Skön helg


Ja, så var det snart söndag kväll igen. Jag ska laga lite mat och se en film ikväll tänkte jag. Har precis sagt hejdå till Emil. Vi såg film igår och bakade lussekatter idag. Och tog en promenad i solen :)
ingen ny lägenhet i sikte

Nej, det ser onekligen mörkt ut för oss. Är lite inne på att hitta en billig jäkla hyresrätt för att kunna spara ihop till ngt eget sen, men vi får se. Sitter iaf o knåpar ihop en bytesannons för o se om det kan ge ngt.

Annars så är det iaf dags att pynta lägenheten idag! 💜 Älskar ju julen! Så glad! Igår var vi på julfest. Riktigt trevligt faktiskt :) Bra uppträdanden och god mat (även om jag aldrig äter mycket på julbord)

Nu har jag plockat undan här lite, ska slå in ett paket, städa lite, putsa fönstren och hänga upp gardiner innan jag hämtar julsakerna ifrån källaren. Mysdag!
vi är i Spanien


och har det bra. Jag har dock fått afte -blåsor i munnen :( Men! Vi har fått en ny visning! Ska se den på onsdag :)

Lägenheter, lägenheter, lägenheter...

Jag deppar ikväll. Men ändå känna det helt ok. Har sökt andra lägenheter, skrivit med bästis och ätit godis. Nu ska jag se postkodmiljonären och idol.
Ännu ett avslag

Igår var jag deppig. Vi fick inte lägenheten. Vi stod trea i kön. Men jag ska försöka trösta mig med att folk har det värre och att nya chanser kommer.

Idag vaknade jag och var jättehungrig. Som att de senaste dagarnas hunger kom ikapp mig. Fyra knäckebröd har jag fått i mig - med totalt en hel avokado. Till frukost. Hur ska den här dagen sluta? Dags för jobb!
Lollo hemma igen!


...och då blir man bortskämd minsann! Blev igår bjuden på middag, fantastiskt sällskap, kaffe, kaka - och en present! 💜 Fina, fina Lollo!

När jag kom hem låg ett vykort i posten. :) Älskar vykort!


Jill Johnson


Okej, helt ärligt hade jag inte de högsta förväntningarna på kvällen. Vi har alltså sett Jill Johnson på Rondo ikväll. Vilken röst kvinnan har! Och vad mycket hon gjort. Är imponerad - och har visserligen gillat henne länge, men det var en härlig påminnelse - och nu ska jag lyssna mer på henne igen. Hon sjöng min favoritlåt sedan första gången jag hörde den. Kärleken är. Den träffade så hårt i hjärtat och jag hade kunnat börja storlipa. Fällde flera tårar och jag var glad att jag satt i mörkret. Tänkte så mycket på farmor. Saknar henne.


Håll tummarna!


Vi har nu fått en ny visning. Och vi hoppas så mycket att jag håller på att spricka! Vi får se nästa vecka :)

Idag har jag iaf målat en pall, hjälpt mamma med lite pyssel, spela spel med familjen och haft det jättemysigt!

Bra lördag :)


RSS 2.0