Hälsoresan




Och hur gick det i Karlstad nu då?

Vi hämtade ut hyrbilen i torsdags förmiddag. Sen körde vi uppåt landet och stannade inte förrän vi trodde vi var framme. Bergviks köpcentrum. Vi åt på Max, jättesnabbt - för ett samtal senare insåg vi att vi var på fel ställe. Välsviken skulle det ju vara. In i bilen och gasen i botten. Vi hann fram.

Butiken var gigantisk och jättesnygg verkligen. Vi gick igenom vad som skulle gälla under fredagens invigning. Vi handlade frukost till 90 pers och sen åt vi middag på Glada Ankan. Trevligt!

Fredagen började av att klockan ringde 05:30. Huvaligen!

Öppningsdagen var jätterolig och snart var kl 18 då jag, Vicki och Anki slutade för dagen. De andra knegade på till åtminstone 22:30. Vi avslutade dagen i hotellsängen med Tom&Jerry-kex, OLW-skruvar och -hjärtan framför idol. Skönt när man var lagom trött efter en lång dag.

På lördagen hade vi sovmorgon. Klockan 11 befann vi oss i Välsviken igen och stod ett tag i kassorna till dess vi fick lunch. Pizza. Sen fick vi åka hem. Tusan va det regnade, jag fick lämna över ratten till Vicki när vi kommit till Ljungskile och tankade. Jag började få ont i huvudet. Regn, mörkt och mötande hela tiden faktiskt.

Ja, ni hör ju - värsta hälsoresan. Pizza, hamburgare, godis under hela invigningsdagen, snacks och kakor på kvällarna och vitt bröd till frukost. Inte optimalt för midjemåttet. Jaja, det byggs väl ändå på under december kan jag tro. Kanske fitnessfighten i januari?

Nu blir det adventsstäd och julfix...!
Pussen o kramen!

Förresten så har hon saknat mig, baby!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0