En tuff dag

Fy, idag har verkligen varit en tuff dag.

För att glömma allt tyckte mamma att vi skulle ta oss en sväng hemifrån. Det tyckte jag var en bra idé. Torkade tårarna och sminkade bort mina rödsprängda kinder och ögon. Vattenfast, manade mamma. Men jag tog ingen maskara iaf. Den hade försvunnit snart ändå, ner på kinden. Mindre snyggt.

Vi kikade i affärer och tittade efter en byrå till Robin. Kunde inte enas. Dessutom var det länge sen jag var hos honom så vi kunde inte riktigt komma på vilka färger som skulle passa. Mörkt eller ljust trä? vilken storlek?Nae, han får nog vara med själv. Sedan köpte vi med oss lite wienerbröd och åkte hem till Robin. Mindes att jag hade hans nyckel på knippan.

När vi kom in hos Robin, som inte var hemma, möttes vi av ett berg av kläder. Vi tog en kopp kaffe och ett wienerbröd och sedan satte vi igång. Vi vek ihop kläder, städade iordning hans garderober, städade i badrummet, diskade, dammsög, bäddade hans säng, plockade undan en massa skräp, gjorde iordning under diskhon där det såg ut som bara den med alla sopor, moppade golvet, torkade av hyllor, städade i hyllorna och satte upp hans fina glas på en egen hylla (som han inte gjort ngt med) satte upp ljuslyktor han inte hunnit sätta upp, gjorde iordning i hans hall där vi egentligen skulle ha en byrå, men det blev istället en vägg med hyllning till Gais med en tavla, en t-shirt och en halsduk. Och så fann vi två grejer man kan sätta in foton i och hängde även dem där för att dölja en del hål. Sedan hittade vi ytterligare en tavla och hängde upp.

Sedan kom han hem. Det var en jättefin lägenhet när vi fixat klart =)

Sen åkte vi hem i stormen och nu har jag just målat klart ramen på min spegel.

Har inte behövt tänka så mycket. Har varit skönt.

Martin, vi ses i helgen istället.

Älskar dig

Jag älskar dig Martin. Jag är så ledsen, men det är bäst så här, just nu. Vill inte föra dig bakom ljuset.  

Splittrad

Jag vet vad jag sa, men jag har inte modet ikväll. Dessutom hade det nog varit elakt nu när vi inte hade tiden ordentligt. Jag vill, men jag vill inte. Är så fruktansvärt splittrad just nu.

Dessutom vet jag inte var jag har dig.. Även om viljan skulle finnas tvivlar jag på din handling. Faktiskt.  

Fel

Läste på jennies blogg... "Ett möte är alltid början på ett avsked" . Så jävla sant.

Allt känns fel och upp-o-ner. Tungt, det skall inte vara så här..

Men hur säger man? Hur tar man steget utan att såra? Jag vill inte göra ngn ledsen, jag vill att alla skall vara nöjda. Jag vill inte känna mig fruktansvärd. Hatad. Blir jag det?

.

Jag vill klara mig själv. Jag vill leva. Jag vill bo jälv och känna att jag klarar mig. För det gör jag. Gör du?


Nya nyfikna

Skoj att fler läser min blogg. Jag får nog passa mig för vad jag skriver kanske :P Men än så länge har jag ju inte skrivit om alltför stora hemligheter, och det bör således förbli.

Detaljerad berättelse om min dag...om ngn orkar med?
Dagen började med att Martins telefon ringde. Hemtelefonen. Jag, dum som jag är, stannade kvar i sängen medan Martin fick hoppa ner och dra ur jacket (till saken hör att han jobbat natt och gått till sängs sju på morgonen) Strax efter det gick jag ändå upp, drog på mig kläder och gick hem för att äta frukost och tjöta med mor min.

Sedan, hör och häpna! följde jag med henne till gymet, köpte ett tremånaderskort (finally) och spenderade hela två timmar på stället tillsammans med 75 pensionärer =) Duktiga gamlingar i Floda! Gyminstruktören konstaterade att mamma är i bedrövligt skick och pushade henne. Hon måste träna. En sån tur att även jag skaffat mig ett kort nu då!

(Nu är det bara Jesper och Robin som inte har..fast Jesper är så liten så han får inte, men han följer ändå med ibland.) Mängdrabatt?`Mamma, Pappa, Elin, Nicklas och jag...

Sedan lånade vi böcker på biblioteket, postade mammas betalade räkningar och lämnade tillbaka filmerna.
Jag visade sedan mamma hur man gör linssoppa, vilken uppskattades och Nicklas häpnade över mitt hurtiga jag. Vad har hänt?

Martin hämtade mig och vi åkte till Mekonomen i Partille för att köpa slippapper till hans bil. (Fick förresten se den igår, all lack är på och den är skitsnygg!)

Sedan skulle han klippa sig och jag gick runt i Lerum och tittade i affärer. Efter det tog vi oss en latte på Cafe Ahlsén och pratade. Han vill köpa ny lägenhet och jag vill få ett jobb. Han vill att jag ska få ett jobb så vi kan flytta ihop till ngt större.. Vi får väl se hur allt blir...

---

Jag är lite skrajsen.

Söndag - solens dag!

Underbart väder idag!
Dags för en promenad!

Solen skiner idag. Jag känner mig mycket piggare.

Ikväll blir det singstar med lillasyster.

Mina blåbärsmuffins är bäst.

Nu ska jag klä på mig.

Bakis, skakis!

Ja, jävlar va skakis jag är. Det är fruktansvärt!

Var hos Lollo igår och drack lite vin (blev en aning för mycket, känner jag idag).

Vi år ostbricka också, mumsfillibabba! Och så tjötade vi. London, party, killar, smink. Hårinpckning, ansiktsmasker och nagelmålning blev det också. Noppade Lollos ögonbryn också - att hon lät mig göra det på fyllan och villan! Men det gick ju nästan helt smärtfritt iaf. =o)

Tack för en underbar kväll.
Göres om snart igen. Dock med mer vatten!



PocoLoco!

Det galna gänget skall till London!
Den 28:e mars drar vi tjejer! Love you...terribly!

Update

I lördags blev det "Dagboken" istället för Ice Age. Den var kanonmysig! Underbar. Blev också en härlig promenad i blåsten. Men stormbyar var det inte just då iaf.

På söndagen roade jag mig med "Åter till Cold Mountain" och därpå ytterligare en promenad. Jag har minsann varit riktigt på alerten den här helgen :P Haha, jovisst :P
Sedan drog jag mig till Tesse och lämnade skolböckerna. Tjänade lite pengar, vilka jag lika snabbt brände igen under shoppingen på tisdagen med mamma. Så kan det gå..

I måndags var hantverkarna hemma, men de fick inte loss handfatet så de fick återkomma på tisdagen. Nu är allt fixat hemma iaf. Gött som fan. =)

På måndagen tog jag och Martin oss till båten ute på Tjörn. Den hade klarat stormen med bravur.

Korsord, korsord, de blir som en drog i långa perioder. !

Shoppade igår då som sagt, fyndade ett par byxor (välbehövt) och lite annat smått o gott. Ett par kanlasfina knästrumpor med prickar =)

Idag ska jag göra allt som jag tänkte göra i måndags och igår..
Allt som jag måste. Ringa csn, skriva klart en grej till min f.d seminarieledare Per och meddela min vfu-plats, handledare och samordnare att jag inte kommer närvara denna termin, Och invänta samtal. Förhoppningsvis får jag ngt jobb snart....

Puss

Trevligt

Gårdagen var ytterst trevlig.

Efter en avslutning på terminen med en konferens i RunAn på Chalmers (vilken var ganska långtråkig till dess att startnycklarna visades) drog jag mig till LolloBlue. Det kändes konstigt att jag inte tänkt på att det var sista ggn jag fick se min basgrupp förrän jag fick en kram av Martin. Min älskade basgrupp. Men det får gå. Det ordnar sig =)

Lollo hade mycket o göra på jobbet och jag tog mig ett glas vin och en toast (blandning..?) och tittade på. Sedan ringde jag Carro och drog mig till henne.

Vi snackade skit, åt godis och chips och drack lite alkohol. Och spelade Guitar Hero. Jag tyckte det gick hyfsat och jag lyckades vinna över Carro några ggr. Jag hade iofs EASY och hon MEDIUM, men jag vann ju iaf ;) Till dess att Kenneths kompis Daniel (musikgeni) tog över showen och slog mitt rekord =)  Jaja, så var det med det.

Ytterligare några av Carro och Kenneths kompisar anslöt sig till lägenheten och vi spelade, tjötade och lekte fåniga lekar. Riktigt skoj. Det visade sig att många av dem var Lerums- och Flodabor, vilket resulterade efter lite dans att jag fick sällskap hem, annars hade jag sovit hos Carro. (Martin gillar inte att jag gå själv hem på kvällen)
Världen är bra liten.

En underbar kväll med underbara människor, skoj med nya bekanta!

...

Var hemma kl 04:17 och vaknade igen klarvaken 08:00. Ikväll är jag trött. Somnade en stund här på soffan, men annars har jag varit vaken. Varit på promenad och sett på "Dagboken" . En underbar film som jag alltid velat se - och nu har jag sett den! =o)

Väntar på Martin som är o spelar med några modellflygplanskompisar (hur nördigt lät inte det då..?) 
Sen ska vi se på film, men jag tror inte den är en film i min smak. Kommer kanske somna. Men det gör ingenting. Jag kan behöva sömnen.. Imorgon jobbar Martin igen. Jag ska se på Ice Age. =o)


Heute, som Angelica skulle sagt

Har varit på banken idag och satt in lite pengar. Det kändes bra. Sen tänkte jag gå lite i affärer, men jag orkade inte - blev hungrig. Och eftersom Mcdonaldsmat och chokladbitar inte bör räknas i mitt intag åkte jag hem och åt den linssoppa jag igår tillagade. Den blev underbart god - och idag smakade den tillomed ännu bättre!

Är riktigt nöjd med mina insatser på matfronten.

Skulle gjort lite scones till kvällsmaten nu också, men jag tappade helt lusten förut när min Martin åkte till garaget. Det blev tv och dator istället för bakning eller promenad.. Aj, aj.. Jaja, så blir det ibland. Ikväll blir det nyponsoppa med mandelbeskvier och rostat bröd istället.

Fick just ett mail från Martin i skolan. Vårt projektarbete är klart - och jag anser det vara godkänt. Mer behövs ju inte.. ;)

Japp, nu ska jag göra lite nyponsoppa, så den är klar när Martin kommer ut ur duschen.

Känslosamt.

Hade jag varit anonym på bloggen hade jag just nu lagt ut alla mina känslor direkt. Jag hade kunnat skriva hur långt som helst. Det är så fruktansvärt mycket upp-o-ner för tillfället. Igår hade jag en jättebra dag, i måndags en fördjävlig och idag vet jag inte. Just nu känns det tungt. Allting är så ovisst. Vet inte vad jag ska tycka, tänka, känna eller säga.

Fundersam

Jag insåg en sak igår, men eftersom allting går upp och ner hela tiden så vet jag inte säkert om det jag insåg verkligen var sant. Jag är en fruktansvärt komplicerad människa.  

Men det är nog ändå bäst att inte göra för mycket just nu. Stay low..

Och så börjas det prata om möjligheter, som jag dessvärre inte vågar mig på.

Snälla kom ta mig härifrån...........!

Caisa

Träffade Caisa idag. Det var riktigt trevligt. =o) Länge sen vi sågs. Lill Alva var med och åt chokladboll och klubba. =)

Sedan åkte jag hem och jag o Martin såg på "Good Luck Chuck" och åt glass med kolasås.

O´boy, jag ska nog köpa det där gymkortet ändå - hade snyggare ben för inte alls särskilt länge sen..

Tider

vi
Minnen, vi 2004
Kärlek
PocoLoco

Lollo!

Idag fyller min bästa vän år!
Jag kan alltid lita på henne och vi har alltid skoj ihop. Hon stöttar mig alltid och ger mig goda råd, vet alltid vad jag behöver och ställer upp jämt! Kan en människa bli bättre?

Jag ska snart börja göra mig iordning för lite partaj.

Har ordnat med en present till henne idag, men när jag skulle göra en nostalgiskiva till på köpet så kunde jag inte ladda ner musik. Jag själv är rätt så oteknisk, men jag har lärt mig en del. Fast jag tror att datorn behöver rensas, det är för mycket grejer på som jag tror bör tas bort - men eftersom det är Martins dator vågade jag inte ta bort för mycket. Hon får få den skivan + lite "förr-i-tiden"-bilder i efterhand.

Men en riktigt nice fruktkorg har jag ordnat och ett rödvin som ska vara gott. Hon gillar rödvin, men det gör inte jag, inte så mkt i alla fall. Så jag har tagit hjälp av Rickard. Tackar och bockar. Hoppas hon också tycker om det.

...

Fick mig en smärre chock, känslosam sådan, när jag upptäckte en sak förut, en sak jag redan vetat men nu vet jag vem det är. Eller iaf ungefär. Dock kändes det jobbigt, av en anledning som inte borde finnas. Men det är klart att jag har ju haft bitvis obesvarade känslor, vilket sätter sina spår. Men nu ska jag inte tänka på det - vi är ju vänner iaf! Det är bättre än ingenting, för du är fantastisk!

...

Imorgon blir det fika hos Caisa med henne och lilla Alva, redan 5 år - det går snabbt när de är små!
 
...

Nej, nu har nagellacket torkat. Nu ska jag hoppa in i duschen, lyssna på lite underbar musik och göra mig iordning, inte tänka så förbaskat mycket! 

...

Lollo! Idag är det din dag! Grattis! Vi ska ha en fantastisk kväll!

Pusspuss! 

Tredje inlägget

Tredje inlägget idag - men denna ggn ska jag inte bli långrandig

Ville bara meddela att jag är KLAR med hemtentan nu! Underbart! Nu ska jag äta muffins!

Mästerkocken!

Jag, Emelie Holmberg, har just upptäckt en oanad talang!

Vanlig husmanskost som man lagar sådär varje dag är jag fruktansvärt dålig på, speciellt det där med att koka ris är jag urusel på.
MEN, idag letade jag efter recept att gå efter och fann ett recept på en vegetarisk wok, intressant och enkelt verkade det vara. Jag drog mig ner till ICA och inhandlade diverse chilifrukter, vitlök, purjolök, massor av champinjoner och nudlar bland annat.

(sedan gick jag faktiskt till apoteket och hämtade ut mitt flour också som jag ska skölja med varje kväll)

Sedan ställde jag mig o wokade lite lök och hackade lite chili och följde receptet till punkt och pricka. Och det belv fantastiskt gott! Och det var till fyra personer så imorgon har både jag o Martin matlåda. (Martin får två portioner)

Det var riktigt roligt. Mat för imorgon är ordnat, så då blir det stuvade morötter med bladpersilja till köttbullarna och potatisen på fredag. Hehe, känner mig riktigt duktig och inspirerad =) Nu ska Emelie bli ett matvrak, istället för en godisgris. Jupp!


Nä, jag har fortfarande en hel del att skriva på fråga två, innan hemtentan ska in ikväll.
Men det känns kanonbra att deadlinen är ikväll för jag vill vara klar med den snart!

Puss!

(Synd att jag inte tog ett kort på min fantastiska mat, den såg riktigt apitlig ut med mycket färg!)


4:e reserv

Fan, bättre gick det inte. Och eftersom jag inte tackade ja till den andra kursen så vet jag inte vad som händer i vår. Borde nog söka lite jobb.. Men inget hotelljobb tack, iaf inte på ett litet hotell. Kanske Alingsås igen? Fast jag vet inte. Jaja, det ordnar sig, som jag brukar säga =) Kanske finns ngn som läser detta som vet ngn som är i behov av en ytterst serviceminded person... ?

Vaknade 10:40 idag, helvete! När ska jag kunna vända tillbaka dygnet igen? Måste upp åtta imorgon, lätt match i vanliga fall, men nu vete sjutton..

Var hos tandläkaren igår och tror att jag lyckades gå med på den där friskvårdsgrejen.. Hamnade i den lägsta delen, men jag måste göra följande "annars kan hon bryta avtalet". :
Äta tre huvudmål om dagen och två mellanmål, använda tandtråd, köpa extra stark flour och skölja med på kvällen (fick recept på det också) Dessutom nämnde hon nog något om att jag måste motionera regelbundet också.

Vet faktiskt inte om jag har tid med det. Skulle komma ner med kontonummer för autogiro. Men det vete sjutton om jag hinner , ska nog ringa ner o säga att jag inte vill ha ngn. För dessutom fick jag betala 554 för besöket. Nä, får nog ringa ner...

Glömde visst

Men det är klart -

Martin jag älskar dig

Du och jag tillsammans. Du är fantastisk och du får mig att må bra. Hjärtat mitt!

Minnen!

Sitter här, lagt ner pennan för dagen, lyssnar på Tracy Chapman... Är alldeles ensam i lägenheten. Antingen är jag fruktansvärt lycklig pga mitt rika liv eller så är jag bara hög på socker....

Jag fick en massa flashbacks och det hade varit underbart att vara singel igen, men att ha en egen lägenhet...

Stod o bakade och lyssnade på musik. Kändes lite som förr. Tänkte på sommaren med Jimmy när jag var sjutton (Galet!) , sommarlovet med Lollo o Lisa, PocoLoco...jodå, galna var vi och vi hade förbannat kul! Sommaren 2004

Lollo fyller år på fredag och jag ska på partaj.. Funderar på o ge henne en blandskiva som något extra, men vad för låtar skulle jag ta med? Förutom, man I feel like a woman och country roads? Kanske kan höra med Lisa..

Sommaren 2005 var också en höjdare - Carro, Linda och jag

Finns så många man inte träffar mer. Det är lite synd, men samtidigt har man inte tid eller ork alltid att vårda vänskap... Vänskapen borde bestå.. som stjärnor, de finns där men man ser dem inte alltid. Kliché, jag vet, men det stämmer. Men man glider isär och snart blir det svårt och obekvämt att ta upp kontakten igen. Det blir liksom svårt att veta var man ska börja igen...

Började prata med Alexandra idag. Det var länge sen. Hon flyttade, men snart ska vi upp o hälsa på har jag bestämt. Minnen från förr dök upp, som sagt.. kul o prata med henne...

Sommarn efter åttan. Kanon tjejer!! Haha, supa o vara fjortiar, det var vi duktiga på. Terese, Alexandra, Rebecca och jag - vi hade underbart skoj! Synd att en så sammansvetsad bubbla spricker så lätt.


Jag är lycklig idag =) När jag tänker på er!

Måndag

Hela idag, hela imorgon, hela onsdag - jo det ska gå.... Är klar med första frågan, näst intill.. Kan finslipas lite på onsdag. Tänkte mig bli klar med tredje frågan idag också så får jag ta tag i det allra tyngsta imorgon. von Wright är en svår jävel att analysera. Jag vet inte vad jag ska tycka - eller än mer, vad jag ska fylla ut med!

Ska ta mig ner o köpa Listerin på apoteket sen. Ska till tandläkaren imorgon ju... Fy det kommer kosta pengar...
Vill inte!

Hur sjutton ska jag få plats med allt jag har att skriva ned o nämna på tredje frågan - den är ju hur stor som helst. Får bara använda max 7500 tecken (inklusive blanksteg!)

Martin har åkt till jobbet så jag har ju tid och lugn o ro iaf. Får se hur mycket det blir gjort idag. Men det hade känts bra för imorgon om jag hann klart med en. Kanske jag skulle ta mig i kragen o få lite motion också?

Nä, dags att fortsätta..

Bowling

Det blev visst ingenting skrivet på hemtentan idag inte. Det var inte så bra. Fastän jag haft en sån lång dag där jag inte gjort sådär överdrivet mkt. Martin låg sjuk så jag packade väskan o drog hem - tänkte plugga lite där, men jag spelade mest på min telefon och lagade lite mat med pappelappen.

Sedan gjorde jag mig iordning och jag och Angelica släppte av Robin hos Reine innan vi åkte till Strike o co. Åtta tjejer var vi, Skoj, men mitt flyt försvann efter bara några få omgångar. 190 poäng på 2 spel. Yeye..

Dags för att åka hem. Aldrig har jag kört i sådant väglag. Snö överallt och jag såg inga mittsträck på vägen.. Lite skoj ändå =) Det hela gick bra.

Sade hejdå till Angelica. Kanske får bli en semester till Tysklnad i vår o hälsa på då..
Vem ska jag nu gå runt sjön med?? Tråkigt, men jag tror hon kommer få det spännande. Skoj, jag avundas henne lite grann. Hoppas på min utbildning i April.. hade varit sååå skoj! Annars får jag väl söka till Stena Line -. gött att personalen kan få göra rekommendationer nu.... (Gudfar Göran . ! )

Nä, nu är det dags att dra sig till kojs - vända rätt dygnet blir minsann ingen lätt match!

Nästa helg är det tjugondag knut - då ska julen ut (här åker den nog bort imon... )

Puss o natti natt!

Brutna löften!

Ja, skäms på mig!
Jag har redan brutit ett löfte - jag har inte köpt mig ngt kvartalskort på gymet - för jag har troligtvis inte råd. Kommer nog kosta ungefär som tandläkaren, bara lite, lite mer. Ja, fy denna tandläkare... Vanlig koll plus tandstensskrapning...hum, jag vet inte vad det kan gå på, mamma fick betala 800 spänn för samma grej sist. Fy...

Har suttit med hemtenten idag också. Kommit en bit, var på biblioteket för att slå upp lite ord i nationalencyklopedin. Blir nog en sväng dit också imorgon.

Tog mig också en promenad, till kyrkogården och Liés grav. Den var fin. Nalle och fina blommor och brinnande ljus.

På lördag ska jag bowla med Martin, Angelica och Robin. Förhoppningsvis även med Ida. Men hon har inte svarat än. Moa skulle jobba tyvärr. :( Angelica åker till Tyskland redan på måndag. Blir nog en upplevelse, minsann.

Måste tala med min farmor. Är så sugen på en tripp till Sthlm, man ska inte ta ut ngt i förskott, men jag vet att jag hade passat utmärkt som flygvärdinna! =) 'hehe. Hade varit skoj med miljöombyte ett tag. Så på ett sätt är jag riktigt avundsjuk på Angelica. Jag hade också velat våga.

...
Imorgon ska jag åka och leta efter en bra väska som inte förstör min rygg. =) Hittade en perfekt, men den var något dyr, så jag tänke kolla på Kårlins istället. De har ju lite av varje. Sen ska jag till biblioteket, jag tror jag har lite mer disciplin där än här hemma. För där finns inga frestelser såsom internet eller tv. :P

....

Till alla som letar hotellrum i Göteborg inför Bruce Springsteen-konserten i sommar:
Det finns rum, men det är ingen som släpper dem än. Bered er på att få betala mycket i så fall, och gärna för minst två nätter. Egentligen skulle man komma samma kväll o hoppas på rum, då kan man få dem jättebilligt ifall det skulle finnas något kvar - bara för att de ska få sålt det, Eller så tar de svindyrt betalt bara för att de vet att det inte finns ett enda rum kvar i stan. Det är en balansakt och man får väl hoppas på att det är ny och ovetande personal som tar emot ditt samtal och ger dig normalpris. Är det en helg? Då är det billigare, vanligtvis. (Men inte runt stora evenemang) Lycka till!


Haha, min Martin e så söt! Han ska bo på Hilton Hotel i Phuket när han åker till Thailand i februari. Jag gick in på hemsidan för att se hur det ser ut. Lite bilder o så..jättefint.

"Tryck på dinning", säger Martin.'
"Va?" Vad är det, tänkte jag.. (Aha, dining!)
"Dajning, älskling... Hur ska det gå för dig där nere... får nog finslipa din engelska lite tror jag..."

Puss!


Nyårspuss

Nyårspuss


Puss på dig!

2008

Jag har just börjat med hemtentan - skitsvårt! Kan inte svara så mycket mer tycker jag. Vet inte om jag kanske redan nu har sprungit utanför ramarna och svarat fel? Jaja. jag har ju en vecka på mig iaf..
 
Det ordnar sig

Nyårsafton var trevlig. Åkte hem till Thomas o Jessika i skogen. =) Det blev tacos o tårta och Kareoke! =) Jag och Jessika började med Poison - svårt låtval.. haha! Men vi roade iaf .
Inte så mycket mer o säga. Martin fick leka lite med sina smällare o sen var han glad - han tillomed sjöng kareoke! Han o Thomas gjorde "Ta mig till havet" jättebra! =o)

Igår var jag lat. Hemma ett tag o sen körde pappa mig till Martin. Jag o Martin gick på en promenad. Mysigt.!

Skulle ha gått med lilla Nicke till gymet idag, men jag var tvungen o börja med min tenta. Får väl ta mig en promenad sen, kanske med Angelica? Hon är ju tillbaka från värmen igen - till snö ! Ja vi har faktiskt snö, och det är jättemysigt!

Nu lagar Martin mat, sen ska jag ut.


Pusspuss!!

RSS 2.0