Rädsla

Äter just nu en underbar smörgås av mörkt bröd, skinka med skivad tomat uppå. Fruktansvärt gott. Känner mig dessutom lite nyttig. =o)

Igår på jobbet gick Anna o köpte Thaimat åt mig - och kom tillbaka endast med pinnar att äta med. Det gick inte. Haha! Det var ändå rätt skoj, men det tog sån tid. Jaja, dagens lunch är ju klar iaf, eller om jag tar den imorgon kanske -  med bestick !

Snart börjar min VFU igen. Då blir det julpyssel på dagis =) Mysigt, och lucia också .

Martin vill att jag flyttar in snart. Bara vi ordnar lite utrymme åt mina saker så ska det nog gå.
Visst är jag på - men jag är samtidigt rädd...(?) Tror jag. Det känns läskigt och otryggt att lämna hemmets underbara vrå. Får dessutom lite dåligt samvete för att jag lämnar mamma så plötsligt. Ja, fast det gör jag ju egentligen inte. Men, det känns så. Funderar också på om man är fast då? Det är inte så att jag tvivlar alls på mitt och Martins förhållande, men jag får liksom en känsla av instängdhet. Men det kanske är bara just nu? Det är ju inte så att man inte kan flytta hem igen... fast det kanske man inte vill sen... Men höm... ja det är så mycket men just nu, lite rörigt. Tänker så mycket runt omkring också.

Why´d you come in here looking like that? With your high-heel boots and your painted old jeans - all dressed up like a cowgirls dream?

Antonia

Igår var det dags för Antonia att bli 20 hon också. Grattis Grattis!!
Tyvärr kan jag inte närvara vid festligheterna idag - jag måste jobba. :( Men så är det ibland. Vi tar igen det =)


Igår hade jag en kort dag i skolan - en timma bara. Innan den slappade jag bara - borde ha läst. Men det är ju så tråkigt. Efteråt åkte jag till Biltema för att möta Martin som skulle ha verktyg. Igen.. Hans motor kommer ´snart så det är bara att ladda upp, antar jag..

På kvällen köpte vi nachos och gjorde iordning lite tacos, lagom till postkodmiljonären. Mums. Efter alla framträdanden i Idol la vi oss att sova. Martin skulle upp tidigt. Han började nämligen 6 i morse igen. Fy.

På bussen:
Jag sitter och tittar ut genom fönstret och känner att någon sätter sig bredvid mig, han luktar alkohol och han vänder huvudet åt mitt håll, tittar på mig. Till slut säger han "Hej.... - Vill du... eh, vill du.." Jag vänder huvudet åt honom och han fortsätter "Vill du köpa heroin av mig?" Jag tittar på en till synes blyg, tillbakadragen och försynt man i 30-års åldern. "Nej tack, det är bra" -"Varför det?"

Eftersom  jag aldrig testat och inte vet hur det är kan jag inte svara på varför, helst hade jag velat säga att det inte är bra med heroin och man bara blir helt knäpp, men man ska akta sig för att yttra något man inte är helt 100 på. Heroin kanske är jättebra i en viss mängd..?

Jag svarar iaf att "Jag klarar mig ändå"
Han sitter tyst en stund och kollar ner i marken och så frågar han: "Är det inte bra?"
Jag svarar att jag tror inte det.
"Det tror jag", säger han.
"Varför det?"
"För att man blir alldeles lugn, man får liksom frid" , säger han med drömsk blick och handen på sitt hjärta.


Då är det dags för mig att gå av. Han flyttar på sig och sina grejer och önskar mig en jättebra dag. Fint. Det är inte ofta man råkar ut för schyssta människor som hamnat fel. Ofta blir man kallad Hora istället.


Tack för mig. Nu ska jag äta frukost.

Mys!

Hittade en alldeles underbar tröja idag! Den köpte jag, tyckte att jag kunde få unna mig den - jag är näst intill klar med alla julklappar nu - har bara Martin kvar. Lite ångest, jag vet verkligen inte vad jag ska köpa. Jag brukar ha en massa idéer, men nu står det nästan tomt. 

Lyssnar på Miss Li just nu - kanonbra! Flirtigt, svängit och glatt =)

Nu är den första delkursen klar och det känns bra, är dock inte helt klar med böckerna. Segt. Får bli att läsa i helgen.

Ska jobba i helgen igen. Missar tyvärr utgången på lördag för att fira Antonia som fyller 20, imorgon. Men det kommer säkerligen andra tillfällen.

Min Martin är den bästa! Vad köper man till den som är bäst?


Ligger efter

Nu har jag inte läst som jag borde. Jag orkade helt enkelt inte idag. Men jag får ta igen det i veckan. Om det nu går.

Var hemma en stund idag. Pappa är inne på att installera en värmepump för att få ner elkostnaderna. Vi hade en VVS-gubbe hemma förut som skulle kolla på pannan - oc även handfatet där uppe som gått itu. Fan, det blir en massa pengar....Men man tjänar säkert på det sen. Dessutom är det bättre för miljön.

Cityakuten...

Beställningen jag gjorde av min lillasyster hade kommit . Lillebrors kolablandning - underbart gott! Undrar bara hur länge den håller :P

Godisgris.

Martin ligger o sover redan , han var så trött så. En kvälls festande på helgen kan ta på krafterna. Vi som inte partar så mycket. Det är ju inte skoj att festa varje helg. En gång i månaden blir det knappt numer. Jag tycker inte om alkohol längre. Det är inte gott. Dessutom tror jag man uppskattar de få gångerna som man ses några stycken över ett glas vin mer än om man festar varje gång som man är lite ledig.

Nästa vecka ska jag städa hos Farmor igen. *suck*
När ska jag hinna med springandet då? Jag får ju börja om från början igen nu då....

Jobb, jobb, jobb

Det har blivit långa dagar i glöggboden. Magen har proppats med kastanjer, glögg och pepparkakor. Fast jag har upptäckt att kastanjer inte riktigt är min grej. Har träffat en hel drös med goa människor och det är verkligen jättekul o stå där. Men jag saknar en stol ibland. Efter tio timmar är man bra öm i fötterna. Ajajaj...


Idag ska jag läsa en del. Och så börjar jag jobba kl 12. Mitt hjärta kommer och hämtar mig på Liseberg så jag slipper vänta en timma på tåget som jag gjorde igår. Han är inte klok - men otroligt underbar som bryr sig så väldigt mycket.

Jag är så lyckligt lottad som hittat mig en pojkvän som värderar mig så högt, tar hand om mig och oroar sig över mig. Jag är så glad att jag lyckats lägga all annan skit bakom mig, killar som jag trånat efter så länge som bara har lekt med mig. Det har varit jobbigt.
Jag skulle kunnat prata länge om det, men vi struntar i det. Nu har jag det så bra så jag behöver inte älta längre.

=O)

Martin... <3



.................


Dags att kolla framträdanden från Idol i fredags. Missade ju det.

Pusskram

Svinkallt!

Dagen började med att Martins hemska signal gick igång fem i åtta. Jag skulle inte vara på föreläsning förrän kl 10, men Martin skulle tvätta. Stackarn var helt borta när det ringde, tog på sin sina mjukisbyxor o en fleecetröja och satte sig på soffan. Stirrade bara ner i marken och ville sova vidare. När han kom tillbaka från tvättstugan kokade jag gröt och gjorde frukost åt oss. Gott.

Efter föreläsningen åkte jag hem - gick in på ICA för lite bananer och Marabouchoklad. Namnam!
Jag skulle läsa när jag kom hem och förtjänade lite gott, tänkte jag.
Men i Martins lägenhet är det bara 18 grader. Svinkallt. Jag drog fram täcket och kurade ihop i soffan. Där somnade jag efter knappt två sidor. Jag som skulle läsa 60! Jahopp, det hinner jag inte.

Jag tog bussen hem efter min lilla vila. Där var det varmare. Jag åt mat och kollade posten.
Pappa kom hem med bilen från verkstan och var fly förbannad på Västtrafik och den där jävla kollektivtrafiken. Sen skulle han till råga på allt vara med o sälja bullar och kaffe på Jespers handbollsmatch senare den kvällen. Ingenting var bra.

Jag packade mina saker och tog med  mig mitt hemliga vapen mot kylan i lägenheten - Min Fleecemorgonrock som mormor gav mig en jul. Den är jättgo !

Har tänt upp ljus och satt på tv:n. Nu väntar jag bara på min Martin. Han slutar inte förrän tio så jag får rå om mig själv. Får väl försöka läsa lite också kanske... 

Julmusik

ljuder ur mina högtalare alldeles för tidigt,...

Men jag sitter o väntar på att vår käre Nicolas ska komma till Göteborg så jag kan hjälpa honom med grejerna inför premiären av Jul på Liseberg på fredag. Det var tydligen snöoväder upp igenom så han fick ligga i 80 på 110-väg, vad jag förstod det som. Segt.

Har läst en del idag, men jag blev lite seg - har imorgon på mig också. Och så har jag städat och Martin satte på vinterdäck på bilen.

Köpte mig en ny jacka igår också. Gott. Och så åkte vinterskorna fram idag också - kallt numer.

Ja, händer inte sådär jättemycket för tillfället.

Jag ska sluta kolla på Prison Break. Nu när Sarah inte lever mer är det inte skoj - Michael har ingenting att kämpa för. Det skulle varit Lincolns son isf...


I wish everyday could be like christmas.

Sven-Eric Liedman

Ja, det är hans bok jag läser - Ett oändligt äventyr. Den är inte alltför seg, men eftersom det är en kursbok och jag måste läsa den så blir det lite segt att komma igång. Men den känns inte som en kursbok när man väl läser. Jag har för tllfället ungefär 50 sidor kvar att läsa idag.
Ja, det var väl min helg :P

Haha.

Nästa helg åker Martin till sin kompis i Linköping o så ska de gå på hockey - Frölunda mot Linköping. Jag vill också! Martin är ju inte ens intresserad. Jaja, själv ska jag vara hemma och läsa då.

Förhoppningsvis ska jag dock få jobba lite. Jul på Liseberg drar igång i veckan och möjligen ska jag redan på tisdag stå i ståndet och sälja glögg. Det var så himla skoj sist vi gjorde det. 2005. Jag trodde de hade glömt bort oss. Men de hörde av sig till Angelica också. Skoj!

Snart ska jag dra mig tillbaka till soffan för lite mer läsning.

Fredag 9:e november

Om tre veckor är det första advent - på söndagen. Och om bara två veckor är det dags att skaffa adventsgranen som ska stå utanför farstukvisten. Nu går det undan! O himlarns va skoj det är!

Började kl tio idag - hu va kallt det var ute! I all hast glömde jag halsduk, mössa och vantar så jag frös ordentligt i vinden på väg mellan tåg, hem, spårvagnar och ICA.

Efter en förhållandevis intetsägande föreläsning hann jag med tåget 11:47, snabbt in på ica för havregryn, tomat, gurka och mjölk och sedan bar det hem till Martin. Har sedan dess tittat på resterande avsnitt av Andra Avenyn och latat mig. Borde ha läst, men jag har ju hela helgen på mig ;) Blir nog inget kalas hos Martins morfar imorgon för min del - jag får stanna hemma o läsa jag... Jaja, det går väl an.

Ikväll blir det Idol och så hoppas jag Martin kan köpa med sig lite godis på vägen hem. Blev så sugen, men jag drar mig inte gärna ut i rusket för tillfället - utan mössa eller halsduk, eller vantar för den delen. Gött att Sam blev utröstad sist. Ikväll får det bli Mattias.

Migrän

Så fruktansvärt med migrän. Lyckades få synrubbningar och illamående till på köpet. Har knaprat ipren och tydligen för många läste mamma efteråt.
Detta är bara andra ggn i hela mitt liv - och jag vill bara upplysa att migrän är ingenting jag önskar någon, någonsin.

Utöver det har jag börjat en ny kurs. Seminareledaren är en soft typ med bakgrund som miltär vad det verkar. En tuff man. =) Väldigt trevlig och jag tror han kommer lyckas få oss att se annat och börja tänka över vad vi läser mer än vad jag är van vid, iaf.

Mina böcker har kommit - men bara två av dem, Inte den jag ska börja läsa, ska ha läst en hel del redan, men den ska komma imon som tur är. Och ingen frakt behöver jag betala. Gött.
Blir att läsa i helgen då. Och hem till Martins morfar o fira Kent, hans morbror. Blir trevligt.

Nu måste jag läsa, för nu mår jag så mycket bättre. Behandlade migränen i tid. Och sov flera timmar och åt lite granna. Det hjälpte, men fortfarande har jag lätt till gråt. Höm - varför finns det inget botemedel mot migrän?

Jag o Terese på The Bishops Arms, Örebro

Jag o Terese på The Bishops Arms, Örebro

Det var vi - och de äldre

Örebro

En fantastisk stad =o),
eller iaf över förväntan. Väldigt goa människor o trevligt uteliv.

Tackar för en trevlig helg.

Fredagsmys med idol o varma mackor - och Antonias underbara kladdkaka!

På lördagen vaknade jag tidigt - en uppblåsbar madrass är ju inte riktigt lika bekväm som sängen hemma - men funkar utmärkt för två nätter. Jag började dagen med o diska o lägga pengar på bilen, bara för att inse att det var en röd dag - vi kunde nu stå ända till måndag kl elva om vi så hade velat. Typsikt. Efter en kall, men uppfriskande promenad drog jag mig in igen och väckte tjejerna. Frukost och sedan en dusch. Dags för shopping.
Blev lite smått o gott och en lunch på burger king.

Väl hemma hos Antonia igen la vi oss att sova. Hade blivit en tidig morgon. Sedan lagade Antonia mat åt oss - kycklingfilé och bulgur med en café de paris -sås. Underbart gott.

Sen gjorde vi oss iordning och jag testade min nya foundation - den var kanonbra!
Ut på stan. Vi började på en liten pub med öl och tilltugg, namnam.

Sen drog vi vidare till Frimis. Hamnade på bild. Dans, dans, dans. Jätteskoj hade vi - bästa utgången på länge - och himla goa killar. Många som var där bara för att ha kul - vilket va skönt för oss med pojkvänner. De lät oss vara. Klart att det var flirt, men på skoj o inget jobbigt. De visste gränserna utan att man behövde säga till dem. Vi fick komplimanger helt apropå - i Göteborg skulle de inte våga säga sånt av rädsla att bli nobbade. Här var de mycket mer easy going. Är så glad att Antonia fått det så bra som hon har. =)

På vägen hem blev jag o Terese utsatta för en blottare, en gubbe med blöja och en annan gamling. Haha! Örebroare har fantasi - många som var utklädda den kvällen. "Vänta tjejer" sa blottaren och öppnde sin rock. Hans snabel var långt ner till knäna. Haha!

Fem plus till Örebro +++++

Hemfärden gick jättebra. Stannade på en Preem utanför Skara för att byta förare. Där hade de minsann Marianne-godisar med blåa papper - världens godaste godis ska jag be o få tala om! Borde det finnas som lösgodis också i Floda !

Planering =)

Har varit hos min farmor idag och städat hela hennes hus. *puh* Kände mig riktigt dammig och äcklig när jag skulle därifrån. Fick träffat den finsktalande kinesiskan som är inneboende hos henne också. Lustig typ, väldigt trevlig och dricker mängder med te. Farmors engelska är ganska dålig, men de trivs så bra ihop och verkar förstå varandra okej. 

Antonia ringde precis. Vi har talat om morgondagen. Det är nog bäst att vi tar med madrasser upp så vi slipper sova på golvet :P När vi kommer fram imorgon kväll ska vi mysa, se på idol och film o äta godis o kanske pizza. Sen på lördagen hämtar vi Ida, handlar middagsmat och antagligen blir det en shoppingtur också innan lördagens party i Örebro. Haha - ska bli så spännande och gott med miljöombyte.

Just nu sitter Martin och ställer in hans gps så vi kommer rätt imorgon. Snäll som han är. *kärlek*

Snart ska vi ut o springa igen.

RSS 2.0