Ändrade planer


Det blir inte alltid som man tänkt sig - och väl är väl det för annars hade livet inte alltid varit så roligt kanske.

Imorse började skolan 9.. inte halv nio som jag trodde. Eller Sanna och Martin. Vi läste lite i kommunikationshäftet och i civilrätten och diskuterade vår tillfälliga lärare. Sedan började vi lektionen. Vi gjorde personlighetstest och lite sånt. Faktiskt rätt kul - och intressant för det stämde så väl :)

Efter lektionen åt jag lunch med Frida innan jag åkte till gymmet. Jag ville inte till gymmet idag. Men jag satte mig på en cykel och läste i kommunikationshäftet en kvart - sen blev jag för otålig och sprang på bandet en halvtimma istället.

Det är häftigt. För ett par månader sedan var jag stolt över att jag orkade springa tjugo minuter utan att varva det med powerwalk. Nu springer jag en halvtimma och därefter varvar jag ner med en promenad på fem eller tio minuter. Inga större problem. =) Heja mig! (och vill jag står jag på bandet en timma)

Efter gymmet ringde Lollo. Hon var ute o körde (hon tog körkort för en vecka sedan) så hon kom förbi och hämtade upp mig när jag hade duschat. Vi tankade och hämtade upp Sandra och Sebbe. Därefter tog vi en sightseeing tills vi blev för hungriga. Köpte sallad och käkade. Mumsfillibabba!

Nu ska jag sätta mig med engelskan och sedan blir det nog tv ikväll :)

Gött..! Imorgon börjar jag plugga inför måndagens tenta. Lagom :P

Vad gör ni idag?
KramoPuss!



Nu har vi mössa igen. Ogilla :(


Kommentarer
Postat av: Amanda

Du är grym!

2011-01-25 @ 21:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0