Fullt upp

Ja, har verkligen fullt upp denna vecka. Hur hinner alla andra med? Socialt liv, måsten och egentid... Det går inte ihop. Inte samma vecka. Ska klämma in ett träningspass i helgen iaf.
Det gick bra!

Min första mil på två år och jag är jättenöjd. Även om resultatet är mitt sämsta av mina tre lopp. Men det handlar om några få minuter. Idag har jag lite träningsvärk men inte så mycket ändå. Har handlat, lagat mat och bakat en banankaka. :) Robin och hans familj kom förbi också. Mysigt!


Midnattsloppet


Då kör vi ikväll!


Grattis pappelappen!Idag fyller min pappa år.
Fast på tåget...veckan har börjat ...

Så idag kände jag på riktigt av västtrafiks nya idéer. Tog tåget.imorse istället för bussen. Det gick ju bra såklart förutom att jag hann bli blöt o smutsig på benen. Sen skulle jag hem (efter att ha postat brevet till min bank) Tåget gick inte, men jag satt på det och dörrarna gick inte upp. Efter en kvart öppnades de och turen ställdes in. Tack? Hittade en buss till stärtered och fick således en kvarts promenad hem. Helt stört hungrig fick jag i mig en sked jordnötssmör och upptäckte att jag ännu inte fått en avi på mitt kort. Ringde banken, fick reknumret och sprang till Willys. Handlade och är nu på väg hem.

Ändå en ok dag (inte tack vare västtrafik dock) För ikväll börjar idol!!!!


skimmad

Känner mig som ett barn. Blev skimmad förra helgen och har fått leva på det jag har. improviserat med maten och bett Emil om veckopeng :P Jag har pengar kvar, och swish fungerar som tur är. Men polisanmälan är gjord och kortreklamation ifylld. Den ska bara skickas. Har dock ännu inte fått ett nytt kort. Dessutom har västtrafik dragit in min buss så nu blir det tåg framöver. Skitvästtrafik. Rubbar mina rutiner.

Annars då?

Lillasyster har fyllt 20 o bjudit på kalas, jag och Emil letar lägenhet - kanske en med bättre kommunikationer? Vi såg Stefan Andersson på kulturkalaset i lördags och jag har börjat träna inför midnattsloppet - som är på lördag. suck! Får se det som ett träningspass och glömma mina gamla resultat så jag inte blir besviken. Happ! Så var det måndag igen!


En vecka avklarad

Nu är det helg! Jag o Lollo är på Nordön :) Idag har jag o baby varit tillsammans i nio månader :) Det ska vi fira imorgon :)


RSS 2.0