Godmorgon..!


Snart ska jag bege mig till skolan. Igår gick det nog sådär med att lära mig de där orden vi har prov på i eftermiddag - men som vanligt behöver jag lite tid på mig att låta det skjunka in och idag när jag klev upp förhörde jag mig på dem och det känns genast mycket bättre. Nu kör vi =)

Ikväll blir det alltså att ta sig till Partille. (se inlägg nedan) Det kommer bli jättekul - jag tycker verkligen sånt här är intressant (som när jag var o lyssnade med farmor och lillasyster på Renata Chlumska) men jag ordnar aldrig sånt själv. Så jag tackar pappa så mycket!

Angående viktväktarna - motivationen håller i sig!
I vanliga fall brukar jag kunna ge upp efter någon vecka - men här håller jag fast vid mina points och tycker det är roligt att läsa och fylla i checklistan man har. Och det går nerför ;) Inte med världens hastighet eftersom det är en jämn och stadig viktminskning som eftersöks för ett varaktigt resultat. En livsstil - och den är fasen inte svår att hålla. Jag börjar fundera på om jag alls är sockerberoende längre? Efter två veckor! Seger..!

Nu måste jag kila!

Puss..!




Kommentarer
Postat av: Anonym

oj va snygg du va :P

2011-01-20 @ 19:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0