Åh, nej!



Jag är bakis. Helvetes jäkla skit..! Jag ska ju jobba. Tydligen är norrlänningar bra på att dricka. Här sitter jag o skakar. Har druckit en liter vatten och tagit två tabletter. Mcdonalds till lunch idag så man blir människa. Fan. '



Förlåt

Jag är vaken för sent, jag sover för länge
och jag stör dig ibland i din sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten
om jag inte sover med dig
Jag har värdelös smak
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng
när jag är för lat för att torka hans ben

Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin
och jag lämnar den full med skräp
Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet
att du inte tycker om
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får
eller så berättar jag det alldeles för sent

Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd


Magnus Wiedeskog ♥
Så jäkla bra.


Lyssna också på "Lämna honom"


Picture of me

Jobb idag, liksom igår - men idag går jag bara till 16! *hoppar och studsar*

Ikväll ska jag möta upp 2 norrlänningar. (ni minns jag blev erbjuden jobb i Luleå på deras kommande Elgiganten Megastore i Luleå) De är iaf i stan. Hej Västkust! Hej regn! Ska bli kul!


Får fundera över dagens klädval bara...och hår :P


High Chaparral med mera..!

- jo, det stavas så ;)

Igår hade jag rätt tråkigt, tanken var att besöka Liseberg men mitt sällskap fick förhinder. Jag ringde familjen och halv ett hämtade de mig för en tur till havet. Näset. Vi solade, läste skvaller och spelade yatzy, pappa och Jesper badade. Sedan åkte vi hem till mig för att hämta lite tvätt och ombyte. Hemma i Floda hade Elin lagat mat. Gooood köttfärssås och spaghetti. Mumma efter en dag på stranden.

Halv tio slocknade jag.

06:22 kommer Elin upp och väcker mig. 08:19 var vi ätna, duschade och ordninggjorda och satte oss i bilen. Next stop - High Chaparral! Trodde vi. Vi hamnade på en Preem-mack där vi fyllde på med kaffe och bullar, frågade efter vägen och kunde konstatera att Preems toaletter var i toppskick. De ljuger aldrig i reklam, visst.?

Vi kom fram till High Chaparall senare än vi trodde. Vi hade aldrig varit där så vi hade lite problem med att hitta. Vi såg halvt om halvt på en show, tog tåget runt parken, gick av i "mexico" och strosade, åt mastig mjukglass och shoppade i polkagrislandet. Jag och pappa fick statuera turister då vi stoppa huvuden i plank och fick kroppar som cowboys och indianer. Roande. Vi avslutade med pizza på en restaurang precis utanför. Dagen var knappt eftermiddag och vi beslöt göra ett stopp i Ullared. Efter en halvtimma i ett litet litet samhälle fick vi fråga efter vägen. Vi hittade fram kvart över fem. Spontanshoppingen slutade på 966,50:- för min del. (!)

Köpte..

Body Workout II (jag laddar inte ner..! Det är olagligt)
Save the last dance 1+2
2 par leggings + 1 par strumpbyxor
1 tröja
schampo, balsam, spray á la BOBBY
2 par trosor
1 bikini
hårinpackning
2 st nagellack (grönt och rosa)
och en del grejer inför skolstart =)

Parfym och mascara (utöver de 966,50:-)

Avslutade dagen med en milkshake på Mcdonalds.

Har just gjort iordning matlåda för imorgon. Jag är helt slut. Har inga bilder..Elin hade kamera, jag glömde min. Nu ska jag sova. PUSS..!!

?


Rastlös



26/7

Jag vill simma igen. Det var liksom väldigt avslappnande. Har skrivit på lite papper idag - ska börja gymma på Fitness 24 då vi har ett förmånligt avtal genom jobbet. Därmed inte sagt att jag inte ska fortsätta simma. För det ska jag. Jäkla skit att det är massa tävlingar i Valhalla i två veckor nu då. Jag vill simma nu!

Det är visst poppis med baddräkt har jag hört.. jag har också en! :D



I övrigt har jag jobbat idag. Kort dag från 9-16 =) Samma sak på fredag. Inte fel. Jag har tillomed hunnit äta middag idag. Kanske tar mig en promenad här också. Det är fint väder. Blir det detsamma imorgon? Kanske blir en sväng till havet isf. Eller så åker jag hem till Floda o lånar bilen så jag kan öva på att köra. Mamma tyckte sist att det var nyttigt för mig att låna den lite oftare. Jag tror hon har rätt.

soffläge

 

jag tog mig till Valhalla och sam 1000 meter. Skönt! Och träning för hela kroppen. Synd det kommer vara stängt i två veckor nu :( Jaja. Har sett på "A walk to remember" och somnade. Sen har jag städat och nu sitter jag i soffan igen. Klockan 21 kommer "Flyga Drake" . Den ska jag se för den har jag inte sett =)

PUSS


Simma...!!

Vaknade upp och kom på att jag inte tränat på ett tag igen. Himla dumt. Men jag har ingen lust att gå till gymmet och de där skorna jag skulle köpt i helgen blev inte av - för mycket folk när jag kikade in på Löplabbet. Kanske borde gå till den vid Berzeli istället... Kanske redan idag? Sen fick jag en impuls att åka till Valhalla och köpa mig ett 10-kort för att simma ett par längder när man känner för det. Så det ska jag göra alldeles strax. De öppnar 11. Härligt..! Gjorde det rätt mycket när jag gick i skolan precis bredvid (i gymnasiet)

Igår mötte jag älskade Angelica i Partille och vi gick hem till Moa. Länge sen jag träffade henne (Moa) - vet inte när det var sist faktiskt. Men det var mycket trevligt att se henne och Ida igen. Mariella var också där =) Hon är alltid rolig. Så jag hade trevligt.

(framför scen på Ullevi)

Men vad snabbt helgen gått. Den har varit kanon faktiskt!

Nu ska jag packa badkläderna..! =)


FunHouse

Sikken show det var igår..! Riktigt häftigt =)

How about that?

P!NK

Yep, då var det bokat. Det blir Pink ikväll på Ullevi. Laddar kameran och packar lite saker. Klockan 13 ska jag möta Carro när hon slutar jobbet, sedan blir det shopping och sedan hem till henne för lite vin och fix =) Roooligt..!



See you at Ullevi tonight babes..!

Still A RockStar

Jag har jobbat 3 dagar nu, därav inget bloggande (jobb 9-20,30) Nu är jag ledig 3 dagar. Långhelg. Me like! Men jag ska ärligt säga att det inte var jättejobbigt att komma tillbaka ändå. Jag har helt fantastiska kollegor. Helt underbara..! ♥ Vill ni ha trevlig personal vet ni vart ni ska ;)

Sitter o kikar på nyhetsmorgon. De skrapar triss. När är det min tur att stå där?
...och han vann 300 000! Ge mig?

Ikväll står PINK på Ullevi. Kanske står jag i publiken =) You never know.. ;)


Idag ska jag betala räkningar och sedan dra mig bort till löplabbet för att fixa riktitg bra skor =)

En dag kvar

Igår vann jag femkampen??!! Hmm..vad kan det bero på? Jag fick tillomed en bil på tankracet för att jag vann den grenen. Yey! Tillsammans med Sandra delade jag förstaplatsen. Som pris fick jag ett par solglasögon i form av två drinkar. De blinkade och hade sig. Mycket uppskattat - världens partyhöjare ;)

Idag fick jag hem min premie från ToppHälsa. Gött. Hade totalt glömt bort att man fick mer grejer med. Jag fick hem ett träningslinne - men utöver det också en träningsdvd med Paulo Roberto (en kvart om dagen - två olika program) samt bodybutter och duschcreme från Body Shop. Kul!



Imorgon börjar jag jobba igen. Typ en månad till. Sen blir det plugg..! Rooooligt..!

Idag laddar jag med Hairspray (filmen) en påse Malaco Truly, en löprunda och att laga matlåda.

...



Am I supposed to hang around and wait forever?






Vätskebrist

Dagen började med solstrålar, sedan kom blåsten och molnen när vi var på väg till havet. Vid Smithska udden blåste det och vi frös medan vi läste tidningen och löste korsord. Sedan kom solen igen. Men det blåste så man blev inge vidare svettig - eller för den delen; törstig. Därför sitter jag nu här hemma med vätskebrist och huvudvärk till följd.

Men nu har jag iaf gjort min första riktiga sola-vid-havet-dag.. =) Bra.! bara några dagar kvar av semestern.. *suck


london 2008(?)

Bootylicious?

Haha, inte visste jag att det var poppis med stora rumpor nowadays... :P Nu kan man få min rumpa - med hjälp av ett par trosor. Herregud - hur stor rumpa skulle inte jag fått med en sån? Hahaha..!



Älskling

Titta vem som är ute...! ♥


Mat



Laxpytt, 1 person

150 gr lax
en halv liten zucchini
2 potatisar (kokta, kalla)
75 gr sparris
en halv rödlök

citronpeppar
salt
svartpeppar

till detta kan man göra en kall röra; (1 person)
0,4 dl kesella lätt
0,2 dl yoghurt
citronsaft

En matblogg?
Idag fick jag hem senaste numret av Topphälsa som jag med mycket entusiasm valde att prenumerera på då jag skulle springa vårruset i maj. Iaf så fanns där en annons om ISO-dieten. (Iso är grekiska och betyder lika) Jag tyckte det lät vettigt, typ tallriksmodellen och det fanns en massa recept och tips. Jag som behöver få bort mitt sötsug insåg att det kanske är något för mig. Dessutom vill jag trimma lite på min kropp och få inspiration till bra mat. Jag äter sällan mat när jag är ensam eftersom det är tråkigt att laga, alla recept är till 4 personer. Det blir ofta mackor. Illa. Mycket illa. Min mage tar stryk. Mycket stryk. ISO-dieten är dessutom glutenfri..! Detta kan göra något åt min mage - det har jag inga tvivel om.

Så...vi får väl se om jag lyckas upprätthålla detta. Wish me luck, keep up the motivation... :P

Förresten

I wonder if I ever cross your mind? For me it happens all the time..
jag måste verkligen få rätsida på allt nu


Mina betyg tog mig längre än högskoleprovet. 18,77 på betygen och 1,0 på högskoleprovet hade jag. Det gjorde att jag ligger som 21:a reserv på logopedprogrammet och som 50:e reserv på dietistprogrammet.

Good Luck baby!



När kommer andra antagningsbeskedet? Fann ingen information alls... :(

Bakåt igen?

Minns ni när jag var så där fruktansvärt deppig i höstas? Jag stannade hemma från jobbet i 12 dagar, för att må bättre. Det var någon gång i oktober tror jag. Jag var stressad och deprimerad - hade svårt att sätta fingret på det. De senaste dagarna har jag haft liknande känslor. Det är svårt att sätta fingret på det - men det är någonting som inte är bra. :( Jag hoppas att det bara är ångest för att semestern snart är slut. Men jag vet ju inte. Åh, snälla! Jag orkar inte med ännu en deppig tid. Jag har haft för många sådana.


Lägesrapport

Jag är hemma i Floda..


Aj

TVÅ plåster på min häl, ajajaj.. :(


Femkamp

Igår körde vi femkamp på Liseberg. Facit - ha aldrig med mig i samma lag om vi kör femkamp ihop. Jag förlorade något brutalt..! Haha..! Men vi hade väldigt trevligt iaf =)

Carro fick en gris(?) Alfie.. för han ser ut som Alf - kommer ni ihåg honom?


Gänget, Jossan är glad för sin pinne hon hittade


Kenneth vann Alfie genom att mata hästarna med morötter


Ankracet


Glada miner på Tyrolen


Nu har Kenneth vunnit ett lejon till mig också =) Leopold, såklart!


Slänggungan är ett måste..! Visst har de höjt farten? Helt snurrig efteråt!


Från bästis =)



hej från soffan

Jag har kommit på att jag behöver nya skor. Dessa är inte bra. De jag tränar i. För vilken gång i ordningen vet jag inte, men nu har jag fått skavsår igen. Irriterande. Nästa lön är det jag som går till löplabbet och fixar ett par riktigt bra..! Var ute en stund nu på förmiddagen igen, jätteskönt..! Det är dövarmt, men himla skönt =) Förutom skavsåret då...

En vecka kvar på semestern. Hur ska den spenderas ? Jag vet inte ännu. Men ikväll blir det iaf femkamp på liseberg.

Nu ska jag till Hemköp o handla lök och krossade tomater. Ska göra köttfärssås av köttfärsen jag har i frysen. Det blir mumma.. =) Pussen och kramen.!


Lady Antebellum


Ni har väl inte missat deras radiohit Need You Now ?
Skulle bara meddela att de är superhärliga, deras andra låtar är underbara de också. Country såklart ;)



bild från blogs.denverpost.com

Jag gjorde det igen

=)

Mäkta imponerad tog jag mig runt djävulsvarvet återigen. I åtminstone 50 minuter sprang jag, okej - joggade jag, och de sista 30 minutrarna gick jag en powerwalk med långa kliv. God va jag är trött..! Men nog sjutton gick det minst lika bra som sist gång. Om inte bättre..! Regnet gjorde det underbart att andas, det var liksom väldigt lätt och friskt. Numer ska jag inte banga en joggingtur bara för att det regnar. Det verkar gå så mycket bättre då.

Skulle bara säga det.
Annars har dagen varit rätt intetsägande. Men för en gångs skull tillät jag mig inte göra särskilt mycket. Det blev storstädning på förmiddagen, läkarbesök, mathandling, fika i soffan - inga pannkakor som jag hade tänkt, men det kan jag göra imorgon.

Nu blir det mys i soffan. Om inte annat har jag en ny bok att börja med. Liza Marklund - Livstid. Någon som läst den?


Tom och stressad

Tredje veckan på semestern har varit rätt kass. Har varit jätteseg och samtidigt stressad över att man ingenting hittar på. När man väl planerat in saker faller det helt fel. Solen sken knappast när jag satt med Carro på klipporna och spelade yatzy igår. Så när vi beslöt att ge upp kom solen. Såklart. Då var vi redan på väg därifrån.

Idag skulle jag hängt med på golfbanan...(?!) Men inte heller det går för jag har bokat in en läkartid halv två. Bra jobbat. Innan dess blir det nog storstädning här hemma. Behövligt. Efter läkarbesöket får jag väl ta tag i gymmet kanske? Kanske Floda kan få sig ett besök? Jag har iaf läst ut boken jag ville göra, innan jag får ro att göra något annat. Den har verkligen slukat upp min tid. Camilla Läckberg och Liza Marklund. Går liksom inte att lägga ifrån sig böckerna.




Och så till dig...Hur länge ska vi hålla på? I´d rather hurt than feel nothing at all...


Så jä*la rädd

Alltså, jag vet inte vad som hänt. Jag har blivit hur lat som helst. Igår var jag ute o sprang på morgonkvisten, sen gick jag på stan. Klockan 13 var jag hemma. Orkade inte ens handla. Jag somnade på sängen under överkastet efter att ha läst ett par sidor i min bok. Jag låg sedan helt urlakad hela dagen, hela kvällen.  Idag har jag handlat - men jag glömde såklart bort det jag borde handlat. Toapapper. Typiskt. Annars har jag bara läst idag, vilat och läst. Druckit kaffe. Inget vettigt över huvudtaget.


Inatt vaknade jag 04:44 av en outhärdlig smärta tio centimeter nedanför naveln och fem centimeter till höger. Aldrig förut har jag känt sådan smärta. Lite för mycket information? Men jag blev rädd. Där låg jag helt ensam och tjöt. Övervägde att ringa sjukvårdsupplysningen för att tala med någon.. Googlade numret, men beslöt att ta en tablett istället - det kanske inte var så farligt? Det blev bättre och jag kunde somna. Men vad jag  tyckte synd om mig!




Godmorgon Göteborg..!

Älskade, underbara, vackra stad Göteborg. Det är skönt att vara hemma igen. Det är här jag trivs som bäst. På tåget igår (förutom att någon kletat med tuggummi på min stol och jag snällt fick lägga klänningen i frysen då jag kom hem) kände jag ett barns iver inför en födelsedag då vi rullade in på Göteborgs central. Kärlek!

Idag bär det minsann av till havet, om inte vinden sätter stopp. Men innan dess ska jag ut på en morgonpromenad, det är en frisk morgon och solen värmer. Jäklar va gött det är att ha semester..!


Stockholm



Så här mycket grädde äter man till våfflan i Stockholm


En sån har man på huvudet på Gröna Lund


På söndagar dansar man på scen och hoppar i vatten, ser vem som kommer längst


Man åker båt i kanalerna och lägger till intill uteserveringar. Livet?


Solnedgången är rätt fin

Packpanik..!

Japp, bestämde mig i onsdags och idag budade jag högst på Tradera så nu blir det en weekend i huvudstaden. Gröna lund ska besökas (antar att det bleknar i jämförelse med Liseberg, men det borde man ändå besöka när det är sommar och sol) Herrejäklar så mycket sol det är..! Galet varmt och jag vet inte vad jag ska ha på mig... :S Packpanik kan man säga.

Igår åkte vi till Saltholmen och stekte på eftermiddagen, helt oplanerat och jag hade svarta leggings på mig, trodde jag skulle bränna upp mina knän..! Till middag gjorde vi fläskfilé, färskpotatis och en underbar sallad. Känns bra att laga och äta riktig mat numer, även om man är ledig. Har ju slarvat en del med det tidigare och magen har blivit otroligt lidande. Smärtan har varit outhärdlig.

haha, bild från Londonresan med Lollo och Lisa 2008 ♥

Strumpan..!

Igår såg jag New Moon hemma hos Carro på kvällen, sov över där. Innan dess hade jag tränat, varit på IKEA och hunnit ta en fika med Carro och Jessica.

När vi satt på Franks över varsin nachotallrik upptäckte jag en knöl på benet. "Men herregud - vad är det här??" Det visade sig iaf att det sitter en strumpa innanför byxorna, uppe på låret, rätt högt. Då har jag alltså gått omkring på IKEA, på stan och i affärer med en strumpa innanför byxorna som en knöl. Att jag inte hade märkt det! Gud så pinsamt! Fasen, hade ju tvättat dagen innan och hade bevisligen inte kollat igenom kläderna innan jag satt på mig dem. Jag skrattade så tårarna rann..!

Sån är jag.

Nu ska jag buda på Tradera, jag är nog den sista att upptäcka den sidan... :P

Sommar


RSS 2.0