Inspirationskväll


Igår var jag som sagt i Partille Kulturum och lyssnade på Katarina Hultling och Paulo Roberto. SISU idrottsutbildarna, Lerums och Partille Kommun hade ordnat detta och det var mycket uppskattat! Det handlade mycket om vad man ska tänka på i klubbar och föreningar, såklart. Men också en hel del om sig själv.

Katarina Hultling var jättehärlig - får du chansen att lyssna på henne någon annan gång så tycker jag du tar den :) Hon berättade om sitt liv och att man ska tänka på att "ingenting är så allvarligt så man inte kan skratta åt det" Tyckte jag var härligt =)

Hon talade också om att kunna kommunicera bra med sig själv för att kunna kommunicera med andra människor. Och att det ibland inte behöver vara så svårt att få folk att prata med varandra. Man kanske bara behöver ge ett ämne - gärna något som ligger dem nära till hands. (vad man har gjort idag, berätta något man tror att just den personen bredvid inte vet om en själv....)

Paulo Roberto talade om sin uppväxt, vad som motiverat honom framåt. Och det var ju lite matcho över honom såklart. Busen som tränat Taekwon.do och som sedan gav sig in i boxningen efter ett vad typ.. Eller förslag kanske mer.. Hur han växlat banor i livet - vad som motiverat honom till det.

Att själv komma till insikt och bestämma sig. Att man inte ska vara rädd för rädslan för det är den som drar en framåt. Att man däremot inte ska vara alltför rädd för då blockerar det istället. Att man ska våga stå på egna ben om det är det man önskar. Att man ska ta hjälp av klubben, omgivningen när man är nere. Att det upp till en själv att göra val - men att man alltid kan ändra sig. Det är aldrig för sent att byta bana..

Tyckte det var en jättetrevlig tillställning :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0