Lördagsgodis
Har ingenting planerat ikväll så det får bli en lugn kväll. Kanske en film?
 
Lördagsgodis
 


Cleaning out my closet
Jag fortsätter med städandet och plockandet. Idag har jag packat två lådor och påbörjat ytterligare 4 stycken. Såååå tråkigt att packa och flytta! :( Men nu har jag iaf renast garderoben och bara sparat sånt jag faktiskt använder. Så skönt.
 
 


Sankt Jörgen
Idag var jag, Tina och Kalle på Sankt Jörgens spa och göttade oss. Bastade, badade, fick massage och åt en sen lunch/tidig middag. 
 
 


Sommar i Sverige
Dagen var bra. Smithska udden och Delsjön. Jag har badat idag :)
 
 
 
 
 
 


Måndag, första semesterdagen
Hej!
 
Igår tog jag mig till en park, köpte med en Frozen Fruit från Espressohouse och låg o läste. Sen kom en gammal bekant förbi och vi beslöt oss för en dag på Liseberg. Femkamp, några åk (Jukebox, Lisebergsbanan och Balder) mjukglass och Carl-Einar Häckner. Härlig dag i solen. =)
 
Idag ska jag packa väskan för en dag på stranden :) Det får bli Smithska udden om en stund. 
 
 


Lite av det senaste
 
Lillasyster bakar tårtor
 
 
Släktmöte i Uddevalla, på Gustafsberg
 
 
Paus
 
 
Fika
 
 
Grill i Strömstad
 
 
Morgonträningar
 
 
Min favoritplats i hela världen
 


Semester Skåne
Hej!
 
Jag har jobbat i tre veckor nu, men i fredags gick jag på semester igen. =) Städade hemma och tog ett glas vin. Igår åkte vi till Skåne och hälsade på. Älskar Skåne =)
 
Denna semestern ska jag ju flytta. Tänkte att solen skulle skina idag. Igår fick jag mycket sol och en bränna. Men idag är solen borta. Så jag ska nog åka o låna bilen för att köpa lite fler flyttlådor och grejer. Kanske en sväng till IKEA också... vill ha ny klädsel till min soffa. Kanske solen kommer imorgon?
 
 
 


RSS 2.0