Sen lunch idag

Okej, har just avslutat förhandlingarna för idag. Äter en sen lunch och stålsätter mig för att skriva åtminstone två krångliga protokoll. Plus att jag ska hinna med lite mer jobb. Men sen är det iaf dags att springa när jag kommer hem :) 


Kurs

Har just varit på kurs i systemadministration i huvudstaden. Ögonen är fyrkantiga efter allt stirrande in i skärmen, men det har varit en mycket bra kurs. Stillasittandet har kompenserats med morgonpromenader före frukost. Känns bra. Nu sitter jag på ett direkttåg hem till underbara Göteborg :) 


Födelsedagsfirande, TUR och vänner

Alltså, snart är det april. Jag förstår inte var tiden tar vägen. Men i april är det påskledigt och sen reser vi till Rom jag och ett par tjejer. Wohoo!  

Den kommande veckan väntar kurs i Sthlm,  vin o mys på fredagen och en sväng till kyrkogården på söndag. Farmor skulle ha fyllt år då. 94. Älskade farmor. 

Iaf - denna helg gick undan. Minns knappt vad jag gjorde i fredags. Gick hem från jobbet, handlade och lagade mat. I lördags vaknade jag tidigt och tog en löparrunda. Sen åt vi frukost,  städade ur det sista ur Emils lägenhet och plockade ur fler kartonger. Sen bar det av till floda o fira lilla Alma. Eller lilla...hon är redan fem. Sötnosen! 

På kvällen fixade vi lite hemmavid, Emil träffade lite kompisar och jag läste ut Stalker.  Bra bok! På söndagen träffade jag Lollo, vi tog en timmes promenad till Tur-mässan, åt sen lunch och tog en kaffe, handlade lite och planerade en solresa i juni. Yey!

Söndagskvällen gick åt till att göra matlådor, sätta upp tavlor och se Så ska det låta :) 

Hoppas er helg var bra! Nu är det dags för jobb. Sen har jag mycket att hinna med i eftermiddag. 

Puss!


Helg!

Det är så skönt när man ingenting har planerat på helgen för en gångs skull :) Igår träffade jag Lollo, vi åt på restaurang och drack vin, tjötade och hade hur trevligt som helst! Planerade även en utlandsresa i sommar! Hon och jag <3 

Imorse vaknade jag rätt tidigt och var bakis,  tog mig till soffan och sov ett tag till. Emil gjorde frukost (åt av hans goda grytbröd)  och därefter hörde lillasyster av sig. Vi tog oss till Frölunda torg alla tre för shopping och lunch. Vi har sedan städat, fixat lite på balkongen, jag har läst och njutit av solen. 

Ikväll blir det melodifestivalen och imorgon ska vi städa i Emils lägenhet, göra pulled pork och sen ska jag på bio med tjejerna :) Cinderella!  

Ha en trevlig kväll!  
Flytten

Ja, så har jag återigen varit aningen frånvarande från bloggen. Men vi har ju flyttat :) Och jag kan äntligen börja fundera över allt annat jag ska göra framöver.  Jag älskar iaf lägenheten!  Är dock helt slut och längtar till lördag så jag får vila upp mig igen. 

Om en halvtimme ska jag dock möta upp Emil i den gamla lägenheten.  Dags för flyttstäd!  Igen... Men snart, snart är allt klart för stunden
 - Har inte satt upp tavlor och annat men det får bli framöver.  Här är lite bilder. 

Förresten - så sjukt skönt med vår! 
RSS 2.0