Julfest

Ja...kom just hem från julfesten med Elgiganten här i Göteborgsområdet. Jag är alldeles för snurrig för att gå till sängs så jag sätter mig här en stund tror jag. Kommer må jättekass imorgon om jag lägger mig nu, nämligen. Jag ska ju jobba imorgon också... Ajaj, inte bra.! Notera klockslaget 02:16... Ganska bra tid ändå.

Jag och Vicki tog taxi från lokalen och jag kom säkert hem. Det känns jättebra. Särskilt efter vad som varit.

Har dansat, ätit julmat (med en massa fisk - ska det vara så??) och haft en underbar kväll med jobbarkompisarna.

"Du lämnar ingen oberörd"
Tack, min vän, det var vad jag behövde höra!



Nu ska jag strunta i allt och låta kärleken komma till mig av sig själv. Kommer inte klara ännu ett nederlag, har alltför många sår på mitt hjärta. "Love isn´t always on time" och ibland bör man tänka efter före. Men det är klart att det inte alltid är så lätt att förstå, eller kanske vilja förstå. Varför inleda något när man inte vill slutföra? Jag vill inte vara någon så länge, till dess man kommit över den andra. Jag vill inte såras så som många ggr förr. Kanhända har jag redan sårats.


Det finns en och annan som man faktiskt vill låta ruttna i sin ensamhet - det är dem som sårat en som värst. Har en sådan, och han har tydligen en ny flamma. Sådant skär i hjärtat. När man vet att någon elak människa som inte vet hut har fått sig en ny kärlek, då undrar man vart världen är på väg. Sedan finns det dem man önskar all lycka, som inte finner sin kärlek, sin rätta. Varför är det så? Jag vill att människor som förtjänar det ska få ha ett lyckligt liv.

Nu ska jag dricka vatten och gå till kojs.
Pussar ??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0