Lördag

Idag skulle min farmor ha fyllt 93 år. Älskade farmor. Häromkvällen fick jag världens längtan efter henne. Saknar henne och bröt ihop fullständigt. Jag ska till hagabadet med Emil idag. Imorgon tänkte jag ta en promenad till kyrkogården o se om hennes skylt kommit upp än. 

Jag går upp vid kvart över fem varje morgon - vilket resulterar i att jag kl 06:00 på helgerna är klarvaken. Har pysslat här hemma - vädrat sängkläder, bäddat sängen, ätit frukost, städat undan, diskat o läst lite. Nu är jag lite trött men tänkte vila en stund innan jag åker till Allum o kikar på skor. 

Typiskt förresten att solen skiner o jag ska vara inomhus hela dagen ;) Men - älskade sol - du är mer än välkommen! ☀ Lycka!




Äntligen fredag

Nu är det fredag - bara en arbetsdag kvar. Skönt! Idag går jag kl tre ;) ikväll är det step-up med Carro :) Spännande - kan bli ett benbrott med andra ord haha! (för min del då) Imorgon bär det av till Hagabadet. Yey! Avkoppling! (Och träning) 

Igår åkte jag o Emil till Floda för att Emil skulle hjälpa pappa med skrivaren. Han fick också träffa även Elin :) Sista familjemedlemmen att träffa. Min syster är väldigt rolig så det var kul att träffa henne en sväng :) 




Trött!

Åh, fy va trött jag är! Hade verkligen mått bra av en extra ledig dag här snart. På helgen är det liksom fullt upp för man ska hinna med saker man inte hann i veckan - så ja - en extra dag att få pusta ut på. Tack




Löning och Dolly

Det är konstigt hur pengarna liksom är näst intill slut den 24:e i månaden - varje månad. Det är iaf skönt med lön. Har försökt få tag i hyresgästföreningen då jag fått ytterligare en höjning av min hyra i år, men de ringer aldrig tillbaka eller svarar på mailen. :S men ska iaf se över min ekonomi, betala räkningar och föra över pengar till Emils pappa. Han har köpt biljetter till Dolly Parton i Globen den 11 juli! Yey!




Måndag!

Konserten igår var bra - mest av allt var jag lycklig över att Emil är hemma igen. :) Men en riktigt grym julklapp! Chris Young som var förband gjorde det riktigt bra dessutom. 

Jaha, så då var det måndag igen. Jag har haft lönesamtal och efter jobbet tränade jag med Kenneth o hans lillebror. Vi körde igenom kroppen och jag VET att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Det är sol i Göteborg o nu ska jag möta upp min pojkvän. 





Farmors tavlor

Har fått upp tavlorna på väggen nu. Så lycklig! 



Söndag solens dag!

Idag har jag ingen som helst söndagsångest! Min älskling kommer hem från skidresan o jag ska få pussas o kramas igen! Vi ska dessutom på konsert. Brad Paisley spelar i lisebergshallen :) Min julklapp! #lyckligtjej

Lägenheten är hyfsat städad, matlådor är lagade och jag har börjat längta efter träning igen! Har promenerat hela veckan. Idag ska jag o Kenneth springa i slottsskogen - imorgon blir det ett rygg-pass på gymmet. 

Igår träffade jag Jossan o Magnus bebis Elliot - och så passade jag på att busa med katten Oliver hos Carro o Kenneth :)

Det känns som att livet blir enklare när våren kommer. ❤










Måndag

Min älskade pojkvän är bortrest. Jag har fullt upp men ändå saknar jag honom jättemycket! Har blivit så van att få träffa honom var och varannan dag så nu när jag vet att vi inte kommer ses på ett tag saknar jag honom. Skumt - jag är ju annars världens ensamvarg. Men jag får erkänna att det är skönt att hinna med saker ;) Har varit på konsert, firat Alma och tränat, tagit hand om mitt hem osv. Har fått hem lite grejer från farmor också. Känns skönt att ha en bit av henne hos mig. Älskade farmor! Pappa körde hem mig igår. Vi pratade om henne. Jag grät. Både för pappa som inte hinner sörja - och för min egen del. 






💜


Vår!

I helgen röjde vi i farmors hus. Jag har paxat en del grejer som nu står hemma hos mamma o pappa. Ska hämta dem i helgen som kommer tänkte jag. Emil åker på semester på fredag o jag ska på backstreet boys. I övrigt inser jag att jag kommer ha mkt att göra de närmaste veckorna. :( April kommer bli jobbig. Men det är bara att bita ihop. Idag åkte jag hem tidigt från jobbet. Har tvättid. Ska ta mig en promenad i solen också. Passa på! 




Fredag kväll

Okej, fredag kväll. Idag hade vi en personlig tränare från sats som hade en föreläsning för oss på jobbet. Jag måste börja träna. Jag är ju så sjukt trött när jag kommer hem på dagarna. Idag somnade jag som en klubbad säl och var alldeles tung i kroppen när jag vaknade. Svårt att gå upp. Men nu har jag iaf målat naglarna inför morgondagens fest och pratat med pappa. Ska snart ringa mamma. Imorgon ska vi röja i farmors hus :( Känslosamt. Så ikväll sjunger jag. Terapi. Jag är konstig på det viset... Tycker lite synd om grannarna - för jag sjunger högt och inte så fint. Ska snart ner i källaren också för att leta upp klänningen jag ska ha imorgon. Och så ska jag slå in paket. Mkt måsten nu. Hoppas jag får träffa min skatt imorgon. Jag behöver henne ❤




Två veckor senare..

Det känns som att dagarna fortfarande är lika fyllda med saker. Det är roligt, men samtidigt blir jag väldigt trött. I fredags kände jag verkligen att jag behövde en helg bara för mig själv. Så då hade jag det. Tränade, läste en bok o försökte shoppa - åtminstone strosade jag på stan ensam och det tycker jag är jätteskönt. 

Denna helg ska jag på födelsedagsfest :) men i övrigt vill jag göra så lite måsten som möjligt där jag är beroende av ngn annan. Jag är skum på det viset. Behöver min ensamhet. Nästa helg ska jag på backstreet boys och så försöka få iväg cykeln till en reparatör. 

Men idag är det fredag. Woho..! 







RSS 2.0