Finbesök






Sommarschemat



Tisdag kväll. Klockan är snart åtta redan. Ska om en stund bege mig till Heden o se mina kära kollegor spela match. Tur att det är sista dagen för veckan imorgon. Är totalt slut. Idag har huvudvärken kommit tillbaka, men jag stannade på kontoret hela dagen ändå.

Efteråt gick jag till jobbet och hämtade ut mitt schema. Kommer jobba jättemycket i sommar. Kommer inte vara utvilad till jag börjar skolan, det märker jag ju. Men pengar kommer jag ha..! Skitbra..!

Hade dock hoppats kunna resa med min mamma till Norrland, men det blir nog inte av, har två dagar sådär retligt mitt i veckan just då som jag troligtvis inte kan byta bort. Kanske, ska se när mamma hade tänkt åka, men en vecka blir det nog iaf man får avvara. Good Luck.!


Ses i Nordstan hela sommaren sen då!


Trött..fortfarande



Dagen har varit rätt seg faktiskt. Fruktansvärt seg. Kom ifrån kontoret strax innan 17 och åkte direkt hem. Somnade som en stock. Tanken var att ta en powernap - bara en liiiiten, liten. Skulle egentligen sprungit 8:an i Skatås med Mikael, men jag har ingen energi.

Har precis gjort matlådor. Inte mkt som slår ugnsbakad lax. Så. Jäkla. Gott. Tänkte jag skulle ta mig en promenad innan läggdags iaf. Igår somnade jag inte förrän runt tolv.. Sjukt. Hade sett Paranormal Activity (ja, jag är sist av alla att se den, men det har inte blivit av innan - jag är sämst på att se filmer) Tyckte den var förbannat läskig på sina ställen.

Skönt att det är en kort vecka denna veckan :)





Trött!

foto0986 (MMS)

Trött!


Söndag



Varit hemma i Floda idag. Mamma hämtade mig i Partille och så åkte vi hem till Floda. Det var mysigt. Lugnt och skönt. Såg en film, pratade med mamma som målade om ett skåp. Sedan tog vi fram ett frågespel innan pappa kom hem med pizza. Mamma körde hem mig och nu är det snart sängen som gäller. Hoppas ni haft en bra helg..! Puss..!




Smickrande



Fyllebilder.. how we love them



Hade en trevlig kväll igår. Sprang på en g...

Hade en trevlig kväll igår. Sprang på en gammal kär kollega, utöver de jag kom dit med. Vi kramades så vi ramlade på dansgolvet. Sen var det dans dans dans :) idag är det mors dag så då ska jag hem till Floda o mysa. Vad gör ni idag? Pussokram!


Inviger min rosa klänning



Ska strax bege mig hem till en kollega. Det är en fotbollsmatch på tv:n och den ska ses. Haha, intresserad? Sällskapet lockar nog mer. Gott sällskap och god mat :)

Vad tycker ni?




Vacker



Jag är inte snygg, jag är inte söt, jag är inte fin. Men jag är förbannat vacker ;) Om det är något jag får höra om jag får höra något om mitt utseende så är det att jag är vacker. Jag klagar inte.

Igår fick jag höra det av tre killar, varav en jag har haft en liten crush on för ett par år sedan, min brors kompis. Förbjudet. Sprang på honom på Excet igår. Har inte sett honom på två år och de blonda lockarna var borta så jag var lite osäker, men jag hejade ändå. "Känner du inte igen mig?" frågar jag när han granskar mig upp-o-ner men inte säger någonting. "Jovisst fan känner jag igen dig - men NÄR blev du så vacker??" :D  Made my night ;) Jag åldras med stil!




Kväll med bästis



Idag blir det en kväll med bästis. Carro är den mest generösa och vackraste människa jag känner. Så stort hjärta. Är så glad att hon är en del av mitt liv. Stabil punkt liksom, när det svänger. Ikväll tar vi oss till Incontro. No boys allowed. Bara vi två, drinkar och pianospel.




Morgonstund .. !




Tog mig en morgonpromenad (blandat med jogging) på en timma och körde därefter lite magövningar. Plankan är helvetisk, men den ska visst vara bra har jag hört. Nu ska jag dricka upp det sista ur kaffekoppen (sista kaffet i lägenheten - måste köpa nytt, är nog beroende igen, suck!) Idag mina vänner, så är det Fredag. Den bästa dagen på veckan typ ;) Hela helgen framför sig..! Pussokram...!


Fleetwood Mac



If you wake up and don't want to smile,
If it takes just a little while,
Open your eyes and look at the day,
You'll see things in a different way.
Don't stop, thinking about tomorrow,
Don't stop, it'll soon be here,
It'll be, better than before,
Yesterday's gone, yesterday's gone.

Why not think about times to come,
And not about the things that you've done,
If your life was bad to you,
Just think what tomorrow will do.
Don't stop, thinking about tomorrow,
Don't stop, it'll soon be here,
It'll be, better than before,
Yesterday's gone, yesterday's gone.

All I want is to see you smile,
If it takes just a little while,
I know you don't believe that it's true,
I never meant any harm to you.
Don't stop, thinking about tomorrow,
Don't stop, it'll soon be here,
It'll be, better than before,
Yesterday's gone, yesterday's gone.
Don't you look back,
Don't you look back.


...



Thunder only happens when it's raining


Been there one time - been there two times




Har haft en sån där dålig dag igen. Jag har lärt mig att magkänslan är det enda rätta. Det gäller bara att lyssna på den. Hur ofta gör man det egentligen? Nu ska jag ut o slänga sopor. Tänkte springa. Men det är lite sent för det. Jag har kollat på American Idol som höll på tills nu. Får springa imorgon bitti istället. Får se hur pigg jag kommer vara på det imorgon. Haha


If you don´t love me now - you will never love me again






Visakort och pianobaren



Imorgon är det torsdag. Med stormsteg går vi mot helgen och jag har fått hem mitt visakort..! Gött, ska bara komma åt internetbanken så jag kan föra över pengar till pappa och betala mina räkningar. (fungerar inte på min dator och jag förstår inte varför?)

Har fått världens utväxt. Mitt hår är för hemskt, men jag har inte råd att göra slingor, eller klippa det heller för den delen. Jag förbereder mig för fattigdom de närmaste månaderna. Det är inte roligt..!

Talade just i telefon med min bästis. Carro o jag ska till Incontro på fredag. Det var minsann alldeles för länge sedan vi var där sist. Pianobaren..! Löve!




2011-05-25 Löning ;)



Var tog sommaren vägen? Jag somnar till storm, jag vaknar till storm.. Regn och rusk och kalla vindar. :(

Igår var vi på Hovrätten, men efter två timmar gick vi därifrån och huvudförhandlingen får fortsätta eller tas om, beroende på när det sker och finns tid, för att ett vittne inte dök upp. Då det är vittnesplikt i Sverige får denne böta 2000 kronor och riskerar att nästa gång bli hämtad med polis. Mitt i natten. Typ gryningsräd..?

Efter några timmar på kontoret åkte jag till Mikael och vi åkte tillsammans till Skatås. Vi sprang 8:an och i slutspurten fick jag stanna då jag mötte en kär vän i backen. Så länge sen vi sågs..! Fantastiskt trevligt, men hade det inte varit för honom hade jag lyckats springa hela vägen ;)

Tanken var att se lite fotboll ikväll, mina kära kollegor igen såklart. Så mycket roligare att se fotboll om man hejar på ngt lag. Men jag var trött och somnade. Som vanligt. Jag somnar numer väldigt snabbt och hamnar i den djupaste av sömn.

Ny dag, nya tag. Onsdag - vi går mot helgen med stormsteg. När får jag mitt VISA-kort..??? Behöver betala räkningar och betala tillbaka till pappelappen. Åh, suck!




Det blåser som tusan! Ser ut som en fågels...

Det blåser som tusan! Ser ut som en fågelskrämma haha! Nu - mot hovrätten ...


Man har visst ändå varit uppskattad under ...

foto0967 (MMS)

Man har visst ändå varit uppskattad under tiden man varit ensam. :)


Jag.Vill.Inte





Igår hade jag en sådan söndagsångest som jag aldrig varit med om tidigare. Kanske är det måndagsångest, jag vet inte - men tusan va jag inte vill börja denna veckan nu! :( Åh, suck..! Såg "Just Friends" igår kväll med en kompis. Innan dess hade jag gjort matlådor efter att ha varit hemma hos min fina familj och pappa räddat mig från fattigdom. Nu måste jag bege mig. Skit också :( Hoppas dagen blir bättre än jag förväntar mig. Puss..!


Linnéa Khalil och Spotify



Är hemma i Floda. Knarkar Linnéa Khalil på youtube och lyssnar på gårdagens hits med två delar Renact. Maja och Spotify - nästa hit! Gilla..!

Ska snart bege mig in till stan igen. Tror jag. Blir en promenad ikväll iaf. Dock inte den bit jag hade tänkt. Kanske blir nästa helg istället. :) I veckan blir det 8:an i Skatås, den ska vara enklare än 5:an. Har fått en nytändning på löpning. Så himla härligt! Jag är ingen supersprinter direkt, men det är fasen gött o röra på sig. =) Jag tror på Göteborgsvarvet 2012. Stenhårt.

Hoppas ni har en bra söndag..!


Spärrat kortet - bara för att hitta det när jag lagt på luren....



Ja, vad säger man? Ibland är jag bra klantig alltså..! Jag förstår inte varför jag var så noga med att ringa spärrservice på momangen. Hade jag bara kommit på att min kavaj hade fickor också så hade det inte behövt bli så fel..!

Tanken med dagen var att promenera runt sträckan för Göteborgsvarvet. Får se hur det blir med den saken. Ska först till Floda för att världens bästa pappa ska låna mig pengar medan jag inte har ngt kort. (det är tomt i kylen och månadskortet går ut imorgon)

Gårdagens fyllekäk - havregrynsgröt. På riktigt. Med linfrön och kanel. Hahaha..!

Annars var det en bra kväll =)

Bakismat:


Förbannat bra på att koka ägg iaf. Perfekta äggulan får man om man har rätta känslan ;)


På't



Inget varv i år, men väl ett träningspass lördag förmiddag




Pretty/Unpretty



Älskar Glee



:)



Slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket - jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in. Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker. Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min.




Välkommen in



Alltså, det var nog tur att jag inte gick till Liseberg igår. Så fantastiskt mycket folk..! Själv stod jag hemma och lyssnade på hennes underbara skiva :) Jag gillar verkligen hela skivan. Det är så sällan man gör.

Sedan såg jag min favoritfilm alla kategorier - Blommor av stål.

Jag la mig tidigt och har nu börjat min tvättid. Självklart rasade den ena maskinen och vill inte alls tvätta. Kommer ta längre tid än vad jag tänkt. Får se om kläderna hinner torka idag. Blir iaf snart en joggingtur - ska bara hänga lite tvätt och så först.




Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv..


Fredagkväll



Hej!
Har spenderat dagen med att städa undan lite på kontoret och gjort lite annat där. Sen tröttnade jag och insåg att jag inte kunde göra så mkt mer innan jag fått handledning. Jag gick.

Träffade Lollo och åt en sen frukost med henne och tog en rejäl uppdatering med varandra. Trevligt..!

Tanken var att ta sig till Liseberg o se Veronica Maggio. Men jag vet inte hur det blir med den saken. Kanske blir en tacokväll eller så.. Är lite sugen på att mysa ner mig med "Blommor av stål." Ska ju ändå upp tidigt imorgon för att tvätta. Tjoho..! :P Spontanfesten på Skansberget är inte att tänka på.

Den som känner för det får gärna komma på filmkväll :) Ska nog ta o ringa en vän.
Puss..!




Godmorgon! Idag är det fredag :)

foto0959 (MMS)

Godmorgon! Idag är det fredag :)


8 km






Pappa har utmanat sin familj. Göteborgsvar...

foto0503 (MMS)

Pappa har utmanat sin familj. Göteborgsvarvet 2012 säger han. Tänkte ta mig runt på söndag för o se hur långt det är. Sen får man bara träna. Och träna. Man kommer ju bli fit om inte annat. Haha!


Imorgon är det fredag



Mmmmums! Gårdagens paj funkar idag med :) God matlåda :) Det händer inte mkt på kontoret idag. Det är rätt skönt faktiskt. Jag är klar med det jag kan göra med bokföringen och sitter nu med en del akter som ska avslutas. En del är enkla, andra mindre enkla.

Lillasyster var förbi förut och lämnade min mp3 och hämtade sitt bankomatkort som legat i min väska sedan vi handlade i lördags. Tjoho, nu fick jag min mp3 - tyvärr är den värdelös för tillfället, hon hade inte hittat mina hörlurar :(

Ett par timmar kvar - sen ska jag träna. Fick hem senaste numret av Topphälsa igår så jag har ngt att läsa när jag står på crosstrainern idag. I tisdags sprang jag 5:an i Skatås och fick ont i knäna igen. Ska försöka vara lite snällare mot dem nu. Simma någon dag kanske. Men det är alltid så mkt folk tyvärr.... Crosstrainern blir bra så länge.

Imorgon är det fredag! Då blir det kort dag. På riktigt. Behöver inte byta ngt lås. Kanske ett glas vin hade passat efteråt? I think so...

Puss..!


Princess nails








Kycklingpaj



För första ggn någonsin har jag gjort en kycklingpaj. Ja, paj över huvud taget egentligen. Behöver jobba på pajdegen en hel del, men annars tror jag det vart ganska lyckat ;) Ser gott ut va? Kom hem till mig o äääät!




Ingen bra början - men nu så! :)



Hua! Den här dagen började sämre än jag trodde. Jag hittade inte allt arbete jag lagt ner på bokföringen.! Det var helt och hållet borta. Panik! Jobbigt när man inte har en handledarei närheten. Men jag mailade honom och han sa att supporten kunde lösa det. Och det gjorde de minsann..! =)

Snart är jag klar med bokföringen. Imorgon ska jag sitta med en del akter och avsluta dem hade jag tänkt.

Nu tar jag lunch och sen gör jag klart bokföringen. Efter jobbet åker jag o lägger mig i ett solarium för avkoppling och värme. Fruser tårna av mig!


Wishlist..?



Jag blir snart alldeles lastgammal. Jag har aldrig firat min födelsedag ordentligt. Någonsin egentligen. Jag minns när jag mötte upp farmor i Lerum och vi handlade kläder till skolaslutningen. Det var min årliga födelsedagspresent när jag gick på högstadiet. Världens lyckligaste tjej! Och skor till det. Världens bästa farmor.

När jag fyllde 18 var jag hemma hos mig. Hade nog jobbat, om jag inte minns fel. Jag var trött, mamma och pappa var iväg på någon resa. Farmor passade mina syskon. Och mig. Jag somnade tidigt.

När jag fyllde 20 lånade jag Robins lägenhet (ja, faktiskt den jag har nu) och bjöd några tjejkompisar. Vi åt mat och drack lite vin. Sen gick vi ut. En stund. Haha - jag är dålig på att fira mig själv!

Förra året träffade jag Angelica på kvällen och vi tog ett glas på en uteservering. Med liveband. Det var kallt. Det blev en tidig kväll.

I år - då ska jag jobba :P Haha! (slutar 16 - kan ju bli ett glas någonstans ändå. Det är visserligen en söndag, men det är ju nationaldagen dagen därpå så man är ju ledig)

Kanske att man firar lite bättre när man blir 25?
Jag är duktig på åldersnojor och firar inte mig själv. Jag är dålig på att begära uppmärksamhet - att vara i centrum. Har aldrig folk hemma. Borde ändra på det...

Om jag skulle göra en önskelista skulle den för tillfället innehålla en massa nyttosaker. Alltså sånt där tråkigt som man behöver ha. Men vad jag VILL ha är framför allt en fotvårdsbehandling till mina ömma fötter. Och en massa kläder och snygga skor såklart ;)
Och Honey Bronze från the body shop.



Två till




Varför åka nerför när man kan klättra uppför?


Haha, jag älskar bilden!


Alma












Bikinin



Den här bikinin valde Alma ut till mig =)







Helt ok för 99 spänn ;)


Dålig vecka


Usch, jag känner verkligen att jag har en dålig vecka. Det är inge kul, nånting. Jag blir galen på att det är sådan oordning på kontoret. Det gör lite ont faktiskt. Jag mår dåligt över att jag inte kan hjälpa klienterna som ringer, eller domstolen heller för den delen. Jag mår dåligt över att jag inte förstår hur jag ska ordna med en del saker i bokföringen, jag kör mest på känsla liksom. Faktum att jag inte får någon handledning gör mig förbannad. Jag missade ett mail jag fått av min handledare där det stod något jag verkligen behövde veta i fredags - och nu har jag troligtvis kostat honom en hel del mer än vad som vore nödvändigt.  Jag sitter med bokföringen men fattar inte ett jota, jag får inte tag i klienter som han behöver ha inbokade på möte på måndag...

Känner mig rätt värdelös faktiskt.



Ikväll springer jag i Skatås med Mikael. Hoppas på att få sprungit bort lite frustration.


På vagnen :) hem till en kär vän o hennes ...

foto0958 (MMS)

På vagnen :) hem till en kär vän o hennes underbara dotter. Ikväll blir det fotboll - denna gången ska jag inte somna hemma innan :) puss!


En bra helg.! :)



Helgen har varit kanon :)

I fredags fick jag alltså ett ryck och körde en storstädning av lägenheten med golvbrunn och hela baletten. I lördags steg jag upp kvart över sju och kom till Floda strax innan 10. Mamma och Alma mötte mig med vagnen och vi tog oss till lekplatsen en stund. Sedan fikade vi och efter att Alma sovit middag begav vi oss till Allum. Alma valde ut en bikini till mig och sedan storhandlade jag. Äntligen lite mat i kyl och frys!

Älskade underbara Alma! Det gick verkligen jättebra hela dagen. Kul att hon vet vilka vi är och vet om att mamma och pappa kommer tillbaka till henne. Hon behöver inte vara orolig.


På kvällen såg jag Eurovision hemma hos Tina. Så näääära att Saade vann!

Därefter gick vi till Excet och kvällen slutade inte förrän tidigt på morgonen. Sist jag såg på klockan var den 06:05. Nästan ett dygn hade jag hållit mig vaken. Utan en enda powernap! Bra för att vara mig. Ovanligt för att vara mig.
Tack Tina och Mr. Big! ;)

Söndagen spenderades i soffan med film, tacos, varma mackor, kinapuffar och VM-final i hockey. Med trevligt sällskap! :) "Kärleken är större än drömmar"

Jag är tillbaka på kontoret. Jag sorterar papper. Oändliga högar med papper. Det är inte så kul just nu. Det bullrar som tusan här utanför kontoret. Arbeten som stör min arbetsro :( Ser fram emot kvällningen. Ska spenderas med Mandy och sedan blir det fotbollsmatch att heja på :) Dynamo Nordstan!

Bilder från helgen kommer :)

Hoppas veckan börjat bra!
Puss..!

Ha en trevlig kväll mina vänner! Det ska j...

foto0459 (MMS)

Ha en trevlig kväll mina vänner! Det ska jag ha!


Ett rent hem



Jag har spenderat fredagskvällen med att göra nytta, efter att ha våndats över en meningslös eftermiddag.

Jag tog mig ut på en timmas promenad och därefter drog jag fram skurhinken. Det luktar apa då och då från avloppet och jag rensar nog golvbrunnen både en och två ggr fler än andra hyresgäster.

Tuffe fick en ren bur och jag hällde ut hur mycket sand som helst på golvet. Kul. :P Men nu är det också borta. Med bra musik orkar man göra mycket. Borde väl torka av hyllan i badrummet också - och göra rent ugnen och sånt där, men det har jag inte gjort. Nu är klockan mycket dessutom. Men det är rent under badkaret och i golvbrunnen. Main mission completed. Vardagsrummet är rent och fint och jag trivs.

Nu blir det lite soffhäng innan läggdags. Puss..!




Meningslöst..!



I flera timmar satt jag på kontoret och längtade efter att få gå tidigare.. Jag slutade till slut kvart över två efter att jag fått låset fixat (hade slutat runt 12 om det inte varit för det) Då var jag så trött på att vänta så all energi hade runnit av mig. Jag handlade lite mjölk på coop innan jag kom hem o satte mig i soffan. Så vad har jag gjort sedan jag kom hem? Ingenting. Absolut ingenting. Ätit och sovit. Inte ens en promenad har jag tagit. Fastän jag längtade efter det förut, när jag satt där på kontoret.

Så jävla meningslös eftermiddag.! :(

Nu går jag en kvällspromenad






keep up the fake smile! inte alls pepp ida...

foto0946 (MMS)

keep up the fake smile! inte alls pepp idag. :(


Det är fredag imorgon..!



American Idol och en bok - min kväll är alldeles underbar. Lite sömn på det och jag kanske är i fas? Har inte alls varit på humör idag.

Dreamin' of what could be and if I'd end up happy

Men jag fick uträttat en del på praktiken idag. Fortfarande har jag dock inte hunnit med att ordna med låset. Det är morgondagens mission. Sen tar jag helg. Blir en kort dag - det har min handledare sagt att jag får göra på fredagar.

På lördag ska jag hem till Floda. Till mamma och Alma ♥ Ingen annan som är hemma. Mys...!




....love



Chris Medina - What are words
Adele - Someone like you





Give me some energy..!



Torsdag... jag tror jag tar halvdag imorgon. Inte alls på humör idag faktiskt.

Igår var jag trött så det blev ingen fotbollsmatch för min del. Synd - för de vann tydligen. Yey..!

Idag blir det bokföring..och samtal. Varför svarar inte folk..?? Borde fixa låset också. Måste göra det idag.




Yeah! En timmas kondition efter jobbet, va...

foto0926 (MMS)

Yeah! En timmas kondition efter jobbet, varav ca tjugo minuters pw o resten jogg. Nu ligger regnet i luften o jag ska hem till duschen. Ska troligtvis bort till heden sen. Helt ok dag. Men jag är lite förvirrad gällande bokföringen, allegat m kvitton. Ger sig nog förhoppningsvis. Puss!


Busy wednesday



Sitter på kontoret. Det har ringt en gång och jag har ringt två samtal. Inte fått tag i dem jag önskar idag heller och det inkommande samtalet var sådär kul att ta.. Ska sätta mig och kontera lite nu var tanken. Kanske sätta in det i systemet med en gång nu =) Känner mig mer och mer säker.

Ska nog inhandla ett par sandaler på rasten. Det är varmt med tygskor nu.

Efter jobbet byter jag om här och tar mig en sväng i Slottsskogen tänkte jag. Det ligger ju så nära. Springa idag igen. Ska bli härligt. Har träningsvärk så jag tänkte trolla bort den. Promenaden igår kväll hjälpte inte mkt.

Senare ikväll spelas det korpfotboll på Heden. Mitt söta lag från Nordstan. Får se om man orkar ta sig dit o heja på?

Have a nice day!




Konterar...



Det är faktiskt rätt kul att kontera och upprätta arkiv och hålla på. Jag är nog en liten kontorsråtta jag.. =) Skönt iaf att man trivs med vad man gör..! Försöker på samma gång ringa ett par samtal, men antingen så svarar inte folk, eller så är det halvtimmeslånga köer att komma fram till en jäkla växel. Suck..! Jaja, jag har två veckor på mig innan min handledare återkommer och jag tycker ändå att jag lyckats med en hel del grejer på bara två dagar. Tid finnes.

Funderar på att ta mig ut i spåret idag igen - det var rätt skönt att springa lite igår kväll. Skön sommarkväll. Vårruset är verkligen en boost - man vill fortsätta springa för man vet att man klarar det =)


Yes..!



Nu är mina inlägg tillbaka! I made it..!


Uppdatering



Alla inlägg är borta :( Hoppas blogg.se kan göra något åt det. Har gjort vad de skrivit att man ska, men det fungerar inte :( Jaja, löser sig nog så småningom.

Igår sprang vi Vårruset. Det var härligt och jag lyckades bättre i år än förra året. :) Hela gänget tog oss runt utan att stanna för att gå. Trots knäbesvär både här och där - vi är grymma! Picknicken efteråt var en höjdpunkt så klart =)

Idag blir det en lunch på stan med Hanna. Typ en sallad i solen.

Jag är själv på kontoret och anser att jag klarar det här galant. Har gjort en hel del och är rätt nöjd.

Nu ska jag ringa en del samtal.

Hoppas allt är bra..! Pussen o kramen..!



Toklat söndag



Det har varit en galet lugn söndag. Nu sitter jag o lyssnar på "What are words" Fin..! Chris Medina

What are words if you really don't mean them when you say them.. ?


Borde dock fundera på att lägga mig i sängen o sova snart. Ska ta en långlunch imorgon så jag tänkte börja klockan 8 så jag får gjort alla mina timmar. Sen blir det vårruset klockan 19 med Hanna, Amanda, Frida, Jeanette och Clara.

Peace



See you tonight






Korsord, böcker och vatten



Åh, vilken härlig dag!

Jag är inte bakis, men ändå lite seg såklart. Ligger i min stol på utsidan o dricker vatten, svettas, läser en bok och löser korsord. Love life!


Funderar på hur jag ska lyckas ta vara på solen nu i veckan...? Kommer ju sitta inne en hel del tyvärr, men man kanske kunde börja tidigt på morgonen så man gör sina timmar och sedan hinner med en del eftermiddagssol iaf..? Ska suga på den karamellen och höra med min handledare.

Fick en förfrågan om att spendera hela måndagen ute i gräset med en vän nämligen. Men det går inte :(

Ska trampa runt Vårruset imorgon kväll. Hoppas kunna springa :)




Dagens outfit






Hej vänner! Glömde mitt spårvagnskort så j...

Hej vänner! Glömde mitt spårvagnskort så jag har slösat 105 kr på sms-biljetter och lagt 170 kr på push där det bara fanns bratz. Blev uppraggad av en telenor-kille. Som också var en brat. Sitter på vagnen hem. Ont i hallux valgus. Ska bli gött o komma i säng. Natti!


Har en bra kväll :)

foto0920 (MMS)

Har en bra kväll :)


Sommar..!



Sitter i solen på min uteplats. Har det rätt bra faktiskt, men jag är lite uttråkad. Och hungrig. Tränade innan frukost och smällde sedan i mig en frökuse från 7eleven och en kaffe på det. Sedan jag kom hem har jag ätit tre knäckemackor utan pålägg och lite nudlar som inte mättade nånting. Borde storhandla. Det är liksom helt tomt här hemma nu. Får iaf bli en annan dag.

Nu känns det helt okej för de kommande två veckorna på kontoret. Kommer bokföra en hel del och ha lite lätt klientkontakt då min handledare åker på semester till solen.


Ikväll dricker jag vin med Maja min Maja. Mariella skulle på fest med en dejt woopwoop..! Så hon får hänga på en annan dag.

Vad gör ni idag?

Har just duschat och lyssnar på sommarplågor från förr. Snart ska jag sminka mig och dra på mig något somrigt. Kanske tunikan jag köpte igår? Ja, den får det bli =)

(bild från Mariellas balkong för två år sen...)



Godmorgon! Idag är det varmt igen! Jag är ...

Godmorgon! Idag är det varmt igen! Jag är på väg till gymmet. Har dåligt samvete över att jag inte gick dit igår. Sedan blir det ett par timmars jobb på praktiken. Kanske får lite sol därefter? :) ha en fin lördag!


Taco i tubs är godast! Två filmer o lite y...

foto0354 (MMS)

Taco i tubs är godast! Två filmer o lite yatzy på det. Bra fredag! Nu är det läggdags. Puss!


Livsfarligt att gå i affärer när man är fa...

foto0917 (MMS)

Livsfarligt att gå i affärer när man är fattig. Jag är kär!


Hann med tåget imorse, satt på ett intress...

Hann med tåget imorse, satt på ett intressant polisförhör i närmare tre timmar. Sen var det lunch, avslutande av akter och på vägen hem röstade jag ett brev till en klient. En bra dag och imorgon är jag ledig :) Sprang på en klasskamrat på vägen hem. Det tyckte jag var trevligt! Kul att folk har det bra :) Nu ska jag hem o duscha o sen blir det middag o film! :)


Alltid lika kul när vagnarna inte går som ...

Alltid lika kul när vagnarna inte går som de ska. Får hoppas jag hinner till tåget i tid. Suck!


Står på häktet. Praktikanten får inte häng...

foto0311 (MMS)

Står på häktet. Praktikanten får inte hänga med in såklart. Så jag väntar. Fortsatt huvudförhandling kl 11. Har ni en bra dag?


Mitt i veckan! :)



Funderar lite på hur jag tänke när jag började måla naglarna en timma innan jag ska gå..? Har inte klätt mig, sminkat mig eller ätit frukost. Däremot har jag diskat, gjort en sallad och tagit fram köttfärs ur frysen. Och målat naglarna då.. Kommer ge sig. =) Lacket ska bara torka..

Snart bär det av till Tingsrätten och resten av dagen ska det avslutas akter. Efteråt tar jag mig till linné för lite sällskap! Ska bli trevligt. :)





Yeah! En timma på crosstrainern utan knäbe...

foto0891 (MMS)

Yeah! En timma på crosstrainern utan knäbesvär! Seger :) fötterna är omplåstrade efter blåsorna jag fick igår. Haha alltid är det nåt :)


Let it snow, let it snow, let it snow..



Jaha, så kom den hit också. Snön från Borås. :( Ja, den stannar ju inte så länge med tanke på att det blir slask, men det snöar likt förbannat.

Jag tänkte jag skulle simmat idag, men Valhalla stänger redan kl 19 så jag tror inte jag hinner. Får ta en timma på crosstrainern om fötterna orkar, annars blir det styrketräning som jag inte gjort på månader! :P

Snart bär det iväg till kontoret. Blir en heldag där och imorgon ska jag till tingsrätten igen för huvudförhandling. Kul! :) Idag hoppas jag att jag får lära mig allt om bokföring. Låter bra, visst?




Pain..!



Har ont i mina fötter.

Idag kom startnumret till vårruset som är på måndag redan. Så jag tog mig en promenad då jag inte kan springa med mina knän.. (ja, jag springer ju med fötterna men jag får ont i knäna...) Jag gick i 1,5 timma. När jag kom hem hade jag blåsor på fötterna.

MÅSTE HA ETT PAR NYA LÖPARSKOR..! :(
Synd att det är svindyrt..




Valborg


























Inte så häftig imorse... :P



Det blev lite mycket igår.

Det är skönt att det är strålande sol ute idag, men att det faktiskt blåser riktigt kallt. Då behöver man inte ha dåligt samvete för att man sitter inne en del idag. Har varit på en liten promenad till Hemköp och inhandlat lite frukost. Ätit kalkon på ljust bröd, en vitaminewell och en kopp kaffe.

Mår så mycket bättre än imorse..! Herregud - då var det illa. Huvudvärk till tusen och snurrigt som sjutton. Nä, aldrig mer vin i vattenflaskan.!

Idag blir det lugnt, om jag får bestämma. Och så måste jag laga matlåda till imorgon.


varannan vatten har jag lärt mig - i min rosa flaska fanns vatten, i den blå hällde vi vinet


RSS 2.0