Turkiet :)



Hej vänner..!

Jag är tillbaka efter en veckas solsemester i Turkiet. Hamnade i Alanya och lapade sol dagarna i ända. Denna gången var det mycket bättre än för fyra år sedan. Då var turkarna omöjliga att ha med o göra. Jag inbillade mig att det var för att pappa och lillebror var med denna ggn. Men tydligen har det införts en lag om hur mycket försäljarna får ta i för att turisterna ska handla hos dem. Går de över gränsen får de böter. Perfect..! :) Visst?

Vi åkte ospecat men fick ett jättefräscht hotell med trevlig personal och en liten pool. Jag har blivit nyförälskad i Unchained melody och andra gamla godingar då de spelade sådana låtar väldigt mycket. (romantikern i mig önskade då och då att man varit på kärleksresa med en partner, men det får bli en annan gång) Partytarmen sög lite extra i mig både på onsdagen och torsdagen, men det var bara att krypa ner under lakanet runt 23 som vanligt. Morgonmänniskor i min familj. Dessutom vågade jag inte hänga med ut på "club" tillsammans med turkarna på hotellet. Visst var de trevliga, men ja.. jag känner dem inte. Synd inte Jesper var lite äldre så hade han kunnat hänga med. En annan gång. Det var underbart att få vila upp sig på semestern också :) Såklart.

Vi tog en obligatorisk båttur - det var underbart..! Vi strosade på stan, badade i havet och åt på restaurang frukost, lunch, middag.. Semester..!

Har ni haft en bra vecka?




Kommentarer
Postat av: antonia

Vilken himla fin bild och vilken himla fin resa det låter som (bilden speglar det väl :) )! Skönt med en avstickare till solen och värmens land. KRAM

2011-06-26 @ 06:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0