Dymmelonsdag




När man är sjuk, fast ändå inte helt plakat så kan man bli förbannat rastlös. Trodde jag skulle dö av rastlöshet när jag vaknade kl 6 imorse. Skickade mail till min praktik och sa att jag skulle vara hemma idag. Men sen somnade jag och vaknade inte förrän 09:20. Skönt.

Men sen dess har jag likt förbannat varit rastlös. Läst bloggar, bäddat sängen, plockat undan, bakat scones till frukost, lyssnat på sköna låtar på spotify, slängt soporna och druckit kaffe. Nu har jag öppnat dörren till altanen och ska sitta på trappen en stund och lösa korsord. Pratade just med Johanna och planerade för nästa vecka en del som vi ska ordna med inför examensarbetet.

Ska gå på ett LVU-mål på tisdag (mycket intressant! egentligen sker dessa mål bakom stängda dörrar, men i utbildninssyfte ska man kunna få vara med om parterna inte säger prompt nej, 5§ rättegångsbalken - håller mina tummar!) Sen ska vi också intervjua en domare som har sådana mål, men inte förrän nästa fredag var det tänkt. (praktikens sista dag) Blir jättebra =) Ska bara höra av mig till mina kollegor på hyresnämnden så de vet varför jag är borta en del nästa vecka.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0