Inte kul


Det var inge kul o bleka tänderna. Det går inte att svälja när jag har tandskenorna i munnen. Så jag måste ta ut dem när det är för slemmigt. Haha! Kommer ta en månad för mig att bleka tänderna :P Hälften försvinner ju när jag spottar :)

Tar tag i håret under tiden...

Love OBH Nordica, superbra produkter.
Hårfönen är min ögonsten och locktången är fantastisk för en tjej med minsta möjliga tålamod.
KÖP!




Tillbaka i beroendet?


Imorse märkte jag en klar skillnad temperaturmässigt i köket jämfört med vardagsrummet - Tuffe ska helt klar bo i köket hädanefter.

Jag har druckit morgonkaffe hela veckan. För att orka komma upp på morgonen. Jag har iaf inbillat mig att det hjälpt. Jag har inte fått någon halsbränna ännu, men den kommer väl. Så veckan som kommer ska jag undvika kaffe igen.

Har mer eller mindre bara vaknat till här hemma. Gött. =)

Ska ta mig an mitt tandblekningskit från Dentaworks, som kom igår. Ska bli intressant o se om jag pallar med det. Måste borsta tänderna och hoppas på att tandköttet är med mig idag. Ska också forma tandskenorna här alldeles strax. Wiiii! Hej vitare tänder!

Förmiddagens to-do:

♦ Duscha
♦ Forma tandskenorna och påbörja tandblekningen (tar ca 14 dagar till slutresultat, 2 timmar per gång)
Fixa håret med min nya locktång från OBH Nordica
♦ Packa klart
♦ Se om klänningen fortfarande passar - annars plan B
♦ Gå ut med sopor/återvinning
♦ Städa iordning här hemma
♦ Hämta ut pengar - kanske hinner med en promenad till Coop, eller iaf till Kortedala Torg...

Sedan kommer Amanda med familj o hämtar upp mig :)
Hörs sen, nu måste jag äta upp o sen duscha om jag ska hinna


Bjuder på en superlöjlig bild från förra nyår :)
Kul att jag alltid lyckas ha lika slitet hår varje år :P

 


 


Äntligen jullov


Nu sitter jag under filten i soffan igen. Njuter av jullov.

Imorgon kommer Amanda o hämtar upp mig kl 14 ungefär. Då åker vi till Vallda. Det ska lagas mat och drickas vin. Och badas badtunna. :) Och busas med hennes dotter. Mysnyår! Tror det kommer bli en av mina bästa. ♥

Funderar på klädval - det får nog bli klänningen jag hade på pappas 50-årsfest. Och min gula bikini :) Eller den blå :) Ska packa med sänglinnen och myskläder tänkte jag också :) Ser verkligen fram emot nyår iår. Tack Amanda! ♥ Hoppas på att Frida också kommer ut efter jobbet på spårvägen.

Fick min första nyårspuss idag också ;)



....



O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig



Sista nu!


Godmorgon!
Jag laddar för sista jobbdagen med havregrynsgröt. Sedan är det fasen jullov! Då ska jag ha lata dagar, mycket film och mys! Träffa mina vänner och min familj på riktigt. Längtar!

Köpte ju tre tröjor från Nelly, se inlägg längre ner. Men jag ska skicka tillbaka två av dem. Den vita var för stor och den rosa/beigha (stavas det så?) var för konstig. Spar den svarta, ovanligt :P Men hur gör man med fakturan då? Ska jag betala in hela summan o så får de sätta tillbaka sedan? Jag ringer dem på måndag tror jag.

Nu ska jag umgås med Tuffe lite innan jag beger mig. Har ställt henne i köket om dagarna nu, det är varmare här för fönstren är bättre.



Natti natt <3


Har suttit i soffan hela kvällen. Somnade en timma mellan halv sju o halv åtta. Såg på kunskapskanalen - kanske var därför. De talade om svenska språket, särskrivningar och felskrivningar. Vår lärare i kommunikation är ett stort fan av den bok talarna använde sig av. Svensk Språkriktighet, eller vad den heter. Svenska skrivregler?

Tänkte jag kanske kunde lärt mig ngt. Men icke. Jag somnade när de talade om hur ungdomar blandar ihop "längs" (alltså, längs med vägen heter det ju, men många skriver längst vägen. Längst har en annan innebörd. Så självklart och jag tyckte de generaliserade för mycket, så jag somnade :P)

Nu ska jag klä om o tvätta ansiktet och borsta tänderna.
Imorgon är det jobb igen.

Somnar gott med sista sms:et
"Tänkte bara på dig...."

Jag tycker om när man inte känner sig ensam. Även om man bor ensam. Små ord gör en väldigt glad.


Älskar att vara hemma


Synd bara det är så kallt.
Nu sitter jag ihopkurad i soffan. Äter mat och ser på Spiderwick på fyran. Gillar barnfilmer ibland :)

Lax med en god grönsallad

Ser ni vasen? Fick den av Robin, Sofie och Alma. Den var fin så jag har den framme fastän jag inte har några blommor i den :)

Mitt extra element är på för fullt och alla mina ljus är tända



Helande


Det går lite trögt för mig idag. Ska strax hoppa in i duschen hade jag tänkt.
Sedan ska jag handla mat så jag kan göra en matlåda för imorgon. Ska också hämta ut mitt paket från Nelly. Men jag fastnade (som vanligt) framför youtube och spotify. Älskar musik. Det är som balsam för själen ;)

Ser också fram emot att boka en tid för en timmas massage som jag fick i julklapp :) Får bli nästa vecka så man är utvilad och pigg inför ny termin. Yey..!


Nej, om jag skulle ta mig an den där duschen.. har iaf städat här hemma och tvätten är ren. Lite hänger på tork i min lägenhet. Annars är jag färdig för dagen :)

Puss..!



Spontant


Igår när jag kom till jobbet planerades det restaurangbesök och avskedslajbans för en kär kollega som skulle lämnas oss och flytta till Stockholm. Jag insåg att jag inte var klädd för tillställningen - men vem var väl det? :) Så jag tackade så gärna och hängde på efter jobbet.

Har blivit en del umgänge med mina kollegor nu det senaste. Det var länge sen och jag tycker det är så trevligt varje gång. Många skratt och mycket kärlek. ♥ Tack kära vänner!

Vi gick till Bishops arms efter jobbet - men det var fullt. Hur sjutton kan det vara så mkt folk på en tisdag? Jo, mellandagarna. Folk är visst lediga.? Så för att alla skulle få plats ringde Fredrik till Spice. Servitrisen lovade att flytta på lite sällskap så vi tjugo skulle få plats. Vi åt mat och drack vin och jäger. Och skrattade. Mossan höll tal, Daniel och Erik likaså. Vi sjöng och vi skålade.

Därefter gick vi till Elgigantens stammishak Babar. En sunkig jäkla pub på avenyn. Men det gick an för mitt sällskap var av rätta virket. =) Klockan ett inatt drog jag därifrån.

Tack älskade kollegor för en jättetrevlig kväll ♥



Lite lätt förälskad


Pappa prickade helt rätt när han gav mig presentkort på HM i julklapp. Detta kommer användas. Fick hem HM's vårkatalog och jag blev lätt förälskad. Tunikor, tröjor, klänningar och fina toppar. Me like! Förra året var jag jättebesviken, men i år hittade jag massa fint jag kunnat tänka mig.

Får ta mig an stan när mellandagsrean är över tror jag. Galet mycket folk. Jag får lätt panik på röriga affärer och för mycket folk. Därför passar det inte mig.

Snacka om att jag är glad att jag är ledig idag! Hängde just upp sista tvätten. Så nu ska jag ha rena kläder - förra veckan smet jag in till stan och inhandlade underkläder då de började sina. Hade tänkt storstäda idag - men det är frågan om jag orkar det. Skura av badrummet lite och dammsuga räcker kanske?

Det är farligt med internet. Har just klickat hem en ny order från HM (sånt som är på rea o inte finns i butik - t.ex. mina älsklingsbyxor som snart inte säljs mer) och när jag duschat ska jag hämta ut mina kläder från Nelly som redan har kommit :) Dessutom inväntar jag avi för tandblekningen också. Men sen är det stopp. Visst?



Tisdag bara??


Åh, jag vaknade imorse o trodde det var torsdag. :( Men icke. Jag har fortfarande tisdag och torsdag kvar innan jag får fira jullov. Och onsdagen kommer tillbringas i tvättstugan och troligtvis tar jag mig ett röj här hemma också. Jag vill vara ledig! Tur man får pengar iaf. Något att se fram emot.


Jag älskar mattan jag fick av mamma i julklapp. Och ljusstakarna passar jättebra i mitt vardagsrum.
Tack mamma!


Idag är jag glad jag fått sovmorgon. Börjar om en timma nu och jag har kunnat slappna av på morgonen. Sitter fortfarande i min morgonrock. Den lever jag i här hemma. För den är varm. Jag sitter mest o väntar på att bli sjuk. Nästa vecka ska jag ringa hyresvärden. Eller kanske imorgon redan, förresten. Då är jag ju faktiskt ledig. Ja, så får det bli.

Vi ses i Nordstan om ni vill ;)
Pussen...!



Lite bättre idag


Är hemma....imorgon ställer jag Tuffes bur vid elementet i köket. Där är det varmast. Filten som hänger över buren är stelfrusen. Liksom stel.

Har träffat Carro efter jobbet. Det tyckte jag om. =) Åt en mozzarellamacka på ett café o pratade. Mysigt!

Idag har kunderna varit mycket bättre. Dagen började med en kram av världens bästa Jocke och fortsatte sedan med en vinst i form av en flaska som ska öppnas på nyår, hade jag tänkt. Kanske att jag står ut imorgon också :)

Nä, nu ska jag se vad som finns på tv.. Några förslag?

Puss...!



Tandblekning?


Jag ger kunderna ett nytt försök. Hoppas de är snällare mot mig idag :(


I eftermiddag ska jag träffa underbara Carro! ♥ Vi ses för sällan, bästis!

Jag har tänkt på att bleka tänderna ett tag, har kikat lite och det kostar ju en hel massa pengar att göra det hos tandläkaren. Fann iaf en hemsida som fått bra kritik (man vågar ju inte köpa vad som helst) och klickade hem ett startpaket. Det kommer ta ca 14 dagar för mig att göra en sådan kur - 2 timmar om dagen. Hoppas det är värt det. Jag misstänker kaffe och te då det kommer till mina gulnande tänder... Återkommer i ärendet ;) Ska ta före- och efterbilder så kan ni få avgöra om det är ngt att ha.

Nu ska jag dricka ur min kopp och sedan klä mig...
Ha en underbar måndag så hörs vi ikväll. Pussen...!




Var är de goa kunderna?


Tänkte skriva något vettigt. Men jag är rätt tom just nu. Det finns en del att smälta. Helgen har varit turbulent för min egna del faktiskt.

Dessutom är jag verkligen inte sugen på att jobba någe mer under mellandagsrean så som det ser ut just nu iaf. Fasen till arga kunder jag haft idag. Fick en kartong dammsugarpåsar kastandes på mig idag för att karln inte fick gå före i kön. Tror ni jag har någon lust att vara trevlig längre?

Ikväll är jag bitter.
Det blir ghost innan läggdags.

Vintervita Floda. Låt mig vara ledig o åka tillbaka.



fin


Min tonårs drömman



Rea på Nelly.com/se


Kitty Cardigan SEK 149, Kaffe - NELLY.COM 149 kr

99 kr Maria Knitted Cardigan SEK 99, Jeane Blush - NELLY.COM

Lowe Knitted Cardigan SEK 189, Jeane Blush - NELLY.COM 189 kr




work, work...


Japp, dags för jobb igen. 7:30-16,30. Ses i Nordstan. Får vi se vilka sköna kunder som kommer idag.

Gårdagens skönaste;

"May I ask you a question...? Are you from Russia or are you from Sweden?"

Killen var helt seriös.


Ha en superbra Annandag! Jag hade önskat vara ledig under julhelgen - men det får bli något annat år istället =) Se en film och mys till det. Svinkallt ute. Och inne hos mig, som vanligt. Pappa gav mig världens varmaste filt i julklapp. Love it. Mamma gav mig en ny matta. Svart och liksom varm. =) Tar just nu en kopp te i min nya tekopp. Tjusig! Är så glad över alla julklappar! Tack familjen ♥




Är verkligen supertrött och lättstött nu. ...

foto0428 (MMS)

Är verkligen supertrött och lättstött nu. Försöker o inte tänka på för komplicerade saker. Men mycket är komplicerat just nu. Har iaf haft en kanonfin kväll med underbara kollegor. :) nu ska jag hem o sova. Puss!


Yey! 15 minus och jag ska snart till jobbe...

foto0442 (MMS)

Yey! 15 minus och jag ska snart till jobbet. Hoppas ni får en trevlig juldag! Vi ses i nordstan. Jag hoppas att mitt hår tinar på vägen ;)


God jul mina fina lärare! Hemma i floda o ...

foto0407 (MMS)

God jul mina fina lärare! Hemma i floda o värmer mig. Hoppas ni har en fantastisk julhelg! Puss!


Goood morning...!


Nyduschad... snart dags för jobb.
Ses i Nordstan! Puss..!!








...




Kärlekens tunga


Jag har fått låten på hjärnan, inte den med Eldkvarn - utan i Septembers version. Den är bra =)

Just nu sitter jag o kollar på Nikita. Om jag orkar blir det CSI ikväll igen. Älskar den serien.

Igår hade jag en alldeles, alldeles underbar dag. Träffade Lollo på morgonen, tog en kaffe och pratade. Jag fick biljetter till Liseberg. (Tack hjärtat - du är en pärla!) Dessuom fick jag en julklapp! Inte alls beredd på det. Jag gillade den jättemycket. Fina, fina Lollo!


Sedan mötte jag Mikaela på stan. Vi köpte med oss mackor från Cappuccino och sedan tog vi bussen till Olofstorp. Tova, hennes dotter, hade just vaknat när vi klampade in. Så fin tjej! Pratade en del och  hon gillade min mössa. Och mina vantar. Charmtroll! ♥ Det var kul att träffa Mikaela igen. Inte setts på 1,5 år. Trots det kändes det inte alls konstigt eller stelt. Kul! Nu ska jag minsann hälsa på oftare! De bodde i ett stort hus och hade planer för både det ena och det andra. Vi kom på att vi faktiskt börjar bli till åren nu ;)

Klockan 17,30 hade jag bokat bord på Vino Pasta Due på Södra vägen. Vi var själva ett tag - onödigt att boka bord, men det är bättre att vara på den säkra sidan, visst? :) Vi åt världens godaste pasta! Ai Chili. Ät den!

Satte på mig en tjockare tröja och mössan på knoppen. Vi gick till Liseberg och spelade på lyckohjul. Och tror ni inte vi vann? Inte jag såklart. Men mitt sällskap. Stjärnvinsten på Marabouhjulet. Hade lika gärna kunnat vara min vinst. Men ändå inte. Har inte tur i sånt.

Köpte tre flaskor glögg. Sen var jag nöjd för dagen ♥




Längtar hem till floda idag. Blir jobb imo...

foto0311 (MMS)

Längtar hem till floda idag. Blir jobb imorgon. Sen är jag där igen :)


Stjärnvinst ;)

foto0396 (MMS)

Stjärnvinst ;)


Det är jag och alla andra :) nu ska jag mö...

foto0392 (MMS)

Det är jag och alla andra :) nu ska jag möta mikaela. Senare blir det middag och liseberg. Hörs sen. Puss!


Lollo, Mikaela, Vino pasta och Liseberg


Imorgon kommer jag ha en underbar dag!
Mitt schema är fullsmockat fram till nästa år :P

Runt tio åker jag hem till Lollo för en kaffe och lite uppdatering (eftersom jag somnade idag).
Sedan ska jag träffa Mikaela och äntligen åka med henne hem till Olofstorp, se på deras hus o hur de har det. Kanske får träffa hennes lilla dotter också :)

Efter det bär det in till stan igen. Har bokat bord på Vino Pasta kl 17,30 och sedan ska det göras julmarknad. Inte hunnit med det ännu så det ska bli trevligt. Glögg ska inhandlas - den är godast där! Tanken är att dricka lite vin till maten så man kan vara lite varm en stund iaf. =)

bild från restaurangkartan.se



Vuxenoverall?


Har just sett Ung och Bortskämd. Tydlig felbedömning av föräldrarna. Visst var det väl Paulinas tur att åka ut nu? Tim-Joel är en jäkla talang egentligen. Jaja, nu sätter jag mitt hopp till Daniel. Må bäste man vinna.

Det är fruktansvärt kallt i min lägenhet. Det är ingen underdrift. Ska införskaffa en termometer. Tror inte det är mer än 16 grader här inne. Bor under min filt. Men fingrarna är stelfrusna. En kopp te till kanske.

Funderar på att införskaffa en vuxenoverall. Onepiece är tydligen inne nu ;) Synd de är så jäkla dyra bara.



www.onepiece.se


Måndag morgon =)


Godmorgon!
Blir en snabb uppdatering.

Jag var så otroligt trött igår när jag kom hem efter jobbet. 9:30-20:45 på jobbet, sen handlade jag mjölk på coop. Jag tog en powernap och sedan satte jag igång med inlämningsuppgiften kl 22. Haha, jag var sååå trött! Sista två timmarna på jobbet tog kol på mig. Inte många kunder. (de som kom var dock jättehärliga - så det är bra) Vem handlar egentligen mellan 19-20 en söndag kväll? Jag hade varit hemma o myst. :)

Borde gjort min uppgift i lördags kväll då jag slutade 19 egentligen, men jag hängde med tre arbetskamrater hem till Daniel och Vidar. Det blev spel och lite vin. Inte mkt för mig, men jag hade jättetrevligt. Lite otur med spårvagnar på vägen hem, men sånt får man ta. Men därför fick jag sitta med uppgiften igår kväll, mitt eget fel. Jag tror dock den blev rätt bra ändå.

Idag blir det skola och sedan kanske en promenad med Lollo. Älskade, fina Lollo. ♥

Fick finbesök på jobbet igår också. Angelica gick förbi. Tack hjärtat! Made my day =)

Nu ska jag smita iväg o lyssna på redovisningar.

Pussen o Kramen!

Party like a Rockstar ;)

haha, inte så pigg idag, man kan inbilla sig



Äntligen på väg hem. Nu ska jag handla. Se...

Äntligen på väg hem. Nu ska jag handla. Sen inlämningsuppgift o sen sängen. Hur ska jag orka.?


Off to work. Ses i nordstan! Puss!

foto0388 (MMS)

Off to work. Ses i nordstan! Puss!


Bilder


Finfina brorsdottern ♥

New shoes (ord 995, fick dem för 497:-)



Inför redovisningen - som gick kanon! =)


Ny kofta, lillasyster tyckte nog den var tantig :P


Haha kolla Amanda :)


The Magig of Black Tower ;)


Färdigpackat


Har slagit in mina klappar. Men mitt snöre tog slut. Hoppas de inte blir alltför ledsna för det. Det är ändå insidan som räknas, visst? ;)

Nu är jag superhungrig. Kanske borde göra mig ngt att äta. Robin får hämta mig sen - insåg att det vore ett helvete att ta med allt på vagnar och tåg.



What a great life


Det finns hur mkt som helst som jag vill göra på en och samma gång.. Får nog strukturera upp mig lite.

Har iaf haft en trevlig morgon på stan. Utan smink och med smutsigt hår tog jag mig till Nordstan och sprang på Amanda och Frida. Vi shoppade skor och julklappar och tog en frukost tillsammans. Åh, va jag gillar mina tjejer!

Imorgon ska jag jobb, men innan dess blir det en kväll i Floda med världens bästa familj!

Har ni någon aning om hur jobbigt jag tycker det är med skor? Min hallux valgus gör det surt för mig. Dessutom får jag alltid skavsår. Men idag hittade jag mig ett par skor. Tjoho! Love. Ni får se bild senare.

Sprang på min älskade far idag också. Insåg att han kommer bli superglad av den julklapp jag och två av mina bröder ska ge. Allt är bra idag.

Nu ska jag duscha. Sedan blir det lite av varje:

> Slå in de sista julklapparna och sätta snöre på alla

> Städa undan här hemma och gå med soporna

> Ringa pappa o se när han ska hemåt och höra med farmor

> Impregnera mina nya skor

> Göra ett inlägg med bilder ni inte fått se än

> Packa ner julklappar och arbetskläder, får inte glömma schampo och balsam så jag kan duscha imorgon innan jobbet

> Åka till Floda och mysa med min underbara familj.


Det är en bra dag - sa jag det'? ;)

I lördags var det fest.
Då dammsög vi. =)


Redo för redovisning!


Imorgon har vi redovisning! :) Ska bli skönt att få det gjort. Har ägnat dagen åt förberedelser och gjort likadana manuskort. Kommer gå finfint! Snart är det jullov!

Nu väntar jag på att degen ska få jäsa klart. Blir att ta med dem hem på fredag. Då blir det julmys i Floda med familjen. Tänte Robin o Sofie ska få lite färdkost också :)

Igår träffade jag Farmor. Hon fick min mobiltelefon så hon kan bli nådd. Ska förhöra henne på fredag o se om hon gjort sin läxa. Ska dessutom ringa henne snart o se om hon vet hur man svarar :)

Imorgon ska jag till freeport. Hmm, dags o kolla kontot. Har handlat en hel del det sista...

Har ni ordnat allt inför jul?



Sjukvården är botten

Det finns förbannat många inkompetenta människor på vårdcentralerna runt om i Sverige. Jag har sagt det förr. Och jag menar det. Det bemötande jag fått genom åren och även idag har gjort att jag tvivlar något fruktansvärt på om det ens är säkert att gå till läkaren när man mår dåligt. Bättre att rida ut stormen och hoppas på det bästa?

Ringer man om något allvarligt dumförklarar dem en - jag har fått nog!

Anställ för fan personal med social kompetens!
Som tar varje patient på allvar. Jag skiter fullständigt i om det finns många hypokondriker som ringer. För mig får de vara hur många som helst. Bara de tar mina samtal på allvar.

Det är sånt här som framkallar misstro. Tänk den dagen man kommer med något allvarligt och de avfärdar det som någon vanlig infektion som man måste vänta ut. Eller den dagen man inte kollar upp det alls.


Jag kan säga att jag inte är den som söker upp läkarvård i första hand. Just på grund av bemötandet. När i hellskotta ska de motbevisa mina fördomar??

Så jäkla obilligt!



Svenska hjältar


Jag sitter o lipar ikväll


på banan


Vi börjar komma på banan med vårt grupparbete. På tiden - det ska redovisas på torsdag. Blir till att fixa powerpointpresentationen imorgon och sedan öva, öva, öva på onsdag =) Vi är först ut på torsdag - sen är det färdigt ;) Gött!

Just nu ser jag på Glee och sedan ska jag fixa lite med arbetet och sen är det nog bara myskväll som gäller för min del. Vad gör ni?

Helgen då..? Vart försvann den?
Har iaf haft en helt underbar helg! Tack mina hjärtan ♥

Back to live alone, turn this house into a home...


Lucia!


Idag är det Lucia. Någon som sett luciamorgon? Jag glömde totalt bort det. Blir så när man inte bor hemma längre. Brukade gå upp tidigt med mamma o mysa i soffan med lussekatter o pepparkakor :) Höjdpunkt.

googlat bilden...

Får man det?



Passiv


Fylla igår :P My God.
Idag är det passivt. Har sorterat i mitt smyckeskrin, slagit in julklappar och ätit knäck. Tog en promenad förut - så härligt! :) Nu äter jag ostbågar o ser "Fröken Sverige" haha, dåligt svenskt skådespeleri, men det är lite kul ändå :)



Nu åker jag iväg o dricker vin. Och sangri...

foto0370 (MMS)

Nu åker jag iväg o dricker vin. Och sangria :) någon som brukar dricka det? Haha vet inte alls hur det smakar. Ha en fin kväll! Puss!


Trött


Det har gått ett par dagar sedan jag gjorde ett ordentligt inlägg. Tänkte inte bli särskilt långrandig nu heller, för jag är supertrött. Ska nana. =)

Har varit nere i Ullared med familjen. Tjugo över sex hämtade de mig imorse - ja, ni förstår. Inhandlade en del nödvändigheter, fikade och sprang på både Ola-Conny och Ros-Marie. Pappa såg Kjell också. Att de orkar! Det var iaf trevligt att umgås med min familj igen och nu är jag helt färdig med julklapparna till familjen. Heja! Ska bara slå in det också. =)

Ikväll blir det fest. Utan Carro :(

Ska sova en blund nu.
Hörs sen ♥



Fullsatt bil, munkarna precis under hakan....

foto0358 (MMS)

Fullsatt bil, munkarna precis under hakan. Perfekt, tycker Jesper :)


Fredagsmys!

foto0354 (MMS)

Fredagsmys!


På väg hem från skolan. Har haft tenta. Sv...

På väg hem från skolan. Har haft tenta. Svarade på allt o tror även denna kommer gå rätt bra. Snart blir det julshopping o lunch på stan. Idolfinal ikväll glömmer ni inte! Hörs sen. Puss!


Sitter på vagnen igen. Satt o jobbade med ...

Sitter på vagnen igen. Satt o jobbade med grupparbetet förut - vi fick till det jättebra med vår layout o fixade med texten. Jag sparade på mitt usbminne. Jag glömde det i datorn såklart... Typiskt mig. Hoppas ingen snor det. Håll era tummar! Puss!


Good times


From small things, big things one day come


Jag tror att det blir en bra dag idag också. Är inne i en sådan period och jag är bara skitglad just nu. :) Ingen särskild anledning heller - antar att det är snön, julen som snart är här, mina fina vänner...

Sa jag att farmor önskar sig en skottkärra i julklapp? :) Hahahah..! Måste jag ju köpa bara för det.




Gina Tricot


Igår föll jag för två överdelar. (vet inte vad de ska kallas - toppar kanske?)
Bilderna gör dem tyvärr inte rättvisa - men på lördag kan ni iaf få se den ena på. Från Gina Tricot. Bra pris också :) Den första är supersnygg på och lite transparent dessutom :) Me like a lot!

199:-

149:-



Kärlek ska inte förnekas!


Jag har haft en kalasbra dag!

Pluggat alldeles för lite, men jag tror jag kan det rätt bra ändå :)
Tog en promenad med underbara Lollo. Mer av den varan..! (på löplabbet kan man dessutom köpa halkskydd)

Sedan tog jag mig hem o slog in ett par paket och pratade med Farmor ♥

Åkte in till stan o kikade på en julklapp till min far och pratade med fina kollegor ♥ Har sån jäkla tur med mina medmänniskor! Ni är fantastiska! Både klasskamrater, kollegor, vänner och familj. Tack!

Träffade sedan Carro. Tog en sallad på Franks och så fick hon en jätteförsenad födelsedagspresent. Skärpning! Vi ska ses mer. På lördag hänger hon med mig på fääääst! Vi tog oss en tur på stan och planerade julklappar. Jag föll dit och köpte två blusar till mig själv. Åh, igen! Haha, men jag blev ju typ kär. :) Och - kärlek ska inte förnekas!

Idag mår jag bra :)
PUSS..!!

Lyssna förresten på Linnéa Khalil!
Får inte hon kontrakt snart vet jag inte var världen är på väg. Idol - släng dig i väggen!



Syndat




På språng idag. Pluggar, promenad med loll...

foto0347 (MMS)

På språng idag. Pluggar, promenad med lollo, slår in paket, pluggar lite till och nu ska jag träffa carro. Är sugen på en sallad :) vad gör ni idag?


Efter!


Haha, nu kan jag mobilblogga också - såg ni nedan =) Fy fasen - jag är nog sist i hela jäkla bloggvärlden.


Sitter med en turban på huvudet och funderar på att göra frukost.
Skulle gått upp riktigt tidigt idag o fixa lite grejer, men icke! Haha, sömntuta. Vad har hänt med mig?

Ska snart bege mig till Amanda så ska vi knåpa ihop vårt grupparbete. Eh..ja, det kommer ge sig till slut.

Till vi hörs igen
Puss..!!



Testar :)

foto0334 (MMS)

Testar :)


<3



And high above and down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth



Sån jäkla talang!



Linnéa Khalil



Måndag gör jag ingenting, ingenting...


Föreläsningen vi skulle gått på ikväll var inställd. Snopet. Istället satt vi med vår lärare och pratade om grupparbetet och tog en kaffe. Det var trevligt det med. Haha. Fick dessutom lite tips och en broschyr att kika i. I övrigt har min dag sett ut ungefär så här;

Försökt plugga

Ordnat matlådor

Har klippt kola så jag har ont i fingrarna

Hämtade ut en julklapp till mig själv ;)

 


 


Do you believe?




Beautiful thing


Haha, min statistik är rätt skev. Har ett visst antal som kikar på den varje dag. Sen har man det där med sidvisningar man kan se. Igår slog det nog rekord. För min blogg då, den är ju inte så stor =) 4 gånger så många sidvisningar som unika besökare. Hahaha..!


Idag måste jag iaf sitta med grupparbetet. Inte gjort någonting med det och det känns väl lite sådär faktiskt. Plus att vi har tenta i kommunikation på fredag. Det ger sig ;)

Hörs senare!
Puss!



Ända till september*


Bra helg!
Tjejsnack med Lollo o Sandra ♥, en full Andreas, quiz och idol präglade fredagkvällen.

Lördagen började med tvättid kl 8 och jag var skittrött, fortsatte med telefonsamtal från hela familjen i Floda. Fann två julklappar på stan och köpte en blus till mig själv när jag ändå var i farten. Pepparbiff och klyftpotatis och sedan en powernap innan det bar av till Linné.

Massa vin o dricka, Calle använde min tröja som halsduk, Frida fick inte av sina skor, en annan blev skitfull och levde i sin egna lilla värld, allsång till gitarren, en läpp sprack och ett knä fick sig en rejäl stöt, låtbyten till förbannelse och Markus försvann när vi gick ut från McDonalds kvart över fyra på morgonen.

Tack mina fina vänner! ♥






Ett hjälpa varandra

*Peter Lemarc

Knäck!


Blir alltid så kladdigt - men tusan va gott det blir! :)



Vackra vita vinterland!


Det bästa med att vara bakis är att man inte är sötsugen =)
Är inte ens sugen på pizza eller hamburgare. Just nu lagar jag lax och potatis. Mumsfillibabba! Perfekt bakismat =)

Har promenerat över Kvibergs kyrkogård. Roligt! Gled mest runt iofs. Ville inte riktigt att det skulle ta slut. Det var så fint! :) Och jättemysigt med all snö! Hamnade iaf på coop och inhandlade knäckebröd, tomater, Allers, sötmandel och potatis.

Ska kika i Allers o se om det finns några goda julgodisrecept. =)

Puss..!!



2:a advent - julgodis?


Dags att baka julgodis idag? Ska ta mig en promenad så snart jag kommit igång :P Blir nog till Coop för lite ingridienser tror jag minsann ;) Kola idag? Frida skulle göra pepparkakor, men jag har inga pepparkaksformar - upptäckte jag förra året när jag bakat ut degen redan :P Så jag satsar på kola i år istället =)



Bakis





Saturday night


Igår hade jag en jättetrevlig kväll. Många skratt och lite för mycket alkohol. Sång, dans och trevliga människor.
Tack Amanda...!




hahaha!


Bra rengöring till kaffebryggaren/vattenkokaren!


När gjorde du rent din kaffebryggare senast?
Alltså invändigt, i rören där kaffevattnet åker?

Nej, ättika funkar inte. Hur gott blir kaffet efter det?

Idag köpte jag mig ett nytt paket cleandrops. Så jäkla bra. Använder det till min vattenkokare och Jiizes va rent det blir! Heja!

Kaffebryggaren:

1 Häll vätskan i tillsammans med vatten (precis som man brukar göra när man kokar kaffe annars)
2 Koka upp
3 Koka två ggr till med bara vatten utan cleandrop för att vara säker på att det har rensats bort

Vattenkokaren:
1 Häll upp lite, lite vatten i vattenkokaren och häll i vätskan (tar man för mycket bubblar det ur)
2 Koka sedan upp vattnet tillsammans med vätskan
3 Häll ut vattnet och fyll på två ggr till - denna ggn utan cleandrop

Super!


Vanligt sms tjejer emellan ;)



-Men åååh va ska du ha på dig?



what a great day


Har varit uppe sedan kl 8 (okej, jag la mig en timma mellan första och andra tvätten) Tvättade alltså fram till kl 12.

Min familj ringde mig. Alla var hemma i Floda och åt lussekatt. Alla utom jag. Så jag fick vara med på högtalartelefon :) Vi pratade om julen och hur den kommer se ut. Robin, Sofie och Alma kommer vara i Falun, Farmor på Gotland och Nickelilltroll gör lumpen och är i tjänst. Vi kommer alltså bara vara fem personer på jul :( När hände det sist?

Tog vagnen till stan och gjorde lite inköp på systemet, lindex, hm och apoteket. Svängde också in på jobbet o hälsade på Victor, Sandra och Sofie. Köpte en julklapp och begav mig hemåt igen.

Nu har jag lagat mat och ska snart göra mig fin för kvällen. Amanda fyller år så vi ska fira det :)






Lollo


Har haft en ytterst ineffektiv dag. I do not like. Var iväg på datalektion förut och det mesta krånglade för mig plus att jag hade huvudvärk och ingen vattenflaska eller värktablett. Haha så jag gnäller :P

Just nu väntar jag mest på att Lollo ska komma hem.. Passade på att sortera tvätt - jojo, jag har minsann satt upp en tvättid kl 08:00 imorgon, lördag. :P Men det är ju lika bra. Så kan jag städa och fixa innan det är dags för julklappsshopping och så det där med kläder för kvällen kan ju ta sin tid såklart. Lika bra att gå upp i tid ;)




Brilliant disguise


Är medveten om att det blir en del gubbrock, men I love it.

Denna låten hade jag inte hört innan dess jag började gymnasiet - vilket i sig är rätt konstigt då jag har en far och en storebror som lyssnar mycket på Bruce.

Vi skulle ha vår första engelskalektion med den nya klassen. Vår lärare ville se hur många ord vi uppfattade i texten och fick sitta o skriva ner medan hon spelade upp låten. Jag kände igen rösten och förstod snart vem det var som gjort låten. Jag tyckte den var fin. How do you like it?



Friday baby


Wishlist

» Tekoppar
» Underställ
» Försvarsspray (sån med färg)
» "Halkskydd" till skorna (så man kan använda sina joggingskor när man är ute i snön o promenerar utan att ramla)

Haha - mycket nödvändigheter.


Min dag började med ett sms från Lollo 08:30. TUR! Jag gillar inte att sova länge. Har visserligen en inställd lektion nu på morgonen, men det är ändå rätt gött o komma upp i tid. Lollo ska göra halkan idag. Roligt..! Sen ska vi ses ikväll. Myspys!

Imorgon bitti har jag tvättid :P Ska också springa lite på stan o lösa julklappar och annat. Sedan blir det kalas för en fin vän :) Roligt..! Det blir en bra helg det här.

Nej, om jag kanske skulle kika på grupparbetet.
Hörs sen, puss..!



Se den!


Var iväg o såg "Hämnden" igår. Får erkänna att jag inte hade någon större aning om vad den skulle handla om - men det var iaf en väldigt bra film, om än stundtals lite jobbig. Jag grät ett par ggr, det kändes liksom i hjärtat. Se den!

Det är verkligen jättekallt ute nu (för att inte tala om här hemma) Tänder ljus och drar på mitt extraelement jag fick av min supermamma :) Hoppas det ska hjälpa en aning.

Annars då?
Har fått grupparbeten nu och ska börja knåpa ihop ett arbete på två veckor. Kommer gå super! =) Har diskuterat med mina gruppmedlemmar - och det känns som att vi har koll. Hade datalektion idag och morgondagens kommunikationslektion är inställd. Så jag ska sätta mig med grupparbetet och få lite ordning. Ähh, nog med tråkig fakta. Nu ska jag sätta mig med en kopp te o mysa lite..

Blir inget Liseberg ikväll - så jäkla kallt!

Puss...!!



I.D billigt




Har tidigare hyllat I.D bare minerals. Skitbra produkt för hyn!
Idag kom det hem i min brevlåda. Från http://www.brallis.se/sv

Betalade bara 318 kronor plus frakt 29 kr.
(jmf åhlens, grand och andra återförsäljare som tar 495 kr)

Dessutom var det riktigt snabb leverans! Typ 1 arbetsdag...





Mycket i december


Ni är så fina när ni kommenterar darlings!


Sitter och skriver ett protokoll till kommunikationen, från ett sammanträde vi hade i smågrupper för ett par veckor sen. Jag har inga anteckningar, dem finns hos Martin. Men jag vet inte om han skrivit ngt, så för att ha ryggen fri hittar jag på ett eget, utifrån de punkter vi tog upp. Haha, får nog säga det till Birgitta. Tanken är mest att vi ska ha testat på och skrivit själva och förstått vad som ska vara med.

Idag ska jag sitta med kapitel 16 i Europarättens grunder - det handlar om det grupparbete vi ska göra och jag behöver vara mer insatt. Konkurrensrätten inom EU. Spännande va? ;) Haha, jag har inte så stor koll.

Sen blir det av till läkaren. Usch, vill inte :(
Men ikväll ska jag på bio. :)

Öh, det är en del vi ska hinna med nu de sista veckorna ändå. Hoppas det ska gå bra. I helgen ska jag plugga inför tentan i kommunikation som är nästa fredag. Grupparbetet kommer involvera både data, kommunikation och EU- och marknadsrätt så det kommer vara rätt stort. Vi kommer få en individuell uppgift att lämna in skriftligt den 20:e (men jag gissar att den är rätt simpel som tur är) Och så ska jag skicka in svar på de uppgifter vi fått skickade från Nordsteds juridik. Sistnämnda är dock klar ;) Och så tillkom tentan i data vi kommer ha sista dagen i skolan för terminen också :P  Tjoho!



ikväll gör du mig inte besviken ;)


RSS 2.0