En lördag







Pyssel

Hej,

Är hemma i Floda och pysslar med mamma och lillasyster :) Nu ska vi ut o plocka granris 





ljus i Alingsås osv

Hej,  
Igår var vi i Alingsås o såg på ljusen. Så mysigt och fint! Till helgen ska jag hem till min familj.  Saknar dem så mycket!  💜

I övrigt börjar jag fundera över hur det gick efter de där stylingtipsen...  




Helg


Tog med mig bra skor, ryggsäck och träningskläder i fredags och tog en promenad hem från jobbet.  Det var skönt. Sen blev det morgonpromenad igår och efter en stadig frukost bar det av till golfbanan idag. Faktiskt lite mör i kroppen nu på väg hem. Skönt att röra på sig.. 

Igår var vi på Liseberg o njöt av halloweenpynt, skräckhus och attraktioner.  Roligt! Väldigt lyckat också :) Bra gjort Liseberg!  



Noll motivation :(

Men vad är det för fel på mig?? 

Tar mig inte ens ut på promenad. Vill bara ligga under en filt och värma mig. 

Hur ska jag göra för att komma igång? Har ingen lust att göra nånting. Jag fryser, har uppsvälld mage, huvudvärk och känner mig inte alls på topp.

Blä :P 

Igår gjorde jag äppelchutney och Emil satte glögg. Det luktar glögg i vår lägenhet nu. :)


#höst

När vi kom hem var hösten här i all sin prakt. Passade på att pyssla lite, spela lite golf och promenera i varmare tröjor 🍂🍁






Bilder

Vi har ju faktiskt varit på semester 















Hallen

Idag har vi fixat hallen här hemma. Jag är väldigt nöjd med resultatet.  Äntligen! Nu fattas bara en sänggavel så är jag nöjd ett tag. Jag älskar våran lägenhet. Troligtvis mest för att jag delar den med Emil. :) 

Före:

Efter: 


Hobby?

När hösten kommer och de gråa dagarna aldrig riktigt vill bli ljusa tappar jag lusten till det mesta. Tog en kort promenad imorse för att slänga återvinningen.  Sen åt vi frukost, Emil är krasslig och varit hemma från jobbet i två dagar.  Så energin och lusten att hitta på saker är inte särskilt stor. Men jag blir ändå lite rastlös.  Städade lite, duschade länge och tig mig sen till affären. Köpte än det ena och än det andra. När jag kom hem började vi baka. Jag gjorde ett filmjölksbröd i långpanna och Emil gjorde pumpafrömuffins.  Sen gjorde jag en äppelkladdkaka och Emil började med ett valnötsbröd. Till middag gjorde vi bönburgare med salsa o limeyoghurt.  Blev supergott! 

Ikväll börjar Så mycket bättre :) till premiären äter vi äppelkladdkaka med vaniljsås. 

Tror att min hobby på hösten är att baka o laga mat. Finns liksom inte så mycket annat jag verkligen vill göra :P 


Den senaste tiden

Hej,
Henna från Spanien,  har sett ett av världens underverk eller om det nu var världsarv - jag är inte helt hundra - har badat en gång,  promenerat mycket och tagit många siestor :) 

Veckan som gick här hemma har gått fort då jag haft mycket att göra på jobbet. Men idag är jag trött. Otroligt trött.  Tur att det är fredag. Har inte tränat en enda dag denna vecka så idag tänkte jag försöka komma iväg efter jobbet. 

Happy Friday!  

(nu är det verkligen vackert utomhus - se till att njuta för nästa vecka kommer höstrusket) 


RSS 2.0