta året vet jag inte hur det blir - om mina uthyrare inte vill ha lägenheten kvar måste jag söka den via boplats.. där ingenting är säkert! Jag vill ju inte behöva flytta hem igen..

Lägenheten är jättefin. En etta på 45 kvadrat (kanske ngn mer) med stort rum och stort kök och UTEPLATS!! Guld värt! Billig hyra...

Någon som vill hyra den i några månader??

Bort med besvären!

Nu har jag varit på vårdcentralen här i gamlestan.

Mitt intryck är att läkaren är mkt bättre än i Floda! Dit vet jag att jag mer eller mindre vägrade gå om det inte var absolut akut. Jag fick all hjälp jag behövde här i Gamlestan och inte mindre än tre recept för mina besvär. Påbörjar nu en tremånaders kur och hjälper inte det ska jag få en remiss och ta blodprover och grejer och blir då garanterat bort med mina besvär - FÖR  ALLTID =)  Jag bävar inför blodprov för jag tror jag skulle spy om ngn satte en nål och ta blod ifrån mig - istället sätter jag min tilltro i denna behandling!

Mycket positiv idag!

Nu ska jag ska till apoteket och ordna med mina recept =)

PussoKram!

Tid...

Imorgon är det vecka 39. Vilket betyder att det bara är 13 veckor kvar på året. Ni har väl märkt hur snabbt en vecka går? Idag är det söndag - igen! Detta betyder också att det idag bara är runt 9 veckor kvar till första advent, alltså 8 veckor till dess man ska tänka på juldekorationer och julklappar är egentligen bara till att bunkra upp redan nu, eller iaf tänka på. Jag älskar den tiden på året. Det är mkt som ska göras och hinnas med, men jag känner aldrig den stress man varje år läser om i tidningen. Jag tycker bara det är härligt!

Idag är det en underbar höstdag! Vacker! Precis som förra söndagen så skiner solen. =) Och jag har självklart varit på en långpromenad och lagat en jättegod söndagslunch.! Inspirationen fick jag som tidigare nämnt av Majas mamma. Jag gjorde lax idag. Matlåda till morgondagen är gjord. Sedan blir det linssoppa resten av dagarna (de två) innan löning.

Ska komma iväg på en till promenad senare.. Med Lollo igen. =) Bäst att ta vara på dagarna man kan ses och dagarna som är så vackra som denna. Härligt friskt ! Jag mår så bra.

Jag skulle inte klara av att bo med någon annan än min fågel, inte just nu iaf. Jag älskar verkligen att kunna göra vad jag än vill, inte behöva bry mig så mkt om vad ngn annan vill, tycker eller tänker. Ingen som tjafsar när man är morgontrött - eller än värre - att behöva smyga på tå när man är morgonpigg! Jag skattar min tid just nu högt. Det var länge sedan jag mådde så här bra! Efter mitt läkarbesök på onsdag ska det nog bli näst intill perfekt.

Ledig!

Ja, gott o vara ledig på helgen, faktiskt.

Igår åkte jag hem till Emil efter jobbet, för att snabbt bli meddragen till middag hos Majas föräldrar - och en sån god middag sen! Jag äter i vanliga fall inte fisk, men jag ska börja göra det nu.! Den laxen gick inte av för hackor =) Och i salladen till fanns rädisor, mums så gott! Har jag inte ätit på jag vet inte hur länge. Uppskattat av en alldeles för hungrig Emelie. Och till dessert blev det glass med egengjord chokladsås!

Haha, ja det var en av höjdpunkterna på min helg =)

Idag har jag åkt hem från Kungsbacka, gått en promenad med Lollo och tjötat - mysigt! Sen har jag handlat mat och matat in en massa nya låtar på min telefon - fann äntligen min datorsladd (min minneskortläsare bara krånglar med mig.) Ikväll blir det lugnt.. Film, ska se "Loch Ness" vad nu det kan vara för film...

Yeye.. nu ska jag nog duscha,..

Imorgon ska jag laga lax =)

PussoKram!

Floda!

Sitter och funderar. Vill så gärna hem till Floda ikväll. Men jag har tvättid imorgon 8-11...
Har dock inte särskilt mkt o tvätta - det är väl mest akut med jobbskjortorna. Tror jag istället tar med dem hem och tvättar hos min familj . Japp =) Då var det bestämt

Igår hade jag en fantastiskt dålig dag på jobbet - nej, tråkig är ordet. Hade verkligen inte mkt o göra. Synd att man inte kunde ta med en bok, men hur skulle det se ut egentligen?? Har just börjat på sista boken ur Stieg Larssons triologi om Mikael Blomqvist och Lisbeth Salander - förbannat bra =) Rekommenderar...

Haha, Tuffe sitter o hånglar med spegeln till Dancing in the dark med Bruce Springsteen. =o) Sötnos!!

Ja, som sagt åker jag till Floda ikväll. Blir att kånka hem promenadskorna för jag ska gå runt sjön! Ska bli härligt. var så väldigt länge sedan jag gjorde det.

Me like!

Laddar upp inför en helkväll framför tv:n.

Ensam mamma söker kommer snart och sedan blir det film. Har köpt både Ghost och Edward Scissorhands, och kanske att det går ngn film på tv:n?

Har lite nachos på g och har precis gått en långpromenad till (på 1 timma till =) )

Nä, nu ska jag kolla tv =)
¨

Pussar o Kramar!!

Hoppas ni mår lika bra som jag!!

Saknar!

Tog mig en promenad i morgonsolen - det var alldeles underbart!

Har kommit fram till att jag mår så väldigt bra på egen hand. Jag är lite av en ensamvarg och just nu trivs jag fruktansvärt bra i min lägenhet, med min fågel och kan göra whatever I like. Som nu på morgonen. =) Kan gå upp när jag vill utan att behöva tänka på ngn annan, kan lyssna på vad jag vill, kan gå klädd hur jag vill, inreda som jag vill ( i den mån jag har råd såklart... ) äta vad jag vill, alltid har jag städat! (har blivit lite pedant får jag medge) och se på vad jag vill på tv! =)

Just nu vill jag bara vara för mig själv. Mest. Och träffa mina närmaste lite då o då, spontana promenader, fika hos varandra eller bara prata. =) Härligt!

Och på tal om mina närmaste - jag saknar min familj jättemycket idag!
Hade jag varit ledig hade jag åkt hem till Floda på stört. Och så hade jag tagit med mina joggingskor och tagit mig runt sjön en dag som denna - hade varit perfekt! Men jag ska som sagt jobba.

Nu är jag hungrig.

Söndag solens dag

Ja, idag är det baske mig underbart väder! Helst av allt vill jag vara ledig. Då hade jag tagit mig en promenad och njutit av den underbara solen som visar sig såhär på morgonkvisten. Men ikke. Jag ska jobba. Slutar 17:30, och då ska jag minsann dra på mig joggingskorna när jag kommer hem. =) Det är en sån dag idag.

Skulle nog egentligen varit hemma i Floda idag, men som sagt så ska jag jobba. Vi skulle firat min bror med tårta och paket, men jag skulle förmodligen bara missa det om jag ens försökte hinna. Synd.

Gårdagen var i mitt tycke, ja ganska knepig.. Men det är bara mitt eget fel. Inte helt, men mkt. Ändrar tycke väldigt mkt. Och så blev jag så arg på B... Varför hör han av sig? Lägg av med det, det bådar aldrig gott och jag har lärt mig det. Blir bara ledsen i slutändan, så nu hoppas jag att jag sa ifrån på riktigt. Jag dessutom raderade honom helt. Bra, Emelie.

Det kommer bli en ensam höst, en lång höst. Men jag tror jag kommer trivas. Jag är ganska självständig och trivs mkt bra på egen hand. Just nu iaf. Annat kommer det kanske vara under de kalla månaderna med endast regn o rusk - då blir det minsann tråkigt med promenader och ensamt i tv-soffan. Men just nu ser jag nästan bara fram emot det.


Uppsvälld

Usch ja, nu mår min mage inge vidare. Uppsvälld o dan.. Kanske inte skulle ätit bullen nyss?

Har varit hos farmor o städat idag. Det blev fint! Och så bjöds det såklart på mat. Flygande jacob, potatis, blomkål..lite hopplock... Mumma! Gott med mat. Dessert var inte frågan om att strunta i trots att jag var mätt som en plätt. Det blev hemmagjord plommonkräm med mjölk - och troligtvis den största biskvi jag någonsin sett! Fick vila på soffan mellan varven. Haha!

Har lånat hem sista delen på Stieg Larssons triologi. Så ikväll blir det läsning för hela slanten!

Sedan gick jag på stan jättelänge. Fann iaf ngt i sista stund. Sen tog jag vagnen hem. Borde laga mat. Orkar inte mkt just nu känner jag. Borde gå en promenad också..

Imorgon ska jag träffa Angelica. Efter jobbet. Ska ha kul =)

Någon som har recept på uppsvälld mage? Alltså hur man slipper den då... Hur den går ner igen.

PussoKram!

Grattis Robin!

Min kära storebror fyller år idag. (23)
Grattis
Hurra, hurra, hurra!


Bullbak!

Daniel kom hit klockan fem och vi började genast med degen. Insåg att jaginte hade ngt pärlsocker så vi gick till affären medan degen jäste.. Hmm...måste fråga mamma vad hemligheten är för att få en luftigare deg - hade jag för mkt mjöl?På något vis är alltid mammas bullar godare. Men vi genomförde storbaket och gjorde både kanel och vaniljbullar.

Sedan smaskade vi i oss grillad kyckling och potiatissallad (som vi snart förstod borde slängas, för den ska väl inte vara så syrlig va?) När bullarna var klara gjorde vi kaffe till dem och såg på Idol, självklart! Tv-tittade hela kvällen faktiskt. Avslutade med American Pie och blåbärssoppa.

Mätt och belåten. Ska snart hoppa in i duschen innan läggdags - blev visst en sen kväll.

Mumsfillibums!

Imorgon väntar en heldag med jobb (9.30-19.30) och på fredag ska jag städa hos farmor.
Jobb hela helgen också...

Pussokram

Höstlängtan!

Jag fick hem ett reklamblad från Blomsterlandet och drömde mig genast bort till höstfärgade trädgårdar och blad i underbara färger - jag, som inte har de minsta gröna fingrar!  I vilket fall som helst måste jag ha lite fler växter i mitt hem. När jag fått ordning på mitt soffbord kanske det kan bli bättring. Har tyvärr inga bra fönsterbräder. :(

Känner mig snäppet bättre idag, tror jag. Jag anser det vara ett gott tecken när jag kan hosta upp mina bakterier jag besitter.  =)

I övrigt har jag fått ihop mitt sängbord (låt gå att det är lite rangligt för tillfället -. hur mkt ska jag ha på det egentligen? En lampa, en bok och min telefon för väckning....kanske en tidning. That´s it va...)

Har en fullproppad tid framför mig som vanligt. Och mer planering är gjord utöver denna veckan. Den 26:e september är jag ledig och då blir det Håkan Hellström på Liseberg med min lillasyster =) Ska bli jätteskoj!

Sedan ska jag försöka bli ledig den 27:e för då, mina vänner, ska min far ta 4:e Dan i TaeKwon-Do! Då blir det isf en sväng till Skövde! Heja Heja! Tornberg lyckades ta 3:e Dan nu för bara några veckor sedan! Tjoho så duktiga de är!

Nu ska jag duscha o sen blir det en sväng till stan, ska lämna tillbaka mina skor jag köpte för ett tag sedan som jag inte vill ha, alls! Förstår inte varför jag köpte dem... Sedan ska jag se efter en rutig skjorta som ska vara så modernt nu...


Have a nice day!
Pusspuss!


Ensam mamma söker

Det finns inget finare än Kärleken,
ingen vind blåser starkare än Kärleken...

Sitter o kikar på mitt favoritprogram :) Haha, näst intill iaf. Min favorit är Annette - kunde jag nånsin välja ngn annan?  Min mamma heter Annette och hon på tv:n verkar vara precis likadan =) Snygg, Glad, Sprudlande och Duktig.
Jag vet ju minst en person som kommer sitta bänkad varje söndag. =) Har redan en favoritkille till henne, en Richard från Göteborg (kan ju bero på den underbara dialekten karl ligger inne med också)

IKEA

Jag glömmer av att äta på dagarna när jag är ledig har jag märkt. Åt frukost imorse kl 9 innan mamma kom o hämtade mig. Hade det inte varit för henne hade jag inte ätit igen där kl 11 när vi tog oss en fika. Sedan var jag vrålhungrig när jag kom hem o hade släpat upp alla grejer, men istället för att laga mat gick jag o la mig. Vaknade av att pappa kom förbi och hämtade resten av den sationära datorn jag har haft skräpande. Så nu åt jag två smörgåsar. Inte så bra, men jag har iaf druckit upp en hel liter blåbärssoppa =) Mkt nyttiga c-vitaminer i det. !

Ja..var som sagt på IKEA idag. Jättekul med nya möbler o man ska piffa till det hemma, få lite ordning. Tycker man innan man får allt i en jävla byggsatshärva! Har suttit av o till med mitt förbaskade sängbord i flera timmar och har fått i EN av sex skruvar! Hur är detta möjligt? Jag är ju baske mig helt tappad, tummen mitt i handen. Blir galen!

Nu har jag iaf soffbord, kökslampa (som jag också kommer behöva hjälp med att sätta upp) sängbord och hylla.
Taklampan jag sett ut till hallen var slut (Varför är det alltid så i Bäckebolsbutiken? Det var en massa grejer som var slut som vi skulle ha, tillomed smörknivar - hur kan det vara slut på smörknivar??) Men varför är det så svårt att sätta ihop allt?? Hjälp...?

Inte undra på att jag är så trött. Sist jag kollade på klockan...imorse...så var den halv sex. Sjukt. Jag är aldrig uppe så sent annars.. Har lite ångest över att jag sovit bort en så fantastiskt fin dag. Mår sådär idag, men vill så gärna ta mig en promenad. Det är en vacker höstdag minst sagt. Mysigt! Varmt och solen skiner, men ändå känner man att det slår om till höst. =)

Nä, nu är det tv som gäller den närmsta timmen. Ensam mamma söker
Sen kanske jag kan unna mig en promenad.

Tack tjejer!

Jag hade sovit en stund och klockan var närmare nio när jag gjorde mig redo för en kväll i tv-soffan. Skulle bara iväg o köpa apelsiner och blåbärssoppa. Japp.. så kom jag ut bland folk, härlig luft och finklädda människor...kände pulsen och då bestämde jag mig för att strunta i mitt besvärliga virus. Det är minsann inte varje dag som Alexandra är i stan - och det var heller inte igår som vi fyra sågs ihop... Så jag hoppade in i duschen och gjorde mig fin ! :D

Eftersom näst intill alla kläder låg i tvätten tog jag fram en kjol jag ändå hade tänkt slänga, klippte av den, drog på mig ett par strumpbyxor, linne och en tröja - och sen var jag fit for fight ;) Mötte upp mina älsklingar på centralen och vi tog oss till Sticky. Alexandra har inte varit i Göteborg på ett tag och hon fick bestämma =) Vi dansade och jag drack vatten - dumt o riskera att jag dessutom blir bakfull imorgon på förkyldningen när jag ska till IKEA med mammi.

Det var så himla trevligt o träffa dem igen  allihop tillsammans! Minnen har vi en hel del tillsammans - och fler ska det bli! En gång i månaden ska vi ses! Ska vårda vår vänskap =)

Terese - Alexandra - Rebecca - Emelie

Kärlek alltid oavsett



Kass

Nä, idag är inte min dag. Snorar o nyser o fryser och känner mig bedrövlig. Halvt om halvt febrig.

Det har regnat under morgonen men nu ser det ljust ut, hade velat ta en promenad, men jag har lovat mig själv att stanna inne och ta det lugnt så jag kanske är piggare till kvällen. Vill så gärna träffa tjejerna! De ska hem till Tesse istället och äta tacos... Sen ska de till stan och förhoppningsvis är jag piggare om ett par timmar.

Jag har verkligen ingenting att göra. Har surfat runt på internet av och till sedan nio imorse. Då jag blev väckt. Mamma och Elin var här för en stund sedan och lämnade av lite galgar och mat =) Och en vinflaska. Elin skulle på maskerad och lånade min guldiga klänning inför en maskerad i kvällningen. Skulle också kunnat gå på kalas i kvällningen, alternativet hade varit Caisas Grease-fest. Mycket man missar när man är sjuk juh,.. Inget skoj.

Är så shoppingsugen!
Jag är väl snart den sista som äntligen hittat hemsidan för forever21 - så himla mycket snygga kläder! Och inte alls särskilt dyra. Synd bara att det är amerikanska storlekar. Vet ju inte alls vad jag har för storlek i deras mått. Kan inte heller bestämma mig, men jag har en hel del favoritklänningar redan. =) Får se om jag kan hitta ngn måttomvändare eller ngt, så jag vet vad jag ska ha för storlek.

Imorgon ska jag o mamma till IKEA, så jag får hem lite lampor och så hon får gardinstänger till skolan... Fixar inte hon det, kommer det dröja ytterligare ett år. Det är bara hon som donar där. Pysselmamma - och på julen klär hon granen i matsalen och bygger pepparkakshus. *hehe, en sån bambatant ska man ha!

Jag är rastlös... Får nog sätta igång med ngt lugnt. Kanske ordna med galgarna.

Pussokram!


Sjuk

Tuffe tycker att jag ska lägga mig - och visst borde jag väl egentligen det... Snart. Mitt mobila bredband är stekhett.

Har fått ett jäkla besvärligt virus. Snorar, snörvlar och har ont i huvudet, lite feberkänsla. Men det går ju inte! Jag har inte tid för bövelen! Imorgon har jag ju massor o göra..

Dagen började tidigt, runt halv åtta redan (om man inte räknar med när jag 04:39 gick upp ur sängen för att jag knappt kunde andas, så täppt som jag var) Frukost, lite undanröj (jag verkligen avskyr att ha stökigt omkring mig, lite pedantisk är jag minsann) , handlade mat, duschade och kollade filmen från invigningen av Elgiganten i Kungsbacka =) Sedan gjorde jag lite nyponsoppa med glass innan jag gick till jobbet. Det gjorde gott men jag var bra hängig. Hela dagen har verkligen varit lång, liksom gått i slow-motion.

Vi fick höra idag av en tant (!) att hon ville bli betjänad av David och inte av Madde då det gällde dammsugare (det är inte ens Davids avdelning och ärligt talat - är det fler killar än tjejer som dammsuger? Skulle inte tro det....) Anledningen? Jo, därför att David var en man. Han kan ju allt så mkt bättre. En sån vriden bild vissa människor har.. Kul att både Davve o Madde blev förbannade av påhoppet.

Usch, borde nog verkligen gå o lägga mig. Ska köpa panodil imorgon, japp! Det här är inte bra.

Smällde i mig resten av glassen som påbörjades imorse. Nu har jag ont i magen - varför gör jag på detta viset?

Godnatt mina hjärtan!

Rebecca måste plugga imorgon så hon hänger bara med ut på krogen senare på kvällen :(
Men gud så jag ser fram emot Tacomiddagen! Haha, jag är ju så barnsligt förtjust i det. Morgondagen ska bli ytterst trevlig. Får kanske fjäska med min bror så han kan komma hit med Twister (har ännu inte hämtat det) så jag hinner med resten... Vet ännu inte ens vad jag ska ha på mig...? Denna ständiga fråga.

Imorgon ska jag :
dammsuga och diska
byta mina skor, blir nog bara att jag lämnar tillbaka dem för de svarta vill jag nog heller inte ha
köpa ngt linne!! Om jag nu hittar.. Segt.


Nä, nu är det verkligen dags för sängen-

Pusspuss!

Egoboost!

Jag är snygg, jag är trevlig, jag är snäll, jag är glad, jag är ett riktitgt jäkla kap! Säg det!

Angelica sov över här och vi låg länge o pratade om livet o kärleken. Dos and don´ts... Nu är det dags att börja sålla, bli lite kräsen och tänka över saker innan man ger sig hän. För visst är det ok att vara kräsen när man är så fina som vi är? Yes nu övar vi på självförtroende minsann!

På lördag blir det Twister mina kära vänner! Ska hämta det hos min bror i dagarna - han vet ingenting än, men det ska väl inte vara några problem? Har hört ryktesvägen också att han slapp Örebro. Kaxigt.

Självklart kunde vi inte låta bli att analysera det telefonsamtal jag fick igår (eller rättare sagt - jag kunde inte låta bli att analysera) Vi gör sånt, även om vi inte vill egentligen. Men det går inte att ändra på så lätt. Jag kommer alltid att analysera - hur ska jag annars veta eller tro?

Dags för jobb igen, snart.

PussoKram!


Mys!

Sitter o väntar på Angelica. Idag är det premiär av Idol och jag tänkte tvinga henne att titta på det. Mutar med lite korv-o-bröd i äkta barnkalasstil :)

Gårdagen var himla trevlig. Åkte hem efter jobbet o donade lite i hemmet. Sedan träffade jag John och käkade middag. Himla gott var det och trevligt. Sickan var nog den mest underbara vovve ever! Haha, vi kom bra överens! PulpFiction är säkert ngt av en legendarisk film med allas vår Travolta som i filmen fått lägga på sig en massa kilon och var längre inte alls särskilt attraktiv. Synd och skam. Tacka vet jag Grease.. Men i övrigt förstod jag inte så mkt. Den var ju lite våldsam.

Det har precis åskat lite ute. Mysigt! Blir bra med en tv-kväll. =)

Traskade på stan idag. Blev alldeles mör - hittade ingenting jag ville ha, bara ett par skor som jag ska byta ut (ska ha svarta istället) Såg nog ganska mosig ut ett tag och sprang i samma veva ihop med David från jobbet. Han hade sett Mamma Mia och jag blev, om möjligt, ännu mer sugen på att se den. Får nog göra slag i saken under den närmaste tiden. Kan nog tvinga med Angelica kanske. =) Eller Maja. We´ll see...

På söndag kväll är det hälsopartaj. Får se om Natures har några bra produkter att sälja på mig - jag är ganska lättlurad  :P


Och på lördag! Dagen vi väntat på i flera månader nu! Ska bli så kul!

Pusspuss!

Morgonstund har guld i mun

Ska tala om att det är ett underbart väder ute!
Klev upp kl. åtta och tog mig en timmes promenad snart efter frukost. Det var nog det bästa jag gjort på länge.! Ska göra det imorgon också - man får ju se till att utnyttja dagen trots att man börjar jobba mitt på dagen så det känns som att man ibland inte hinner annat än att jobba.

Äter just nu lite yoghurt och müsli innan jag gör mig iordning för jobbet.

Idag är det den 1:a september - hösten är på gång, kära vänner! Jag sökte mig häromdagen till stan för att finna nya höstkläder, men ikke! Jag hittade verkligen inte ett smack :( . Reagerade bland annat på GinaTricots hemska kläder - ska man ha på sig det där?? Hörde idag att inte bara jag reagerat över dem  , haha Josefine på the Voice bannade dem riktigt ordentligt under morgonen och jag kunde inte låta bli att skratta . Hon har faktiskt rätt.
Jag sätter mitt hopp till H&M. Där är en affär att lita på , för det mesta. Men mest av allt behöver jag nya skor. Får se var jag kan finna lämpliga då jag ännu inte funnit några passande (har gått i hur många affärer som helst - så har någon något bra tips om snygga skor, helst pumps eller boots utan klack, så är det bara att skriva en rad!)

"Ensam mamma söker"
börjar på söndag på tv3 och det är dags att skaffa sig en ny favoritmamma. Älskar det programmet . Vet inte riktigt varför, men det är så himla mysigt! Förra året var Veronica min favorit. Hon var en riktigt mammig mamma. =) *hehe

Nej, dags att göra sig klar för dagen.

PussoKram!

RSS 2.0