Tack.!




Den här fick jag skickad till mig.
Blev lite rörd faktiskt.

http://www.tackfilm.se/?id=1327613563174RA58


Virrepanna!




Lite mycket i huvudet numer. Uppenbarligen.

Jag kom hem från gymmet och insåg att jag inga skor haft med mig hem. Alltså inneskorna till gymmet. Jag gick inte ut barfota. Funderade över om jag hade glömt dem på gymmet eller rent av på vagnen. Jag ringde gymmet. Haha - jag hade ställt skorna mitt i vägen där folk springer ut o in. Där tyckte jag att de skulle stå. Receptionisten skulle iaf ställa dem på skohyllan så får jag hämta dem imorgon :)

Sprang iaf en mil på löpbandet idag. Hade tänkt att bara värma upp - men så stod det ju såklart en ruskigt hurtig tjej på bandet bredvid så jag var ju tvungen att vinna. Jag sprang på 55,23 - bästa tiden hittills! Så nöjd! Tackar för draghjälpen ;)

Börjar bli rätt tillfreds med mig själv. Jag har inte gått ner någe vidare under Fitnessfighten, men jag har blivit tightare och fått muskler, blivit starkare. Synd bara jag inte kommer få tillbaka mina bröst. Känns sådär. Jaja, små bröst kan ju vara fint också. Och bra för ryggen :)

Det var lite jobbigt att gå hem idag. Och gå till vagnen. Men Ellen gav mig ett tips till dess jag ordnar med en spray. Ha nyckeln mellan fingrarna. Kanske man kan skrapa upp ngn kind iaf om det skulle behövas.





Det är vanligare än man tror




För ett par år sen hände en grej där jag och en kollega satte dit en riktigt sjuk jävel. Det blev rättegång och grejer. Upplevelsen var skärrande, men vi kom undan lindrigt i jämförelse med andra tjejer. Ändå satte det sig på psyket - vad hade hänt om vi inte gjort som vi gjorde, eller om vi var ensamma? Det var en vanlig vardag.

Igår var det lönehelg. Jag kom hem närmare halv tre med vagnen. Det är som upplagt för överfall. Ensam tjej i klackar, halt och svårt att gå på grund av det. Jag gick av en hållplats längre bort. Det är mer upplyst där. Många fler än jag gick av vagnen, men det var bara jag som vek av ner till mitt område. Och en till.

Jag bor ganska långt ner på gården. Man brukar normalt gå av på hållplatsen innan när man bor där. Mannen bakom mig viker aldrig av vid någon port och jag börjar ana oråd. Jag tittar på honom då och då för att han ska fatta att jag sett honom. Men jag gissar att han tror att jag är berusad. Jag snabbar mig till min port, men märker att han är mycket närmare nu.

Jag sätter nyckeln i låset. Känner att han står nära, nästan så han sniffar mig i nacken. Så jäkla hemskt! Jag vet att han inte är någon granne. Jag vänder mig snabbt om och skriker till. Jag är så förvånad över vilken stark röst jag har och jag tror han reagerar på hur skärpt jag är.

"Vad fan tror du att du håller på med?!"
skriker jag. Två gånger.

Han ryggar tillbaka och mumlar något. Jag frågar vad han säger och hör att "jag ska också in i den uppgången".

"Du, det där tror jag inte det minsta på!" ropar jag medan han springer iväg. Öppnar dörren och springer snabbt in, dörren låser sig och jag springer in i min lägenhet. Vågar inte tända någon lampa. Så fruktansvärt skakis. Ringer Lollo och märker att jag hulkar. Gråter när chocken kommer över mig.

Jag är så glad att han blev rädd. Vågar inte tänka på vad som hade hänt om han inte blivit skrämd. Sjuka jävel!

Ska man anmäla sånt?

Jag är så glad att jag var nykter!

Men det är svårt att få bort minnet av honom så nära mig. Som om han sniffade mig i nacken. Så jävla vidrigt! Så fruktansvärt obehagligt!

Kunde inte sova på ett par timmar inatt. Sen gjorde jag det. Vaknade klockan nio och började gråta. Huvudvärken blev ett faktum och jag inser att jag måste bearbeta det den här gången, inte ignorera mina rädslor, känslor och hur det påverkat mig psykiskt. Förbannade jävla människa!

Nu är det jag som köper försvarsspray med färg. Nästa gång åker han dit..!



Helgen :)




Det har hänt en sak i helgen som har förstört lite av mig. Min trygghet. Men det har också varit en jättebra helg på många vis så jag tänkte jag skulle ta det jobbiga sen - för det måste också fram. Det finns så mycket idioter och man är fasen aldrig säker. Köp försvarsspray!

I fredags efter praktiken tog jag mig till solariet, därefter någon timma på gymmet. Körde mitt pass och kände mig fantastiskt stark :) Gött..! Hem och vända. Kvällen spenderades på Glenns sportsbar på Friggagatan med ett par klasskamrater till skönsång av Ville och Calle. Snart kom också både Victor och Jocke dit. Trevlig kväll! Tant gick hem klockan 12. ;) Jag var nykter, men galet sugen på ett glas vin.

Lördagen spenderades med diverse ärenden, lämnade in skor hos skomakaren, köpte en present till min lillebror och sen åkte jag hem o läste i en bok. Efter en powernap hämtade jag hem mina skor och tog mig till gymmet. Sprang en mil och gjorde mina nio styrkeövningar för hela kroppen. Återigen var det riktigt kul. :) Att känna hur stark man är och hur mycket man faktiskt orkar :)

Lollo ringde när jag var klar på gymmet. Hon skulle till Sara i Kortedala och tyckte jag skulle hänga på. Det gjorde jag. Duschade och gjorde mig iordning. Hade en jättetrevlig kväll med tjejerna och sen tog vi oss ut i Göteborgsnatten. Hade jättetrevligt!

Det första som egentligen händer är att när jag går av vagnen blir jag stoppad av en kille, som ser riktigt trevlig ut. Han tog mitt nummer och skickade nästan genast ett sms. :) Blev skitglad. En man. 34 år. Proper. Han vill träffa mig och tyckte att jag var fin. Haha, det roliga är att vi under kvällen suttit o pratat om var tusan man träffar trevliga killar. Sara hade berättat om att hennes kompis gått in i en kille på Lidl och fått napp. Haha, det går visst lika bra på ett övergångsställe :) Bättre än på krogen. ;) Herr Gårman rekommenderas :)




Invigning :)




Nu har det blivit galet kallt. Eller ja, iaf om man står i höstskor på Drottningtorget i 2 timmar. Fick låna Jossans varma vantar iaf. Men när jag gick till Ullevi Norra för att ta 6:an så trodde jag knappt jag hade några tår kvar.

Men de sitter kvar!


Efter praktiken gick jag till Nordstan och Stadium. Köpte nya träningsbyxor, en träningsbh och tre överdelar. Så nu kan jag träna ett tag till. Allt till den nätta summan om 461 kronor :) p.g.a. medlemsskap och lite rabatter. Skitbra Stadium! Jag tackar. :)

Efteråt mötte jag Carro, Liseloth, Jossan m.fl. på Drottningtorget för att lyssna till Danny, Ulrik Munter, Fibes o Fibes, Tove Styrke och Timbuktu ♥ Svinkallt, men en upplevelse såklart. Det var alltså invigningen av det nya hotellet som det handlar om. Clarion Post. Jag tycker verkligen det är så fint att de bevarat den gamla delen såsom de gjort. Och att man visar på att det faktiskt är ett gammalt posthus. Ljusspelet som hade gjorts var helt fantastiskt! Jag är imponerad! Och så gillar jag tanken på att det ska vara "Göteborgarnas vardagsrum" Lite som Haga-badet med behandlingar och träning. Restauranger och grejer.

Skönhetsfabriken.se


Anders Fernette (Anders Johansson från Floda, Fame Factory-vinnaren) är PT på Clarion Post. Jag skulle ju inte tacka nej till ett pass med honom. (egentligen är det hans bror jag är svag för)


Hade tänkt sola och sen åka hem o träna idag. Det blev inget solarium. Får bli imorgon. Efter praktiken och sen gymmet. Gött. Och sen the voice på kvällen. Sen får vi se hur helgen spenderas. Jag ska iaf till skomakaren med mina vinterskor från förra året. Hoppas han kan fixa sulan.




Fråga!!




Förresten...

Tycker ni jag ska tacka ja till att springa Göteborgsvarvet?

Jag är rätt sugen på utmaningen, men orkar man??

Men Anki - det lutar åt ett ja :)





IG :(




Hemkommen från gymmet för ett tag sedan. Idag hade jag verkligen ingen lust. Åkte hem efter praktiken, hade fått hem min ekonomitenta. Skit. Första tentan någonsin, första provet jag NÅGONSIN fått IG. Jäkla skatterätt. Med ett dåligt humör la jag mig för att vila en stund. Jag vaknade upp med huvudvärk och magont. Jag ville inte träna.

Men jag gjorde det :) Mötte Victor och Martin på gymmet och körde på rätt bra :) Efteråt mådde jag så mycket bättre. Så skönt! Ska träna med dem imorgon kväll också. Så bra! Kul att kollegorna börjar visa sig på gymmet så man kan träna med dem ibland också!

Igår, måndag sprang jag en mil igen. Kom hem med blåsor på högerfoten. Sweet. Gjorde sönder dem, smörjde in fötterna och satte på mig strumpor som jag sov med. Idag är fötterna som nya. Nåja, nästan.

Har det alltså bra på praktiken, men det blir lite långa dagar ibland tillsammans med träningen då - därav dåligt bloggande.




Söndag kväll <3




Ikväll lyssnar jag på Tracy Chapman, love her!

Sitter och väntar på att Tina ska komma tillbaka från Stockholm. Verkade som om de hade haft det rätt bra ;) Kul! Ska nog också boka ngn form av kryssning - det lät kul =) Komma iväg lite.

Beauty ligger bredvid mig i soffan. Lite trött kanske. Det är mysigt :)

Jag kom hem från gymmet för en stund sedan. Det blev en mil avverkat på löpbandet idag också :) Dock inte lika snabbt som sist, men det kändes bra. Sen körde jag på bra med mina övningar. Sen fick det räcka. Åt en god smörgås med kokt ägg på när jag kom hem. Namnam. =) Och matlådor har jag hunnit med också. Bra gjort =)

Haft en bra söndag?




Söndag solens dag!




Ja, denna helgen är jag ju hundvakt. Vi har varit ute på en massa promenader, sprungit i snön, lekt med Alma som hade en sorts skräckblandad förtjusning över Beauty. Sen blev de kompisar. Eller ja, Alma blev kompis med Beauty och Beauty accepterade :) Det gick jättebra, Alma är så försiktig! Jag är så imponerad av den tjejen. Och hennes tal - det är så bra nu! Man förstår henne så väl :) Duktig tjej

Vi åkte hem från Floda på kvällen. Idag ska vi snart ut på promenad (förstår ni att hunden fortfarande ligger o sover??) Sen ska jag handla och laga matlådor för veckan. Fläskfilégryta och nötfärsbiffar. Olika matlådor då förstås.. Kan bli bra :)

Sen ska jag iväg o sola - och träna ett rejält pass på gymmet hade jag tänkt. Har ju fuskat lite. Inte varit på gymmet som jag ska utan tränat hemma - som inte ger samma resultat. Tycker jag.

Ikväll kommer Tina och hämtar Beauty igen. Allt har gått bra. Skönt. Tuffe var nog mindre nöjd - plötsligt blev hon en spännande leksak så jag fick ställa in henne i köket. Men vi ska umgås sen :)

Haha, inatt somnade jag i sängen med boken i famnen och Beauty bredvid. Halv fyra tyckte hon det var dags att gå upp. Släppte ner henne från sängen för jag insåg att det var för högt för henne att hoppa själv, hon gick på lådan och sen var det visst dags att leka. Hon var mindre nöjd när hon inte fick hoppa upp i sängen och sova då jag istället pekade på hennes väska där hon alltid sover annars. Kanske därför hon är trött nu förresten. Kanske hade svårt att sova?

Nej, nu ska jag väcka vovven :) Längtar ut i solen...

Have a good one!




Lördag


















Tror jag mår rätt bra :)





Jag tror att en bukett blommor kan lyfta vilken kvinna som helst.
Även om jag köpte dem själv.






Fredag :)




Totalt slut när veckan är slut. Sjukt. Har legat i sängen sedan jag kom hem. Nu har jag dock rest mig upp. Jag sitter i soffan ;) Ser på The voice och myser. Kanske blir det en film ikväll? :) Ensam. Tråkigt. Man skulle ha en sambo, känner jag ibland. Rätt ofta faktiskt. Har visserligen aldrig haft en sambo. Men näst intill - när man haft förhållande. Ja, jag har faktiskt haft förhållanden. :P  (- såg ni - plural ;) )

Jag ska inte vara orättvis, jag har ju min fågel. Men Tuffe är lite dålig på att kramas.

Imorgon kommer Tina med Beauty. Så får vi se hur helgen ser ut därefter. Carro är sjuk så jag vet inte om det blir en lördagkväll i hennes sällskap. Annars hade det varit mysigt!




Midnatt i Paris - och hundvakt :)




Hej!
Jag har inte hunnit blogga på ett par dagar. Dagarna blir visst lite kortare när man har långa dagar, eller ja - normala dagar. Sådana som alla andra har. Fast jag har ca en timma kortare. Går ca 8-16. Sen tränar jag och sen är det kväll. Jag går upp kl 6 så jag är bra trött om kvällarna. Men jag kommer in i det.

Igår gick jag på bio med farmor och två av hennes väninnor. Vi såg "Midnatt i Paris". En mycket bra film - den rekommenderar jag! 20-talets Paris med kändisar från förr, fast nutid.. Krångligt? Se den!

På praktiken går det bra :) - och alla är trevliga. Som sagt. Och måna om att jag faktiskt får lära mig saker! :)

Imorgon är det fredag. Då ska jag träna. Och sen ha en lugn kväll. Hade tänkt åka till Floda, men gör kanske det på lördag istället. På lördag blir jag också hundvakt. Haha, jag som inte kan ngt om hundar :) Men Beauty är nog behändlig. Blir intressant. Tina kommer tidigt på lördag och lämnar henne.

Intressant :) Kanske kan hon få hälsa på Alma om jag har turen att träffa henne.

I eftermiddag har jag suttit med Carro, Jossan o Jessica o snackat skit. ♥ Det tyckte jag om :) Ikväll blir det träning här hemma.

Är förresten brutalt godissugen.. men jag åt en macka istället. Det är förbjudet det också, visserligen. Men ändå lite bättre. Visst?




Bra start :)




Hej!
Somnade kvart över åtta igår kväll. Bra gjort :P

Hade praktik till ungefär halv fem. Det var en bra dag på praktiken och alla är jättegulliga. Skönt också att springa på Frida i matsalen. Känns bra med ett bekant ansikte. Imorgon ska jag sitta med på en förhandling och lära mig lite hur man gör innan och efter och hur man skriver protokoll. De är väldigt noga med att jag ska lära mig saker och att jag har saker att göra, samtidigt som jag vet att de har mycket att göra. Blir nog bra det här :)

Igår efter praktiken tog jag mig till gymmet och sprang en mil. Det var länge sen sist. Men jag gjorde det på 57 minuter och 36 sekunder - nästan tre minuter bättre än min tid på Midnattsloppet i augusti. Känns bra. =)

Idag gick jag först till ett solarium och lapade lite sol. Tyvärr var det svinvarmt så jag vet inte om jag ska gå tillbaka dit igen. Får nog hålla mig till Mollys. Sen gick jag till gymmet och körde mitt program som vanligt.

Nu har jag ätit en omelett och dricker te.

Nu blir det en lugn kväll, kanske "Störtkär" eller så läser jag lite. Får se.

Imorse satt faktiskt Tuffe på axeln :)




Okej, nervös

mms_img122988449 (MMS)

Okej, nervös


Earrings




I fredags var jag hemma hos Lollo och firade henne. Jag hade världens klädpanik och till sist blev det svart. Det funkar alltid, men är trots allt lite tråkigt. Piffade dock till det med mina jättefina nya örhängen :) You like?




Söndag




Har lagat 5 matlådor. Tre med kyckling och två med lax. Mums. Gött att ha det gjort så jag slipper det i veckan. Sen la jag mig och läste ur en bok. Skönt att inte behöva plugga! :)

Tog mig iväg till Redbergsplatsen och solade lite. Är ruskigt blek. Sen handlade jag så jag har de mellanmål jag behöver också (kesella, keso och bär, köpte även ägg så jag kan äta omelett när jag kommer hem på kvällarna, fortfarade lika gott!)

Nu har jag druckit kaffe och läst tidningen. Nu ska jag träna. Hemma. Och ta en promenad tror jag. På gymmet sen får det bli kondition. Och några övningar med hantlar. Ikväll kanske jag ska göra den där linssoppan som jag tänkt på ett tag. Vill dock ha bröd till. Soppa och bröd. Det går liksom hand o hand. Får se. Magen kanske inte instämmer. Många problem med den. Sjukt.

Köpte tulpaner också. =) Inte så fina än kanske men de slår ut snart :)








Ny dag




Dags att ta sig upp på fötter igen. Har hällt i mig kaffe, sorterat tvätt som hängt i lägenheten, vikt kläder och ätit frukost. Idag ska jag göra matlådor för veckan så jag slipper göra det när jag kommer hem om kvällarna. Snart börjar praktiken med långa dagar. Och så ska jag ju hinna med träning efteråt också.

Somnade ganska tidigt igår, i soffan, medan jag kollade repriserna av "The Voice" på tv4play. Trött. Och irriterad. Med uppsvälld mage. (ja, jag hade fuskat med kosten, älskar ju bröd så jag köpte med det hem från Coops bröddisk på vägen hem. Och godis. Viktväktargodis - har glömt hur det påverkar min mage. Inte bra.)

Kanske borde planera klädval också så jag slipper det på morgnarna..?


Ikväll åker min lillebror till Thailand. Gottegrisen! Jag hoppas bara flygresan går bra och att ingen galning bestämmer sig för att bomba turistmålen. Läste ngn notis om det i Aftonbladet...

Nej, mattips?
Blir väl kyckling och lax misstänker jag....




Att sjunka lågt




Hej!
Började dagen med att göra ett träningspass hemma. Sen tog jag mig en 45 minuters promenad, duschade, åt en omelett och åkte till stan. Köpte med mig lunch från Slimfood och tog mig till jobbet.

Fick höra att jag är "tjejen man gifter sig med." Varför kan jag aldrig vara "tjejen man är tillsammans med" istället?

Jaja, idag sjönk jag riktigt lågt. Blev nobbad. Igen. Varför litar jag aldrig på min magkänsla som alltid har rätt`? Jävla skit. Var iaf på väg att gå en promenad med en kille. Med små händer. Och samma skostorlek som jag. I don't do that. Och - HAN nobbar mig. Utan att vi ens hunnit ses.

Fan.
Det är liksom inte meningen.
Kanske borde köpa fler undulater istället? (som retar gallfeber på mig med allt tjatter)




Hej! På väg hem från Lollo. Imorgon blir d...

mms_img100224995 (MMS)

Hej! På väg hem från Lollo. Imorgon blir det träning o sen jobb. Här är en bild från en underbar promenad jag tog förut. I kylan. När solen :-)


Dagens lärdom




Hej!
Tvättar och pluggar. Den ena maskinen bråkade med mig så nu ligger jag lite efter med tvätten. Den kommer INTE hinna torka förrän min tvättid är slut vilket innebär att jag kommer ha hela lägenheten full med tvätt på tork om någon timma. Redan nu hänger två set sängkläder över mina enda dörrar i lägenheten. Får se var jag får plats med resten. Note to myself: Köp ett torkställ!

I övrigt kommer dagen se ut så här:




Pedagogisk :) Men svag :P




Har haft en helt okej dag.

Börjad med att ha redovisning av vårt konkursarbete. Då Hanna är i Thailand (gottegrisen!) så hade jag och Johanna en egen presentation. Det gick skitbra! Vi bollade mellan varandra och kände oss nog ganska pedagogiska med tillhörande powerpoint med både bilder och pilar. Ekonomilärare Lena tyckte vi gjorde ett fantastiskt bra jobb och var närmast lyrisk över vår pedagogiska förmåga "Ni borde bli lärare!" sa hon. Ironiskt nog har jag gått en termin på lärarhögskolan och Johanna gått hela tre år. Så jag gissar att det hela gick rätt bra ;)

Efter redovisningen gick jag till jobbet och köpte mitt tvättmedel. (hoppas ha lyckats sno åt mig ett par arbetstimmar på lördag, men jag är tyvärr alternativ två eftersom det bara är ett par timmar det handlar om så kanske ngn som jobbar redan då kunde stanna längre, men jag hoppas!)

Sedan bar det av till gymmet. Det gick inte bra idag. Ingen lust alls faktiskt. Uppå min olust bestämde sig mitt löpband för att lägga av när jag sprungit i 9,40 min. Så jag började med styrkan istället. Och sprang tio minuter till, inte en sekund extra faktiskt. Orkade inte idag - och så spökade knät.

Tog mig hem och åt lite lunch. Därefter pratade jag med Carro i telefon, gick en promenad till Coop och handlade mjölk. Nu borde jag plugga inför ekonomitentan på fredag. Det kommer nog bli det svåraste hittills, men jag ska göra mitt bästa och se till att ta det lugnt.

Har sorterat tvätt också sedan jag kom hem - har huuur mycket som helst. Sjukt. Får se hur mkt som hinner torka imorgon. Gissar att jag kommer ha lägenheten full med kläder på tork imorgon eftermiddag.

Idag hade jag kunnat äta ALLT.
Fått i mig yoghurt, müsli, kesella med bär, omelett, kesella med banan, knäckebröd och kaffe, vatten och te. Jag vill ha mer...


Onsdag 11:e januari 2012




Godmorgon!
Ska snart iväg till skolan för den där redovisningen, sen köpa tvättmedel, träna - och sen hem o plugga. Kul liv.

Och ringa min praktikplats.

Idag fyller världens bästa Lollo år :) På fredag ska hon firas! =)





Stark idag! :)




Good evening folks!

Träningen idag gick bra, men kom under en tid då det kryllade av tjejer inne på gymmet. Fick vänta lite på hantlarna och göra övningarna i lite annan ordning, men det gick an. Jag började med att springa i 20 minuter (ska egentligen bara springa i 10 minuter enligt programmet, men jag kände en sån jäkla power så jag kunde inte med att sluta)

Sprang lite mer än 3 kilometer och under dessa sprang jag nästan en hel på nivå 12,4 - så snabbt vet jag inte om jag nånsin sprungit. =) Så stolt!

Därefter gjorde jag ett par övningar, sprang 12 minuter till och sen gjorde jag de sista övningarna. Kände mig lite mesig med en av dem för jag tror inte jag hade rätt teknik med dagens nya övning. Får kanske kläm på det snart.

Handlade på vägen hem. Glömde tvättmedel. Får köpa det på jobbet imorgon. Blir bra.

Haft en bra dag? Nu ska jag läsa lite mer ekonomi, eller kanske öva inför redovisningen igen..? Och sen blir det tv ikväll. Andra delen av hinsehäxan kl 21 på SVT1. Missade igår, men har ju läst boken så lite koll har jag kanske.

Fast så sänds ju "Systrar i jeans" på 3:an kl 20.. hmm... Har man vuxit ur den filmen nu?




Memory lane




Man hinner med en del när det är meningen att man ska plugga.

Har rensat ur en låda (skulle hämta papper för att göra manuskort) vältrat mig i gamla minnen - fantastiskt va grejer man sparar på! , gått ut med soporna, gått med julsakerna till källaren, bokat tvättid, faktiskt gjort manuskort och läst ett arbete som jag ska opponera på imorgon. Förberett mig inför att börja med ekonomin. Och diskat. Och faktiskt övat inför redovisningen. Lite nytta har jag gjort ändå.

Men först kanske det är dags för lunch?




Frukost..! Sen plugg..




Det är liksom lite dåligt med frukostvaror hemma, så jag fick slänga ihop ngt på det jag hade. En sista knäckebrödsskiva med keso och tomat, lite kaffe, en kiwi (mycket c-vitaminer!) och ett ägg. Blir nog bra.

Idag ska jag plugga! Massa..! Dels inför redovisningen vi har imorgon, men mest inför fredagens ekonomitenta. Insåg igår att det är mycket jag inte kan. Tusan. Kuggar jag har jag förvisso inga andra tentor att plugga till, men det känns ju retligt.

I eftermiddag/kväll tar jag mig till gymmet som vanligt :P Måste förbi posten också och lämna in en retur efter en misslyckad klädorder. Och handla frukost, uppenbarligen.

Ha en fin dag! Hörs säkert sen när jag fått krupp på siffror som inte går ihop :P



Träningen löste huvudvärken på ett kick!




Ser på Sveriges Mästerkock. Någon som kan laga lite vettig mat till mig?

Har haft en rätt lång dag. Efter ekonomilektionen satte jag mig med Johanna och vi kom överens om hur vi skulle redovisa vårt arbete, vem som tar vad osv. Därefter satt jag med Amanda, Ellen, Ellinor och Rebecca och snackade lite skit. Det tyckte jag var trevligt :)

Sen bar det av på promenad ner till Tingsrätten. I nästan 2 timmar satt vi och lyssnade på två kvinnor som introducerade domstolens system. Därefter tog vi välbehövd kaffe och sedan satt vi ca 40 minuter till. Hade rätt ont i huvudet och ville helst bara gå hem o lägga mig. Men icke!

Halv fem befann jag mig på gymmet, sprang 3 kilometer, gjorde lite övningar, stod på crosstrainern och sen gjorde de sista 6 övningarna. Dips var dagens nya övning. Döden!

Men huvudvärken försvann och jag åkte hem och duschade och lagade omelett. Mums!

Nu ser jag som sagt på tv. Snart blir det sängen.



Skoldags igen!




Godmorgon!
Idag väntar en lektion i ekonomi. Sedan bär det av till Tingsrätten för lite utbildning. Blir bra. Därefter smiter jag iväg till gymmet. Har med mig lunch och två mellanmål. Ikväll blir det nog omelett igen. Jag är typ frälst. Hur länge återstår att se.

Jag somnade 20:30 igår. Fantastiskt. Synd bara jag vaknade vid midnatt och hade lite svårt att somna om. Men det gick till slut och jag känner mig ändå rätt så utvilad inför årets första skoldag.

Have a nice day!




Tillbaka till verkligheten




Hej vänner!

Jag läste igenom mina anteckningar ang. ekonomin, sen tröttnade jag ngt brutalt. Åkte in till stan och lämnade tillbaka tröjan på H&M, fick ordnat feldebiteringen på VeroModa (fick inget mer par leggings då de inte har samma erbjudande som deras butik i Frölunda har, konstigt?) Hämtade ut 100 kronor från min Binglotto-vinst och tog vagnen till gymmet.

Stötte på Anton på vagnen, som jag inte sett på evigheter - det var roligt! Sen körde jag mitt pass, sprang lite längre idag (knät höll!) och sen åkte jag hem. Handlade lite på vägen. Kvarg.

Kom på att det är skola imorgon. Upp tidigt. Segt!

Min yoghurt är slut så jag åt ngt mycket godare till frukost :)

Tror ni jag är lika pigg imorgon? :P



Shoppingmissar, biomissöde och träning




Kände mig lite blåst igår när jag köpte ett par sköna leggings - för visst tusan stod det att de kostade 129 kr, två för 199 kr. Köpte ett par (plus andra grejer på kvittot så jag hade inte så stor koll) men kassörskan debiterade minsann 169 kr för ett par. Ska gå tillbaka idag för då kan jag ju lika gärna köpa två par. Gårdagens andra shoppingmiss var en metallict-shirt som var jättefin - ända tills den kom på här hemma. Retur på den!

Sen gick jag o Mikael på bio. Såg "the girl with the dragon tattoo". Den var bra, men inte bättre än den svenska inspelningen. Innan bion hann jag skämma ut mig också, haha! Satte mig på golvet istället för på biostolen. Bra gjort! Haha, det skrattade jag gott åt ett tag. :)

Hann med ett pass på gymmet igår morse också. Hade ruggigt ont i benen, tog cykeln istället för löpbandet p.g.a. mitt knä. Cyklingen gick trögt, men jag genomförde det iaf :) Ska dit idag igen, såklart. Men innan dess ordna mina shoppingmissöden och plugga lite. Läsa kapitlen en gång till iaf.

Ikväll blir det linssoppa! Det ska bli så gott.! :)

Hur ser er söndag ut?




Att lära sig en läxa




Den som söker han finner! Jajemen - kamerasladden låg i min väska. :) Hade tagit med den sist jag var hemma i Floda för jag tänkte ngn kunnat hjälpa mig med storleken på bilderna till fitnessfighten, men det glömde jag av såklart. Gött.

Jag fuskade förresten med kosten igår. Jag åt både godis och chokladpudding under förfesten hemma hos Carro. Jag fick ont i magen och gick hem. Tog en samarin och gick o la mig. Jätteont verkligen. Har nog vant mig av med sånt. Egentligen är det inte ens så där supergott som man tänker att det är. Jag gjorde en ogärning mot mig själv igår och det tänker jag inte göra om. Det blev ingen dans för min del. Suck!

Kroppen mår inte bra av sånt där. Inte min iaf så hädanefter tänker jag inte fuska en sekund! Håller jag på att falla dit ska jag minnas magknipen jag fick igår. Inte värt.

Snart bär det av till gymmet. Jag ska ta hand om mitt knä. Men annars köra på som vanligt. Nu blir det ett par jobbigare övningar men det ska gå det med.

Här är lite bilder från det senaste. Dessutom måste jag verkligen rekommendera inpackningen från Joico som jag köpte igår. Märkte verkligen skillnad på EN omgång. Kostade 289 sek. Värt!


Riktigt imponerad!



ÄLSKAR örhängena!



Teer som passar mig :)



Gött slut efter träningen


Absoluta godast just nu =)



Dagens morgonmys!


No more pictures




Åh, jag blir galen! Hittar inte min kamerasladd så jag kan ladda in nya bilder :( Har en massa sladdar men inte en enda är rätt. Så typiskt.

Har iaf kommit hem efter en sväng i det kalla underbara vädret :) Det är riktigt fint idag. Började dagen med att åka till Allum. Fick sällskap på bussen av Anki som skulle köpa nytt lysrör. Jag skulle ha byxor. Det blev inga byxor idag heller faktiskt. Haha.!

Men jag fyndade en kofta (kan inte få för många!)
köpte en hårinpackning från Joico
två par örhängen och ett armband
två sorters teer
concealer och ögonskugga

Sen lyckades jag ta fel buss, men kom till slut fram till gymmet (20 minuter längre tid än planerat tog det). Körde mitt pass, märkte att jag fått så förbannat ont i höger knä, kanske ska fundera på att ta crosstrainern istället för löpbandet i fortsättningen :(

Har ätit en omelett sedan jag kom hem och talat i telefon med bästa Carro. =)

Snart gör jag mig iordning för kvällens dans. Kan man ha samma kläder på sig som igår?

Hade gärna lagt upp lite nya bilder, men faktum kvarstår: sladden är borta.


Ikväll ses vi på stan!


Quiz och kareoke




Hade verkligen jättetrevligt igår! Jag var nykter hela kvällen och det är fantastiskt att man mår så bra efter en utekväll. :) Det är inte sista ggn jag kör helt nyktert en utekväll! :)

Vi satt på Glenns sportsbar på andra långgatan och var med på deras quiz. Många mycket bra frågor. Svåra, vissa lätta. I toakön stod en tjej bredvid mig och beundrade min tröja (jag blev jätteglad!) och så kom vi fram till att hon handlat av mig haha! :) Mina vänner förlorade och fick en skål nötter i tröstpris. Det tyckte jag var jätteroligt :) Göteborgshumor när den är som bäst ;)

Sen drog vi vidare till The Rose and Crown, för en i gänget ville sjunga kareoke. Då blev jag anmäld, tydligen. Så där stod jag med Carro och sjöng "Där står pojkarna på rad". Spiknykter.

Blev uppraggad av en yngre man, tyvärr inte min stil, men han var en mycket trevlig Malmöpåg.

Har folk blivit mer sociala eller vad har hänt? Förr tyckte jag inte att folk pratade med varandra på krogen, bara om man skulle hem med varandra eller om man redan var vänner. Nu kan jag börja prata med lite vem som helst känns det som och folk talar gärna med mig. Hmm....det var alldeles för länge sen jag var ute. Ändring på det va?

Nej nu blir det shopping! :)

(på bilden mådde jag som allra bäst i somras, brunbränd, ruggigt förälskad och blond, jag gillar den)




CSN




Hurra..!!

CSN har kommit! Nu är jag inte fattig längre. :) Imorgon blir det shopping. På Allum ändå. Åh, va underbart..!

bilden fann jag på google genom att söka på "pengar"



Skatterätt och fitnessfighten dag 5 (7)




Än så länge fortfarande pepp på Fitnessfighten =) Det är väl maten, som jag misstänkte, som är tråkig. Jag kan ju äta det mesta, det är väl inte så, men det där med regelbundenheten samt att laga både lunch och middag som jag slarvat med. Och att dricka vatten. Men träningen är rolig! Idag har jag dock ont i benen efter alla knäböj.

Nu på morgon ska jag sitta ett par timmar med beskattning i näringsverksamhet. Krångligt. Men jag måste.

Sen blir det gymmet och ikväll quiz på Glenns bar på Andra Långgatan med Lollo m.fl. Du med? :)

Imorgon ska jag shoppa. Har presentkort på Allum. Och jag måste hitta byxor och tröjor. Måste faktiskt. Ja. Sen blir det dans på Excet med Carro ♥ imorgon kväll. Nyktert såklart ;)

Saknar mitt blonda hår...



Lite kärlek....musik




Det är lite tråkigt att jag inte försått det där med att köa inför biljettsläpp. Nu missar jag Bruce Springsteen i sommar. Han är riktigt bra. Det är få som faktiskt bara gör bra låtar rakt igenom. Såg honom sommaren 2008 (tror jag det var?) tillsammans med mamma.








Fitnessfighten dag 4 (eftersom jag tjuvstartade är det dag 6 för mig)




Blev inte mkt plugg igår, förutom lite förberedande inför redovisningen och att jag hämtade boken i skolan. Läste lite och insåg att jag fattade bättre genom att läsa själv än att ha lektioner. Snopet. Men sen vart jag trött. Och så kom Agnetas nyårskarameller och Juno...

Idag har jag kollat upp den nya övningen på fitnessfighten. Jag fick 9 nya övningar. Haha, jag var nog för ivrig att skriva ut det andra. Det hade nog inte uppdaterats. De nya övningarna kändes enklare. Men det är ingenting jag behöver oroa mig för ännu - har ju inte börjat med det än. Kanske är skitsvårt.

Ska iaf träffa Anki på gymmet kl 12 och så kör vi ett pass ihop. Kul! :)

Vill ni jag beskriver ngn övning för er om ni vill få tips på övningar med fria vikter?

Ha en fin dag!
PussoKram!

(åh, det hade varit gött o va lite brun igen...)




Pluggdag




Godmorgon!
Idag ska jag ha en pluggdag. Inte göra något annat. Igår träffade jag Tina ♥ och umgicks ett par timmar. Kul! Skönt att få snacka lite skit och må bra :) Sen mötte jag upp Lollo och Malin (sistnämnda har jag visst inte sett på 2 år, men det var som om vi sågs igår, så skönt med sådana människor!) Vi satt också och pratade skit. Jag åt grönsakssoppa på ett café och sen tog jag en kaffe på Stage Door. Mysigt! Tack tjejer för en bra dag!

Idag ska jag alltså plugga, insåg att jag glömt böckerna i skolan så jag ska snart ta mig dit för att hämta dem. Men först ska jag kolla lite på vårt konkursarbete och se hur jag kan förbereda mig inför redovisningen. Så får vi se sen om Johanna tycker det känns bra. Sen blir det ekonomiplugg och ikväll tar jag mig till gymmet.

Får försöka skynda mig hem bara så jag inte missar Agnetas nyårskarameller bara :D


Gym-hysterin har inte riktigt hunnit ta fart än, men det kommer väl. Får njuta av de dagar man nästan är själv, för snart smäller det nog.

Igår kunde jag inte sova. Har fått riktigt jobbiga sömnproblem, vet inte vad det är med mig. Stress? Jag vet inte, men det är förbannat jobbigt - sover ju på stört annars. Alltid. Skitdumt. Och så har jag blivit snorig också. Så länge det inte sätter sig på halsen är jag nöjd.




Måndag 2:a januari 2012




Vet inte riktigt hur det blir med plugget idag, men jag ska försöka ta tag i det ikväll.

Har varit på gymmet, lagat matlådor (kycklingfilé med färsk tomat, gullök, vitlök och paprika med bulgur och lite grönsaker - riktigt gott!) och nu har jag fått i mig frukost. Ska dricka lite kaffe och sen göra mig klar för världen. Har inte haft smink på mig sedan i fredags. Skönt, men nu ska jag se frisk ut igen, tänkte jag.

Ska möta upp Tina i stan och sen tänkte jag träff Lollo också.

Sen blir det plugg!

Hoppas ni får en bra dag!
Puss ♥



Angående inlägget jag skickade igår kväll : Jag behövde avreagera mig. Jag var så jävla förbannad och det behövde komma ut. Jag tror verkligen det var vad som krävdes. Idag känns allt mycket mycket bättre! Anger management? :) Den skiten ska inte få ha ngn påverkan på mig och mitt liv längre. Punkt.


Hej! Är på väg till gymmet nu på morgon. H...

mms_img-14111057 (MMS)

Hej! Är på väg till gymmet nu på morgon. Har ätit mellanmål och ska äta frukost efter träningen eftersom jag gör det så tidigt idag. Har aldrig riktigt förstått mig på folk som äter kesella, men nu ska visst jag också få i mig det. Jag bedövade den sträva smaken med hjälp av blåbär och hallon. Det funkade skitbra!


Jag önskar att alla gamla spöken försvann....

Jag önskar att alla gamla spöken försvann. Jävla idiot. Gick på det igen. Helvete! Jag blir så ledsen över att jag aldrig lär mig, gått o pratat med någon o blivit en bättre människa - bullshit! Jag behöver något annat att koncentrera mig på. Vill inte behöva någon annan.


Dag 1




Jodå, så nu var det dags att börja dagen. Och året. Och fitnessfighten (kickstart)

Sitter och äter frukost (naturell fil och müsli, kaffe och två kokta äggvitor - inte superhäftigt) och lyssnar på regnet som faller utanför fönstren. Snart ska jag ta och storstäda. Har bytt lakan i sängen, diskat och torkat av bordet i köket. Sen blir det rengöring av badrummet och vardagsrummet. Dammsuga, damma och våttorka.

Efter att jag städat blir det lunch och senare iväg till gymmet. Har glömt tina kyckling så till lunch får det bli avokado med keso och ngt mer. Det tycker jag om. Ikväll måste jag nog laga lite matlådor så jag har. För jag vet att annars kommer det bli besvärligt med kosten - att man är trött och inte orkar laga ngt. Då kommer det bli müsli och fil jämt. Och det är fel.

Så hur börjar ni ert 2012?

Nu har jag en wordfeud-match att vinna.

Puss!


Vilopuls på 51 och mått runt magen är 76. Det ska minskas. Men visst har jag bra vilopuls? Vikten håller jag för mig själv. Man kanske inte går ner så mycket, men midjemåttet ska ner iaf :)


RSS 2.0