Söndag




Ja, kul var det igår! Nu ska jag strax packa väskan och bege mig hem till farmor. Ska bo där två nätter igen. Det blir bra. Gjorde en hårinpackning och njöt av frukosten, känner mig lite mer som en människa igen. Skönt. Imorse snurrade det bra i huvudet nämligen..

Vad man än gör i köket så blir det disk. Suck! Ska diska igen, dammsuga och plocka undan lite. Så man kommer hem till ett rent hem när det är dags igen. Mata Tuffe måste jag också göra.

Tror bestämt Alma kommer finnas hos farmor idag. Min prinsessa!




Lite från igår




Glömde ta en ordentlig bild på min outfit. Blev iaf ngn form av inbrottstjuv i svarta kläder och ansiktsmask














Omelett!





Man tager vad man haver. Idag tömde jag kylskåpet. Jag hade ägg och paprika kvar. Det fick bli en omelett. Det var riktigt gott. Snart är jag människa igen. Hade en väldigt trevlig kväll igår.




Pjuuuh....!




Hej!
Kom precis hem från gymmet. Ska äta knäckemacka med kokt ägg. Mums..! Dagen höll på att sluta i katastrof...faktiskt. Jag åkte in till stan och köpte en mask på Bodega. Det kommer bli skitbra. Får inte glömma skinnhandskarna sen. Sen tog jag mig till systemet och inhandlade vin inför ikväll. Blev upphämtad vid grönsakstorget och åkte till gymmet.

Ställde mig på crosstrainern och eftersom jag inga fickor hade på byxorna la jag nyckeln i samma fack på crosstrainern som jag la mitt träningskort. Det skulle jag inte ha gjort. Den ramlade ner i en springa.

◊ Extranyckeln till låset ligger hemma. (tror jag)

◊ Hemnycklarna ligger i skåpet där jag inte kommer in.

◊ Extranyckeln hem ligger i Floda.

◊ Det finns ingen personal på plats då gymmet bara är bemannat mån-fre under vissa tider.

Vad göra?


Martin sa att vi kunde åka till Biltema och köpa en bultsax. Okej, men vi kör igenom gympasset först. Vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft någon med mig idag!

En av killarna på gymmet hör min frustration och uppmärksammar snart att en ur personalen (civilklädd) kommer in och går in på kontoret. Jag knackar på. (tack uppmärksammade människa...!) Han tar fram skruvmejsel då han inte hittar en bultsax, men det funkar inte. Till slut kommer han upp igen med ett gem. Smart! Det ska jag alltid ha med mig hädanefter. Eller så köper jag ett lås med kod....

Älskade ängel! Räddade min dag!

Körde ett riktigt gött pass på gymmet efter det. Nu blir det dusch och sedan är det dags att göra sig fin för kvällen. Vad jag ska vara på maskeraden får ni se senare.

Pussen..!!

Väskan kom med hem :)




Nagellack




Jag älskar att mina naglar blivit starka igen!
Hittade ett snyggt grönt lack från depend igår. Med ett topplack ska nog det sitta iaf denna dagen.

Gillade ni det?






Shopping




Det var inte meningen. Det var ju inte jag som skulle shoppa igår. Men det blev en del ändå. En tröja, en blus, ett halsband och mascara. Sistnämnda behövde jag ju ändå..



Tröja från Bik Bok. 299:-
Jag gillar ryggen :)





Ruskigt dålig bild, men det är en lång svart blus från KappAhl, 199:-
Jättesnygg på! Finns i vitt, rött, svart och typ guld-brons-kamel? Billig, snygg - buy it!



Halsband, Glitter 99:-


Dagens första - och viktigaste




Jag är verkligen en frukostmänniska. Alltid hungrig på morgonen. Imorse blev det havregrynsgröt med linfrön (bra för magen) kanel och en halv banan. Och kaffe såklart. Stabilt, nyttigt och gott :)

Snart bär det av till stan och sen bort till gymmet. Igår när jag tränade kände jag verkligen hur länge sen det var jag var på gymmet. Orkade inte alls lika länge på cykeln som jag brukar men jag höll ut i en halvtimma ändå (men jag sänkte motståndet till 9) och efter styrketräningen tog jag mig an löpbandet. Tog en powerwalk på 10 minuter, joggade sedan rätt lugnt i 15 och avslutade med 5 minuter pw igen. Fan va kass. För två månader sen sprang jag midnattsloppet med bravur.  Nu blir det skärpning..!




Lugnt - imorgon händer det mer




Slapp fredag. Det behöver jag. Imorgon ska jag gymma på morgonen, sedan köpa lite vin inför kvällen och sen en tripp ner på stan för att köpa in en maskeradmask på Bodega. Blir en hektisk lördag. Ska på två tillställningar under kvällen. Blev ingen mimmi-utstyrsel för mig, men ngt ska vi nog lösa. =)

Ser på idol. De är riktigt duktiga idag. Nu blir det Helenius hörna och sen läggdags.

Puss..!




Fredagsmys









Munhygien, passopp och tentor




Hej vänner..!
Det har varit tomt i bloggen ett tag. Den senaste veckan har varit intensiv. Minst sagt.

Farmor har blivit utskriven och jag bodde hos henne över måndag och tisdag. Åkte hem på onsdagen för då skulle min faster komma dit. Jag har gått lite ärenden åt farmor, hjälpt henne med lite småsaker och umgåtts med henne. Jag är så glad att hon mår så bra som hon ändå gör..!

I måndags hade jag en tenta. Jag tror den gick rätt bra. =) Förvaltningsrätt och offentlig upphandling. Lite krångliga grejer, men det kändes som att jag hade läst på det viktigaste.

Sen var det bara att gå på ekonomin. Det har nog varit den tenta jag varit mest nervös över - juridiken är ju bara att dubbelkolla i lagboken om det är ngt man skulle fundera över. Det mesta gick bra på tentan igår, förutom en grej som jag grämer mig över. Suck, att man alltid kommer på saker i efterhand!

Så det har blivit mycket plugg och annat denna veckan. Inte haft tid till träning så därför ska jag snart till gymmet. Väntar bara på att tvätten ska bli klar.

Eftersom man har varit upptagen med annat ett tag så har jag nu en massa grejer framför mig som måste göras, helst idag. Får se hur mycket jag hinner med.

Hyn är dock mycket bättre! (trots att det varit en stressig och intensiv period med gråt, stress, uppoffringar och tvära kast) Har börjat med ProActiv igen. Det som räddade mig när jag var deprimerad och finnig när jag var 19 och precis hade tagit studenten. Det funkar för mig så det ska jag helt enkelt fortsätta med.

Funderar på att gå till tandläkaren.. Det var ju ett par år sedan nu... Så därför har jag börjat skölja munnen med flour igen. Inte listerin - det tänker ni väl på? Det är så starkt och bara skadligt för tänderna. Flour ska det va. Dentan då :)



Igår efter tentan var det riktigt skönt att bädda ner sig i soffan och vila.


Jag lever, det är bara lite mycket nu. Får...

Jag lever, det är bara lite mycket nu. Får inte riktigt dagarna att räcka till. Tackar Henrik som lät oss sluta tidigare idag. Nu blir det ekonomiplugg efter att jag handlat lite o hämtat ut mediciner till farmor. Åh va jag är glad att hon mår så bra! Och va jag längtar till på fredag när jag kan släppa skolan för helgen! Hur har ni det?


Hon får åka hem :)




Ser på "Allt för min syster" Kommer nog börja böla om en stund. Flickan har cancer. Blodcancer.

Ska lägga mig i sängen. Läsa igenom lite grejer. Och sen sova. Imorgon ska jag träna. Pajen har jag fryst in. Det var gott med blåbärspaj, men inte så nyttigt såklart. Undviker frestelsen imorgon och tar den med till farmor på måndag. Hon får åka hem då redan. Hon är alldeles för frisk :) Haha, fattar ni? Alldeles för frisk. Hon är 90 och haft cancer. Den är borta. (iaf vad det verkar, proverna blir besvarade om tre veckor, men nu är hon frisk iaf) Jag är så glad! Ska hem till henne på måndag, bo över både måndag och tisdag till dess min faster kommer.




Dinner for two




Synd att man är själv bara.. :(










Har man ingen att dela med får man iaf matlådor :)


Effekten av Melissa Horn




"Jag försöker men jag förlorar varje gång - antingen lämnar de mig eller så lämnar jag dem." (Ur Under löven, Melissa Horn)

Väldigt träffande ang. mitt kärleksliv. Amanda sa att nästa gång jag säger "Han är en bra kille, trevlig och snäll -MEN..." så kommer jag få en käftsmäll :P J

Jag har blivit så himla kräsen vad gäller killar. Men jag vill ha ngt som känns bra. Jag vill vara attraherad, vill känna mig bekväm att våga vara mig själv, vill känna mig uppskattad, vill känna att jag vill umgås med honom.

Jag blev rätt bränd i somras. Hade för första gången på så otroligt länge faktiskt känt det berömda pirret i magen och hjärtat blev alldeles varmt när jag tänkte på honom. Men det fick jag inte ha så länge. Jag trodde så mycket på alla fina ord. Det jobbigaste är att han är en fin kille. Att han inte är något svin. Då är det än svårare att komma över någon. Efter det har jag iaf blivit avtrubbad och vill inte känna något, tror jag. Känner ingen längtan efter honom heller. Och det är ju bra. Men ja..det kanske är skönt att känna sig så independent som man ändå gör. Och att jag inser mitt eget värde.




Bilder från förra helgen

























Lördagsnöje




Godmorgon!
Denna dag kommer innebära plugg. Plugg, plugg, plugg... Kom väl fram till att vi är inne och nosar på inte mindre än 11 lagar till den här tentan. Spännande att se hur det här kommer gå. Har inte ens kikat på ekonomin ännu. Den tentan är på torsdag nästa vecka. Hej isolering..! Ska bara försöka finna lite ro. Jag storstädade häromdagen så där har jag ingen ursäkt till att göra annat - däremot vet jag att jag måste handla. Har inte ens ngt morgonkaffe. Kanske ändå borde sätta mig på ett café eller liknande. Jag får fundera en stund.

Jag har slarvat med träningen det senaste. Inte ens promenader har jag tagit. Simmade 2 kilometer i torsdags morse (så himla skönt!) men det var också det enda. Skärpning efter tentorna, promise..!

På måndag efter tentan har jag dock planerat in en timmas massage. Det ska bli gött. Tack Mikael för presentkortet!




Fredag 21.a oktober




Igår ringde farmor och berättade att hon mår bra men att hon är trött. Idag besökte jag henne på sjukhuset. När jag gick därifrån sprang jag på undersköterskan som varit där i tisdags. Hon hade varit ledig i två dagar och blev så glad över att farmor hade klarat sig så bra.

Spänningarna har släppt nu.

Ska snart bege mig till Amanda. Vi ska äta pizza och se på idol. Fredagsmys när det är som bäst, visst?




Imorgon får jag prata med dig




Min starka, tappra farmor ♥

Jag ska bli bättre på att säga "jag älskar dig"

- och jag lovar att träffa en bra kille
- och jag lovar att gå till läkaren om det är något, minsta lilla!
- och jag lovar att vara bäst i klassen (eller iaf bland de bästa)

 


 


Min vackra




Första beskedet kom någon gång i augusti. Har fortfarande inte riktigt förstått eller kanske velat ta till mig det, men nu är det dags och jag har fortfarande inte riktigt förstått. Pappas gråt gjorde det verkligt för en stund, sköterskans lugnande ord gav mig hopp och nu litar vi på att allt går vägen imorgon. Åh, va jag längtar till på torsdag när jag får prata med dig igen! För det får jag... ♥



Lever! Befinner mig i Ängelholm. Bahnhof n...

Lever! Befinner mig i Ängelholm. Bahnhof nästa! Puss!


Ängelholm..!




Mitt sug efter ett miljöombyte kommer att bli stillat :) Göött..!! Avslutade just ett samtal med Lollo. Vi ska ner till hennes syster i Ängelholm. Kul med en ny stad..! :) Kul med en roadtrip - jag älskar ju att åka bil. Det hänger egentligen bara på att bilen blir ordnad. Skodan är ledig, ska höra om mamma tror att den kommer hålla ner till Ängelholm. Men ååååh va härligt! Antingen blir det hotell eller så knör vi in oss hemma hos Jannika.

När man åker iväg får man fika. Jag ska äta blåbärspaj på ngt café. :)




Nu kör vi..




Jaha då kör vi...inte alls sugen på ekonomi, så jag avslutar gårdagens juridikplugg istället. Tar nog ngn timma eller två. Sen ska jag börja med ekonomin, extrainsatt frågestund på måndag så då kanske det är bra om man har kommit på vad man undrar över inför tentan liksom.

Ska lära mig kontera när man har sålt till ett annat land. Valutakurser och så är säkert superlätt att lära sig, men jag måste bara sätta mig in i det och vilka konton de ska konteras på. Är ni med mig? :P




Today...




Fixar en krånglande dator (iaf för tillfället) njuter av solen, äter clementiner, besvarar beundrarmail, läser om förvaltningsrätt och offentlig upphandling och tvättar kläder.

Promenad nu eller? Känner mig alldeles vimmelkantig.


Wonderland




Tre grader och sol. Fint höstväder men svinkallt idg :) Uppfriskande!

Satte klockan och gick upp halv åtta idag i tron om att jag hade tvättid bokad. Jag hade tvättid bokad. Imorgon. Så jag bytte snabbt till dagens tid klockan 12 som fanns. Istället för tvätt nu på morgonen gjorde jag kaffe, diskade undan och åt frukost.

Har suttit en timma med LVU, LVM och har just börjat med Kommunallagen. Känns ändå som att jag får lite gjort idag. Tänkte hinna med gymmet till kvällen, men jag kanske ska gå en promenad med en vän då så jag får se hur jag gör. Kanske bara blir en powerwalk i solen i eftermiddag medan tvätten torkar. Ja, så ser min dag ut iaf. Spännande va? :P

Ni har väl lyssnat på Loreens låt "Sober" va? Do it! I love it :)




Denna dagen - ett liv




Är det inte så han säger, Melker, när dagen varit bra? :)

Jag har iaf haft en bra dag. Genomgång av LVU och LVM på förmiddagen, en lunch med fina klasskamrater och sedan fick vi reda på hur det hade gått i engelskan. Så jäkla bra hade det gått för mig :) Mycket bättre än jag hade hoppats på. Gött..!

Sen satt jag i solen och njöt av en kaffe medan jag spelade Solitaire och Yatzy till dess Carro slutade. Vi åkte hem till henne och lagade mat. Kenneth kom hem, vi åt och såg sedan en film. Mysdag..! :)

På vägen hem handlade jag och nu njuter jag av Melissa Horn på P3 - kan dagen avslutas bättre...?
Greys Anatomy är på i bakgrunden.




EEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM!!




Jag har aldrig sett på fotboll så egentligen - men nu handlade det om EM-kvalet. =)

Så många mål i en match? Det är sjukt och helt underbart att vi lyckades hålla oss till 3-2 så pass länge. Jag var rätt nervös under de sista 2 tilläggsminuterna. Jag vill inte låtsas som att jag kan nånting om fotboll, men landskamper engagerar mig. Jag kan få stryk för att jag uttalar mig om detta, det inser jag - men jag är rätt nöjd att vi klarade oss utan Zlatan ;)

GRATTIS SVERIGE!




Patetiska :P




Har spenderat min dag i gott sällskap. En ganska givande lektion i skolan och sedan hade jag en lunchdate med Lollo. Vi gick till Café Vanilj och jag åt kycklingspett med quinoasallad. Mums..! Sen tog vi bussen hem till Lollo. Vi drack kaffe och kollade på bilder från förr. Vi lyssnade också på musik från förr - och även låtar i stil med "En sång för de ensamma". Hahaha, sååå patetiska...! :D

När jag kom hem tog jag mig en långpromenad och lyckades svettas rätt gött. Det var skönt, men jag vet att jag fuskade. Borde tagit mig till gymmet...

Jag o Lollo kom iaf på hur mycket vi behövde en roadtrip. Det kan hända att det blir redan i helgen ;)
Ska försöka minnas detta:



Under filten




Höstrusk. Det är ganska mysigt emellanåt, men jag märker hur jag återigen börjar bli trött. Hur mycket skönare är det inte att lägga sig under den varma filten i soffan någon timma när man kommer hem istället för någonting annat? Jag sov bort min måndagskväll och såg sen på Ensam mamma söker. Inte mycket plugg där inte. Stora tentor på ingång. Det bådar inte gott.

Idag går jag i skolan till 12, sen ska jag luncha med Lollo. Hon ska iväg på ngn form av avtackning senare så då ska jag passa på att ta mig till gymmet. Gjorde ju inte det igår då...

Dags att dra i sig ett par Berocca Boost igen kanske?



Superpigg och asfull i Grekland :)


Beyoncé




Dokumentären låg uppe på Blondinbellas blogg. Jag gillade den väldigt mycket. Beyoncé är rätt häftig :)




10:e oktober




Måndagen ser ut som följer för min del:

◊ Frukost √
◊ Laga matlåda √
◊ Sätta mig med Offentlig upphandling
◊ Lunch
◊ Skola med redovisning och föreläsning
◊ Gym
◊ Ensam mamma söker

Låter bra va..? :) Imorgon vill jag träffa Lollo. Ska se om hon kan då..



The Help




En film som jag verkligen vill se är The Help. Eller Niceville som vi nog har sagt på svenska. Har lite dålig koll där. Verkar supermysig. Lite i samma anda som Stekta gröna tomater och Blommor av stål. Tror jag. Någon som sett den..?




Träning är hälsa ?




Jag tog mig till gymmet. Svettades och mådde bra efteråt. =)

Men jag borde verkligen bli bättre på att äta mat. Riktig mat. Inte mackor, inte bara havregrynsgröt. Inte bara frukt. Nu har jag tagit fram kyckling så jag kan göra kycklingfilé i ugn imorgon.

För hälsa är inte bara träning. Hälsa är en bra kost, träning, bra gemenskap, ett gott skratt.. Kärlek är hälsa =)


http://sannasandrum.blogspot.com/2011/01/sa-kloka-ord-mark-twaindance-love-sing.html


Hälsoresa och bootcamp




Jag läste att Glamourama-Petra är iväg på ett bootcamp med sin mamma nere i Portugal. Behöver jag säga att jag är avundsjuk?? Jag spanade in hemsidan där resan är bokad. Svindyrt såklart. För inte så länge sen läste jag om ngn tjej som var i Polen på en hälsoresa. Med hennes mamma. Hon gjorde förvisso tarmsköljning och sånt för att rensa - det kanske jag inte är supersugen på men en hälsoresa hade nog gjort mig gott. Väldigt gott.

Kanske man skulle testa bootcamp i Göteborg i 6 veckor..? Army Fitness. Vet inte om jag har psyket till det. Men kanske om lillebror är med..?

Läs mer HÄÄÄÄR

Sen blev jag jättesugen på en viktminskningsresa. Till Polen. Fann en resa med avresa från Ystad. Kostade en del, men kan vara värt det...? Vill, vill, vill göra det..! :)

Läs mer HÄÄÄÄÄÄR!

Någon som är sugen på att åka med mig..?




Thank you for supporting our fight against breast cancer




Köpte armbandet som Lindex tagit fram som man kan köpa iår för att komplettera de rosa banden. 75 kronor kostade det. För en bra sak :) Köp det!

Ni klämmer väl på era bröst kvinnor?

Förra året var jag helt övertygad om att jag hade ngn form av knöl i mitt bröst. Troligtvis bara brosk, men jag blev supernervös. Ringde sjukvården men hon nästan skrattade åt mig eftersom jag var så ung och inte hade bröstcancer i familjen. Jag blev så fruktansvärt ledsen och kände mig så hånad. (mitt förakt till sjukvården blev än större. Jag har tyvärr sedan länge redan minskat förtroende för sjukvården- jag ska börja gå privat..när jag börjar jobba och tjäna pengar igen)

Men sånt måste kollas och that is it..!









Nya brallor


Kap på Stadium, från SOC. De är supersköna. Enkelt med svart och ett underbart alternativ om man inte vill ha de där tighta löparbyxorna. Personligen så är det inte så smickrande på mig - jag som har rumpa... Nu tar jag mig en promenad med dem minsann. 249:-, Stadiummedlem: 179:- Gött..!




Hösten är härlig..!




Sitter med dörren öppen. Det är en härlig kyla därute. Allra helst hade jag nog tagit en promenad idag. Kanske runt Delsjön...Där har jag aldrig gått, så jag hade nog gått vilse.

Ni som hinner och kan - ut och njut av kylan, solen och den uppfriskande luften! Det är härligt :) Det får faktiskt bli en liten promenad för min del också innan jag sätter mig med plugget, annars får jag inte ro :)


bild från: http://blackwhitelovely.blogspot.com/2010_09_01_archive.html


Sköna söndag




Jag sov betydligt längre idag, än igår. Kanske behövde det. Nu väntar jag på havregrynsgröten och kaffet. Det ska smaka! :)

Bröt jag förresten mot sockerfria oktober igår när jag åt popcorn..? :S Tänkte inte ens på det. Failure..

Planerna för dagen är att plugga lite. Läsa ut det häfte vi hade i konkurrensrätten och filura lite på den gruppuppgift vi fick strax innan vi slutade sist. Redovisning imorgon. Den var lite klurig, men jag tänkte jag skulle få koll på det.

Ska också ta mig till gymmet så att jag med gott samvete kan säga att jag klarat min egen utmaning att hinna med två eller (i detta fallet då) tre gånger på gymmet per vecka. Heja mig..!

De kommande veckorna måste jag planera min pluggtid lite bättre och vara mer disciplinerad än vad jag varit tidigare. Har i oktober två kämpiga tentor som jag tänkte klara med bravur, eller iaf lyckas med :) Det är iaf skönt att engelskatentan är över.. Den andra kommer inte förrän i december tror jag..

Men nu är det iaf fokus på ekonomin och offentlig upphandling samt förvaltningsrätt.


Wow - idag är det kallt..! Började använda vinterjackan i veckan. Det var nog inte tillfälligt då... Kanske ska hänga in vårjackan i garderoben nu då...

Snart är vi där:




Water for elephants




Lyckats hålla mig vaken hela dagen. Nu är jag lite trött och jag nickade nog till ngn gång under hockeymatchen förut.

Har åkt en del spårvagn idag. Varit ute i Frölunda och flängt. Köpte nya träningsbyxor. klubberbjudande för Stadiummedlemmar så jag passade på då jag verkligen verkligen behöver nya. Träffade Mikael, köpte sallad, såg på hockeymatchen mellan Frölunda och Djurgården, åt popcorn och såg en film.

Water for elephants
Har ni sett den?

Reese Witherspoon och Robert Pattinson
Lillasyster skulle gilla den =)




Disappointment...







05:45




Det var då jag vaknade imorse. Ja, jag är lite bakis, men inte så farligt ändå. Lite seg i bollen bara kanske. Men morgonen är fin i Göteborg. =) Det ska bli lite kyigt, men ändå rätt bra väder. Får utnyttja det tror jag.

Så, vad har Göteborg att erbjuda idag? Jag har fortfarande biljetter till både entré och åkattraktioner kvar på Liseberg. De stänger imorgon. Sugen..? Sådär faktiskt..

Ska slänga iväg ett sms till Mikael o se vad han gör idag.

Trevligt igår som sagt, men jag blev lite stött på slutet...därav föregående inlägg.

Idag är en ny dag.
Nu ska jag bädda och plocka undan - sen blir det en dusch och sedan får min dag börja på riktigt. Har kollat på gårdagens idolavsnitt och ätit frukost hittills...lat. =)

Puss...!



Som vanligt




Som den känslomänniska jag är så måste jag få skriva av mig.

Jag har ikväll haft världens trevligaste kväll. Mycket bra musik - jag tackar Calle och Ville. Tyvärr missade jag Malins uppträdande :( ....

Däremot har jag återigen blivit dissad, iofs på giltiga grunder, men visst kunde jag fått reda på dem tidigare??? Nä, jag är ledsen över att alltid få vara den som får rätta sig efter andra. Nu är det jag som gäller och jag tänker sätta mig själv i första hand (om jag inte känner den andra) och leva mitt liv på mina villkor.  Take it or leave it, there's more fish in the sea.. und so weiter...

//Känslomänniskan'




FREDAG




Sådär ja.. tvätten är sorterad och disken är diskad. Jag har ätit frukost och tvättat ansiktet.

Igår efter träningen var jag superhungrig och för en gångs skull åt jag middag. Varför gör jag det så sällan? Det är ju supergott..! Gjorde ugnsbakad lax med philadelphiaost (som mamma gjorde i helgen, så jäkla gott) tillsammans med bulgur och kokta grönsaker.

Heldag i skolan väntar och därefter ska jag snabbt hem och lämna grejer och handla mjölk. Sen blir det middag på Glenns sportsbar tillsammans med Amanda, Calle, Marcus, Bergwall och Ville..tror jag. Gött ska det bli och sedan lite skönsång till det. En bra avslutning på veckan helt enkelt :)

Funderar på vinrött idag..?


Blusen kommer från Lindex




En helt vanlig torsdag




Imorgon är det fredag :)

Det stormar utanför fönstret och jag har inte ens dragit upp persiennerna. Jag har tvättid och springer in och ut ur källaren. Förstår inte hur jag fick så mycket att tvätta helt plötsligt..? Inte en chans att det kommer torka innan jag måste ta in det i lägenheten.

Tenta 12:45. Det kommer gå bra, visst...? Ska träna efteråt. Utan kosttillskottet denna gången. Hujedamig.

Har ingen lust att laga mat nuförtiden.. Men jag ska nog iaf ta fram lax så jag kan göra middag när jag kommer hem för en gångs skull. Innan tentan blir det fruktsallad till lunch. Mumma..! :)

(det här unnade jag mig om helgerna när jag gick på viktväktarna)





Paus




Jag är ganska duktig på att ta pauser i mitt pluggande. Sitter lite lätt med engelskan, tenta imorgon ju. Satt en stund i skolan tillsammans med Amanda och Ellen. Skitbra initiativ. Brukar tycka om att plugga ensam annars, men när motivationen tryter så känns det bra ändå att göra det ihop.

På fredag blir det ännu en sväng till Glenns sportsbar. Trevligt..! Älskar ju livemusik. Ska dock inte bli lika berusad denna gången. Vill inte förstöra fler byxor. Haha!

"Du och jag mot världen"




Blogg med plugg




Godmorgon!
Idag är det onsdag. 5:e oktober.Ska spendera 3 timmar i skolan med förvaltningsrätt. Sedan måste jag hem och ja...råplugga. Har engelskatenta imorgon och jag har fasen inte fått nånting gjort. Jo, lite men inte så mycket som jag kanske borde. Men nu har jag ju tröttnat på wordfeud iaf så jag slipper vara besatt av det. (redan, jag började med spelet i söndags kväll...)

Ja, annars händer det inte så mycket för tillfället. För mig.

Johanna gjorde en fiskbensfläta på mig i skolan igår. Jag kan inte göra sånt själv. Tänkte ha i den idag igen. Borsta håret kan jag göra en annan dag. Bekvämt. Och snyggt blev det ju :)

Nej, nu måste jag verkligen gå och klä mig, sminka mig och borsta tänderna. Så jag inte kommer för sent.

Puss..!




Sömnlöst men fin hy =)




Har inte kunnat sova någe vidare inatt. Har liksom vridit och vänt på mig hela natten och mellan 2 och 3 var jag klarvaken. Skit..

Men en sak som är bra är att min hy snart är tillbaka till sitt gamla jag igen :D Det känns jättebra, då jag så sent som i lördags tyckte att det nästan inte kunde bli värre. Undrade när det skulle bli bra igen. Men nu så hoppas vi att det håller sig! =) Har en liten rackare som kan få försvinna och sen är det nästan helt fläckfritt i mitt ansikte! Troligtvis ingen annan än jag som ser det ändå, tacka vet jag smink =)

Idag blir det skola 9-16 typ. Juridik och ekonomi. Därefter kanske jag ska träffa Lollo. Om inte så måste jag plugga och så ska jag ta en kvällspromenad. Luften är så härlig på hösten!

Inget smink =) Jäveln på hakan ska bort, sen är det bra igen!




Hispig




Testade ett nytt kosttillskott innan jag stack till gymmet förut. Vet inte om jag ska använda det igen. Det skulle höja prestationsförmågan (vilket jag behövde efter en väldigt lam dag) . Körde ett svettigt pass och kunde nog gjort mer ändå, men jag åkte hem. Ögonen var uppspärrade och kroppen skakade. Detta var strax efter 18. Det kittlar fortfarande i kroppen och ögonen är stirriga.

Tror inte jag ska använda det igen. Mår inte särskilt bra.


Vardag igen, och massor att göra




Okej, efter en mycket mysig helg med både sällskapsspel, promenad, storhandling, god mat och gott sällskap är det nu dags att ta tag i plugget och sig själv. Förra veckan tränade jag ingenting, bortsett en promenad på hemmaplan och knappa milen i lördags (men den gick jag bara så det räknas kanske inte som träning) Och jag pluggade ingenting. Ajajaj.

Ledig dag idag. Då ska jag ordna med följande:

> Plugga engelska mellan 8:45-10:45
> Klippa häcken någon timma som paus
> Lunch
> Plugga ekonomi/engelska 13:00-14:30
> Kaffe/promenad med Lollo..?
> Träna på gymmet ikväll (med alla andra typ)


Om jag lyckas hålla detta så blir jag glad..! :)

Utflykt snart eller...?




Blogg-appen inte för androidtelefoner..??




Nu när jag äntligen skaffat mig en androidtelefon så hittar jag inte appen..? Är den bara för de som har iphones..? :S


Har varit o handlat. Mitt nya simkort är f...

foto1353 (MMS)

Har varit o handlat. Mitt nya simkort är fortfarande inte aktiverat så jag måste till en tele2butik o ordna det. Laddar batterierna med en celsius så länge. Har ni en bra söndag? Puss!


Har blivit med smartphone :)

foto1351 (MMS)

Har blivit med smartphone :)


Mer om "sockerfria oktober"




Hanna frågade mig om jag skulle köra på en sockerfri oktober, som de talat om på Morgongänget, Mix megapol här i Göteborg. Tja, varför inte? Jag behöver ju bli av med mitt sötsug och vet man om att det bara gäller för en månad så borde man kunna hålla sig, visst..?

Man kanske skulle kunna utesluta kolhydrater under månaden också (kolhydrater=socker) men det tänker inte jag göra. I frukt finns det också socker och det tänker jag inte heller utesluta. Men jag ska äta knäckebröd istället för mjukt bröd och köra på lite mer bulgur än ris. Pasta kommer jag fortsätta äta. Äter det inte så ofta så jag skulle ta ngn skada av det, anser jag.

Frukt istället för godis denna månaden. Jag har gjort det förr. Visst ska jag klara det nu med..? :)

Så inget godis, inga bakverk och bullar. (gissa om det kommer vara svårt idag när jag ska hem till mamma..??)

Är ni med..?

Uppå detta ska jag ha som mål att varje vecka träna på gymmet 2-3 gånger. Jag har gjort det nu det senaste, men inte denna veckan då jag varit sjuk. Det är absolut inget omöjligt mål, men bara för att jag ska hålla igång det och inte komma i svackor.


Igår drack jag läsk. Ingen mer sån skit nu då!


Lördag =)




Tanken var ju att gå upp jättetidigt och dra till gymmet för att därefter vara på jobbet till öppning och fixa ny telefon för att sedan åka till Floda och träffa mamma. Change of plans nu igen då, eftersom väckarklockan inte ringde. (inställd på att ringa mån-fre, inte helg - smart klocka va?)

Så det blir en lugn morgon, vara på jobbet vid öppning o se om de kan lösa en telefon till mig till en bra deal annars går jag till Tele2 igen. Sen åker jag till Floda och till min mamma. Får ta en promenad runt Sävelången sen istället. Det är mysigt. Jättefint där =)




Kör vi på sockerfri oktober?




Nej det blev ingen drink för min del. Istället gick jag en promenad till Coop i hopp om att träfa min drömman (hade ju sminkat mig och gjort mig fin, menar jag) Men han fanns inte där så jag köpte godis och gick hem. Såg på idol och åt upp mitt godis. Sista kvällen i sockrig synd..?








RSS 2.0