Utrensande?

Köpte ju honung häromveckan på Grill-vm på heden.  En av dem var smaksatt med ingefära. Jag har sedan dess (med undantag från veckan i Cypern)  tagit en tesked i varmt vatten varje morgon. Kan ge mig tusan på att det är utrensande. Så många (ursäkta) toalettbesök som det ger måste ju vara ett tecken på att slaggprodukter försvinner.  Visst? Kissnödig hela tiden... 


Semestern

Alltså på riktigt - har haft en så rolig resa! Att vi inte åkt på charter tidigare Lollo och jag är för mig en gåta. Vi kände oss lite äldre än många andra i Ayia napa men hade det jättebra ändå :) Många timmar i solen, jeepsafari, båttur, dagfylla och nattklubb. (det sistnämnda endast en kväll, men det räknas) Tyvärr har jag världens jobbigaste komma-hem-från-solen-depp och Emil får ta smällen. Jag är så otrevlig! 

Vi tog oss till gymmet i jakt på endorfiner när himlen var grå och regnet föll. Vi cyklade vidare till backaplan o köpte träningskläder,  åkte till Ica o köpte melon och lite annat, åkte hem o gjorde lunch.

Nu hoppas jag att jag ska må bättre och bli lite trevligare igen :P 

På stranden i Ayia napa fick jag kroppskomplex igen och har mailat en tjej som fixar matschema. Får se om hon svarar. Nu jäklar! (igen)

Hagabadet


Ikväll efter jobbet bär det av till Hagabadet för en behandling som jag fick i födelsedagspresent 💜 av mina fina tjejer! Emil hänger också på för lite bad och bastu. Mysigt! För sen ses inte vi på en vecka typ. 

Ja, imorgon ska jag packa,fixa o dona det sista. Och försöka fira lite midsommar :) på ngt vis. Emil o co ska iväg, men jag hittar nog på något. 

Ville mest säga hej :) händer inte så mycket mer än så. Jobb o så. Igår hade jag och Emil wednesdate ;) 


Söndag


Nu är det söndag igen. Jag har bara fyra arbetsdagar kvar innan jag tar semester :) En veckas sol i Cypern väntar mig och Lollo. 

Idag tänkte vi grilla lax. Igår var vi på Grill-vm på heden och försåg oss med en pulled pork-burgare som tillagats på världens största grill. Sjukt stor.:P 

Sen såg jag prinsbröllopet på tv hela kvällen till dess jag somnade. Så fint! 

Har ådragit mig nån skada i benet. Höger ben har krånglat sedan i torsdags. Men nu när jag kände efter gör det inte längre lika ont :) Så skönt! Gårdagens promenader och cyklande kanske gjorde susen. Ser fram emot att springa igen. Har faktiskt fått in en glädje i att springa. Inte minst när jag märker att det går bättre och bättre. :) Men jag ska nog vara lite snäll mot benet och leta upp nån bra slinga i skogen eller så först. Asfalt har väl inte varit optimalt direkt. Tips? 

Köpte förresten honung igår. Den med lakrits ska jag ha på bakverk, pepparmynta valde Emil och ingefäran köpte jag. Började dagen med en kopp varmt vatten med ingefärshonung i. Ska tydligen rensa ut slaggprodukter ;) strösslet med lakrits och hallon var gudomligt på vaniljglass förresten 
Ack Värmland du sköna!


Igår reste jag upp till Karlstad för jobb. Vi avverkade tre sammanträden och därefter tog vi oss ett glas i eftermiddagssolen. Sommaren är här nu <3 

På kvällen mötte jag upp en vän jag inte sett på 6 år! Så kul att se henne. Det kändes som om det var igår vi sågs. Härligt med sådana vänner! Vi lämnade varandra med löfte om att höras och ses igen snart. Det ser jag fram emot! 

En bra kväll avslutades framför Robinson på tv4play. 

Imorse vaknade jag i vanlig ordning strax efter fem, snörade på mig löparskorna och sprang lite mer än 6 km längsmed Klarälven och lite in i Sundsta -området här i Karlstad. Vackert! Nu är sommaren här. Faktiskt. Härlig temperatur,  doften av nyklippt gräs, doften av syrener och ljudet av fågelsång väckte mig och jag känner mig redo för en ny dag. Denna blir dessutom rätt lång. Hammarö väntar! 

Men först frukost! 
Balkongen


Har äntligen fått lite ordning på balkongen nu. Här kunde vi sitta igår och faktiskt njuta av en skön sommarkväll 


Födelsedag och inflyttningsfest


Igår fyllde jag år och vi passade på att ha inflyttningsfest :) Det kom en del folk och vi hade Quiz som uppskattades, bjöd på chili med tillbehör och ananaspaj till dessert. Jag fick mycket beröm för maten. Kul! 

Jag har världens bästa vänner. Och pojkvän. Punkt. Solsäkrad semester!

Igår bokade jag och lollo en resa. Wohoo!  Det bär av till Cypern på midsommardagens morgon :) Emil är hemma och passar lägenheten. 


Studenttider

Idag tar Jesper studenten. Lilla Skrutten. Mitt yngsta syskon.

För nio år sedan var det då dags för mig. Jag hade varit otroligt deppig under en lång tid. Balen hade varit - jag hade tvekat in i det sista, men gick ändå. Biljetten var ju köpt, klänningen inhandlad och limousinen betald.Det blev en hyfsat kul kväll ändå. Trots en viss depression, för mycket jobb, dålig relation eller ingen alls ens till mina bästa vänner och en acne som lyste röd på mina kinder. Tack gode gud för smink! 

Så var det dags för studenten. Vilken panik jag hade inför framtiden! Vad skulle jag göra? Helt tom på idéer. Sommarjobb hade jag - men sen då?  Borde jag börja plugga? Till vad? Jag fick stipendier för bra studieresultat och var väldigt nöjd med det, och stolt - det lyfte mig lite. 

Jag var så fylld av paniken inför framtiden att det tog mig fyra år innan jag började läsa. Under tiden tog jag dock körkort, läste lite extra kurser för att känna efter vad jag skulle tycka var intressant och så jobbade jag, flyttade hemifrån och hade det rätt bra faktiskt. 

Nio år senare känner jag mig ganska nöjd med det jag gjort hittills men kan ändå känna att jag vill resa mer, se mer av världen än vad jag faktiskt gjort. Lillebror bodde hemma tills han fyllde 24. Han har hunnit se mycket! Jag hade nog inte klarat av att bo hemma så länge. Dels för att jag inte hade fått plats och inte fått mitt eget utrymme som jag hade behövt. Vi är en stor familj och där jag sov fanns ingen dörr ens - ett skynke bara och så var man inne på kontoret. Det satt alltid nån vid datorn. Hade inte datorn stått där hade det gått bättre, en hel våning för mig själv. Men det var skönt att stå på egna ben.

Vi har alla olika förutsättningar - ta tillvara på det ni har och gör det bästa av det! Det blir bra, men man får kämpa lite också. Det får alla. 

Grattis till studenten!  Nu börjar livet :) 


RSS 2.0