Ny blogg på gång!


Ja, nu har jag fått hem min dator så nu är det dags att bli lite mer aktiv. Jag vet inte om jag stänger ner denna blogg helt - det beror på hur jag trivs på devote.

 Än så länge har det mesta krånglat. Min tanke är att jag ska ha en bloggadress som heter emeliesdagbok.devote.se - men just nu verkar det som den heter emeliesdagbok.devote.devote.se 

Ska se om jag får till det under helgen. 

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. 

Ha en bra dag!  


Brandvarnarens dag

Idag när jag kom hem från jobbet upptäckte jag att sängen fortfarande var obäddad - jag vill gärna bädda den varje morgon. Men så går det när man går hemifrån innan sambon vaknat..  

Jaja, jag kan leva med det.  Efter att Emil lämnat blod idag kom han hem och testade brandvarnaren. Den funkade! När testade ni er sist? Eller brandsläckaren? Man kan vända den ett varv så är den good to go ett tag till + kolla till tryckmätaren. Det sa Martin Thimell på Äntligen hemma idag. 

Jag har gjort saffransskorpor idag :) Äntligen december!  


Ergonomi


Vi har höj- och sänkbart skrivbord på våra kontor. Jättebra! Jag står typ hela tiden - förutom när jag sitter i sammanträden.  Emils massör sa dock att man ska variera var 45:e minut för annars finns det risk att man hänger för mycket eller väger på ett av benen istället.  Ska försöka börja med det.  Igår fick vi dessutom en ståmatta till fötterna. Bra! Viktigt att tänka på hur man för sig när man sitter och står - särskilt nu i den här generationen med smartphones och allt hukande. Vill ju inte få puckelrygg på äldre dagar.  

Nu ska jag iväg och köra ett till pass spinning!  

Ha en bra dag!  RSS 2.0