en jobbig kväll




Varför känns det som att jag inte räcker till? Varför känns det som att jag inte får vad jag förtjänar? Varför vill jag bara gråta? När du inte förstår mig? Varför kan jag inte släppa det? Varför kan jag inte släppa dig, när jag vet att det inte är bra för mig? Varför är jag så rädd för avsked och ensamheten? Varför tror jag att vi har något över huvud taget? Varför är det så svårt att uppskatta mig?



Kommentarer
Postat av: simone

sv: Tjo goding!



Jag hade ingen personlig tränare, det jag hade var dock min sambo som peppade mig de dagar jag kände "fyfan.. jag pallar inte gå till gymmet.. oooorka".



Utöver det tränade jag 4-5 dagar i veckan, en halvtimme crosstrainer och resten styrketräning, apropå crosstrainer kan jag verkligen rekommendera det för att gå ner i vikt jämt över kroppen (min bror har precis gått ner 10 kg och bara tappar dem på att stå på cross 45 min 5 dagar i veckan.)



tränar du kondition kan du då ett kort pass träna styrketräning, vilka muskelgrupper väljer du själv, men jag själv kan rekommendera att träna olika varje dag så det blir jämn fördelning.



Apropå kosten så åt/äter jag 5 gånger om dagen, mycket protein, mycket ägg, tonfisk, kycklig (vitt kött) samt bytt ut allt som går från vitt till fullkorn (pasta, bröd..) mindre mål, dricker en proteionshake till frukost och en direkt efter träning. Dricker 3 liter vatten och cyklar/promenixar så fort jag får möjlighet :)



Godis och liknande äter jag fortfarande men endast på helgen och inte i galnsa lass :)

2010-09-29 @ 12:07:18
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0