Bättre upp!

Inställt PLAY - det var ingen som saknade dem =)
Ganska roligt faktiskt.

Anders Johansson var o handlade hos oss istället. *hoppar och studsar* va snygg han är!
Men, det är ju inte honom jag haft en hemlig liten crush på - det är ju hans bror jag har hållt varm om hjärtat sen den dagen jag stötte på honom utanför mitt hus i Floda när han delade ut flyers om att hans skiva fanns att köpa på Statoil. Martin Gabriel!

Blev högröd i ansiktet förut...


Bild lånad från google

Filip till Anders Johansson:

- Jo, det här är Emelie förresten som är totalt förälskad i din bror.

Tack Filip :P


Inställt IGEN

Jaha,  inte nog med att Made In Sweden - gruppen PLAY ställt in sin spelning hos oss en gång tidigare och lämnat oss med besvikna fans så gör de detsamma igen!


Play är alltså inställt imorgon.
Snacka om att vi stackars anställda kommer få ta all skit. Inte ens en anledning fick vi. Så jäkla stora är de inte. Inte läge att vara nonchalanta!!




PLAY


Bild lånad från TV4.se

Det är gött!

Idag börjar bokrean och jag ska ut o köpa mig ett exemplar av en ordbok som jag tänkt så länge att jag borde ha. Idag kom lönen också. Tjoho! Måste fylla på mitt månadskort och räkningar är betalda. Nu har jag bara ett par autogiron som ska dras. Ordning och reda!


Börjar 12 idag - sen är det full fräs på jobbet hela helgen. Suck.. haha - man är rätt bortskämd med ledighet egentligen. Nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar - för då börjar mars-schemat som är så superduper så jag kan inte vara mer nöjd! Jag är visserligen nere på 75% igen, men jag har klarat mig bra på 65% tidigare med egen lägenhet och allt, så det ska inte vara några problem. Dessutom hinner jag med skolan bättre då också.

GÖTT!



Har börjat med kaffe igen. Inte bra - men oooo så gott på morgonen!

Snart är det mars - SNART ÄR DET VÅR!


Jag ljög

Jag ljög ju förut.
Fann visst en grej i butikerna igår.




Köpte en kofta.

Vårfin va? =)





 



Matte ???

Matte och tvätt denna onsdagmorgon. Enligt mitt horoskop via facebook (haha) så ska jag nog finna mig ngt om jag tar mig en shoppingrunda. Tror jag inte på ett skvatt. Var ute igår och fick spader på alla fula kläder. Ingenting som föll mig i smaken.

What to wear?
Tips på härliga affärer med underbara klänningar är otroligt uppskattat!

Jag har fastnat på en massa matteuppgifter. :( Sitter med formler, funktioner och ekvationer. Dötrist när jag inte fattar om jag ska gångra eller ta plus eller minus. Hjälp mig med denna; (och förklara gärna hur man tänker också)

y/4+1 = 2y/3

Får bli en promenad idag om jag inte tar mig till gymmet. Tveksamt. Har tappat det lite just nu. Men ska ta upp det snart igen. 2-veckors periodare är jag. haha - 2 veckor med bra träning, 2 veckors vila! Inte helt ok!

Igår sken solen och jag fick ngn form av "vårtrötthet" i kroppen. Sov en timma mitt på dagen och sen tog jag mig en härlig promenad. Solen verkligen värmde. Härligt! Kanske vi får en vår trots allt till slut. Snön ska bara få försvinna först. Sen ska jag köpa mig en cykel!


Lillebrorsans Nyimporterade PennyFarting

Nä, dags att sätta igång med några fler uppgifter. Kaffe på det


Twitter

Försöker mig på det där med Twitter. Får se hur det går

Ni finner mig som emholmberg



Längtar efter våren!

 

Solen idag gav mig rosiga kinder =)


Tuesday afternoon

"Vi har påbörjat behandlingen av din reklamation och ställt krav från företagets bank om återbetalning av beloppet. Vi avvaktar med eventuell rättelse tills vi hört något från dem, det kan ta upp till 50 dagar"

Solen skiner iaf i Göteborg. Vackert. =)
Ska ta mig en promenad här strax var det tänkt.

Imorse stekte jag pannkakor - det är alldeles för sällan jag gör det märkte jag ju - de två sista blev helt ok. Resten nämner jag helst inte. Haha, urusel kock. Övning krävs!
 



Borde sätta igång med matten, men just nu gillar jag min bok. "Åse" heter den. Ni har nog sett den i bokhandeln.


Västtrafik, tjoho!

Kan inte sitta här alltför länge känner jag. Vet ju inte hur vagnarna går. Igår var det bara en som gick utanför mig - med 25 minuters mellanrum! (om det nu inte blir krångel med den, vilket hände mig igår, så 25 minuter till satt som en smäck :P)

Har varit ledig hela hela helgen. Har varit alldeles underbart! Umgåtts med familjen, ätit på restaurang och myst hemmavid med film och filt. Tyvärr har jag ju blivit offer för kollektivtrafiken, men det är smällar man får ta då spårvägarna inte kan hantera snö. Hoppas bara att jag slipper frysa o komma försent till jobbet idag. 

Nä, dags för påklädning o se klart på matchen. 

KRAMAR! 

ProActive

Efter två timmar i kollektivtrafiken och med stelfrusna tår sitter jag nu hemma i min soffa med världens bästa ansiktsmask. Lite reklam för något som verkligen fungerar!



Holmberg´s recident

Gårdagen var otroligt trevlig!
Vi är en smått galen familj. Love it!

Största samtalsämnet var Förlossningar. Elin kom till slutsatsen att hon aldrig skulle föda. Mamma menade på att man glömmer smärtan så snabbt och det är alltid värt det - annars hade hon väl inte valt att klämma ut fem stycken? Jag får nog medge att jag själv blev rätt skraj. Har man så ont att man inte känner att det spricker? (om det nu skulle gå så illa) Fy fasen!

Jag hoppas på förlossning i ilfart.

Efter mat och tårta och paket begav vi oss till övervåningen o såg på hockeyn på en riktigt kass tv, där scarten hela tiden ramlade ut. Illa! Men mysigt med alla samlade.

Kvällen avslutades med ett brädspel liknanade tp fast med frågor om svensk musik. Riktigt roligt =) Kom inte isäng förrän 2 -så länge är jag aldrig uppe. :S

Imorse möttes vi av snö. Massor av snö. Vi och grannarna skottade fram bilar och gångar så man kom fram ordentligt. Snön ovan farstukvistarna skulle tas bort och en stege ramlade. DET var roligt! Ut kommer Pe7 springandes och ska till undsättning :) I takräcket hänger Klingler och dinglar. :D



   





Mamma



Idag fyller min älskade mamma år. Jag ska hem o fira henne tänkte jag =)

 


på måndag har jag en till som ska firas =)


Spork

Jag fick en spork av Jonas på jobbet i förrgår.
Jag visste inte vad det var.

Men det är klart det är en sån här:



Den ska jag alltid äta min yoghurt med !


Läskigt

Just nu händer allt på samma gång och jag förstår inte.... :S
Det handlar om killar.

1. Taxichaffisen som springer in i tjejaffären efter mig och frågar om han kan få bjuda mig på middag. (Men, nej, stalker, vad tror du?)

2. Killen som bröt mot personuppgiftslagen för att få kontakt med mig.

3. Killen som raggade på Folkuniversitetet igår. "Vem är du?" sneda tänder men söt i övrigt. Synd bara han skulle vara så otroligt klumpig i ordvalet. Visade sig han läste svenska på stället. TUR att min lektion började igen. Högröd i ansiktet satte jag mig o fortsatte med mina matteuppgifter. Nej, det blir ingen kaffe!

Okej att jag är singel och vill hitta ngn, men jag tror jag vill välja själv hädanefter.


Lördagkväll.. :)

Som på film

Jag fick ett sms idag jag tänkte dela med mig av:


"Hejsan! Nu gör jag något jag nog egentligen inte får :) Men tyckte du var så söt så det får vara värt det. Utan att veta något om dig så skulle jag vilja bjuda på fika eller så nån dag. Vad sägs? Kram Michael (*****)"


MODIGT!
Det händer fasen aldrig sånt!
Men mig hände det ;)


stjärnorna betyder stället där han jobbar, vill inte hänga ut honom helt



Söt nog att förlora jobbet för?

Next to be with you...



mkt bra musik hos mig


vecka 7

Mitt spotify funkar igen och ingen är gladare än jag, såklart :P
Har lagt upp en hel del bra spellistor med nostalgimusik och underbar ny =) Me like!

Ikväll ska jag se på "Magiska Systrar" Älskar den filmen. Sandra Bullock är med - henne gillar jag =) Och så är de häxor. Jag blev lite ledsen i lördags när jag inte orkade hålla mig vaken för "Häxorna i Eastwick" med Cher. Får nog ta o hyra den ngn dag istället.

Har varit ledig idag.
Installerat ett officepaket så jag kan skriva dokument. Har städat och äntligen gått ut med återvinningen. Hämtade ut mitt VISAkort på Hemköp idag också. Skönt. Hemuppgiften i matten är så gott som klar. Lunchade med Carro o Milla. Blev en till fika med Carro efter en tur i massa affärer och spårvagnsåkning lite varstans. Inget gym idag och så har jag lite ångest för att jag inte lagat matlåda för morgondagen. Men jag har köpt en fiskgratäng iaf. =)

Har efter mkt om och men lyckats söka till naturkunskapen. Känns bra. Hoppas jag får läsa!




På lördag blir det restaurangbesök! Mysigt!  


Valentin

Rätt fint namn ändå..

Nu ska jag snart dra mig upp ur soffan o klä mig.
Har packat väskan för en kväll på gymmet. Först jobb.

Igår åt jag kladdkaka. Inte bra. Ska börja äta nyponsoppa när sötsuget sätter in. Måste få bort mitt sockerberoende. Det är rätt sjukligt.


Imorgon ska jag installera Word på min dator så jag kan göra dokument och göra matteuppgiften jag fått i läxa, måste mailas in i ett worddokument - de brukar ha besvär med Works. Ska också hämta ut mitt VISAkort som kommit och hinna med gymmet och göra matlådor.

Men innan dess ska jag söka till Naturkunskap B och se om man redan nu kan söka till Logopedprogrammet inför hösten. Åh va jag vill börja plugga! Nu!


Time for work


Ha en fin Alla hjärtans!


FRUSTRERANDE!!!!



Jag vet inte hur man gör för att hålla tårarna inne när man är förbannad?

Blir bara jätteledsen när jag är arg. Tårarna går inte att hindra.

Någon annan som har/haft samma problem??




Jag är galet frustrerad...!!! Vill inte bli daddad, vill få ut min ilska!

.



Let go - Janet Leon



Flashback...

Mycket tjo och tjim över Alla hjärtans. Förra året var jag inte singel - enda alla hjärtans någonsin jag hade kille :P Haha, men den spenderade jag i Karlstad med vännerna och Daniel han träffade en tjej som heter Karin. Kul.


Mycket piggare idag. Tror jag. Har tvättid. Ska snart bort med resten. Sen ska jag måla mina naglar. Frukosten är avklarad. Funderar på en promenad. Eller så förlänger jag tvättiden och tar mig till gymmet medan tvätten torkar. I ärlighetens namn gick jag inte till gymmet igår. Var rätt less när jag kom hem o satt hellre o snackade skit på msn. Idag blir det ändring. Ska röjja i mina papper som jag på ngt vis låter bli liggandes. För att inte tala om återvinningen - nu har jag två papperskassar som behöver sorteras ute i containrarna igen. How? Behöver laga matlådor också. Japp - tvättiden får lov att bli förlängd.

Ikväll är det matte igen. Tänkte räkna några tal till för att fräscha upp minnet. Och kanske börja på nästa del, får ju vara lite förutseende.


Lyssnar på Sonja Aldén. Det är otroligt lugnande. ♥
Nu ska jag diska.






Ordnar sig

Nu har jag spenderat dagen på banken och hos polisen.
Än är jag inte klar. Ska sätta mig o fylla i lite papper.

Men pengarna kommer jag få tillbaka. Känns mkt bra!
Nu kan jag räkna det som ett sparande :P Haha! Omöjligt att göra av med, men jag får dem tillbaka. =)

Men deppigheten sitter kvar. Skönt jag är ledig....

:(

Igår kväll var ingen bra kväll.
Har mina svackor alltmer ofta och det är inte mkt som gör mig glad. Ingenting, närmare bestämt.


Får försöka rycka upp mig.
Drar till gymmet om en stund.

inte mkt som fungerar just nu. Vet inte vad jag har lust till heller. Vad jag orkar med.



not invited...


Söndag

Sååå slapp hela dagen.


Uppdatering

Jag måste säga att jag är galet nöjd med Nordea.
Hur trevlig personal som helst.

Transaktionerna kommer iaf från Singapore. Nu är kortet spärrat och på tisdag ska jag skriva i ett par papper på bankkontoret för att göra en reklamation på "köpet"



Imorgon är det jobb igen.
Borde laga matlåda.
Vad ska jag göra mer idag??
Totalt oinspirerad. =(

Skimmad????

Jag är fruktansvärt förbannad för tillfället!
Och galet frustrerad då jag inte ser vad som hänt!

Kollade mitt saldo för jag tänkte shoppa lite idag.
Två transaktioner på samma summa har blivit dragna i torsdags när jag inte ens använde kortet mer än till min lunch som gick på 50 sek - som för övrigt också är noterad så lunchstället har inte dragit fel summa.

Men 2*872,58 är inte att leka med.


Nästan 1800 till ngt jag inte vet vad det är. För just nu står det bara som reserverat belopp och jag vet inte varifrån det kommer???

Jobbade 9-21 den dagen och hade inte kortet till mer än lunchen... :(

Åh...!!

Gymmet

Det är roligt med gymmet just nu.
Nybörjare som jag är. Men jag börjar utmana mig själv mer och mer. Inte på hur tunga vikter jag kan ta som säkerligen vana gymmare gör - för mig handlar det om vad jag orkar på löpbandet/crosstrainern. Sist körde jag en svettig halvtimma på löpbandet (OBS, OBS - jag powerwalkar , inget spring här inte) och efter skrotlyftandet körde jag ytterligare 10 minuter på crosstrainern¨. Det är bra gjort med mina mått :P

Idag däremot började jag springa på löpbandet. Mäkta stolt att jag orkade det! Ni som känner mig vet att jag inte är ngn vidare sprinter - det har varit bland det värsta jag vet. Powerwalk är mer min melodi. Men nu jäklar! Gött kändes det. Men jag fick skavsår såklart - eftersom jag belastar på ett annat sätt när jag springer än när jag går. Jag fick avbryta efter 20 minuter. Men jag var rätt nöjd ändå. =)

När jag gått av löpbandet trampade jag snett och satte mig på rumpan. Haha!
Synd att gymmet var typ fullt :P Jag får bjuda på den ;)

Provade min nya epilator idag. Köpt en supermodell =) Men faen va ont det gjorde! Haha jag som aldrig gjort det tidigare. God! Jaja, man vänjer sig nog..

Nu ska jag blåsa håret o åka till Frölunda Torg för en shoppingrunda. =)

Fredag

Idag är jag ledig.
Gårdagen på jobbet smet förbi hur snabbt som helst och jag var helt galet pigg hela tiden. Jag som annars brukar vara grymt trött redan kl 18. Förstår inte alls vad det beror på? Önskade ett tag att jag hade tagit med mig gymkläderna o dragit förbi där innan läggdags för att få ut lite energi så man kunde sova. Men jag stannade med Sandra och Kristian på jobbet till 21 och då hade jag ändå inte hunnit. Blir gym idag istället =)

Sitter och försöker få i mig havregrynsgröt. Tror jag satsat på alldeles för stor portion då jag med nöd och näppe får i mig ngt. :S Får dricka kaffet sålänge.

Det känns som att jag har förbenat mkt på schemat idag trots att jag är ledig.
Borde gå ut med återvinningen. Eller så tar jag bara en till papperskasse och går en annan dag =)

Först blir det gym.
Sen hem o duscha o göra mig iordning.
Shopping på stan (lite lätt ångest då jag inte alls vet vad jag borde köpa)
Tåg till Floda och min underbara familj. (Hoppas de är hemma idag!)

Ska lösa lite matteuppgifter på det och sen var det ngn som ville fika - får se vad som hinns med.


Nu: Kaffe!

  



♥Familjen♥


Alicia Keys



Try sleeping with a broken heart


Pappa är såååå duktig!

Ny internationell instruktör
2010-01-30

Under graderingen som leddes av Master Swavek Dydiszko och genomfördes i Skövde den 30 januari har Anders Holmberg från Floda graderat sig till graden 4 Dan. Anders blev med det samma den 20:e internationella instruktören inom Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion.


Text och bild lånad från
www.itfsweden.com

Ingenting fungerar alltid

Sitter med matten och känner mig helt värdelös! Men jag fattar inte var man måste använda plus i sannolikhetslära. Jag vill gärna gångra, men det funkar visst inte alltid. Och komplementstjofräs känns väldigt luddigt. Kass förklaring som ändå inte passar till uppgifterna. Självklart förstår jag exemplet och det låter logiskt men när man ska göra det på egen hand funkar det inte alls lika bra. Nu låter jag jättekorkad, men matte är inte min grej.

Sen skulle jag regga ett användarkonto på folkuniversitetet och när jag väl fått pejling på det och vill fylla i min plan så finns inte min kurs upplagd. Alltid är det ngt.


Ni som följt mig på facebook de senaste dagarna vet att jag dessutom har problem med mitt spotify. Har tydligen kommit åt en offline-knapp och hittar inte onlineknappen. Har tryckt på alla knappar jag ser och alla säger att det ska vara döenkelt, men det funkar inte? Jag är nog rätt tekniskt värdelös. Å andra sidan har jag bett om hjälp från annat håll, men att visa på en Iphone var inte riktigt samma sak - där var det jätteenkelt. Bara dra en knapp åt sidan - den finns inte på datorn. Inte på min iaf.

Tips är uppskattat!!

Nu ska jag klä mig o ta mig till gymmet.
Sen ska jag på stan o leta lite presenter.
Hoppas läraren kan hjälpa mig med matten ikväll så jag förstår.


I give up


Måndag

Igår var det en kort dag på jobbet. Himla gött! Så jag hann minsann med ett pass på gymmet innan de stängde för kvällen. Bra gött o träna en söndagkväll faktiskt. =) Inte många där och tv:n höll mig sysselsatt på löpbandet. Svettigt värre!

Jobbar idag och imorgon. Sen är jag ledig och ska på mattelektion. Har lite uppgifter att göra till dess, men tänkte ta itu med dem på onsdag förmiddag.




Btw
Se-Jong Taekwon-do klubb har nu sin egen SABUMNIM HOLMBERG

RSS 2.0