Firande


Det är så bra när man kommer på vad man önskar sig :)





Sista maj


Imorgon är det redan juni. Det går fort. På torsdag åker jag till London. Idag kommer min fina familj ❤

Jag började dagen med att göra glasyren till tårtorna och sen tog jag en promenad på en mil. Halva vägen hade jag sällskap av en tjej jag inte träffat sedan gymnasiet. Kul! Bra med instagram :) Nu är tårtorna klara. Jag ska städa, duscha o laga mat. Familjen kommer inte förrän kl 15 för lillebror jobbar natt så jag tyckte han skulle få sova ut. Så jag hinner allt gott o väl. 

Igår hade jag migrän. Fy fan. Den är borta nu, men jag vaknade med magont. Långt upp i magen - gissar på stressmage. Tog samarin o hoppas att det ger sig. 

Nu blir det banan! :)




Min lycka


Imorgon kommer min familj - och mina älskade underbara brorsbarn! ❤

Har haft migrän idag men med Alvedon, Ipren och treo i kroppen är jag nu redo att ta mig an tårtan. Den ska bli hjärtformad. :)




Det senaste


Jag gav mig den på att utnyttja mina fina morgnar i jonsered denna veckan. Vaknade så tidigt i fredags så jag hann ned en morgonpromenad på en timma innan jobbet. Så kom jag på att jag kan göra så fler ggr :) Så varje dag denna vecka har startat med en morgonpromenad. Har dessutom anmält mig till midnattsloppet. Var två år sedan sist så det var dags. Springer med Emil :) Och kanske Mikael...? 

...och så har jag bakat bullar :)












En bra vecka

Jag gillar verkligen veckorna som har en röd dag mitt i :) Hinner med så mycket! Det är visserligen jobb imorgon igen, men det går mkt lättare när man fått en dag extra att ordna saker på. 

På lördag kommer familjen hem till mig. Har handlat mat och promenerat nu på morgon. En parad med orkester passerade mitt hem kl 08:15 idag - då hade jag visserligen redan promenerat o var uppe och pigg - men andra kanske sov? :P Vad de paraderade för vet jag inte. 

Snart ska jag till gymmet med Lollo. Jag är så stolt över henne ❤








Att fylla år

Om snart en vecka (nästa torsdag) fyller jag 27. Tjugosju. Hallå - jag är nästan trettio... Känns konstigt. Ska man inte ha kommit längre i livet? Jag vet inte, jag är rätt nöjd som det är. Jag har mina brorsbarn, så jag saknar inte barn i mitt liv, jag har en pojkvän (okej, vi är inte sambos, men det kanske kommer sen) jag har en stor familj, ett bra jobb, en fin lägenhet och lagom med vänner. Hinner inte med så mycket mer. Ja, jag är rätt nöjd.. 

Så vad önskar man sig i födelsedagspresent? 

Jag är ingen tjej som fallit för märkesprylar, såsom väskor och smycken bara för märket - har saker så jag klarar mig även om det inte är fina märken. 

Visst älskar jag att hitta kläder som passar mig och min kropp, men med min rumpa är det svårt att önska sig kläder av någon annan. 

Jag tror jag ska önska mig soffbordet av min familj - som jag skrev om i förra inlägget.

Skönt med ledighet imorgon - då ska jag städa o handla inför lördag då jag bjudit hem familjen. Men ikväll slappar jag :) 





Nytt soffbord?

Har länge funderat över mitt fula soffbord, att byta ut det till ett nytt. Ett runt tror jag att jag vill ha... Detta kanske? 



Veckan som gick

I måndags åkte jag till Värmland. På vägen upp kom jag och ordföranden på att vi praktiskt taget är släkt. Vi åt lunch vid en golfbana utanför Åmål. Han berättade för mig om golf som jag ska lära mig i sommar. Vi får väl se hur det går ;) Efter sammanträde i Karlstad checkade vi in på hotellet, varefter vi reste vidare längsmed Frykensjöarna för en middag på Diner45. Grymt ställe! På väg tillbaka åkte vi förbi Mårbacka. Tisdagen flög förbi med sammanträden, en resa till Filipstad osv. Helt slut somnade jag gott på kvällen. Efter onsdagens sammanträde reste vi hem. Har sedan varit fullt upp på jobbet och idag ska jag på fest. Hoppas Emil löst present? 















Sommar!

Min babe sprang varvet igår, heja Emil! Det har varit en varm och härlig helg! I fredags åkte jag hem till Emil, tränade och sen tig vi en promenad till Coop eriksberg för mathandling. Myskväll! Lördagen spenderades m promenad o träning före loppet, jag åkte hem emellan och såg min kille både i starten och på avenyn. Såg också Kenneth men han hörde inte mina hejarop pga hörlurar. Dåligt! ;) 

Idag har jag tränat, promenerat, lunchat m älskling och packat inför Värmland. 









Har också fått kryptiskt sms... Det där med att killar kommer på att man är en bra tjej - doh - kom på det tidigare ;) 




Torsdag, halvdag

Hej! 
Jag tog en halvdag idag. Sååå skönt när man sparat in lite på flexen o lyckas ta sig lite ledigt o ladda batterierna. Eller ja - hinna med sitt liv och sin lägenhet typ. Idag har jag tvättid men innan dess ska jag städa hela lägenheten. Började med att slänga återvinning innan jobbet. Nu har jag ätit lunch o ska ta tag i städningen. Heja! Igår tränade jag med Lollo :) Så roligt! ❤





Helg!

Efter en rätt rörig dag på jobbet i fredags där jag plötsligt fick mycket mer att göra än jag hade tänkt mig (lite problem med tekniken och annat..) så smet jag iväg på ett träningspass. Mitt sämsta under world of shapes denna gång. Men jag gjorde det åtminstone. Hem till Emil. 6 månader firades med kyckling, potatissallad och sen fruktsallad :) Med Lejonet och björnen-glass. Och lakritspulver..! Namnam! 

Igår åkte vi med båten till Danmark. Mysig dag tillsammans ❤ Sen tränade jag hemmavid, promenerade sen o köpte hem mat o ballonger. Eurovision somnade jag ifrån. 

Idag skulle vi välkomnat nickelilltroll. Men de hade missat lite flyg. Jag lagade lite matlådor och sen åkte jag ändå hem till Floda. Vi umgicks o åt mat tillsammans. Åh, min fina familj! ❤ 

Söndagen avslutades med ett yogapass som var grymt jobbigt. Nu ska jag se Mästarnas mästare med min älskling! 











World of shapes








Schack matt




Första maj!

Igår slutade jag jobbet kl 14 och gav mig därefter till högsbo dit Carro skulle flytta in. Vi löste det supersmidigt och det var mysigt att träffa dem hela drösen. ❤ 

Jag har börjat med konceptet Fitnessfighten igen. Fast kick-start så jag kunde börja i måndags. Igår blev det alltså inget gym men väl ett par svettiga timmars lyftande av kartonger osv. Idag körde jag dock igen. Känns skönt. Därefter ringde lillasyster och eftermiddagen spenderades helt spontant nere i Ullared och på gekås. 

Imorgon är det jobb igen, men jag börjar med ett pass på gymmet. Skönt! Sedan tvättid... Yey... 







RSS 2.0