Onsdag

Hej, 

Denna vecka springer iväg.  Det är väl för att jag har grejer att göra antar jag.  I måndags efter jobbet gick jag till det nyöppnade gymmet på skånegatan.  Jag hade noll energi och min insats var väl inte mycket att hurra för - men jag tog mig åtminstone dit. Sen städade jag lite hemma, började planera packning (vi ska snart ut och flyga igen och lillasyster ska passa hemmet) och bakade ut rödbetsfrallor. Igår efter jobbet gick jag med återvinningen,  mötte Emil på Ica och handlade frysvaror, tog ner balkongmöblerna till förrådet, bakade morotslimpor, gjorde matlådor och började packa.

Idag tänkte jag göra en peeling,  städa ordentligt och ta en promenad i solen. Imorgon ska jag på kurs. Blir en lång dag.... 


Såg förresten blodmånen i måndags morse 


03:15

Hej, 
Det är inatt det ska bli blodmåne. Sitter o kikar på en starkt lysande supermåne. Den börjar bli lite mörk i ena kanten - dags för månförmörkelse antar jag. Får se om jag orkar hålla mig uppe eller om jag ska ställa klockan på halv fem istället.  

Söndagen var iaf verkligen fulltecknad.  Bra! Tog hand om mina växter, vek tvätt, träffade svärföräldrarna,  åt brunch, köpte nytt köksbord, hämtade upp resväskorna, gjorde middag, lagade matlådor och njöt av vädret... Bra gjort va :) Emil strök dessutom massa skjortor och en duk. 





Jag vann!

Åkte till Allum idag för det skulle vara ngt som heter Stylingakuten där. Man kunde vinna en makeover och sedan få ta med kläderna hem. Jag vann. Lycka! Kolla sminkningen! 




Världens bästa vänner

Mådde ju otroligt dåligt i början av veckan (är inte direkt full av livslust idag heller - men mår mycket bättre redan!) Efter att ha umgåtts med mina bästa vänner Carro och Lollo så känner jag mer motivation och glädje. Känner att jag liksom har saker att värdera och vara lycklig över. 

Tack! 💜 

Nu ser jag fram emot helgen. En arbetsdag kvar. 


Höstdepp

Trodde verkligen att jag skulle slippa höstdepp detta år. Jag mår ju så bra! Annars. Men nej - inatt vaknade jag av att jag grät. Jag kan inte säga varför jag gråter men jag är så otroligt ledsen.  Ska testa johannesört.  Egentligen är det nog dags för ett besök hos vårdcentralen - men det känns så jobbigt att förklara att man vill ha happypills för att man gråter utan anledning - och varför har jag inte sökt hjälp tidigare om det nu verkligen är återkommande varje höst? Worst case scenario varje gång.. 


favoriterna!

Jag älskar dem 💜

Fin vägg!

Igår, efter en otroligt obehaglig bussresa, tog vi tag i den vita väggen i köket. I lördags målade jag tavellister och igår satte vi upp dem. Fint va?


Nedstämd

Idag känns det som att mensen är på väg. Pms. Jag blir så obeskrivligt ledsen och kan gråta åt precis vad som helst. Det gjorde jag igår - och idag. Så idag gick jag till kyrkogården och grät en stund hos farmor och sen till Ellen o berättade om Alma och Olle. Känns lite bättre nu. 


Trött

Usch. Denna vecka har jag varit så otroligt trött - vet inte vad som hänt. Varje dag efter jobbet har jag varit helt orkeslös. Gick till jobbet i måndags och hem från  jobbet i tisdags. Men det är den enda motion jag fått. Tänkte försöka ta mig till gymmet idag. Göra ngt, om än bara att stå på bandet ett tag. Men jag vaknade imorse med smärtor i mitt högra knä. Lägligt va?  Tröttsamt! 

Vad ska jag göra åt denna trötthet? 

Men det är iaf fredag idag :D Imorgon åker jag till Floda o firar min bror o träffar familjen igen 💜 

Snart är det dags att bege sig ut i stormen. Hu så det blåser!  


Ambitioner

Ambitioner - det har jag varje söndag kväll - och måndag morgon. Min tanke är att jag ska gå eller cykla till eller från jobbet varje dag i veckan.  Det funkar måndag morgon, ibland även tisdag morgon.  Förra veckan var sådan. Det är ändå en bra promenad - så uteblivet gymbesök kändes inte lika dumt som det kunde ha gjort. Imorgon ska det regna på morgonen - så jag ska ta med bra skor och träningskläder och försöka gå hem istället.  Det är min ambition för morgondagen.  


Friskis i samarbete med Västtrafik

Nyttjade Friskis erbjudande häromdagen.  Laddade mitt tågkort med 300 och fick 3 veckors träning på Friskis. Perfekt!  Så tog mig till Eriksberg i lördags för att ladda erbjudandet. Friskis ligger närmare oss än Fitness 24 Seven där jag annars tränar. 

Tänkte gå dit igen idag - men hade glömt hänglås så jag åkte hem och fastnade här. Så seg. Men nu har jag energi. Störande. 

 

Torsk och blomkål

Så otroligt gott! 

Vi testade häromdagen (i torsdags) att göra blomkålsmos - som jag lyckades göra till blomkålssoppa ungefär.  Till det hade vi ångad torsk - tillagad i micron - och rostade pinjenötter :) 👌




Knipkulor

Igår var vi hos carro på tjejkväll.  Hon hade bjudit in kvinnan som äger Kondomeriet här i Göteborg.  Vi fick en liten genomgång av en del av deras produkter.  Lite kul även om jag fortfarande är väldigt pryd av mig för det mesta. Köpte dock knipkulor!  Bra för bäckenet, för att undvika inkontinens,  ev framfall efter en framtida förlossning osv. Höhö, ännu ett tecken på att jag blivit vuxen?  Gammal?  Det kvittar, men det ska faktiskt bli lite kul att testa dem. 


Imorgon är det tjejkväll

Har bakat en cheesecake 


Torsdag 10 september

Idag fyller min bror år :) Grattis Robin! 

Jag har varit på jobbet, cyklade till och från. Skönt. Igår när jag kom hem och hade bytt om för att spendera kvällen framför tv:n kom Emil hem o tyckte vi skulle cykla. Så då gjorde vi det. 16 km. Det var skönt, men det blev mörkt väldigt fort. Hösten är här! Fick ha på mig både handskar och pannband imorse.


onsdag!


Är på väg hem från frisören. Skönt att det snart är helg igen. Eller ja - två arbetsdagar kvar.  Igår var jag i Halmstad igen.  Heldag, 7-18:30. Så det var skönt att bara jobba 7-15 idag och sen nästan somna hos frisören när färgen verkade. :)

Imorgon fyller min storebror 30 år. 30! Det innebär att jag snart också är där. :P tänk att det var 30 år sedan min mamma och pappa blev föräldrar. En helt ny identitet.  Coolt. 

Jag körde ett bra pass på gymmet i måndags och så har jag cyklat eller promenerat till jobbet på morgonen. Får se om jag hinner med gymmet mer denna vecka. Jag får klämma in det på lördag :)

Var klämmer ni in träningen? 


Cykeln

Älskar min cykel!  Igår satte vi på en lampa men jag saknar några reflexer. Det är ju redan mörkt om morgnarna nu och på kvällen är det mörkare och mörkare. Idag tog jag ändå cykeln till jobbet - och fick på mig en väst så jag syns :) 


Nu är det långt till lön

Jag köpte mig ett golfset i lördags. Blev först förbannad på golfbutiken på freeport - damset var det inte tal om där, endast herr! Jag skällde lite på dem, gick in på lyko o tröstade mig med underbara hårprodukter och åkte sedan vidare till xxl sport och vildmark i bäckebol.  Där fick jag mig ett helt nytt set - insåg dock igår när jag gick på banan att jag behöver införskaffa en vagn också. Men det ska jag lösa :) Men nu vill jag påstå att pengarna är slut och det är långt till lön denna gång... 


 

Resultatet?

Sega frallor på utsidan och mjuka och härliga på insidan, fulla av smak! Ny favorit!  :) 



Godmorgon helg!

Vaknade för ungefär en timme sen.  Kunde inte somna om. Som vanligt.  

Igår satte jag en deg - kalljästa rödbetsfrallor står på frukostmenyn idag :) Sådana som blir lite sega i kanterna. Sedan är tanken att vi ska ta oss till freeport - har lite grejer jag vill kika på där

Var hittar ni på? 


Tisdag

Tog mig till gymmet efter jobbet. Kändes skönt. Drivet efter träning har inte varit särskilt starkt den senaste veckan. Det var det där med tid. Men idag sitter jag framför tv:n ett par timmar. Ändå. Löjligt hur man prioriterar ibland. 

För hjärtats skull 👊 


När motivationen tryter


RSS 2.0