Sjukhusvistelse

Igår vid den här tiden fick jag bedövning i armen - jag skulle ta mitt livs första blodprov genom armen (stick i fingret hade jag premiär för förra året) och jag var livrädd för nålen så jag började gråta vid blotta tanken. Snälla sjuksystern gav mig bedövning som skulle verka i en timma.

Upprinnelsen till det hela är magknip. Kl sju hade jag stämt träff i stan för att gå på bio kl 20:20 o hinna med en kaffe innan dess. Innan jag tog vagnen kände jag en välbekant smärta i magen (magsäcken) men då detta brukar gå över åkte jag ändå.

Jag åt en banan och en drickyoghurt m goda bakterier innan bion. Smärtan blev mer och mer intensiv och en timma in i filmen var det outhärdligt. Jag kunde inte sitta ordentligt och knappt gå, det smärtade i ryggen också. Jag började gråta och fick lämna bion.

Sjukvårdsupplysningen uppmanade mig att ta mig till vårdcentralen. Tog mig dit och tog prover - så fort jag fått lägga mig på en brits började smärtan att avta. De kunde inte hitta ngt fel och skickade mig därmed vidare till akuten på östra sjukhuset. Panik!

Kl fem imorse kom jag därifrån med ett recept på tabletter för att lugna magsäcken (tror jag)

Tina och Kalle kom dit och gjorde mig sällskap hela natten. Jag är otroligt tacksam över det och det är så skönt att ngn annan vet mitt bästa när jag inte fattar det själv <3 Tack för berättelsen som gjorde att jag skrattade medan blodprovet togs och för hjälpen med kläderna, fnissattacken som gjorde att syster tittade till oss då hon trodde ngn grät :) Tack för skjutsen och för mackan som jag äntligen fick äta i bilen hem imorse. Ni är fantastiska!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0