onsdag

Jahopp - redan onsdag kväll! Gör mig redo för Greys Anatomy innan läggdags. Har träffat Lollo efter jobbet och fikat. Fina Lollo! Sen gick jag hem, såg ett avsnitt av "Deckarna" på SVT play och började städa och försökte packa lite. Svårt att packa någon annans saker. (Emil är iväg på ngt möte) 

Imorgon är det torsdag (!) och jag ha lite sammanträden - sen blir det en dejt med Carro,  presentinköp och lite planering :) 

Snart helg igen då :)


Nashville country festival

Ikväll ska jag på konsert och restaurang.  Kul! Fixar lunch till våra gäster. Emils föräldrar.  Trevligt!  Igår var vi på kalas. Fullt upp denna helg med andra ord :) 

Just nu softar jag med Wallander 


Bara med dig

Hade behövt en hel dag bara med Emil just nu tror jag. Jag har flyttat in till Emil den här månaden. Vi flyttar snart till vår nya gemensamma lägenhet. På måndag ska jag till banken o fixa nytt konto o greja. Men jag har haft världens morgonhumör den senaste veckan och har jättedåligt samvete över det
. Dessutom fyllde han ju år, men jag har inga idéer och dessutom ville han vänta med att önska sig ngt i födelsedagspresent.  Vad gör man då? Ingenting?  Det gjorde jag - ingenting. 
 Ok han fick en semla, men det fick väl alla denna vecka. Imorgon ska vi till Floda o träffa min familj och på söndag kommer hans föräldrar hit. Vill gärna göra ngt för honom, men vet inte vad :( Tips? 


Fredag!

Så kom fredagen. Skönt!  Ikväll ska Emil på AW och jag ska vara hemma o se På Spåret.  Wohoo!  ;) 

Igår var jag runt på stan och köpte presenter inför helgens kalas.  Tog även en sväng in på Rusta som börjat ta fram skyltningen vad gäller trädgårdsmöbler och annat. Och hittade balkongskydd! Yey! Det blir ett inköp när jag mätt balkongen :) 

Sen åkte jag hem till Elin och tjötade en sväng. Mysigt!


Karlstad

Den vackra residensstaden bjöd minsann inte på ngn sol denna gång, men väl sköna promenader och trevliga människor. Tog mig en promenad till mormors gamla lägenhet. Fina mormor.  Länge sen jag hade kontakt med henne - långt innan hon dog. Hon blev dement. Jäkla sjukdomar!  :( 



Birthday

Så idag fyller Emil år. Jag kom hem från Karlstad i eftermiddag och hade världens huvudvärk.  Men två Alvedon gjorde susen :) Eftersom Emil inte önskat sig ngt så fick han inte mer än en semla och en puss. Paket ska han få när vi flyttat och han kommit på vad han vill ha. 


Pärm till pärm

Har fått en gedigen hög papper hem från jobbet idag. Ska ha med det till Karlstad imorgon.  Tycker om Karlstad :) Ska läsa in mig på ärenden ikväll.  Har bland annat ett arrende med massor av papper att gå igenom.  Dessutom lite lokalmedlingar och en förlängningstvist att gå igenom.  Tror jag överlåter till Emil att laga mat om han vill ha idag. Jag hinner inte :P ändå har jag läst närmare hälften redan. 

Men nu ska jag tillbaka till tvättstugan lite snabbt bara :) 

Måndag... 


Mat!


Bra helg

Hej,
Har haft en bra helg. I fredags såg jag På Spåret och hejade fram Jesper och Elisabeth till final :) Haha jag har fastnat för dem, de är så roliga! 

Igår började vi med brunch på Ritz. Det var bra, mycket god mat :) Vi höll oss mätta hela dagen.  Vi hälsade på Oliver och försökte leka, men jag tror han mest saknade sin matte och husse. 💜 

Sedan tog vi med vin och tulpaner och åkte hem till Tiina och Måns för middag med dem, Tommy och Annika . Vi åt en fantastisk bouf till huvudrätt och gino till dessert. Vi drack vin och spelade sällskapsspel hela kvällen. Jättemysigt!

Har blivit bortskämd med gåvor och kärlek denna helg och jag är så tacksam för de jag har i mitt liv 💜

Idag vaknade jag som vanligt före Emil. Jag gjorde frukost och planerade middagen. Vi ska äta beer can chicken. Spännande ! Så jag tog mig en promenad från Västra Eriksberg till Sannegårdshamnen och handlade på Ica och promenade sen hem igen. Härligt! Friskt, men väldigt blåsigt... 

Idag är det förresten Internationella Barncancerdagen ..



TGIF

Skönt att jobbveckan är över - dags att vila upp sig inför nästa (den kommer gå i ett!) Har varit väldigt trött på morgnarna - och kvällarna för den delen - så imorgon sover jag ut innan brunchen. Hoppas jag... (morgonmänniska)  

Helgen bjuder på kattvaktande, middag, brunch m.m. Sen är det bara att ladda upp. Åker till Karlstad på tisdag, det ska firas tre födelsedagar och dessutom kommer Emils föräldrar upp och vi ska på Nashville country festival (tror jag) på Lorensbergsteatern på söndag.Tjoho!  


Valentine

Igår träffade jag fina Lollo :) Hon gav mig blommor! 💜 Alltså, hur glad blev inte jag då? Emil ger mig aldrig blommor (även om han visar uppskattning på annat vis - men visst är det ngt särskilt med blommor?)  så jag var glad att lollo är min Valentine i år.  


Tiden flyger fram

Det är redan tisdag kväll. Imorgon är det onsdag och sen snart helg igen.  Imorgon ska jag träffa Lollo, på torsdag Carro och på fredag ska vi passa katt :) Hela helgen faktiskt.  Ska äta brunch på lördag också. Alla hjärtans dag ju :)

Vi har köpt säng idag, eller åtminstone bäddmadrass och resårmadrass.  Tv-bänken var tillfälligt slut :( Jaja, vi flyttar ju inte in än.  

Igår bakade jag tekakor.  Så goda! 💜 


changes of planes

Godmorgon! 
Har varit vaken sen halv sju, hunnit plocka undan, diska, duscha, äta frukost, bädda sängen och fixa. Skulle egentligen fira min brorsons födelsedag idag, men han är magsjuk stackaren :( Emil är i Sälen och jag känner mig liksom lite ensam. Konstigt att sova själv i hans lägenhet. Så jag tänkte bege mig till Ikea för att leta inredning :) 


lång dag

Hade en rätt hektisk dag på jobbet idag, så den blev lång. Sen tog jag mig till gymmet.  När jag kom hem var jag såå trött :P Kunde inte hålla ögonen öppna. Men nu är jag pigg. Såklart. 

Imorgon blir en lång dag igen. Måste vara pigg :P.. Och sen quiz på Glenns :)


Ett

Igår var vi på restaurang Ett på avenyn. Krogvecka i Göteborg som innebär att vi fick två rätter för 300 kr per person. Gott! Jag åt lamm till varmrätt - perfekt tillagad! Därefter creme brulé (vet faktiskt inte hur det stavas) Mätt! 

Efter middagen gick vi på bio. The Imitation game. Jättebra film! Rekommenderas :) 


RSS 2.0