Äntligen lycklig

Jag är kär. Jag har letat efter denna kemin så länge. Den finns där. Länge trodde jag inte jag skulle träffa honom, men nu har jag hittat honom. Han får mig att må så otroligt bra. Visst, jag är nog fortfarande nykär, men det känns som att vi träffat så rätt :) Är så tacksam. 
Första gången

Så - då var det dags att träffa svärföräldrarna. Sjukt nervös (jag är ju tokblyg!) Har köpt med mig en fjäskblomma... Facebook deleted

Ok, då har jag just raderat Facebook från min telefon. Appen är alltså borta och jag behöver en dator för att logga in - jag har aldrig en dator till hands :) Yey! Får se hur lång tid det tar innan jag laddar ner den igen ;)

Annars då? Mycket bra. Träffade min favorit i helgen (Alma) och imorgon ska jag till Halmstad m jobbet. Och till helgen åker jag till mellby för första träffen med Emils föräldrar ;) Asnervös!
Hej

Dålig uppdatering, men dagarna går i ett :) Vill bara säga hej.
Maaaat!

Jag hade kunnat leva på omelett. Lätt den godaste lunchen ever :) 
Nytt år, nya möjligheter

Året har börjat bra, trots en förkylning. Jag är kär, har börjat jobba igen efter ledigheten och börjat städa i farmors hus. Jag tror att 2014 kommer vara mitt år. 2013 var det i många avseenden inte alls. 

Idag har jag ätit frozen yoghurt o fått mina naglar fixade :)

Gott nytt år!


RSS 2.0