Heavy

Det blev ingen utställning igår. Vi tar det i veckan istället. Jag är ledig ganska mycket denna veckan, nämligen..

I torsdags fyllde Kenneth år så jag åkte hem till dem på kvällen. Carro hade gjort en marängswiss som hette duga! Vi åt, drack lite vin, pratade och såg på ett bildspel från bröllopet. Fint..!

Fredagen spenderades hemma hos min bror. Alma har blivit stor och helt underbar..! Så mycket personlighet! Jag är förundrad över att hon orkade med all uppmärksamhet hon fick. Men hon är nog van. =) Sedan åkte jag till Liseberg och åkte lite =) Det blev en fin kväll.

Igår åkte jag till Stadium XXL och köpte äntlgen ett par skor..! Blev ett par Nike - sådana man kan ha en sändare till sin Ipod till. Jag har ingen Ipod så det är inte aktuellt egentligen, men de var sköna. Hoppas de håller ett tag, inte som mina andra. Reebok. De gick sönder i hälen och gav mig skoskav varje gång. Inte skönt. Blir iaf premiär med dem idag =)

Leo...

Hemma hos Carro på kvällen åt vi spaghetti och köttfärssås, drack vin och sjöng singstar. Med publik på utsidan såklart :P Sedan åkte vi in till stan och in på Excet. Roooligt..! Dansade och svettades och träffade en hel del gamla bekanta. Fina! Kenneth körde oss hem, först ett stop på hotellet för att hämta madrass till Hanna. :) Jag blev skjutsad fram till dörren och jag är så tacksam! Vaknade i morse av ett sms.. Kärleksförklaring?

Imorgon efter jobbet ska jag simma..!! Åh, så underbart..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0