God detox.!




Japp, igår bar det alltså iväg på en BIA-mätning. (Body Impedans Analys eller något liknande står det för) Det kändes ingenting. Två lappar på handryggen och två på fotryggen. Det var över på knappa minuten. Sen kom domen.

Jag har för hög fettprocent, lite mycket vatten och slaggprodukter och samtidigt för låg muskelmassa (!) jag var stensäker på att jag hade mycket muskler i min kropp. Men det visade sig att jag gör ju fel när jag tränar. Eller iaf efter träningen. Jag är sällan särskilt noga med vad jag äter eller om jag äter ngt efter träningen. Det måste man tydligen. En rejäl måltid helst. För annars gör man som jag - bryter ner kroppen istället. Klantigt.

Det var intressant att få det så där svart på vitt. För då boostar det och motiverar till att göra rätt istället. Hädanefter måste jag börja laga middag.

Ska börja med två dagars detox för att få bort en del slaggprodukter. Ska dricka pulver i två dagar, var 3:e timma. 2 dl per gång. Och en massa vatten däremellan. Och tro det eller ej - men pulvret var riktigt gott.! Smakade inte pulver och trots att jag bara blandat ut det med vatten så smakade det som oboy! :)

Efter dessa två dagar med detox ska jag dricka pulvret morgon och kväll och till lunch vanlig bra mat. Kaffe med mjölk får jag dricka och även massa vatten såklart. Men bara ett mellanmål om jag måste. Lite nötter.

Har bokat in en ny tid för BIA-mätning på Crudo - så nu måste jag ju sköta mig :)

Nu hoppas jag att jag får ordning på min kropp!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0