Glossybox augusti




Detta fick jag i månadens glossybox. Mest nöjd är jag över Loréals BB-cream. Den var grym! På riktigt. Den såg grå/lila ut när jag tryckte ut det ur tuben, men det smalt in så himla bra på min hy. Älskar den! Mattare resultat än Garniers.
 
 
Jag använder aldrig läppstift och väldigt sällan läppglans så dem kommer jag nog inte använda. Mamma eller lillasyster kanske vill ha =) 
 
Från Tony and Guy kom ett serum för håret. Underbart..! Och bodylotionen från Weleda doftade verkligen citron (tänk er en citrongodis, en sån man suger på - så doftade den) och smalt lätt in i huden. Själv gillar jag dock bodybutter bättre än lotions, men det är ju en smaksak. 
 




Jordnötssmör




Efter att jag sett lite tips på frukostar och mellanmål på olika träningsbloggar har jag blivit galet sugen på jordnötssmör. Se bara till att det är helt naturligt och inga tillsatser. Det är lite socker i den jag köpte, men mest jordnötter. Bra fetter, men försök att inte äta för mycket. 
 
Lite viktväktarvärden:
1 tsk = 1 point
10 tsk = 8 points 
 


 
 


Tvättid mitt på dagen




Jag bytte min tvättid. Skulle egentligen haft den ikväll, men det underlättar om det är färdigt när Alma kommer, tänker jag. Så fanns det en ledig tid nu mitt på dagen. Segt, men å andra sidan kan man ju göra annat på hemmaplan så länge. Har kört två maskiner och två nya är igång. Har dock problem med torkmöjligheter då grannen före mig inte torkat klart sina kläder än. Jaja... det får väl gå. 
 
Struntade i gymmet. Tog en lång powerwalk och ska köra lite styrkeövningar innan det är dags för duschen. Har också på morgonen cyklat o handlat en del på Willys och sen tog jag mig till Hemköp för att hämta ut min glossybox - och lite mat till Alma, som jag glömde handla på Willys. Har iaf tjänat in 5 aktivitetspoäng redan. Känns skönt. 
 
Ni glömmer inte dricka vatten, va? Det gör jag...glömmer alltså. Hela tiden. Men jag gillar min Detox-vattenflaska. Den rymmer nämligen 1,5 liter. Så då vet jag att jag iaf får i mig den mängden om dagen.
 




Att-göra-dag




Godmorgon! 
Sitter och äter frukost och dricker kaffe. (samma som igår, 5 points) Verkligheten börjar snart och jag har bara tre dagar ledigt kvar nu. Dessa dagar är rätt fullspäckade känns det som. En del måsten, en del träning, en del familjeliv. Jag börjar med en del måsten idag.
 
Ska också försöka hinna träna idag. (har träningsvärk i magen så det får bli kondition och lite ben eller armar kanske) och så ska jag träna på söndag.
 
Ikväll kommer Alma hit ♥ *lycklig faster*
 




Torsdagen




Har spenderat dagen ungefär som jag hade tänkt =) Tränade, fick tag i farmor och umgicks med Mikael. Han börjar få ordning där hemma nu. Kommer bli riktigt bra! Imorgon hämtar han hem en inbyggnadsmicro också. Vi har flängt lite fram och tillbaka idag också. Och ätit mat på mitt favoritställe. Adams Café på Frölunda torg gör galet goda sallader. Mums..! 
 
Vad gäller dagens viktväktar-tänk kring måltiderna så har det gått sådär. Blev lite lång tid emellan mellanmålet och "lunchen" så jag blev rätt svag däremellan och så åt jag mig bra mätt så jag har ännu inte fått i mig alla points idag. Det var ju just detta jag behöver undvika. Jaja, nya tag imorgon :) 
 
Frukost på havregrynsgröt med hallon och en kopp kaffe
En proteindrink efter träningen
Kycklingsallad på Adams Café 
Hallon, banan och keso ikväll = 21 points. (5 kvar - inge bra!)
 




Ska bli lika duktig igen




Jag satt och kikade i min kategori här på bloggen som jag döpt till "Viktväktarna". Slås av hur duktig jag var =) Tar lite av de tips jag gav där och skiter i gymmet idag. Tar träningsleken med kortleken innan jag börjar med dagen faktiskt. Ska också ta fram fläskfilén ur frysen och tina den i helgen tror jag. Stoppa den med fetaost och soltorkade tomater. Mums! Ska dessutom tillaga lite mathavre som tillbehör till min köttfärs jag har liggandes i frysen (måste inhandla lite grejer först inser jag)
 
Och imorgon när Alma kommer hit ska vi göra en efterrätt, tänkte jag. Fredagsmys. Chokladmousse på äggvita, kakao, lite socker och banan som tillbehör. Mums! Och typ två points per portion. 
 
Peppad =)
 
Nu kör jag igång musiken och tränar en stund innan jag gör mig klar för dagen.
 
KRAM!
 



Frukost 5 points




Godmorgon!
Vaknade tidigt idag igen, det är lika bra att gå upp, tänkte jag. Bokade om en tvättid och gjorde frukost. Vädrar sängkläderna och njuter av kylan i luften utanför. Så friskt.

Idag blev det havregrynsgröt med fiberberikade havregryn och hallon. Har fått dille på hallon. Det är riktigt gott. Jag vet att min lillasyster kunde köpa hallon till förbannelse och jag förstod aldrig tjusningen. Förrän nu. Mums!

 


Byte av gym - och en träningskompis!




Yes... på fredag är det sista dagen som jag kan använda mitt kort på Fitness24Seven. Fick ju årskort där av min arbetsgivare som hade en deal med dem så friskvårdsbidraget täckte. Det har varit bra där, men ligger lite långt ifrån mig så jag har funderat på att byta till Kristinedal (har haft kort där tidigare) och när Angelica sa att hon skulle teckna ett årskort där var saken klar.

Så nu blir det Kristinedal framöver (jättebra cykelavstånd) Bra gym, gruppträning, möjlighet att simma och tillgång till vattengympa - för ynka 279 :- i månaden! Grymt :) Och ingen medlemsavgift som många andra gym envisas med. Varför? :S
 
Nöjd tjej. Dessutom har jag fått en träningskompis. Kul! Hon kommer dra med mig på en del gruppass - bra. Kommer aldrig iväg på sånt själv nämligen. Ingen grupptränings-tjej på det viset..
 
Har dessutom hunnit med en powerwalk och cykling idag. Cyklade till stan och tillbaka, istället för att ta vagnen. Det har varit jättefint väder idag. Nu blir det snart ett avsnitt av "Efterlyst" innan det är dags att bädda ner sig. 
 


 
 
 
 

2 points




Tips på gott mellanmål för oss viktväktare. Värm frysta hallon i en kastrull med en tesked vaniljsocker. Skiva en banan och lägg till en dl minikeso. 2 points. Garanterat godare än lördagsgodis!
 


Jackan är här!




Sådärja.. Tog en pw på 50 minuter i solen och tjänade in 4 aktivitetspoints =). Missbedömde temperaturen och blev bra svettig. Gött med en dusch då =) På vägen gick jag förbi Hemköp och hämtade ut min jacka som hade kommit! Ska testa den snart. Men den är så fiiin! Hoppas den är lika bra på som jag tror. 
 




Tillbaka




Yep, blev en prenumeration hos Viktväktarna igen. Ett och ett halvt år sedan sist. Känner att jag behöver lite hjälp på traven. Antingen äter jag för mycket en dag eller så äter jag alldeles för lite. Inte bra. Nu ska det bli 26 points om dagen. Punkt.
 

 

Onsdag, 29 augusti 2012




Godmorgon!
Jag har vaknat av och till från 05:20-snåret. Fasar lite över att jag ska behöva gå upp senast kl. 5 varje morgon framöver. Haha! Just nu dricker jag en kopp kaffe och läser i broschyrer och andra papper jag behöver fylla i och skicka in, men några av pappren vill jag först tala med pappa om. Sen ska jag ringa farmor och höra efter lite beträffande kommande lördag och ikväll ska jag träffa Angelica. Där emellan får vi se. Lite träning kanske? Har hyfsat ont i kroppen efter gårdagens styrkepass, men jag känner mig fantastiskt duktig ändå =) Kanske får bli lite cykel och sen magövningar. Blir nog bra. 
 
Puss!
 





Dagarna går undan




Igår hjälpte jag Mikael lite med hans flytt. Han har gjort det mesta, men det är alltid mer att göra än man tror. Vi packade in lite grejer i hans bil och på släpet och körde detta mellan lägenheterna. Packade i förråd och i lägenheten. Åt en sallad på Eriksbergsbryggan och åkte till IKEA för lite inköp. Till middag lagade vi lax med pesto tillsammans med bulgur och sallad. Och lite kesella. Underbart gott! :) 
 
Idag har jag alltså varit på gymmet och snart ska jag in till stan och träffa Lollo. Härligt!
 


Det lilla extra




När jag tränar är jag mindre sötsugen. Istället unnar jag mig gärna blommor och träningstidningar. (Ni såg Wellness-tidningen i tidigare inlägg - den är förresten en av de bättre, bättre än ToppHälsa, faktiskt)
 


Nytt träningsupplägg




Nu är midnattsloppet över och jag ska satsa mer på styrketräning än vad jag gjorde innan loppet. Då var det ju mer kondition. Efter passet med min lillebror för ngn vecka sen har jag fått en nytändning. Idag var det riktigt kul på gymmet :) Kände mig stark. Och kunnig. Kör inga maskiner mer än till uppvärmningen. Körde en del övningar som Nicklas gav mig och några tips och trix har jag snott från Charlotte Perelli. Gillar verkligen hennes bok. Och att träna utan maskiner - fast med vikter och hantlar. Grymt :)
 
Blanda idéer från olika håll. Jag har lite övningar kvar från Fitnessfighten, kör på några jag fick av Nicklas, några ur en gammal Wellness-tidning (ska kika närmare på denna månadens också) och från Charlottes bok då. 
 
 


Impregnera mera




Idag tog jag tag i mina skor. De behövdes impregneras. Nu är min impregneringsspray slut så jag behöver inhandla en ny. Den jag använder är från Scorett, kostar typ 90 spänn. Värt. 
 
 
Vad gillar ni förresten mina nya skor? Jag älsar dem. Vagabond. Skoboo hade dem för 549. Sååå sköna! Har aldrig varit med om att jag INTE får skoskav av skor. Dessa är underbara! ♥


Bättre




Har hämtat ut mina skor hos skomakaren, blev dyrare än jag hade tänkt.. Jaja, nu har jag iaf bekväma skor som är hela och snygga i höst. Annars då? Jag har en ganska lugn dag. Känner mig ganska fin idag. Har haft lite problemhy ett tag igen. Men nu börjar den repa sig. ProActiv, C-vitaminbooster från SkinPlan och en bra BB-kräm från Garnier verkar ha gjort susen. 
 
 
 


Raindrops are falling from the sky




Söndag. Idag regnar det. Igen. Jag ska in till stan och hämta ut mina skor som jag lämnade in hos skomakaren igår. Skönt att kunna använda dem igen. Har så svårt att hitta skor som jag trivs i, som sitter bra och inte klämmer åt. Har en hallux valgus som ställer till det för mig. Breda fötter.
 
Denna helgen har jag tagit det väldigt lugnt. En två timmars promenad med Lollo, städat lägenheten, ätit indiskt, lämnat in skorna hos skomakaren, Midnattsloppet, lyssnat på musik och spelat yatzy...typ. 
 


Midnattslopp




Förra året gick Midnattsloppet runt centrala stan. Inte särskilt backigt. I år gick loppet ikring Majorna, Masthugget och Linné. En mycket jobbigare sträcka med en del backar och det sög bra i rumpa och lår måste jag säga. Ändå lyckades jag bättre än förra året. Nöjd. Det var fantastiskt skönt att lägga sig i sängen efter en välförtjänt dusch igår måste jag säga :)

 


Midnattslopp ikväll!




Ses vi?
 

 

Rabattkod på Ellos




Therese som driver bloggen shoppingandfashion.se postade igår ett inlägg med olika rabattkoder och andra tips om rabatter i både vanliga butiker och på nätet. Bland annat hade Ellos en kod som gav 50% rabatt på valfri vara + fri frakt. Jag behövde en jacka. Jag slog till.
 
Istället för 1399:- för denna urfina jacka gav jag 699,50:- inkl. frakt. Hur bra?? :D 
 
Koden är 265825 och gäller till på söndag. Du klistrar in den under fliken "erbjudanden" när du handlar.
 

 

Instagram




Ja, tänkte testa det där med Instagram - men jag är väl inte den skarpaste kniven i lådan där känner jag. Hittat några av mina kära storbloggare men inga av mina vänner. Bra va?
 
Så, hit me! Vad heter ni där? Det är ju totalt omöjligt att hitta folk?? :S Eller så får ni tipsa på hur man lättast söker?
 
Jag heter EmHolmberg, för övrigt.Inga bilder än, men det kommer :)
 


Omelett




Godmorgon!
Jag har börjat vakna om nätterna. Det är inge bra. Det har jag liksom inte gjort tidigare? Funderar på om det har med åldern att göra. Haha, löjligt va? =)
 
Somnade sent igår (för att vara mig iaf, halv ett typ) men vaknade ändå strax efter sju. Har bäddat sängen, torkat ur min besticklåda, plockat in disken från igår, tvättat ansiktet och lagt en ansiktsmask, rensat bland mina nagellack och funderar över dagen över en kopp kaffe.
 
Igår lagade jag som ni vet matlådor och innan dess hade jag handlat på Maxi i Partille. Det bar även in till stan för en kopp kaffe med en vän jag inte sett på länge. Ses ungefär en gång per år :P  Blir ofta så känns det som. Svårt att klaffa med tider och ledigheter och grejer. 
 
Nu ska jag betala räkningar och sen göra frukost. Omelett idag =)
 



Nude....?




Inte riktigt jag, känner jag.. Vad gillar ni trenden?
 
 

 

Man skulle ha en diskmaskin...




Detta är en av anledningarna till varför jag inte tycker om att laga mat. Förutom att det är så förbannat tråkigt att laga mat till bara en själv - och att äta ensam.
 


Matlådor




Det blev fyra matlådor till ikväll. Har nog bara två kvar att fylla. Men det får bli imorgon. Då blir det lax. Idag gjorde jag en kycklinggryta med Cantadou. Det var väldigt enkelt. Jag har aldrig gjort en kycklinggryta tidigare. Skäms jag lite för. Men jag ska börja våga lite mer i köket. Det ska jag lova mig själv nu =)
 
 
 

 
 

Armband




Jag älskar dem =)
 
 
 

 
 
 
 
 

Midnattsloppet 2012






Rumpa..!




Godmorgon!
Vaknat av och till inatt. Jobbigt. Gick upp halv sju..vaknar ju ändå bara titt som tätt. Har satt igång tv:n. The 4400 går från början på tv 11 nu igen. Dricker en stor kopp kaffe och funderar över dagen. 
 
Igår ringde jag Handels, ST och Folksam och fixade. Sen åkte jag in till stan, gick in och fick bra hjälp på SEB, gick till Stadium och hämtade ut min t-shirt och sen tog jag mig till gymmet. Sprang 7 km och sen tog jag mig an ett par styrkeövningar som jag fick av lillebror i helgen. Bröst, armar, ben och rumpa hann jag med. Men inte lika tungt som sist. Vill inte ha träningsvärk på Midnattsloppet.
 
Har ju förr haft komplex för rumpan. Det har jag fortfarande. När jag ska köpa byxor. Men däremellan börjar vi bli rätt bra kompisar... =)
 


Onsdag




Idag tar jag tag i en del måsten igen tänkte jag. Ingen matlagning antagligen, men annat. 
 
Ska ta mig en sväng förbi banken, till Stadium och hämta ut min t-shirt inför lördagens Midnattslopp (årets färg är blå - jag ville ha rosa så jag är mindre nöjd) Men innan dess ska jag ringa handels och ST (facket och a-kassan för anställda inom stat, kommun och landsting - mycket viktigt! särskilt med a-kassa...)
 
Sen ska jag till gymmet och springa på löpbandet tänkte jag
 
...och så tänkte jag roa mig med måndagens avsnitt av "Ensam mamma söker". Missat att det börjat igen. 
 
En nyttodag. Dags att börja.
 


Tisdagen




Godmorgon! 
Igår struntade jag i vad allt med måsten heter. Tog mig en sen frukost på hallon, keso och banan. Och två koppar kaffe. Härligt =) Runt två åkte jag in till stan. Var hungrig, ringde Mikael som redan hade ätit så jag tog en baguette och satte mig på vagnen hem till honom. Vi tog ner hans projektor och jag fick se den nya lägenheten han skulle flytta till. 
 
Sen åkte vi o tittade på en säng han skulle köpa och därefter tog vi oss en glass på Villa Bel Parc innan vi åkte och inhandlade tacos. =) Tisdagstacos med vin! Kvällen avrundades med ett avsnitt av "Hart of Dixie" (där jag var den som var mest road - Mikael kollade efter soffor på nätet) Sen åkte jag hem. 
 
Sett Hart of Dixie?
 


Dinner is served




Ja...börjat göra matlådor. Frysen är avfrostad så där ska det finnas plats för många burkar nu, hade jag tänkt. Måste nog köpa fler. Börjar jobba om två veckor och tänkte ha frysen full med matlådor för att göra det enklare för mig. Gör just nu köttfärssås. Ett recept jag snott av Carro. Hennes blir alltid himla god faktiskt =) Men spaghettin vill jag inte frysa in, men hur svårt är det att koka lite spaghetti eller vad man nu vill ha till? 
 

 
 

Fyndat på Willys!




Har fyndat en BB-kräm. Typ en blandning mellan en dagkräm och en foundation. Kanske jag inte behöver köpa en primer nu då för en massa hundralappar? Denna produkt är välrecenserad och mycket prisvärd. Åhléns och liknande butiker tar 119 kronor för den. Jag fann den på Willys i Gamlestan för 65 spänn :)
 


Mer huvudbry




Har hamnat i en någorlunda delikat situation. Två jobb att välja mellan. Ett på hemmaplan där jag har en hel del kunskap i arbetet. Med start med detsamma egentligen. Och ett som jag redan har tackat ja till. Jobbet i Vänersborg med nya intryck, ny personlig utveckling och nya människor  - och egentligen ett helt nytt sätt att arbeta. Men med ett jäkla pendelavstånd. 
 


Huvudvärken botas allra bäst med kaffe




Efter en hyfsat lång morgon med inget annat i magen än några stackars godisbitar från gårdagens filmmys (ensam i sängen framför Footloose - kan det bli bättre?) har jag bråttats med träningsvärk, tvätt, en frys som ännu inte frostats av (- hur lång tid ska det behöva ta..?) och en förbannad huvudvärk så kom jag på det - jag behövde kaffe! Innan jag kan börja tänka på att handla eller laga mat. Det räckte till precis en kopp. Nu måste jag handla.
 


Familyportrait




Det här är min underbara familj. 
Jesper, Nicklas, morfar, mamma, farmor, Robin, Sofie, Elin, pappa, jag och Alma ♥
Ser ni så kort jag är?


Igår




Igår såg jag ut så här. Enkelt och bekvämt. Gillar verkligen det där med kjol. Ett par cykelbyxor under kjolen gör att kjolen stannar på plats utan att åka upp så man visar halva rumpan när man går i uppförsbackar.
 


Måsten




Hej
 
Idag är det tvättdag för min del. Igen? Men jag har inte så mycket att tvätta. Har också satt igång med att frosta av frysen - vilket innebär att jag måste göra matlådor av det som hinner tina. Men innan dess måste jag handla. Borde ha en bil. Men icke. 
 
 
 
 


Helg




Så har det varit helg igen. Sitter just nu i min soffa och ser på Ghostwhisperer (heter den väl med Jennifer Love?) och ska snart sätta igång en film. Footloose blir det ikväll. Var iväg på kalaset förut. Såg på Rix FM-festivalen på Götaplatsen med Carro, Kenneth o co. Sen ville jag köpa fudge. Det var stängt. Blev en sväng till 4 gott istället. Konstigt nog är jag inte så galet godissugen som jag kunde ha varit..?
 
Annars då?
 
Träffat morfar för första ggn i mitt liv. Farmor och hela familjen har umgåtts hemma i Floda och idag tog vi ett kort på allihop. Elva personer. Härligt :) Jag älskar att vi är så många. 
 
Jag åkte hem i fredags. Vi har bakat tårtor och i lördags förmiddags tog jag mig till Portens Gym med pappa och lillebror. Kan meddela att jag har helt galen träningsvärk..! Men gött var det. Nu ska jag börja träna mer styrka på gymmet igen. Inte bara kondition. =) 
 


Lunch!




Alltså, varmrökt lax! Hur gott..??!! Att jag inte upptäckt detta tidigare...?
 
 


Packar




Behöver nog en mindre resväska för att åka bort över en natt. Men det ska ju få plats träningskläder + skor, ett ombyte, toalettsaker med hygienartiklar och allt vad det innebär. Och viktigast - presenter!
 
 


ProActiv




Fick hem en leverans av ProActiv igår. Har förespråkat den tidigare. Och jag gör det fortfarande. Det är det enda som egentligen fungerar på min hy. Har varit utan den knappa månaden och min hy har krånglat. Men nu ska den bli fin igen =) 
 

 
 

To do




Well hello
 
Idag blir det att göra rent i badrummet. (tog det mesta av vardagsrum och kök igår kväll) Sen ska jag träna och därefter tror jag att jag ska åka hem till Floda faktiskt. Imorgon ska vi fira lillasyster och pappa så jag tänkte börja dagen med en promenad runt Sävelången. 
 
Sitter just och tittar på "The Ex List" . Har fastnat för den. =)
 
Men, vad jag längtar till jag börjar jobba! Nästa vecka ska jag göra matlådor av allt jag har i frysen och frosta av den samtidigt. Det behövs. Ska också ringa handels, ordna med en ny hemförsäkring och fixa med a-kassan. Har varit smidigt att ha allt inbakat i fack-avgiften, men det blir krångligare när jag nu ska byta bransch. 
 

 

Från Glossyboxen




Tänkte bara tipsa om en jättebra produkt från senaste Glossyboxen jag fick hem.
 
Jag fullkomligt ÄLSKAR den där ansiktsmasken vi fick prova. Från Anatomicals.
Fick också med en produkt från SkinPlan - en C-vitamin Booster som man blandar med sin vanliga dagkräm. Har inte fått se ngn effekt ännu, men det kommer inte förrän efter tre veckors användande. Men hyn känns ju fräsch iaf. 
 
Nagellacket var kanske inte det bästa mot fläckar som det säger, men jag är nöjd med ett genomskinligt lack som jag annars hade behövt köpa. Fotkrämen var bra, skönt att ta hand om sina fötter - men det är ingenting jag letar efter ett särskilt märke på när jag ska inhandla.
 
Tandkrämen från SB12 ska motverka dålig andedräkt. Vet inte om jag hade kass andedräkt tidigare - men jag har iaf fått hångla nu! ;) Haha, första ggn på nästan hela året? Det är mysigt att kyssas.. Tack, Glossybox! =) 
 
 

 

Kulturkalaset




Ja, det är ju kulturkalas i stan. Det är faktiskt kul när det händer saker. Ikväll spelar Mikael Wiehe på Götaplatsen kl. 18 och sedan kl. 21:50 blir den en hyllning till Whitney Houston med bland annat Shirley Clamp m.fl. 
 
Vill man ta sig till Packuskajen för lite bugg så spelar Arvingarna ikväll. Grymt =) 
 
Har mindre koll på vad man kan hitta på med banrfamiljer. Men det händer en del i Trädgårdsföreningen för dem tror jag. Dessutom är det uppträdanden i Bältesspännarparken, utanför Storan, på Kungsportsplatsen och  Kungstorget varje dag.
 
Matupplevelser finner man både på Gustaf Adolfs Torg och på de olika festplatserna. Vissa restauranger har också en mindre kalasmeny med typ tapas av sina vanliga rätter. (Parken, Incontro och en till som jag inte kommer ihåg) Sen finns det såklart langos, choroz och enklare middagsmat på papperstallrikar i de olika festområdena. 
 
Incontro har varje kväll från kl. 18 sin pianist vid pianot i pianobaren (jag älskar pianobaren på Incontro
 
Enjoy!
 


Torsdag 16:e augusti 2012




Godmorgon mina solstrålar!
Solen skiner och jag är rätt pigg idag. Har ätit lite kesella med hallon och blåbär och banan. Dricker lite kaffe också. Ska kl. 10 träffa Mikaela i stan för en kaffe så jag slänger inte i mig för mycket. Kan nog tänka mig en muffins sen nämligen =)
 
Ska förresten sluta analysera så jäkla mycket. Försöka iaf.. Ni vet hur tjejer är med analyser. Jag är likadan. Dessutom har jag börjat analysera allt till min nackdel och det drar ner mig. Jag bygger murar när jag borde vara öppen. Jaja, oavsett - jag måste sluta analysera. 
 


Solsting och skavsår




Hej
 
Det blev en sväng runt turiststråket på cykeln imorse. Skönt, nästan två mil. Men det känns att man tränat benen nu en del det senaste. Haha..! Efter det ringde jag min lillasyster och pratade lite. Hon ska ut ikväll. Såklart. Man fyller bara 18 en gång i livet. Träffade Carro och åt langos och strosade lite på stan innan vi sa hejdå. Hade ett par sandaler jag inte använt på länge så jag fick skavsår. Såklart. På vagnen hem var jag så törstig så jag trodde jag skulle få solsting. När jag kom hem drack jag mängder med vatten och somnade i sängen. Slutkörd. 
 
Glöm inte dricka vatten nu när värmen äntligen är här! 
 
Nu ska jag se Hart of Dixie. Love it.
 


Lillasyster 18 år




Idag fyller min lillasyster 18. 18..! Grattis sötnos!
 


Protein




Igår hann jag med en sväng till Skatås. Cyklade dit, sprang 5:an och cyklade tillbaka. Sen åkte jag till Floda och fick mitt hår fixat. Gött..! =) Bild får ni se senare.. 
 
Jag har slängt bröd och grejer hemma nu så jag inte ska äta så mycket mackor. (älskar ju bröd lite för mycket) Istället har jag återtagit keso, kesella, frukt och bär och ägg i min kost. Och proteinshakes. Har en massa proteinpulver "Diet Fuel" kvar hemma som jag tänkte dricka upp. Bra med protein =) 
 


En dag på stranden?




Ska bli fint väder idag igen. Lycka! Dagen ska spenderas på en filt nånstans med en ny bok och lite korsord tänkte jag. Kanske inte på en strand - det har jag ingen i närheten tyvärr. Men en gräsplätt =)
 
Jag har faktiskt redan badat två gånger i år. Det får räcka. Tror jag.
 


Safety first




Igår kväll åkte jag ut till Sannegårdshamnen och en liten pub som heter "Port Arthur." Träffade Amanda, Ellen och Rebecca från min gamla klass och en del andra tjejer. Och Jocke. Calle och Ville skulle spela. Bra - som alltid. =)
 
Sedan åkte jag hem med min safespray i högsta hugg och somnade gott strax efter ett. Köp en du med, en liten trygghet.
 


The choice




 
Födelsedagsklänningen blev det. Nu ska jag duscha o ta på mig lite smink. Ha en bra kväll!


De vanliga problemen...




Kläder...
 
Borde man använda sin midsommarklänning en sista gång i sommar? Jag menar - det kanske inte blir väder för den igen?  Eller är man för uppklädd då om man bara ska gå ut o äta med goda vänner och lyssna på trevlig musik?

 
 
 
 

Klädstång - värsta klippet!




Åkte till IKEA tillsammans med Tina och Kalle förut. Fick med mig en klädstång hem. Super :D Kostade bara 99 kronor. Rätt nöjd 

 


Gekås-fynd




Haha, jag älskar mitt armband från Gekås =)


He said I wanna see you again




Godmorgon!
Igår hade jag picknick. Supermysigt =) Första ggn i år. Lyssnade på Zac Brown Band och hade det gött. Sov som en prinsessa, men vaknade av en mardröm. Jag grät. Wierd.. Idag skiner solen! Som jag har längtat =) Och många med mig. Börjar dagen med två koppar kaffe, en äggmacka och en ansiktsmask.
 
Ikväll ska jag lyssna på trubadurer på Port Arthur. Sannegårdshamnen i Göteborg. Härligt! Åh, va jag älskar musik. Livemusik. Nu ska jag se hur jag ska spendera denna soliga lördag. Vad hittar ni på?
 


BikBok eller KappAhl?




Haha, på tal om tanterier (det där med att underhållas av att kolla på folk o så) så kom jag på mig själv med att lämna tillbaka en tröja på BikBok för att istället köpa en på KappAhl. För mig har KappAhl alltid varit en tantaffär. Men jag tycker att de har blivit mycket bättre på senare tid. Mycket snyggare kläder. Eller är det helt enkelt bara så att jag blivit äldre..? 
 


Dags att rensa garderoben igen?




Igår när jag skulle ut o springa letade jag i min "träningsklädeslåda" och fann - den här! Hur tänkte jag när jag köpte den? Okej att det varit modernt med magtröjor, men jag skulle aldrig kunna med att gå med den..
 


Den svarta kjolen




Har förälskat mig i svarta tajta kjolar. Man ser lite ut som en buisnesswoman i dem. Haha, me like :) I kombination med en blus, en t-shirt eller bara ett vanligt linne. Så här såg jag ut igår.
 


Sommarstad Göteborg




Igår tog jag mig upp till Skatås en sväng för att springa. Det är tungt. Och bara två veckor kvar till Midnattsloppet. Hur ska detta gå..? Tur att konditionen tränas upp rätt snabbt ändå. Ska nog till gymmet idag och springa lite. Jo, måste.. 
 
Iaf så var jag ute i vår vackra stad igår. Träffade Lollo och drack lite vin. Solen sken, Way out West har börjat och det var en hel del folk på stan. Jag älskar att känna pulsen och titta på folk. Hoppsan, nu lät jag så där gammal igen. Titta på folk...?
 
 

 
 

Mer musik

 



Igår efter en trevlig middag hamnade jag med mitt sällskap i Majorna. Vid plaskdammen fanns en scen. Där spelade Augustifamiljen och Magnus Carlsson. Mycket bra spelning! Åh, va jag älskar livemusik! Det gjordes lite reklam för att han skulle spela med Göteborgs Symfoniker i höst... Kan va ngt att se. =)

 

Roadtrip




Göteborg - Jönköping - Gränna - Linköping - Göteborg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bryan Adams




Lycka! När killen entrade scenen efter ett brutalt dåligt förband vaknade hela Cloetta Center. Det sjöngs, det klappades, det visslades och skrattades och jag kunde nästan alla låtar. Jag är så otroligt glad att jag fick höra alla mina favoriter och fler därtill. Jag är så glad att han fortfarande spelar och verkligen kan leverera!
 
Jag vill påstå att jag var världens lyckligaste tjej igår. När han som näst sista låt spelade "Straight from the heart" var lyckan komplett. För att sedan säga hejdå men hejas fram av publiken såsom sig bör och spela "All for love" som sistalåt. 
 
Han ville vid ett tillfälle ha upp ngn på scen att sjunga "When you're gone" tillsammans med honom, En 14-årig tjej fick komma upp på scenen bara för att säga att hon inte kunde låten. Hon kunde istället "Heaven" och Bryan var inte den som var den så de fick till en liten duett ändå. (trots att jag och kankse många med mig, hellre sett att han gjort den själv) Fin han är min ungdomsfavorit! ♥
 
Jag hade velat sjunga "When you're gone" tillsammans med Bryan Adams...
 


Termomuggen




Fick med en termomugg/kopp när jag beställde mina hårvårdsprodukter från Matrix Biolage. Jag älskar den. Perfekt. =) Är ganska säker på att den kommer vara min bästa vän när jag börjar pendla till Vänersborg.
 

 

Måndag v. 32.




Igår var jag världens lataste. Såg på film på morgonen, tvättade mellan 12-16 (totalt värdelöst - dagen är dömd till att misslyckas när man har en sån tid bokad för tvättstugan) tog mig till affären och handlade grejer så jag kunde göra tacos. Åt och såg en film till. (No strings attached)
 
Sen fick jag energi. Klockan 22.00 igår söndag började jag rensa i köksskåpen och torkade ur dem allihop. Tog även kökslådan med mest kvitton och grejer i. Rensade och slängde en del. Fortsatte nu på morgon med att rensa ur två lådor i min bokhylla som innehåller den skit man inte vet var man ska göra av för ögonblicket. 
 
Fann gamla almanackor och mindes tillbaka. Vilken skribent jag var! Vilka texter..! Haha! Länge sen nu...
 
Nu ska jag ut till återvinningsstationen med grejerna... Sen blir det gymmet och därefter tänkte jag ringa Mikael. Och så måste jag lämna tillbaka en tröja för att köpa en annan liknande som jag hittat. =) Finare. 
 
Här hade jag all möjlig skit inslängt. Rätt nöjd med resultatet =) 

 
 

Tvättid söndag




Ja...roligare kunde man ju ha...men man ska ju ha rena kläder och sängkläder så det måste ju göras. Har bytt lakan i sängen så det ska bli skönt att krypa ner där ikväll. 
 


Min lördag




Igår ställde jag klockan på 06.00. Mamma, pappa och lillasyster hämtade upp mig strax efter halv sju och vi åkte till Ullared för lite shopping. Fann inte så mycket, men en del förnödenheter och två sällskapsspel till Kenneth i present. De uppskattades =) Kul.!
 
Fann också ett par skor från Vagabond som jag blev lite kär i. Nöjd! Höstskorna funna! 
 
Efter Gekås och Skoboo åkte vi ut till Onsala för att hälsa på pappas barndomskompis. De bjöd på hamburgare och fika. Mums..! =) 
 
Sedan bar det hem och efter en dusch tog jag mig en snabb powernap för att orka med kvällen. Det vankades partaj för Kenneth med sång, dans, alkohol, cupcakes och mat! Alltid lika lyckat hos makarna Alexandersson! 
 
Tack för det! ♥
 


Clean house Göteborg




Idag har jag haft städdag i min lägenhet till tonerna av Bryan Adams och Ted Gärdestafd. Satte faktiskt på skivorna. CD-skivor, för dem som vet vad det är =) Jag är färdig. Golvet ska bara torka i kök och badrum så jag kan ställa tillbaka saker i hyllorna och lägga mattorna på golvet. Sen ska jag till systemet. Imorgon blir det fest. Kenneth blir 25 på söndag och det ska firas. 
 
Igår mötte jag upp 8 av mina vänner och tog en middag på en kinarestaurang i vasastan. Gott! Supermätt var jag när jag klev utanför dörren där sen. Men lik förbaskat var jag hungrig när jag vaknade imorse ;)
 
Åt just mellanmål. Keso med bär. Så gott! Snart ska jag måla naglarna och sen får det bli ett pass på gymmet igen. Gjorde det igår. Svettigt! Men såå skönt! 
 


Anatomicals




Testar en Mud mask från Anatomicals just nu. Lera. Får se hur det hjälper mig. Den ska öka cirkulationen och göra rent hyn på djupet. Kan behövas. För mig och min problemhy. (som för övrigt är mycket bättre nu än den varit) Tjusigt va?
 


Glossyboxen juli




Häromdagen hämtade jag ut min glossybox för denna månaden. Har just blandat ut lite c-vitamin från Ski Plan i min dagkräm. Får se hur det blir. Kul att testa nya saker! Prenumererar du också? 
 
Testade nagellacket i måndags över mina naglar som blivit lite missfärgade efter nagellack. Nu är de så fina igen så =) Tandkrämen var rätt bra också antar jag. Har ingen särskild dålig andedräkt sedan tidigare, men det kan ju inte skada att vara extra noga? =) Kanske man kunde få hångla....
 
Pedix Feet är ett välkommet tillskott för mina stackars fötter. =)
 


It's only love





Nästa vecka ska jag äntligen få se min stora barndomsidol! Bryan Adams kommer till Liköping för en spelning och jag är så himla himla glad! Hur ofta kommer Bryan Adams till Sverige? Inte så ofta - och jag har längtat efter honom sedan jag var typ 7 år. Jag kan meddela att hela Mårdvägen visste min kärlek till Bryan. Inte sällan stod jag och skrålade med i låtarna på "So far so good" med balkongdörren vidöppen och stereon på högsta volym. Det var inte vackert - men det var kärlek. 
 


RSS 2.0