Firande




I onsdags var jag lite bitter, kände mig lite ensam och tyckte att livet minsann kunde få vara lite bättre. Trots min födelsedag och allt. Men som vanligt går det där upp och ner. Igår till exempel - var en jättebra dag :)
 
Jag steg upp och började plocka lite här hemma, tog en dusch och tog mig sedan till affären för att köpa sallad. Gjorde en sallad och lagade mat; GI-lasagne. (första ggn jag testade receptet och det blev jättegott!) Familjen kom hem till mig och vi åt lunch och till dessert blev det nutellasemifreddo. (hur enkelt som helst och blev fantastiskt gott) Därefter öppnade jag paket och så satt vi sedan på utsidan och pratade i solen. Det är härligt att umgås med familjen :)
 
På kvällen åkte jag in och träffade Lollo. Kvällen blev inte särskilt sen, vi är ju lite gaggiga båda två nu. Men trevligt hade vi :) Jag fick en komplimang för min klänning också. Synd att karlen var gammal - säkert över 60. (och riktigt så gammal är jag inte än) Men jag tackade såklart för komplimangen. Jag har lärt mig att vara artig. 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0