Godkänd

Hela min lilla basgrupp lyckades bli godkända i kursen, efter flitigt deltagande på seminarier och föreläsningar. Men inte minst efter vårt fantastiska genomförande av den gestaltande redovisningen. Dagens granskningsseminarie hyllades också av vår seminarieledare.

Har börjat springa ganska flitigt nu och snart är jag ikapp Martin. Känns bra, för hälsans skull - vilket är en motivation starkare än att bli fit för beach 2008.

Imorgon blir det städning för hela slanten. Sen ska jag o Martin till Riddarsten i Lerum för ännu en runda i elljusspåret.

Har börjat packa inför fredagen. Tog kontakt med tjejerna och förhoppningsvis kan Ida ta en buss på lördag morgon - så vi kan åka kl 15 på fredag istället för 21. Kalas! Men Martin  tycker det ska bli tråkigt. Vi som ses varenda dag.

Greys anatomi.


Shoppingtur

Dagen började 05:45. Men Martin var seg som vanligt så vi kom inte hemifrån förrän 06:22 och hamnade mitt i rusningstrafiken. Typiskt(!) Jaja, vi åkte vidare ner mot Varberg och när vi kom fram var det inte farligt mycket bilar där, men det tjocknade på ganska snabbt, medan vi åt vår lilla frukost på mackor o kaffe.

In och trängas med människor - det har sin tjusning må jag säga och inte en enda gång blev jag arg på dem. Det gjorde ingenting att de ställt sina vagnar mitt i gångarna - jag lyckades komma fram ändå. Martin fikade två gånger och hamnade bland alla verktyg två gånger, men jag sprang runt och letade grejer hela tiden. Hittade en del, men sen började vi bli lite trötta, efter tre timmar så vi packade ihop och drog oss mot kassorna.

På vägen hem kom jag på att tröjan till min lillebror skulle bli lite för liten om en stund - han bara växer och växer. Dumt. Jaja, får köpa ngt mer. Och så glömde jag köpa skärp till mig själv. Jaja, det finns ju att få tag i på andra ställen.

Pratade med Lollo, stackarn har mycket jobb. Vi får nog ses nästa vecka istället.

Ikväll blir det Desperate Housewifes och Walk the line som älsklingen vill se. Just nu är han i garaget o fixar och jag får lite Emelie-tid och

Planering

Idag gjordes vår gestaltande redovisning och den gjorde vi jättebra. Nu är det bara granskningsseminariet på onsdag kvar - sen börjar en ny kurs. Ska beställa ett par böcker till dess.

Imorgon bär det av till Ullared. Martin sitter i telefon och undrar vad folk önskar sig i julklapp - det har jag redan koll på, vad jag ska köpa till de mina.

Sen är det dags att städa hos min kära farmor på torsdag igen.

På fredag åker jag med tjejerna till gnällbältet Örebro och Antonia. Det ska bli riktigt skoj. En liten roadtrip. Får bara hoppas att Ida inte måste jobba ända till nio på fredag kväll för i så fall blir vi sena upp. Och Terese kan hänga med! Gött! =o) 


Puss!

Lördag

Så var det helg.
Ska försöka få tag i Malin, men innan dess ska jag dra mig hemåt och se om min lillasyster vill hänga med till Härskogen och motionera lite bland alla motionsspår där ute.
Jag och Martin var ute igår efter att han varit och tagit upp sin båt på Tjörn, så han kom hem runt sju och då var det beckmörkt ute - tacka vet jag elljusspår. Men det var jobbigt och jag sprang inte så mkt, gick lite powerwalk istället.

På tisdag bär det av till Ullared. Jesper ska med också, min lillebror. Får se hur länge han orkar. Han får väl sätta sig i cafét om han blir trött. Men det ska bli skoj, så skoj =o)  Ska se till o få handlat lite julklappar när jag väl har lite pengar. Sen blir det tight.

Nä, nu ska jag äta frukost och klä mig. Nyponsoppa får det bli - namnam.

Jaha, då var man bloggare
Vaknade just upp.
Lyssnar på Best of White Lion. Underbar röst han har den där sångaren.

Dagen skall läggas på familjen och julklappar. Jag är lite ledig från skolan idag. Det är skönt, men jag ska ändå ta tag i en uppgift jag har inför kommande granskningsseminarium - så att jag kan vara ledig hela helgen.

Malin är tillbaka från sitt halvår i Spanien och vi ska försöka ses imorgon, lördag. Skoj =o)

Jag har, som många andra, börjat längta till jul och förbereder och planerar inför julklappar, sex familjemedlemmar utöver mig själv + farmor och nu också en pojkvän på det. Lite ovant för mig. Vad ska man köpa till honom? Det får lösa sig, men kom gärna med förslag någon!


 


Ska börja springa för att bli av med min ständigt återkommande huvudvärk.
Får se hur det går.


 


RSS 2.0