Ensam och trasig




Ja....idag känner jag mig bara så där ensam och trasig vet ni. Vännerna är så lyckliga, de gör saker och mår bra. Detta året har varit riktigt jobbigt för mig och jag tror att folk (vänner) tycker att jag tagit avstånd. Dalarna är fler och djuparen än bergen. Jag uppfattas nog som en enstöring. Jag vill inte vara en enstöring. Men min dygnsrytm är inte många andras. Jag går gärna upp tidigt och kan inte vara vaken så sent. Jag dricker inte så mkt alkohol för jag mår inte bra av det. Nä...nu ska jag ut på stan och hitta en present till Kenneth som fyller 25. Sen ska jag träna. Jag vill helst göra en roadtrip. Men med vem? Jag vill gärna se Bryan Adams nästa tisdag i Linköping. Men med vem?


Träning?

 




Haha, alltså - det här med midnattsloppet har jag lite förträngt. Men imorgon ska jag faktiskt ta mig till gymmet hade jag tänkt. Inte tränat ordentligt på länge. Bara cyklat och tagit promenader. Och ätit alldeles för onyttigt. Skärpning!
 

 

Båtliv





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Skogsliv







Familjeliv



 
 
 
 
 
 
 


Fantastiska Bruce!




På riktigt...karl'n har inte gjort en enda dålig låt! Jag får erkänna att det var en hel del låtar som han spelade under lördagens konsert som jag inte hade hört tidigare. Men alla var underbara! Jag rös när de spelade "The River" - magiskt. Jag imponerades av den lilla killen med hörselkåpor som fick komma upp på scenen och när jag i efterhand läste recensionerna förstod jag precis vad recensenten tjusats av ♥
 
Sen ser han ruggigt bra ut för att vara 63. Visst? :) 
 

 
 

Bruce Springsteen!

kommer just ifrån konserten, sitter på vagnen hemåt. hörs imorgon. puss!




senaste sms:et

Du förtjänar en go gubbe!

Kärlek




Imorgon gör jag sista dagen på sommarjobbet. Då ska vi äta drömrulltårta. Nope, inte bakat själv denna gången. Har varit lat och köpt :) Efter jobbet (tar en halvdag) ska jag åka hem till mamma o pappa. Alma är där. =) Fredagsmyyyyys! Ska ta med träningskläder så jag får mig en morgonpromenad på lördag också. Skönt.
 


Hår!

 



Har varit hos frisören idag o klippt topparna. Hon tyckte inte att jag hade så slitet som tjejer med min hårtyp brukar kunna ha. Hon skulle bara vet att jag klippt både en och två hårtestar i veckorna nu innan jag fick tummen ur att boka. Haha, har varit så trött på det!
 
Men iaf så nu har jag köpt mig lite nya produkter. Beställde från Tophead (butiken som ligger i handelshuset utanför gekås har börjat med internetförsäljning) Mycket bra priser! Köpte 500 ml schampo och balsam samt en inpackning för bara 529 kronor. Fri frakt över 500 spänn. 
 


Mittwoch




Idag är solen på besök. Vad gör ni?
 


Tisdag



Köpte den här boken för ett år sen och började skriva i den på väg hem efter en trip till Skåne med familjen. Det börjar med att jag skriver om helgen och om vad som hände i Norge. Jag kan säga att mitt år varit innehållsrikt - tyvärr är det mest tråkigheter som gäller. Besvikelse, att pendla mellan hopp och förtvivlan, depression, operationer, död och förföljelse. I mitt liv och i min närhet.
 
Målade naglarna i en rolig färg iaf. =)
På lördag är det Bruce och idag kom solen! Happy thoughts! What doesn't kill you makes you stronger, efter regn kommer solsken!
 

 
 

En sån vecka!




Första dagen denna sista veckan på jobbet är avklarad!
 
Det är rätt lugnt nu så jag slutade kl. 15.00. Ska nog göra det imorgon och onsdag också. Har lite på flexen att ta ut. På torsdag tänkte jag gå till lunchen. Har en klipptid bokad kl. 13.30. Hittade en bra deal på letsdeal så nu ska de kluvna hårtopparna bort! Slingor får jag göra en annan gång :P Hos min frisör på salong studio aveny. Stephanie gör mig alltid nöjd. 
 
Mikael har dessutom fixat en biljett till mig inför lördagens Springsteen-konsert. Perfect! Härlig start på min ledighet måste jag säga! :) Superglad! Och så ska vi plocka svamp på söndag :D Mums!
 
På fredag ska jag dessutom hem till Floda. Mamma ska passa Alma ♥ så jag tänkte passa på att umgås med dem. Åh, vilken bra vecka! Om bara tisdag och onsdag kunde vara förbi nu då... 
 


Cykeltur

 



Kom just in från en cykeltur. Härligt att röra på sig. En promenad och en cykeltur. Det är mycket roligare att hålla igång när man vet hur långt man går eller cyklar tycker jag =) 18 km på cykeln och 4,5 km pw idag. 
 


App-tips!




Jag brukar ta lunchpromenader med en tjej på Hyresnämnden. Hon visade mig en app häromdagen när vi var ute o gick. Vi hinner med lite mer än 2 km på lunchen visade det sig. Inte jättelångt, men det är skönt med lite luft sådär mitt på dagen.
 
Jag laddade ner appen och använde den nu på min promenad. Jag är nog sist med såna här mät-appar. Men om du liksom jag är sen och inte hittat ngn bra så kan du ladda ner denna. Gratis. Mäter distansen, kaloriförbrukning och målar liksom upp på kartan vilken väg man gått, cyklat eller sprungit. Perfekt! Ska mäta distansen när jag cyklar till jobbet imorgon tänkte jag. =) Kul!
 
Kan användas till att lägga in måltider o så också, men det struntar jag nog i. Krångligt, och så tycker jag att jag har koll ändå efter en del viktminsknings- och träningsprogram. 
 
Noom heter appen!
 


Grannar




Vilka bekymmer de ställer till med, grannarna. Hade satt en lapp om att de skulle säga till när hänglåset var borttaget så jag kunde tvätta sen. De kom inte, men just innan jag tog mig ut på en promenad gick jag för att titta om det var borta. Det var det.
 
Jag slängde in två maskiner och tog mig en pw på 4,5 km.
 
Kom hem, tömde dem och la in nya. Slängde in de tvättade kläderna i torktumlaren (som jag fick rengöra) och öppnade torkrummet där det var dammigt och smutsigt. Fick sopa golvet innan jag hängde upp min tvätt. Förbannade grannar som inte kan sköta sig! 
 
Jaja, skönt iaf att jag fick tvättat idag. Får nog hänga upp en del kläder här hemma, men då doftar det iaf gott i hela lägenheten sen. Hmm...borde kanske göra matlådorna nu då. Så inte kläderna luktar matos sen (har ingen fläkt)
 


Tvättstugebråk på g!




Första ggn jag blivit förbannad p.g.a. tvättstugan. När jag kommer ner till tvättstugan är dörren reglad med ett hänglås. Finns liksom ett hölje för det och det är till för att användas när man har tvättid. Det ska inte användas på min tvättid. Åh, jag blir så förbannad! Ngn som troligtvis hängt kläderna på tork över natten. Jag skrev faktiskt en arg lapp där jag bad dem säga till när hänglåset försvann så jag hinner tvätta iaf en maskin. Tror inte de kommer säga till så jag har bokat om tiden = inga rena kläder de kommande två dagarna. 
 


Favoritplats




Älskar att sitta på uteplatsen i min morgonrock och njuta av morgonen. Med en kopp i handen är det min favoritplats. Nåja, med eken vid muren i Skåne på god delad förstaplats. (snart åker vi dit igen!)
 
 
Hortensian blir bra fin precis varje år! Älskar den =) Behöver liksom inte skötas ;)


Tvättid



Har tvättid kl. 8 - ändå vaknade jag 7...och var pigg. Kan bero på att jag inte gjorde mkt igår. Skulle se Ghost writer, men jag somnade innan klockan hann slå elva. Så jag har druckit kaffe, duschat och smörjt in mig. Idag ska det blir sol. Punkt.
 
 


Godmorgon

 



Ähh, säger bara hej. Händer inte så mycket intressant idag. Hade ett missat samtal från min lillasyster inatt. Kul att nån har ett liv iaf ;) Haha, får nog ta o ändra på det. 
 


Kylskåpsdörren




På mitt kylskåp samlar jag minnen. Här finns inbjudningar, födelsedagskort, vykort, julkort och andra hälsningar från mina vänner och min familj. Det är skönt att veta, när man känner sig ensam, att man har så många fina människor ikring sig. 
 


Nu är det fredagsmys!




Välkommen hem till mig på en morot eller två. Men skynda - de är snart slut! Kul fredag :P Men jag har iaf städat ordentligt så jag slipper det imorgon. Då ska jag hem till min familj tänkte jag och på kvällen blir det förhoppningsvis en sväng på stan, få känna pulsen lite och träffa folk. 
 


Helgstress och ensamhet




Fredag - återigen är jag supertrött. Och vad ska man göra med helgen? Bara två dagar. Måste hinna med att städa, tvätta, träffa familjen, träna och göra matlådor för veckan. Orkar man ngt mer? Ikväll är jag trött. Har sovit, läst och ja...inte mkt mer faktiskt. Funderar på att städa idag så slipper jag det imorgon. Skulle egentligen upp till Skepplanda för filmkväll med goda vänner. Men icke. Och väl är nog det. Hade inte varit ett vidare trevligt sällskap. Gissar jag.
 
Imorgon ska jag hem till Floda, tänkte jag. Inte träffat familjen på en stund. 
 
Funderar ibland på varför man känner sig så fantastiskt ensam av och till. Men jag träffar ju ingen förutom mina vänner. Par och bögar. Helt krasst. Kanske borde ta mig ut på stan imorgon. Synd att min enda nära tjejkompis som är singel jobbar kvällar och helger. 
 
Jag vill kunna ge och få en kyss och känna fjärilarna i magen och överväldigas av känslor bara av den andre personens närvaro. Tyvärr har jag så otroligt svårt att hitta rätt. Bli kär eller ens förälskad. Och så har man blivit gammal nu. 
 
Ska nog göra ngn form av makeover i augusti när man är ledig igen. Boka tid hos frissan och köpa en ny garderob och skor, köpa bra schampo och nya underkläder. Blir dyrt. Men jag behöver det verkligen.
 
Nåja - helt ensam är jag ju faktiskt inte. Fina Tuffe ♥
 


Bouppteckning

 

 


Sitter och googlar bouppteckning. Trodde att banken tillhandahöll särskilda förrättare i sådana ärenden, men man får nog tusan vända sig till en begravningsbyrå eller en advokat. Någon som har erfarenhet av sånt här när den avlidne bott i ett annat land större delen av livet? Krångligt.. 
 
Annars gör jag inte mkt idag. Lagade mat när jag kom hem från jobbet. Och så har jag läst lite i en bok och sett en film... Och strykt en klänning. Spännande vardag när man jobbar :P Men snart är jag ledig ett tag igen. Dessutom har jag rätt mycket på flexen att ta ut så det blir nog två halvdagar nästa vecka. Hur skönt som helst! :)
 


Mer filmtips!




Har just sett på New Year´s Eve. Så himla bra film. Utan att tänka på vad jag gjorde min senaste nyårsafton...
 
 


Dangerous minds

 



Mycket bra film! Se den, den är från 1995. 
 
 



Måndag




Hej igen =)
Det blev en brunch på Incontro igår. Fantastiskt gott! Vi satt kvar fram till klockan fem. Sen skulle mitt sällskap på Melissa Horns konsert på Trädgårdsföreningen och jag smet så småningom hem till Mikael. What to expect gick inte den kvällen (inte förrän sent) så vi såg The best exotic hotel Marigold istället. Helt okej film. 
 
Somnade runt tolv igår. Fick lånat hem en juridikbok för den enskilde, typ. Bra bok. Känns som att jag kanske lånar den en stund. Himla bra inför jobbet på tingsrätt sen kan jag tänka. 
 
Annars händer inte mycket idag inte. Jobbat. Cyklat idag igen. Lyckas hålla mig undan regnet hela tiden. Underbart...! Imorgon ska jag träffa bästis ♥
 

 
 

What to expect when you're expecting




Tror det blir bio ikväll. Den här filmen :) Vad tror ni?
 


Söndagsbrunch




Idag är tanken att jag ska träffa Lollo m.fl. för en brunch på Incontro. Låter väl trevligt? Halv 3 typ. Så då hinner jag piggna till och känna mig fräsch igen. Och laga matlåda så jag har imorgon. Haha! Laxen står i ugnen. Ska till affären och köpa potatis sen så jag har det till. Mums! (mycket fisk nu - tror jag ska försöka mig på att tillaga rödspetta också faktiskt, men det får bli senare i veckan)
 
Jag o Lollo, 2010...På den tiden man fick hångla..
 


Grillat




Det blev inget grillat kött för min del igår. Grillade lax i folie istället. Förbannat gott, rent ut sagt :) Till det hade jag försökt mig på att göra en potatissallad. Trodde jag hade misslyckats å det grövsta, men det passade himla bra ihop faktiskt. Haha, kunde det med! Sen drack vi jordgubbsdaqcuaries (hur tusan stavas det..??) och piggelinshots och spelade spel. Trevligt!
 
När folket ville gå ut strax efter ett (?!) kände jag att det var dags att gå hem. Sån är ju jag. Ska jag gå ut ska jag gå ut tidigare. Typ runt elva. Annars är det som att slänga pengarna i sjön. (särskilt nu - har inte råd att lägga 170 spänn på inträde + garderob för att stanna en halvtimma) Så jag åkte hem efter en jättetrevlig kväll och somnade gott tillsammans med John Blund. Mitt enda nattsällskap. Alltid. Ibland undrar jag om jag nånsin kommer träffa någon att vakna upp tillsammans med. Jaja, nog om det.
 
Måste tvätta spegeln...


Botaniska trädgården




Drog med mig en bakfull Mikael till Botaniska trädgården igår en sväng. Det var jättefint där. Lugnt liksom. Vi tittade på blommor och träd, lite vattenfall och en tunnel. Får gå dit fler ggr - när man har lite tid, det var ju skitstort!
 
 
 
 
 

 

Ett lager Mavala




Köpte mig ett Mavala nagellack häromveckan. Tanken var att jag kanske skulle haft det till bröllopet, men jag glömde bort det. Har målat på ett lager med "Hon Kong" nr 19. Fint tycker jag :)
 
 


Väder.. :/




Godmorgon
 
Snart ska jag cykla till affären. Och till systemet. Ska köpa ngt gott att dricka till kvällen och lite mat. Vi ska grilla hemma hos Tina. Kanske ngn köttbit? Får se vad jag är sugen på sen. Mest sugen är jag på keso med fetaost. 
 
Sen ska jag möta upp Mikael. Vi pratade om att smita till havet om det var fint väder. Det är det inte. Kanske kan locka med honom till Botaniska trädgården eller ngt sånt. För det är väl öppet nu? Jag har inte varit där på flera år. 
 
Sen bär det iaf hem för att välja kläder. Alltid lika svårt. Jag vill ha supervärme nu så man inte behöver tänka på att det är kallt när man ska hem sen. Och så man kan sitta ute utan att det blåser och är risk för regn. Skitväder i juli, skulle jag vilja påstå. Hoppas augusti blir fantastiskt! Jag är ju ledig då...
 


Wild Child?




Tanken var att jag skulle gå på afterwork i eftermiddag, med Frida. Tur att hon också var trött. Jag sov i två timmar när jag kom hem från jobbet. Så sjukt trött. Nu blir det film (Wild child, på 3:an)- sen ska jag läsa innan jag somnar igen. 
 


Nr. 2






Klänning nr. ett






Solrosor?




Hur gör man?
 
Så här ser min solros ut. På en vecka har den blivit hemsk.. Jag tror jag har förvattnat den, eller hur man nu säger. Någon som har skötselråd? Dessa emottages tacksamt!
 

 

Imorgon är det äntligen fredag!




Hallå hallå =)
Imorgon är det fredag - och tur är väl det. Jag är totalt slut. Haha! Inte alls van att jobba, det märker jag ju. Hur ska det gå sen? Hujedamig! Hur hinner man med sitt liv utanför jobbet? Kommer bara leva på helgerna i höst. Om jag orkar. Tar minsann tid att vänja sig. 
 
Igår var vi alltså på Texas Longhorn. Countrymusik, gött kött och förbannat trevligt sällskap =) Efter maten tog vi en lite nätt promenad och sen åkte vi i Tobbes nya bil =) Fick skjuts hem och somnade redan runt elva. Så jag blev inte så sen iaf. Nästa gång åker jag upp till Luleå då =) Vinter kanske. När jag har råd. Norrlänningarna är rätt härliga - trots att man som göteborgare då och då får höra gliringar beträffande ordval och dialekt. Men jag bjuder på det.  Så trevlig är jag ;)
 
Idag somnade jag när jag kom hem. Handlade på vägen och skulle egentligen hämtat klänningarna som jag beställt från nelly. Får hämta dem imorgon. Vill ni se bilder då? =)
 
Nu ska jag zappa lite, ta en dusch o sen krypa ner med min bok. "Kapushongmannen" (eller hur det stavas)
 

 
 

Texas Longhorn




Har haft rätt mycket att göra idag. Är lite lätt slut i huvudet faktiskt :P  Men har tagit en powernap när jag kom hem, vaknade efter tjugo minuter med dräggel på kudden. Haha, då har man sovit gott! 
 
Har diskat undan lite, druckit kaffe och tagit en snabbdusch. Ska snart dra på mig kläder och ta mig ut på stan. Tobbe är här med lite vänner så vi ska käka på Texas Longhorn i linnéstaden ikväll. Trevligt..! 
 


Work, work




Hej!
Spenderat ännu en dag på nämnden. Dyker upp nya situationer hela tiden och jag har alltid saker att göra. Bra - då går tiden. Fick ett samtal från Varbergs Tingsrätt också. Jag har ju sökt jobb där. Fick meddela att jag redan fått jobb. Jag blev gratulerad. Det kändes bra =)
 
När jag kom hem hade jag ont i huvudet. Tog en kopp kaffe och två knäckebröd. Läste lite och somnade en kvart. Behövde verkligen städa. Har diskat, städat i badrummet, dammsugit, tagit bort mitt nagellack och plockat bland kläder och papper. Nu ser det lite städat ut igen i vart fall. Ska snart hoppa in i duschen. Huvudvärken är borta. Ska smörja in mig och krypa upp i soffan tänkte jag. Skönt. 
 
 Imorgon kommer Tobbe från Luleå o hälsar på igen. Han är så himla härlig! Synd att Luleå inte ligger närmare. Har lite dåligt samvete över att jag inte kommit upp till norrland ännu - men studentekonomin är hemsk. Nästa år när jag jobbat ihop lite pengar tänkte jag ta mig upp iaf. 
 
 

 

Sommarregn




Idag är en väldigt lat dag. Vaknade efter lite sömn när jag kom hem, satte på en kopp kaffe och satte mig på trappen med lite country i högtalarna. Zac Brown Band - Love it! Det har regnat lite också. Lätt sommarregn. Så mysigt! Efter en helg med bröllop är det inte annat än att man som singel känner sig lite ensam. Lyckades på ngt vis skrämma bort den enda singelkillen vid mitt bord. Plötsligt var han borta, men men :P Jag var kanske inte så intresserad ändå - men ja.. Det finns mkt fina killar där ute - ska bara komma på var man hittar dem - och så ska de ju inte redan vara upptagna. Är så trött på att bli uppraggad av killar som redan har tjej och ibland tillomed familj. Sånt gör att jag får svårt att lita på folk också. Sluta förstöra för oss singlar! Det finns inte många som skulle vilja vara "den andra kvinnan". Särskilt inte jag. Nu vet ni det. 
 


The outfit




Kände mig väldigt fin på bröllopet faktiskt =)

 

Smink




Åh, va jag gillar smink! Så här blev gårdagens resultat. Och förresten så ska jag införskaffa mig en primer. Den testen jag fick med i min glossybox var underbar! =) Att jag inte kommit på det tidigare!
 
 

 
 
 
 

Helgen




Jag tycker att dagarna går i ett. Nu är det redan söndag kväll och jag ska snart göra mig klar för sängen faktiskt.
 
Igår var jag på ett fantastiskt fint bröllop. Mycket kärlek där. Min barndomsbästis sa "ja" i kyrkan och sedan blev det middag och festligheter i en lokal i Lerum. Jag hade bilen med mig. Ställde den vid lokalen och tog bussen hem till Floda på natten.
 
Vaknade där imorse och åkte bussen tillbaka till Lerum på förmiddagen. Jag och Elin handlade lite och så tog jag tag i tvätten och dammsög övre och nedre våningsplan. Det såg ut som hejsan och jag ville inte att mamma skulle behöva ta tag i sånt när hon kommer hem.
 
Åkte hem till Göteborg i eftermiddags och har plockat lite här hemma. Förberett morgondagens matlåda och plockat bland kläder och smink. Så var den dagen över. Och helgen. Nu blir det jobb en vecka till, blandat med besök från Luleå och AW. Och så kommer jag vara trött som vanligt, men ska försöka ta mig iväg på en springtur eller iaf en promenad. 
 

 

Bröllop..!



Igår var det en hektisk dag. Fick jobba till tre innan vi stämplade ut - jätteskönt! Sen smet jag ut på stan på skojakt - det gick inte alls faktiskt. Grymt mycket folk i stan och inte en enda sko som kunde passa. Skit också.
 
Åkte hem till Floda, slängde in en tvätt och lånade med mig bilen. Snabbt in en sväng på ica, glömde hälften. Ställde bilen hemma i Kortedala, sorterade min tvätt inför dagens tvättid, tog vagnen till Vasa, hem till Tina och Kalle, fick låna världens sötaste klänning, hämtade cykeln som jag hade ställt där i torsdags när vi åkt iväg till Öckerö. Cyklade hem och så var klockan halv tio. Duschade, rakade benen, smörjde in dem med brun utan sol, målade naglarna (som jag inte vet om jag är så nöjd med), kollade upp vart jag ska köra idag och somnade bums efter det.
 
Vaknade kl 6 imorse. Kroppen har blivit van. Men jag somnade snabbt om igen. 
 
Idag blir det en del att göra också. Men sen är det BRÖLLOP! 
 
Två faktiskt. Ska på min gamla barndomskompis bröllop och samtidigt så ska min gamla klasskamrat gifta sig. Slänger en tanke och har postat ett kort till dem. Så fint med bröllop!
 
Visst gillar ni klänningen? =) Tack Tina för att jag får låna den! ♥
 

 

Klänningpanik!


Fick ett mail från Nelly.com igår. Väntar på två klänningar jag beställt som jag tänkte välja mellan till bröllopet. Tror inte de kommer hinna fram i tid. Åh! Beställde dem i lördags (leveranstid 2-6 dagar) men leveransen skickades inte förrän igår kväll. Surt. Panik! Någon som har en klänning att låna ut? Gärna blå - tycker det är fint till mina ögon.

HJÄLP!

Nu cyklar jag till jobbet.


Mitt i veckan




Hej!
Idag har jag lyckats hålla mig vaken efter jobbet. Igen. Faktiskt lite imponerad. Nästa steg är att orka träffa vänner efter jobbet. Eller kanske träna. Går upp halv sex på morgonen och cyklar till och från jobbet varje dag. Väldigt skön start på dagen ändå. =) Visserligen har jag bara cyklat i tre dagar, men jag tänkte fortsätta med det. Det är faktiskt inte alls särskilt jobbigt. Rikitgt härligt tycker jag istället att det är. Jobbigt att trängas med folk på spårvagnen - så skönt att slippa! Särskilt under Partille cup och Gothia.
 
Jag har fuskat till mig lite bränna på solariet idag och sen har jag varit en sväng till affären också. Lagar matlådor. Men nu är jag nöjd med dagen :P Natten snart?
 


Eltandborsten




Igår tog jag fram min laddare till min eltandborste som stod långt in i badrumsskåpet. Bortglömd. Den ska användas flitigt framöver. Viktigt. Måste dessutom snart boka in en tid hos tandläkaren, nämligen. Måste komma ihåg att köpa fluor också. 
 
I övrigt har jag flängt runt som en galning idag känns det som, men snart är iaf allt ordnat inför lördagens bröllop. Ska bli så kul! Nu är jag dötrött så jag ska duscha och sen krypa ner. Igår sov jag ju större delen av eftermiddagen och kvällen men jag lyckades hålla mig borta från sömnen idag. Så nu kommer jag sova grymt gott iaf.
 
Natti ;)
 
 


Glossybox




Idag kom min första glossybox hem till mig =)
 
Varje månad får man hem 5 skönhetsprodukter av olika slag för 139 kronor. Denna gången innehöll boxen en primer (jag som tänkt köpa en! vilken tur!) ett läppcerat med solskyddsfaktor, en solskyddsfaktor från Hawaiian tropic, marroccan hair oil (tror jag det heter - som ska vara skitbra för håret!) och en saltvattensspray från Toni&Guy. Och en energidryck - rosa såklart. För kvinnor ;) Åh va roligt!
 
 


Tack =)

 



När jag kom hem efter första dagen på Hyresnämnden märker jag att det är mycket ljusare i min lägenhet än det varit på ett tag. Någon har klippt ner min häck! Tänker man på att göra det tillräckligt ofta så händer det ta mig tusan! =) Haha! Har ingen aning om vem som gjort det. Kanske mamma - kanske fastighetsskötaren. Jag hade ju faktiskt tillomed påbörjat projektet häromdagen. Minns ni?

Men åh så skönt! Slipper det nu då =) 
 


Myssöndag!




Det blev lite sol idag ändå. Efter en fika hemma hos Robin och Sofie åkte Robin o spelade fotboll medan vi andra strosade runt bland böcker, leksaker, kläder och annat på Pennygångens loppis. Jag fick med mig 4 böcker hem och Alma fick en del byxor och böcker. Och en prinsessklänning. Så tjusigt! Vi grillade korv och sen gick vi tillbaka in igen. Mysigt =)
 
Robin och Alma följde med mig till vagnen sedan. Smet in på ICA för att handla med mig sallad och ris. Gjorde matlådor när jag kom hem så jag har iaf i två dagar framöver. 
 
Sen somnade jag. Så himla trött. Det har visserligen kanske att göra med att jag somnade runt halv tre och gick upp kl. 8, men ändå. 
 
Nu har jag tagit bort mitt nagellack och ska nog hoppa in i duschen innan jag kryper ner o läser eller ser en film innan jag somnar för natten. 
 


Söndag utan sol




Ja, idag är det söndag. Min sista lediga dag på en stund. Ska ju börja jobba imorgon. Ledig på lördag. Då är det bröllop. =) Mamma hade lagat den klänning jag hade tänkt ha på mig då. Och så fick jag låna en ljus kavaj av henne. Blir bra. 
 
Det är mörkt på himlen här i Göteborg. Om någon timma ska jag börja göra mig klar för dagen. Ska ta mig till Högsbo för att träffa Sofie och Alma tänkte jag. De ska ha loppis och jag tänkte umgås lite. Inte träffat dem sedan den 4:e juni. Katastrof. Funderade på att cykla - men jag får nog tusan ta vagnen. Kul att cykla i regn? 
 
Kom hem runt kl 2 i natt efter en trevlig kväll i Slottsskogen med mina (soon to be f.d.) kollegor från Elgiganten, en sväng hem till Jocke med tjöt och en tävling. Sen åt vi på creperiet i linné på vägen. Herregud - vilken underbart god crepes jag fick då! 'Mumma! Kommer bli många fler turer dit. Åh! 
 
Jag, Maja, Fredrik och Mange struntade i stan och hamnade på Dubliners på järntorget innan jag åkte hem. Det var en trubadur som spelade gubbrock och jag trivdes alldeles utomordentligt bra. =) Såklart. Och så blev jag så glad över att träffa Maja igen. Typ ett år sen sist. Men vi funkar som om det vore igår. Härligt :) 
 
Nej, nu ska jag spana in en serie som heter Suits. Ska vara med en paralegal i en av huvudrollerna. 
 
Chip o hej!
 


Min lördag i bilder




 
 
 
 
 


RSS 2.0