Komplex

Ja, jag är där igen. Jag har insett att jag är nöjd med min överkropp. Blir magen för pluffsig behöver jag bara hålla koll på matintaget och träna lite extra ett par dagar så är det bra igen. Förutom mina kärlekshandtag, de liksom försvinner inte.

Men mitt problemområde är mina ben. Lår och vader. Jag vet inte vad jag ska göra åt dem. Så efter vårruset har jag börjat springa. Jag äter helt ok - har anmält mig till viktklubb och har koll på kalorierna, mestadels. Jag är ärlig mot mig själv och loggar all mat, vin och godis jag får i mig. Oftast håller jag mig inom beräknat dagsintag - med hjälp av träningen. 

Får se om det kan hjälpa mig med mina ben. Om de någon gång ska bli mindre får jag göra ett ärligt försök. Och vet ni vad? Jag har börjat gilla att springa! Efter göteborgsvarvet har jag redan lyckats bättra på min kilometertid :) jag blir förvånad varje gång min runkeeper berättar resultatet och tror att den räknat fel. 

Hoppas att det håller i sig! Jag ska göra mitt bästa! Det 20:e juni ska jag åka med lollo till solen och jag tänker inte låta mig hindras från att få färg på benen och jag tänker inte skämmas när jag går på stranden. Jag vet vad min kropp klarar av. Den är grym! Har bara lite gropar och benen dallrar ibland. Tänkte bli lite fastare. :) 
Så har det gått en vecka till

Ja, då var det lördag igen. Veckan gick fort, har haft en del att göra, några bättre och några sämre dagar. Har sprungit en del och cyklat till jobbet 4 dagar av 5. Heja mig! 

I måndags träffade jag lollo, vi fikade och besökte resebyråer inför semestern. I onsdags träffade jag Carro, Jossan och Jessica. Vi åt middag och gick på bio. Pitch perfect 2. Mycket bra film! 

I torsdags var det vårfest på jobbet och så har jag bjudit hem familjen idag. Har handlat i veckan och håller just på att förbereda lite. Emil sover.


Vi fick en grill igår och funderar på att testköra den redan idag. Får se om det slutar regna.  Vad hände med våren? :( 

Vad gör ni idag?  


varvet


Jag trodde aldrig jag skulle springa göteborgsvarvet igen - men så igår kväll uppdagades det att en person blev sjuk. Jag sprang för Bra Bil och fick en tröja. Bara win :) Sprang 21097 meter på 2 timmar 16 minuter och 38 sekunder. Jag har inte tränat överdrivet mycket i år ska tilläggas. Började springa först vid vårruset ordentligt och det längsta jag sprungit i år var en mil hemma i floda för fem veckor sedan. 

Lite jävlaranamma kan ta en långt.

2012 sprang jag dock på 2:11:12...  Fem och en halv minut sämre idag alltså. Men jag är nöjd. Rätt stolt faktiskt.  


whats up?

Ok,  först av allt - jag är bedrövlig på att blogga nuförtiden.  När skrev jag sist? Jaja,  det är iaf måndag igen. En hel vecka framför oss nu - just när man blivit van vid kortveckor :P 

I fredags var vi på Rondo och lyssnade på Alcazar - riktigt grymma showartister! 
 
I lördags var det dags att träffa vänner,  laga mat tillsammans och spela spel. 

O just det - sprang vårruset med lollo också. Wohoo!  Kul :) 

Jag har iaf kommit igång med löparträningen igen. Förra veckan sprang jag totalt två mil, Emil har fixat min cykel så jag har börjat cykla till jobbet - och jag har gått med i viktklubb igen. Hoppas så på att motivationen håller i sig denna gång. Det är iaf bra att fylla i vad jag ätit under dagarna iaf. Inte mycket godis denna helg faktiskt ;) 
 


1 maj 2015

Hej, 

Vaknade tidigt idag. Sov inte jättebra, somnade med kläderna (linne o bh) i gästsängen - Emil jobbar idag så jag ville inte störa med att ha lampan tänd medan jag läste och råkade bli kvar där jag låg. 

Igår tog vi oss faktiskt iväg. Åt på after grill på le pain på avenyn och drack lite vin. Sen såg vi på cortegen och åkte hem när vi frös.

Så vad händer idag då? Hela dagen till mitt förfogande utan planer. Städ, tvätt o träning iaf. Och musik! Mina hörlurar är trasiga så jag har inte lyssnat på musik på jättelänge känns det som.

Gjorde mig en kaffepeeling av sumpen så det ska jag testa också. Lika bra att börja dagen! Först - sängklädesbyte! RSS 2.0