Typiskt

Så mkt  har gått ..ja, inte riktigt som jag tänkt mig, idag.

Hade en underbar inställning i förmiddags. Jag skulle finna mina presenter och lite kläder därtill. Sedan skulle jag luncha och självfallet ta mig en glass i solen. Så här blev det:

Tog vagnen till brunnsparken och gick sedan upp genom kompassen och in i diverse affärer, blev sugen på en ny bikini och letade efter en speciell modell jag tänkt köpa mig ett bra tag nu (men eftersom min första stranddag var i söndags så har det inte känts särskilt aktuellt, förrän nu) Den jag ville ha fanns inte kvar, bara trekantsbikinisar och andra för storbystade damer, sådana där sladdriga historier som inte en tjej under 45 skulle tänka sig. Inte ens min mamma har sådana modeller, hon är alldeles för medveten.

Ganska snabbt sprang jag in i dessa fruktansvärt irriterande försäljare som ska stoppa en var man går - jag ville för guds skull kunna strosa i min ensamhet och lyssna på min förbaskade musik utan att bli störd! Men det kan de inte förstå. Okej, okej, mitt energibolag kanske är dyrare, men jag orkar inte med nya avtal mer har haft för mkt sånt runt ikring mig det senaste. Nej, jag har inte råd att bli månadsgivare för läkare utan gränser (har ju baske mig fått gå ner i procent) o.s.v...o.s.v - ja, ni vet hur det är. Doh* Blir så trött. !

Mitt shoppinghumör var inte längre det bästa, men jag ville ju iaf finna presenterna. Inte en enda affär hade vad jag letade efter till min far. Hur svårt kan det vara? Till slut gav jag upp hoppet. Får bli ngt annat. Ska kika på nätet här snart. Men jag hittade iaf ngt till min syster - den är så perfekt till henne så jag är alldeles imponerad! Men eftersom öppet köp bara gäller i tio dagar ska jag nog vänta ett tag - om jag nu skulle köpa fel storlek eller så.

Blev en lunch på Blue Eat and Drink. Blev proppmätt!

Sedan bestämde jag mig för att åka hem till Floda. Satt alldeles lycklig på pendeln hemåt. Jag tror jag är lite förälskad, är så hemkär så det är inte klokt. (Himla snygg busschaffis också, haha! )När jag kom hem höll mamma, pappa, Robin och Tornberg på med fasaden, hela sidan var nere på huset och det var bara svart papp. Kaninerna var nerflyttade till trädgårdslandet där jag fann smultron - jättegoda! Solen gassade och jag drog med mig Elin och Jesper till Vällsjön och badade, och badade och badade. Det var jättekul! Haha, blev ett litet barn igen, simmade ut till flotten, hoppade från hopptornet (jag är en höjdrädd fegis så det blev bara från tvåan medan Jesper dök hur enkelt som helst från trean...) , dök i ifrån kanten, simmade under vattnet och drog Elin i tårna, kastade boll i vattnet och hade helt underbart skoj!

Kärlek!

Men...
Sen satte huvudvärken igång, telefonen dog och Robin körde hem mig. Blev ingen dejt med Rebecca. Mår sisodär just nu, har vilat lite, men ska lägga mig igen.

Spend it!

Idag ska jag göra stan. Spendera pengar och låtsas vara rik =) Haha! Får väl hoppas att det inte blir alltför stort hål i plånboken, men jag har betalat de största räkningarna, och de andra är mindre och har inte kommit, men jag har öppnat ett kapitalkonto så jag har en buffert ifall det skulle krisa sig - vilket det naturligtvis inte kommer göra, jag är ju så förnuftig!

Är lite sugen på nya kläder, nya handdukar ( fast egentligen behöver jag inte det.... :S )och så var det ju lite presenter som skall inhandlas. Blir ett besök på Wettergrens, Chilli och i alla klädaffärer jag går förbi :D

Ska bara städa undan lite lätt här hemma. Tuffe han visslar och är glad - Björn Afzelius fungerar för honom också :)

Proppmätt

Har klippt mig idag. Ringde Sandra efter jobbet och javisst kunde jag komma förbi. Göttans. Gjorde också slingor, blev väldigt ljust, jag är nog inte van. Har för mig jag tyckte samma sak sist jag gjorde iordning mitt hår. Men det var fantastiskt underbart att få klippa bort allt det slitna :P

Efter det gick jag hem och lagade mat, färsk pasta med diverse. Gottinamnam. Men va mätt jag blev (!)

Blir en bok ikväll och kanske en film, mycket lugnt, en promenad kanske tillomed? Hade varit mys.

Imorgon är jag ledig. Då ska jag leta lite presenter, har ju ett par födelsedagsbarn i augusti som skall uppmärksammas. Sedan ska jag på dejt med Rebecca, hon ska kika på min lägenhet.

Oooof, nu är jag mätt minsann.

Förfärad

Jag har bränt mig så in i norden och det första jag läser när jag slår upp tidningen är "Nya arter tar över i svenska vatten" följt av en artikel som säger att SMHI inte ser ett slut på värmeböljan.

Hur ska jag våga mig till stranden igen??

Jag har redan tidigare insett min rädsla för djupa vatten, mörka vatten och särskilt havsvatten med allt salt och diverse hemska djurarter. Och nu kommer det fler, som man dessutom borde akta sig för. Krabbor som sprider lungmask till däggdjur (notera människor!) , ännu fler äckliga och stora maneter som äter för mycket och inte har sina naturliga fiender på våra vatten. Usch fyamej! Och alger, jätteostron och äckliga fiskar som klarar både söt- och saltvatten. Kamelonter..

Nej, nu har jag blivit, om möjligt, ännu mer avskräckt.

Äta frukost..sedan blir det tvättstugan igen.

Jag funderar starkt på att ta med en handduk till jobbet så jag kan skölja av mig innan jag drar på mig den trånga pikén och långbyxorna...och strumporna, Fy. Det är tur att man arbetar inomhus med AC.

Bränd

Hade en ytterst trevlig lördagskväll med tjejerna igår. Lollo och Lisa -  ni är alldeles för goa =)
Blev minnen, skratt, prat om framtid och dåtid och planer hit och dit. Alltid så trevligt!!

Har spenderat söndagen på stranden med Madde (askimsbadet var dock inte så härligt som jag minns det så det blev dessvärre bara ett dopp - dock mitt allra första dopp i år! Äntligen har jag tid att njuta av solen) Självklart har jag lyckats bränna mig! Trots att jag faktiskt var duktig med solkrämen, tyckte jag... Det svider på ryggen och på rumpan är jag alldeles röd på ena sidan där bikinin suttit och kritvit på andra. Haha! Jag ser ut som en polkagris!

Kom hem för inte alltför länge sedan, har hunnit med en dusch och laga matlådor inför jobbveckan. Duktiga jag :P Haha! Kvällen kommer att tillbringas med Angelica för lite grillning i slottskogen. Härligt. Ska bara se till att ha ngt för mina axlar. Ajajaj.... :( Varför steker jag mig själv när jag vet att jag kommer bränna mig? Blir nog alltför åpen när jag äntligen får njut lite. Jaja.... smärtan kan jag ta. 

Nä, nu ska jag se om korven kan tina lite snabbare och sedan är det dags att leta efter en engångsgrill. 

Pussar!  

Sommar!

Det är egentligen dödsstraff att sitta här en sån här underbar dag. Men jag har legat ute o stekt ett tag och behövde komma in o dricka lite mer vatten och få i mig lite yoghurt. Insåg också att jag blivit lite bränd, inte bra. Imorgon ska jag o Madde till havet - dags att gräva fram ngn solkräm nånstans. :S

Har idag gått och handlat  på morgonen inför kvällen och sedan tog jag en promenad till Olskrokstorget, tog mig till centralen, lämnade en skiva till Lollo, inhandlade räkor som folket hade beställt inför kvällen och självklart också en bag-in-box. Blir trevligt ikväll när kickorna kommer på besök. Ska om en stund skiva upp lite melon, göra iordning en ostbricka, lägga in vinet i frysen så det är riktigt kallt. Vattenkannan har jag redan gjort iordning med citron - varannan vatten, vet ni! Vitlökssmör fick jag gjort iordning också då jag inte fann några vitlöksbaguetter så dessa ska göras iordning också.

Men först ska jag duscha!

Hoppas ni får en underbar sommarkväll - det ska jag ha!

PussoKram!

Fredag

Jobbat... Hade jag fått som jag önskat hade jag varit ledig och gassat i solen hela dagen. 
Nu sitter jag här hemma, ganska slut. Rebecca ville att jag skulle hänga med ut i värmen, men jag är alldeles för trött för detta. Knäppt att jag blir så trött efter jobbet. Borde ta mig en promenad, men jag får se, håller snart på o somna - men det är alldeles för varmt! 

Imorgon ska jag sola, göra diverse inköp och vänta på Lollo och Lisa. Ska bli så trevligt så :o)

På söndag ska jag träffa Madde och åka till havet. Finally! Härligt

Nej, om jag kanske skulle ta o planera lite....

Ha det gott mina vänner!

Pussar och kramar!

Vad är det för fel på mig?

Köpte mig en 1,5 liters mjölk igår, för jag tänkte (eller Lollo förstod) att en enlitare skulle ta slut så väldigt fort. Jotack - nu ser jag att jag uppskattningsvis bara har sådär en deciliter kvar av hela paketet. Igår kväll köpte jag den och jag har knappt varit hemma idag. Vad är det för fel på mig? Kalv.. Så j*vla gott är det väl ändå inte med mjölk?

Har spenderat min lediga dag med att städa hos Farmor. Jag själv var mycket nöjd och tyckte att det var grundligt gjort. Frågan är bara hur det kommer sig att det gick så fort just idag? Skulle jag ha glömt ngt får hon väl säga till. .. Men det gör hon antagligen inte - hon är alldeles för snäll för det min kära farmor.

Sedan åkte jag hem och lämpade av mina städkläder och drog på mig en kjol och ett linne - nu skulle jag minsann ut i solen och bli brun. Tog mig en långpromenad, men inte sjutton blev jag brun för det. Kanske dags att inse att man aldrig kommer vara konstant gyllenbrun som så många andra. Fann däremot bilder på mig sedan i maj - jag var brun. Och fräsch. Det är minsann dags att göra nya slingor i håret..! Basta...!

It's like wishing for rain when I stand in the desert.....

Nu ska jag lyssna på mer bra musik och kanske kolla upp lite busstider till Oslo.. ?

Haha!

Äntligen hade jag en massa o göra på jobbet idag - blev tillomed svettig (haha, mindre smickrande detaljer som kanske inte önskas läsas av utomstående) Vi skulle flytta en massa sektioner härsan o tvärsan i butiken och jag fick i uppdrag att ordna Office - det tar sin lilla tid kan jag ju meddela. Men jag har gjort en bra grund och en kanonskiss som jag hoppas Sandra kan läsa sig till och förstå under morgondagen . Jag är nämligen ledig. Eller ja - det är dags att städa hos Farmor igen.

Efter jobbet träffade jag mitt hjärtas dam - Lollo.
Sötnosen mötte mig på drottningtorget och vi åkte hem till mig. Hann med en snabbsväng till Coop o handlade mjölk, skinka och - kakor. Tänkte att vi skulle dricka kaffe medans vi pysslade. Så när vi kommer hem har hon köpt Rosévin så det blev det istället för kaffe =) En massa flams, fniss och skratt blev det. Det gillar vi =) Haha!

Nu ska jag snart nana, ska ju upp tidigt imorgon, så jag kan hinna med lite sol också efter städningen. Hoppas på att Sandra vill ta min fredag så jag får långledigt och kanske kan hinna med en dag vid havet.. ?


Ha det gott!!

Pusspuss

Friskus

Ja..

Började min dag med att laga matlådor. Lasse slängde under lunchen ur sig "ja...för du är så himla ombytlig.." Sarkasm...  Det råkar vara så att jag idag hade gjort makaroner och köttfärssås som jag tydligen förtärt i hans sällskap ett par ggr tidigare - jaja, dådå! Men jag har iaf lagat maten själv och jag hade inte världens fantasi imorse klockan 8..

Efter jobbet träffade jag Lollo på centralen och vi tog oss en ordentlig promenad - det var underbart och jag kände mig så nyttig! Sedan åkte jag hemåt och handlade mjölk, gurka och lite frukt på Coop.

Hann med att boka in en dejt med Carro imorgon efter jobbet. Så hon får låna min resväska inför hennes resa - jag vill också med!

Kanske ska planera in en resa till Oslo i sommar också, en helg. Jag har blivit lovad sol, bad och uppvaktning. Tåls att tänka på.. ;)

Nu ska jag alldeles strax sova.

Natti Puss!

Ont!!

Under picknicken med tjejerna förra söndagen diskuterades bland annat rakning av ben och diverse metoder. Epilatorer har för mig aldrig varit ett alternativ, smärträdd som jag är. Antonia propsade på ett långvarigt resultat och jag skulle aldrig argumentera mot detta. Men att långsamt dra ur hårstråna med känslan "Aj, helvete!" (som hon så målande beskrev) tilltalade mig föga. Hellre rakar jag mina ben smärtfritt med min älskade Venushyvel en aning oftare än att utsätta mig för smärtan.

Vaxning pratades det också om - och jag var nog här den enda som fortfarande kunde kalla mig a waxvirgin som de uttrycker i reklamen. Men under torsdagens shopping med min familj bestämde jag mig för att ändå göra ett försök. Jag köpte dessa waxstripes och kom hem, satte mig i vardagsrummet och bestämde mig. Benen hade blivit alldeles för håriga under långbyxorna och det var helt enkelt dags (jag skyller på solens frånvaro och mitt ihärdiga arbetande)

Det gjorde så förbannat ont och fortfarande fanns en hel del hår kvar. Så irriterande! Jag sköljde av mina stackars ben och smörjde in dessa. Usch - tänker nog aldrig göra om det!

Lyssna

Melissa Horn



Tack Martin

Life goes on

Hade väl tänkt att det skulle vara för alltid, men jag förstår att minnen så nära inpå kan vara fruktansvärt svårt och jag förstår varför du väljer att göra som du gör. Det är fruktansvärt själviskt av mig att tänka att det finns en väg tillbaka om det någon gång skulle behövas. Dessutom är det underbart med minnen, men jag vet att livet måste gå vidare. Var dock lite svårt att se att den nu skall ägas av någon annan. Och förmodligen kommer jag inte få se det nya. Kanske.

Är lite väl sentimental i dagarna....

------------

Träffade Ida, Moa, Angelica, Terese och Antonia igår - jättemysigt! Hade lite picknick vid sjön Aspen. Kul att vara på hemmaplan, med de från förr. Det är kul att se att folk förändras och utvecklas, men samtidigt fortfarande kan vara samma som förr. Uppdatering av bravader och livsgöromål. tankar och utsikter. Underbart! Tack tjejer!

"Realize" - lyssna på låten, mina vänner. ! Underbar!

Love

Ingenting går upp emot känslan, som inte går att beskriva. Bittersweet. Lycklig, samtidigt som jag är fruktansvärt förvirrad.  Vi finner varandra i ngt slags tomrum som inte egentligen finns. På olika plan, men samtidigt som en. Förståelsen finns där, och också kärleken, vill jag tro. *gaaaaah* It drives me crazy. Själslig kommunikation vs verbal kommunikation - vilket skall kännas bäst??

---------------------------------

Gick i ca två timmar Angelica och jag idag - duktiga töser, minsann! Sedan lagade vi linssoppa och pratade om framtiden. Riktigt nyttiga har vi varit - och kan bli bättre. Tillsammans.

Fick Martin Gabriels skiva av henne också - sitter och lyssnar in den just nu. Himla härlig.

Tuffe är glad att jag är hemma så mkt idag. :o) Känns fint det. =)


Alldeles rörd

Alexandra kommer ner i september! Jag är så glad så det är inte klokt! :o)

Har just städat i min lägenhet, har insett att jag behöver ett tidningsställ. Vet inte var jag ska göra av allt. Farmor har ordnat så jag får GP ett tag nu, Trevligt med tidning - den har jag saknat ett tag - men var sjutton ska jag göra av allt?
Fick slänga en blomma jag fick av Lollo i inflyttningspresent. Jag har tyvärr inga vidare gröna fingrar. :( Men orkidén jag fick av mamma står kvar. (sanningen att säga är att jag sent omsider insåg att den var av plast - haha! hon vet vad jag klarar av...)

Vill få lämnat tillbaka den andra stora stationära makapären jag har stående i sovrummet -. frågan är bara om familjen alls vill ha tillbaka den . var ska den stå liksom? Mamma brukar visserligen vara en mästare på att pussla, men ja... 

Bokade en ny tvättid förut också. Fick ju förhinder igår - var tvungen att gå på möte på jobbet. Inga roliga besked där inte. :( Segt.

Barnet ska heta Liés i andranamn! Jag är så rörd - vilken hyllning!

Nu ska jag fortsätta med mitt. Angelica kommer hit sedan och vi ska gå en promenad. Härligt.

Puss o kram!

Reflections

Min älskade Sambo vill bara att jag ska sjunga för honom. Visst är fåglar sociala djur, speciellt undelater, men just nu är jag ju så trött. Men lite Tracy Chapman får han höra mig skråla till iaf, en stund.

Sitter o pratar med Jocke, vilket var fruktansvärt länge sedan. Har fått lite skvaller bekräftat och jag kan inte vara mer förvånad. Folk i vår ålder skaffar barn, och då är det de som man allra minst trodde skulle stadga sig och hitta rätt så här tidigt i livet, men det är bara att gratulera. På tal om barn har Martin blivit farbror igen, ännu en liten pojke blev det. Så himla mysigt!

Kul att Angelica är hemma igen! Så himla mysigt! Igår tog vi en promenad runt sjön i Floda. Underbart! Och imorgon ska vi utforska min nya hemmaplan så jag kan komma igång med mina egna promenader igen också. :o)

Kul med vänner från förr. På söndag ska vi ses allihopa tjejerna från förr. Antonia, Ida, Moa, Terese, Angelica och jag. Ska bli jättetrevligt :o) Alldeles för länge sedan.

Terese - vad hände?
Har funderat  nu det sista...

Imorgon kväll ska jag också få ett besök från förr. Trevligt.

pussokram!

Words of wisdom...

Sometimes we must get hurt, in order to grow.
We must fail in order to know...
Sometimes our visions clear only after our eyes been washed away with tears.


 
You know you love him, when you can´t help but cry everynight because you know he´s not yours...




Wait for the boy who will make you smile like noone else.
Everything happens for a reason

What is meant to be will always find its way




It´s funny how someone breakes your heart and you´ll still love him with all the little pieces left





Tjofräs

Inte en enda lugn stund har man. Idag hade jag kunnat ligga kvar i sängen länge, länge till... Men nej, Emelie gick upp och lagade mat till jobbet. (det är sällan jag köper med mig ngt färdiglagat numer, men det får nog bli det ibland ändå känner jag, för jag orkar inte alltid.....)

Ska skicka iväg lite brev här idag också, till Norge. Och imorgon köper jag mig en ny dator. Japp. Det blir bra det. Har till råga på allt återigen åkt på en förkyldning - lagom till att det varma vädret kommer. Vilket jag visserligen ändå inte kommer kunna njuta av - arbetar nu 9 dagar i rad igen. Men jag får hoppas att värmen håller i sig till nästa helg då jag är lite mer långledig.

Idag kan det bli IKEA efter jobbet. Troligt. Behöver nya gardiner i mitt sovrum och behöver dessutom kika efter ett soffbord.

Yeye... update..

Händer inte vidare mkt som vanligt, inget spännande iaf.
Ska väl ta mig i kragen och hitta på ngt riktigt skoj som jag kan få lov att leva på ett tag. Snart.

Imorgon kommer Angelica hem!!

Gött i bananen

Nu ska jag till jobbet igen.
Pusskram!

RSS 2.0