Längtar efter ledighet



Det är ett regnigt Göteborg jag ser utanför mitt fönster. Väl är väl det, annars hade jag varit ledsen över att jag inte kan vara ute och ta del av vädret. Sitter på kontoret. Idag väntar ytterligare bokföring samt en sväng till Tingsrätten innan det är dags att bege sig till skolan. Det ska bli kul o träffa mina kära klasskamrater igen. Träffade Hanna en sväng igår över lunchen - det var trevligt!

Jag är fruktansvärt trött numer och snoozar lätt en timma innan jag kliver upp och får stressa iväg. Behöver ledighet mer än något annat just nu. Men icke.


Veckan efter midsommar hoppas jag kunna få bort två dagar som jag är uppsatt för jobb. Mamma tänkte nämligen bila upp till Norrland för att träffa en person som nyss kommit in i hennes liv. Personen i fråga är gammal och gör hon det inte nu så finns risken för att aldrig träffa människan. Jag vill följa med.

Sedan kommer jag jobba en hel del i sommar. Tack vare att Anki behövde byta en dag så slapp jag ifrån att jobba sju dagar i rad vid ett tillfälle. Tacksamt.! Jag kommer knappast vara utvilad till skolstart. Men jag hoppas att det genererar i pengar så jag klarar mig i höst också.

Jag hoppas också jag hinner med att åka ner till en släkting i Skåne i sommar. Det var flera år sedan jag var där sist. Längtar efter min ek. Min favoritplats på jorden, sedan länge.

Nej, dags att börja med bokföring..
Ha en fin dag..! Kramar!


TRÖTT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0